bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
13 órája
Emptynél Trevor Lawrence 59-el ponttal szép, ő hozta neki a meccset. 😊Kuplung a QB-m rájátszásban hozza a legjobbját 😊
Nomac

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 órája
Köszi! 👍Na ugye. Évek óta meccselünk egymással, általában te nyertél, tavaly pont nem, pedig az a kiesés ellen volt, ugyanígy az első PO fordulóban.2 nullázós embert nem bírok el, nálad meg hozzák a tutit. kb 2 % esélyem van jelenleg....Grat SZCP, még egy nullázós ember, egy linebacker aki megsérült. Pedig le akartam cserélniMessze van még a vége
csi77
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
csi77
Szóval gratula!
csi77
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 órája
Na ugye. Évek óta meccselünk egymással, általában te nyertél, tavaly pont nem, pedig az a kiesés ellen volt, ugyanígy az első PO fordulóban.2 nullázós embert nem bírok el, nálad meg hozzák a tutit. kb 2 % esélyem van jelenleg....Grat SZCP, még egy nullázós ember, egy linebacker aki megsérült. Pedig le akartam cserélniMessze van még a vége
csi77
csi77
Szóval gratula!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
18 órája
Emptynél Trevor Lawrence 59-el ponttal szép, ő hozta neki a meccset. 😊
18 órája
Kíváncsi leszek, hozok 230 pontot úgy hogy a S sor és Bowersnek nagyon rossz napja volt. Izgalmas meccs lesz 😉Na most jön a visszavágó......Szerencséd volt 😅 jobban örülök hogy nem azért kell szurkolni hogy Henderson minél kevesebbett fusson, nehogy Mj visszahordja a puntokat 😄Ha jól számoltam 7. helyen bent vagyok, jöhet Thundersel a visszavágó. 😃Az nem én leszek hanem Lekváros Funk😁
Kemény volt az utolsó három hét, folyamatosan a top3al játszottam, de mindenkit megvertem. 7. helyen becsúszok a 2. legtöbb ponttal.
Nomac
Update....
Jön a visszavágó.....
UPDATE 2.0
Mégsem lesz visszavágó mert Redskinnek 69 pontelőnye volt amiből csak 59-et tudtam ledolgozni
Egy Pats - Giants klasszikus nézz ki a 4 közé😁
Nomac
Henderson szerintem ki is futotta magát.....
18 órája
Na most jön a visszavágó......Szerencséd volt 😅 jobban örülök hogy nem azért kell szurkolni hogy Henderson minél kevesebbett fusson, nehogy Mj visszahordja a puntokat 😄Ha jól számoltam 7. helyen bent vagyok, jöhet Thundersel a visszavágó. 😃Az nem én leszek hanem Lekváros Funk😁
Kemény volt az utolsó három hét, folyamatosan a top3al játszottam, de mindenkit megvertem. 7. helyen becsúszok a 2. legtöbb ponttal.
Nomac
Update....
Jön a visszavágó.....
UPDATE 2.0
Mégsem lesz visszavágó mert Redskinnek 69 pontelőnye volt amiből csak 59-et tudtam ledolgozni
Nomac
Henderson szerintem ki is futotta magát.....
Draft

1 napja
Ekkora choke jobot az én csapatom se bír ki, prediben volt 30% előnyöm, azt széprn eldobtam már a hétórási meccsekkel. Gyere rám kiesés.
1 napja
kingpeti83
99
Fasza...Kuzin.... Hogy szarnà süntnem látom sehol, ezért Pitts is padozott.......
Meg is van, Kingpetinél
csi77
1 napja
2 nullázós embert nem bírok el, nálad meg hozzák a tutit. kb 2 % esélyem van jelenleg....Grat SZCP, még egy nullázós ember, egy linebacker aki megsérült. Pedig le akartam cserélniMessze van még a vége
csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
Grat SZCP, még egy nullázós ember, egy linebacker aki megsérült. Pedig le akartam cserélniMessze van még a vége
csi77
Draft

1 napja
Grat SZCP, még egy nullázós ember, egy linebacker aki megsérült. Pedig le akartam cserélni
Hajrá Bad Bones!
3 napja
Kuzin.... Hogy szarnà süntnem látom sehol, ezért Pitts is padozott.......
Meg is van, Kingpetinél
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
3 napja
Kuzin.... Hogy szarnà süntNélküle is meglesz, nyugi, ezt a 25 pontot sem hozom be szerintem. Nyilván az egyetlen jó cornerem nullázott....
Hajrá Bad Bones!
3 napja
Kuzin.... Hogy szarnà sünt
Draft

5 napja
Apropó, grat SBB! Most elérhető lettél volna, de két szar waiverem (dupla 0), meg egyéb gyengeségek miatt ez így is sima lett 😊Jó meccs volt, és igen elég nagy mázlim volt.
csi77
Remélem ellőttem a szokásos alulteljesitő fordulót már igy PO előtt és visszatér az átlag 240 pontos formájához a csapat.
Szerencsére jól sikerült a waiverezés.
Tre'von Moehrig és Chauncey Gardner-Johnson nevű óvodásokat sikerült beszerezni.
Örülök neki nagyon mert ez a Safety pozición már jó pár hete töröm a fejem hogy is lehetne.
5 napja
Apropó, grat SBB! Most elérhető lettél volna, de két szar waiverem (dupla 0), meg egyéb gyengeségek miatt ez így is sima lett 😊
Hajrá Bad Bones!
6 napja
Szerencséd volt 😅 jobban örülök hogy nem azért kell szurkolni hogy Henderson minél kevesebbett fusson, nehogy Mj visszahordja a puntokat 😄Ha jól számoltam 7. helyen bent vagyok, jöhet Thundersel a visszavágó. 😃Az nem én leszek hanem Lekváros Funk😁
Nomac
Update....
Jön a visszavágó.....
UPDATE 2.0
Szerkesztette: Nomac
6 napja
Napufff!!!! Még egy döntetlen.
7 napja
Nagyon izgulós a meccsünk fura lesz Eagles szurkolóként pár hörbi td-t akarni
7 napja
jól kezelték a fiúk a nyomást, a sorsdöntő héten sikerült 131.5 pontot felpakolni... 🤡
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 napja
Ha jól számoltam 7. helyen bent vagyok, jöhet Thundersel a visszavágó. 😃Az nem én leszek hanem Lekváros Funk😁
Nomac
Update....
Jön a visszavágó.....
UPDATE 2.0
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

7 napja
Ha jól számoltam 7. helyen bent vagyok, jöhet Thundersel a visszavágó. 😃Kemény volt az utolsó három hét, folyamatosan a top3al játszottam, de mindenkit megvertem. 7. helyen becsúszok a 2. legtöbb ponttal.
8 napja
Ha írnék egy könyvet a fantasy lélektanáról, külön fejezetet írnék "Tök mind1 ki a kezdőd, úgyis a padod hozza a többet" címmel 😀😀😀 grat a PO résztvevőknek, én jól beleálltam a földbe a 10.héttől...
8 napja
Hát ez nagyon letaglózó alapszakasz volt. 5. legtöbb szerzett pont, 3. legtöbb kapott. Így azért kurvanehéz, hogy ellenem minden héten mindenkinek 240 pontos A-Teamje van 😀 grat mindenkinek a rájátszáshoz!