NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
Na jo, azert annyira egyedul nem vagy.. 😛Nem tudom mit sirsz Soldi, PO-helyen vagy.. win out, es tuti bent vagy, sot meg talan akar 2-1-gyel is (bar a Smasszerek meg veszelyesek.. Yoda mar messze van)Az a bajom, hogy legalább harmadszor vagyok a hét lúzere 10 fordulóból... 😕 A 2. legtöbb ponttal nem éppen 5-5-tel kellene állnom, csak hát ugye én kaptam a legtöbb pontot. :/Soldados
Igor
Soldi 2185
gabo: 2184
xrace77: 2183
atapapa: 2164
bria: 2150.5
Hurka: 2146
ellenem kapsz 200 pontot, eggyel tobb W, es rogton atlagos csapatod lenne, 6-4-gyel.
Az hogy sok pontod van, zsenialis tiebreaker.
Miert, mivel kene allnod? 😛 +14 a pontkulonbseged.. ahhoz sajna epp az 5-5 dukal
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Nem tudom mit sirsz Soldi, PO-helyen vagy.. win out, es tuti bent vagy, sot meg talan akar 2-1-gyel is (bar a Smasszerek meg veszelyesek.. Yoda mar messze van)Az a bajom, hogy legalább harmadszor vagyok a hét lúzere 10 fordulóból... 😕 A 2. legtöbb ponttal nem éppen 5-5-tel kellene állnom, csak hát ugye én kaptam a legtöbb pontot. :/
Igor
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem tudom mit sirsz Soldi, PO-helyen vagy.. win out, es tuti bent vagy, sot meg talan akar 2-1-gyel is (bar a Smasszerek meg veszelyesek.. Yoda mar messze van)Tibi/Dodo biztos PO-s, uccso harom mar nem PO-zik, ennyi fix egyelore.
Es hatalmas tolongas az 5-5-os csapatok kozott... jol fog jonni a sok dontetlen az iden, teljesen megkavarja a szamolgatasokat 😊
Rajna/somos/Danna - harom ketsegbeesetten menekulo csapattal jatszok meg, es eros ellenfelek.. ez nem lesz tul jo, egy W nekem is kell meg mindenkepp 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Én vagyok a hét mákosa! 😀 YippiiiiiHöriÉn meg a hét idiótaja 😀 Aki kihagyta Roddyt :/ Grat Höri
több mint 14 éve
Fuh...Vick nem szarozott...64 pont, nem gyengén lett így meg a winGöbiÉn természetesen megint a hét kúzere lettem a 224-238-as zakómmal...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Fuh...Vick nem szarozott...64 pont, nem gyengén lett így meg a win
több mint 14 éve
Bria lustaságának köszönhetően sima győzelem... 😊
több mint 14 éve
F.szom kivan ezzel az évvel ebben a ligában. 2. legtöbb pont és nem leszek PO-helyen...Soldadosa tavalyi 2. legtöbb pontot szerző se jutott be a playoffba 😊
több mint 14 éve
10 pont hátrány, ha Landry hozza az átlagát, akkor megvan a W.Nagyon kéne már. 😊Hihetetlen most már tényleg... 10 forduló 9-szer 210 felett, ezúttal 224... De persze kiszopok, mert Cassel carrier dayt csinált éppen ellenem. xrace-nek 219 pontja van, de Landry ezt simán megnyeri neki... F.szom kivan ezzel az évvel ebben a ligában. 2. legtöbb pont és nem leszek PO-helyen...
szerk. átszámolás után lecsökkent 5 pontra. 😊xrace77
több mint 14 éve
brady bezizzent, de Spikes nem csinált semmit. Még jön pár pont talán Meskonak de akkor is majd 15 ponttal kéne többet hoznia Andre Carternek mint Maclinnek.kösz. végre .500
Grat fucu
totális elbencselés. Felix, Takeo Spikes. Na mindegy.haromt
több mint 14 éve
Köszönöm szépen! Ebben a fordulóban minden összejött, nem hinném, hogy idén lenne még egy ilyen meccsem, bár most visszatér Run DMC, B. Jackson és Tramon Williams is, akik mindenképp erősítést jelentenek majd a posztjukon.Ezt a forduló előtt nem gondoltam volna. 221-166-ra vezetek, nálam az Eagles HC maradt, Hurkánál, Harrison, Rocca és a Steelers HC, valamint jelenleg játékban van pár játékos. Remélem ezt már nem bukom el. Schaub, Henderson, Bell és Bowe is 20 pont felett, nem lenne ellenemre, ha a jövőben is tartani tudnák ez a teljesítményt. 😊DODO92grat, ahhoz képest, hogy kb. előre mondtad, hogy simán nyerek, nem rossz az a majdnem 270 pont 😛Hurka
több mint 14 éve
Ezt a forduló előtt nem gondoltam volna. 221-166-ra vezetek, nálam az Eagles HC maradt, Hurkánál, Harrison, Rocca és a Steelers HC, valamint jelenleg játékban van pár játékos. Remélem ezt már nem bukom el. Schaub, Henderson, Bell és Bowe is 20 pont felett, nem lenne ellenemre, ha a jövőben is tartani tudnák ez a teljesítményt. 😊DODO92grat, ahhoz képest, hogy kb. előre mondtad, hogy simán nyerek, nem rossz az a majdnem 270 pont 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
brady bezizzent, de Spikes nem csinált semmit. Még jön pár pont talán Meskonak de akkor is majd 15 ponttal kéne többet hoznia Andre Carternek mint Maclinnek.Grat fucu
totális elbencselés. Felix, Takeo Spikes. Na mindegy.
