NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
Grat Tanítványom! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Akkor mostmár tényleg gratulálok Göbi! Mondjuk mostmár kéne egy döntő amit meg is nyerek...
EDIT: Az megnyugtat, hogy nem is a benchelésen múlott. Stewart és Byrd maradt ki, akik több pontot hoztak mint akiket helyettük játszattam, de ez sem lett volna elég. Weddle az lett volna, de semmi okom nem volt hogy bármelyik (addig teljesen konzisztens) safety helyett becseréljem a hullámzó teljesítményével.
több mint 14 éve
Grat Igor! 6. hely, reális.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Azért még várjuk meg please a ma estét...ha Vick pl lesérül az első negyedben, akkor végem
több mint 14 éve
Grat Göbi!
több mint 14 éve
Elvileg meglehet a 3. hely, Tibi megy 37.5 ponttal, neki már nincs senki, nekem még Brees, McCoy, Winfield és Akers. Ha hoznak egy átlagot, akkor elég lesz. Ha nem, akkor nem. 😊
több mint 14 éve
Mekkora balek vagyok.. 😕 siman 300+ pont lett volna (318.5), ha odajutok a gep melle... jo latni, hogy a sracok a dontore keszultek egesz PO alatt :/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Göbi be vagy rúgva? 😀mi lenne? maradsz benn.
simán bent maradtam (😛) mi lesz velem jövőre űbercomish úr? 😊Fucu
a div 2 mindig képlékeny. de oda majd feljön valaki a helyedre
több mint 14 éve
Göbi be vagy rúgva? 😀simán bent maradtam (😛) mi lesz velem jövőre űbercomish úr? 😊
több mint 14 éve
Fájó pontom Fransisco 2 pontja...inkább raktam volna be Meriweathert...a biztos 10 körüliért...na és persze Smith (LB) is ott ül a padon 22 ponttal....Briggs meg 8-al szerénykedett... Igaz, nálad Weddle maradt a padon.
Na mindegy...elméletileg ha Vick hozza magát, akkor meglehet...meglátjuk
több mint 14 éve
Fájó pontom Fransisco 2 pontja...inkább raktam volna be Meriweathert...a biztos 10 körüliért...na és persze Smith (LB) is ott ül a padon 22 ponttal....Briggs meg 8-al szerénykedett... Igaz, nálad Weddle maradt a padon.
Na mindegy...elméletileg ha Vick hozza magát, akkor meglehet...meglátjuk
több mint 14 éve
Nem lesz elég ez a különbség. Nálam Turner és Colston, Göbinél Vick, DSJ, Jared Allen és Abdullah. Ha a védősorom nem sz*rt volna be, mint ahogy azt a szezon elején tette, akkor még lenne esélyem. Vick az egész bandát megeszi reggelire.TyRHa Vick betlizik, akkor még meglehet neked, mert az D-Jaxnek is szar, ilyen időben ez még lehetésges is.
több mint 14 éve
Nem lesz elég ez a különbség. Nálam Turner és Colston, Göbinél Vick, DSJ, Jared Allen és Abdullah. Ha a védősorom nem sz*rt volna be, mint ahogy azt a szezon elején tette, akkor még lenne esélyem. Vick az egész bandát megeszi reggelire.
több mint 14 éve
Impossible is nothing 😛miért lenne saját. kinézed a listából. Erre talán még te is képes vagy 😛haromtéleted első jó elképzelése hurka.Mondjuk az nem lenne praktikus, mert én saját all start írnék 😛szaba
Szaba akkor lehet tagja a div 1-nek ha átveszi tőlem ezt a funkciót 😊haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miért lenne saját. kinézed a listából. Erre talán még te is képes vagy 😛életed első jó elképzelése hurka.Mondjuk az nem lenne praktikus, mert én saját all start írnék 😛szaba
több mint 14 éve
életed első jó elképzelése hurka.Mondjuk az nem lenne praktikus, mert én saját all start írnék 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
életed első jó elképzelése hurka.Szaba akkor lehet tagja a div 1-nek ha átveszi tőlem ezt a funkciót 😊
több mint 14 éve
azt mondom, hogy csinálja ezt jövőre az, akinek a fórumneve szabaNem 😛 Tibi meg maradjon, kell vki, aki leírja a heti állást, all star-t, stb.szabaszeretnél kiesni a div3-ba? 😛szaba helye még úgyis kiadó, nem? 😛somoskovig
tudod itt én vagyok a licenszbizottság, szóval ne kötözködj 😛haromt
Titeket hogy hívnak? engem Hurkának
több mint 14 éve
Nem 😛 Tibi meg maradjon, kell vki, aki leírja a heti állást, all star-t, stb.szaba helye még úgyis kiadó, nem? 😛somoskovigmost így utólagosan ki kéne vágni tibit 5.-nek, hogy én is feljuthassak 😀Orkszeretnél kiesni a div3-ba? 😛
több mint 14 éve
szaba helye még úgyis kiadó, nem? 😛most így utólagosan ki kéne vágni tibit 5.-nek, hogy én is feljuthassak 😀Orkszeretnél kiesni a div3-ba? 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most így utólagosan ki kéne vágni tibit 5.-nek, hogy én is feljuthassak 😀Orkszeretnél kiesni a div3-ba? 😛
tudod itt én vagyok a licenszbizottság, szóval ne kötözködj 😛
több mint 14 éve
most így utólagosan ki kéne vágni tibit 5.-nek, hogy én is feljuthassak 😀
több mint 14 éve
Ja. A 4 feljutó az első négy.Soldadosilyen korán még úgyse draftoltam 😊
több mint 14 éve
Ja. A 4 feljutó az első négy.

több mint 14 éve
Grat visi_b, elpadoztam magamat rendesen. "Csak" Vincent Jacksonnal hoztam is volna a meccset. 😉a jövő évi draftsorrend az idei eredményektől függő lesz ezek szerint? a 4 feljutó lesz az első 4?
Persze foghatnám arra is, hogy most már tankolok a jövőévi draftra 😛atapapa