több mint 14 éve
8,5 pont hátrányban nálam még Vick, DeSean és Painsworth...ott Parker, mint De...ha ez nem lesz meg akkor semmi😊
több mint 14 éve
xrace77
4 515
10 pont hátrány, ha Landry hozza az átlagát, akkor megvan a W.Nagyon kéne már. 😊szerk. átszámolás után lecsökkent 5 pontra. 😊
több mint 14 éve
Köszi, nagyon kellett, a Dahl + Nic Harris waiver páros 51 pontja nem rossz, és Cushing is szerencsére visszakerült OLB-nek.Na, még a végén meglesz zsinórban a 3. győzelem is, bár kicsit soknak találom Harvin pontszámát. Mindenesetre most 35 pont az előny, és igazából már nem nagyn van olyan minőségi ember atapapánál, aki ezt bőven le tudná dolgozni, főleg úgy, hogy nála már csak 1 ember lesz vissza a 10 órás meccsek után, nekem meg még 4.Minden elismerésem a csapatod mai produkciójáért, 5 ember 20 felett...
Nic Harris felkapásáért megveregetem a saját vállamat. 😊somoskovig
Nálam is volt néhány kiemelkedő játékos, de pont a talán legerősebb csapatrészem, az elkapók hagytak szarban. De még ezen sincs értelme keseregni, mert az ő átlagos teljesítményük se lett volna ellened most elég, ahogy nézem simán lehetsz 250 körül is.
Gratulaatapapa
Iszonyat taposás lesz a PO-ért idén is... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát ez nagyon vereséggyanús fucu ellen57 pont hátrány Brady, Andre Carter, Brandon Spikes, Sumerpunter vs. Maclin
Még ha Maclin nem is csinál semmit akkor is extra szuper meccs kéne Bradytől és Spikestól.
Felix Jones is szépen felmelegítette a padomat a picsába
több mint 14 éve
nahát vezetek Visi ellen 32-vel de nagyon szenvedős.Woodley, Mikell, Carlos Rogers, DeAngelo Hall vs Santana Moss, Avant, Ninkovich, Trent Cole, Mike Patterson, Antonio Dixon, McIntosh
SNF-en Woodley lenyomja Ninkót remélhetőleg. MNF-en hárman pusholnak, a másik 3 meg ne csináljon 32-t, ennyi a lényeg.
több mint 14 éve
Tyrnek gratula.. ugyan a kicker kimaradt, de igazából nem számított volna az a néhány pont, még Knightonnal is csak 199... kezd szétesni a bombajól kezdő csapatom, nem örülök igazából neki..
több mint 14 éve
Na, még a végén meglesz zsinórban a 3. győzelem is, bár kicsit soknak találom Harvin pontszámát. Mindenesetre most 35 pont az előny, és igazából már nem nagyn van olyan minőségi ember atapapánál, aki ezt bőven le tudná dolgozni, főleg úgy, hogy nála már csak 1 ember lesz vissza a 10 órás meccsek után, nekem meg még 4.Minden elismerésem a csapatod mai produkciójáért, 5 ember 20 felett...
Nic Harris felkapásáért megveregetem a saját vállamat. 😊somoskovig
Nálam is volt néhány kiemelkedő játékos, de pont a talán legerősebb csapatrészem, az elkapók hagytak szarban. De még ezen sincs értelme keseregni, mert az ő átlagos teljesítményük se lett volna ellened most elég, ahogy nézem simán lehetsz 250 körül is.
Gratula
több mint 14 éve
Ja és Cassel elmehet a büdös qrva anyjába. Hihetetlen, hogy mindenki ellenem játssza élete meccsét. Szinte tuti, hogy miatta fogok kisz.pni, mert carrier high 43 pontot csinált...
több mint 14 éve
Orton jobb mint Rodgers. 😛ja Rodgers mögé nagyon kell bye weekre 😉HöriFavre helyett valami random FA QB kellett volna mindkét ligában 😕HöriMióta árulom Ortont.... Stabil TOP5 QB, de ha nem kell, hát nem kell. 😛Soldados
több mint 14 éve
ja Rodgers mögé nagyon kell bye weekre 😉Favre helyett valami random FA QB kellett volna mindkét ligában 😕HöriMióta árulom Ortont.... Stabil TOP5 QB, de ha nem kell, hát nem kell. 😛Soldados
több mint 14 éve
Favre helyett valami random FA QB kellett volna mindkét ligában 😕HöriMióta árulom Ortont.... Stabil TOP5 QB, de ha nem kell, hát nem kell. 😛