bowl.hu div. 2./A

18 feliratkozó

13 napja
Nomac New England Patriots 4 672 — balazs.t85@gmail.com
Draft: 2026.09.06 20:00 Vasárnap

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

Szerkesztette: Nomac
2 órája
Yakuza Houston Texans 37
ESPN szerint Draft Grade B és 9. helyre tesz. Talán nem esek ki.

Draftolt csapatom:

QB - Jalen Hurts ( 5/66) és Cam Ward ( 16/255) - Hurts remélem az új OC-vel jó lesz, Ward pedig kapott célpontokat.

RB - B.Robinson ( 1/2), D. Swift ( 2/31), J.Mason ( 11/162), B.Robinson ( 23/354) - ha Bijan hozza amit tud akkor jó lehet az egység. Swift maradjon Top 20 RB, Mason meg szerintem átveszi Jones helyét, mint kezdö RB. Amennyiben az elsö körös választásom lesérülne a cseréjét is behúztam.

WR - Z. Flowers ( 6/95), L. Burden ( 10/159), D. Stribling ( 15/226), J. Meyers ( 21/322) - Flowers képes elit számokra. Burdentöl erös évet várnak ( ha egészséges marad), Stribling jó helyzetben van. Meyers meg tavaly kivirágzott Jacksonville-ben. Nem elit, de talán nem is lógok ki lefele

TE - J. Ferguson ( 19/290) - red zone-ban kereshetik, lehet itt majd lesz csere szezon közben

DT - J. Redmond ( 13/194), K. Benton ( 28/447) - Redmond után elöbb akartam hozni második embert, de mindig kiment akit akartam, így maradt Benton, akit idén megfizettek. Szerintem kapni fog böven snap-et és a Steelers DL mindig jól muzsikál

DE - W. Anderson ( 7/98), J.Greenard ( 17/258) - akartam egy elit DE-t és boldog vagyok Anderson-al, aki szerintem DPOY aspiráns is lehet. Greenard elvileg egy hetet hagy ki, utána pusztíthat az Eagles DLine-al. Tetszik, de rövid az egység

LB - F. Warner (3/34), R. Smith ( 4/63), J. Rodriguez ( 9/130), D. Thomas( 14/223) - ESPN ezt az egységet a csapatom erösségének tartja. Nekem is tetszik, remélem mindenki egészséges marad, akkor Warner és Smith TOP 10-es számokra is képes lehet. Rodriguez meg elvileg kezdö ILB a Dolphinsban. Thomas remélem korrekt csere lesz

CB - M. Jackson ( 22/ 351), T. Johnson ( 26/415) - nem tudtam ide elit embereket hozni, nem tudtam a run-okra reagálni, utána meg már nem tetszett senki. Jackson felé sokat fognak dobálni, Johnson meg NB elvileg, de itt év közben tuti kukázni kell majd

S- K. Curl ( 8/127), C. Bishop ( 12/191), C. Downs ( 18/287), AJ Haulcy ( 20/319) - szerintem ez egy erös egység lett. Downs-ból akár egy RDPOY szezont is kinézek, Colts SS mindig jól termel.

K- K. Fairbairn ( 24/383) - Texans jól halad az End Zone-ig de bevinni nehezen tudják, így Fairbairn sok szerepet kaphat

P- S.Martin ( 27/418) -Panthers punter

HC - Patriots ( 29/450) - lehet megtartom, mert a Dolphins és Jets ellen jó pontokat hozhat

Elsö szezonom a második vonalban, azt mondtátok kell a sok RB meg LB, remélem sikerül a bennmaradás.

Jó szezont mindenkinek!

Szerkesztette: Yakuza
2 órája
wmitty Indianapolis Colts 733 — Colts fan
Nekem ezt dobta a gép:
"Your team could finish 1st. Keep an eye out on injuries because that could affect your finish throughout the season." 😉

Otthonom MisColts
2 órája
Pari Las Vegas Raiders 3 660 — Rise My Nation!
Bár A gradet kaptam és 1/1-ként nem vagyok elégedetlen, de nagyon rossz a snake miatt az első 3-ban lenni. Igyekeztem nem nagy kockázatot vállalni és egy szolid közép csapatot összerakni, kerülve a sérülés veszélyes játékosokat.

Több poszton sikerült elhozni talán a poszt legjobbját (RB, DT, DE, LB), beáldozva az S, WR és RB2 pozikat. Sajnos ott már csak ilyen 50/50 tipusok maradtak, igy probaltam boom or bust sleeperekkel/rookie-kal kompenzálni.

Elmúlt 8 évben most először fektettem korai picket DT és DE pozikba, eddig ők voltak a mostohák, de most előre vettem őket hátha. Van benne kockázat, de ha a sérülések elkerülnek, akkor a PO meglehet.

Amúgy meglepően gyors volt a draft (csupán 2 óra) ami aggodlaomra ad okot, hogy mindenki elég felkészültnek tűnik 😊
3 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 547 — Bears & Illinois fan
Nézzük az idei bajnokaspiráns (😀) csapatomat. Sajnos háromszor is fájón előttem eggyel vagy kettővel húzták ki a kiszemeltemet, de ezt leszámítva nem volt atrocitás a draftomon. Voltak érdekességek, pl, véletlenül két TE-t húztam, DE/DT cserém viszont nincs....

Nos:

QB: Joe Burrow, Brock Purdy - Lamart az orrom elől kettővel húzták ki, de sebaj, ha igaza van Joenak és ez AZ AZ ÉV, akkor nem lesz gond, egy 5k-s 48TD-s szezonnal hálálhatná meg a bizalamt...😊, Ha mégsem vagy beüt a nála sajnos nem olyan ritka sérülés, Purdy jó csere.

RB: Kenneth Walker III, Tony Pollard, Jacory Croskey-Merrit, Dylan Sampson - Ezen a poszt csalódás, miután Tibi barátom kihúzta előlem az utolsó olyan rb-t, akit szerintem érdemes volt (Achane) első körben húzni, majdnem nem is futót húztam, aztán rábeszéltem magam Walkerre. Nem olyan erős egység, sőt, igazság szerint gyengének érzem. Tavaly ez a poszt segített PO.hoz, idén necces....

WR: Justin Jefferson, Rome Odunze, Chimere Dike, Jayden Reed - Nevek alapján nem rossz az első két ember, de rengeteg függ az irányítóiktól, Odunzevel egy kicsit hazahúztam, remélem, jó lesz, még ha össze is szedett egy sérülést. Reedben, mint sleeper játékosban reménykedem, ha nem sérül meg, tud szép számokat hozni.
Ha Jefferson és Odunze hozza magát, nem lesz gond, de Itt sem vagyok maradéktalanul elégedett.

TE: Juwan Johnson, T.J. Hockenson - erre a pozícióra nem szoktam áldozni, nem is értem, miért húztam kettőt, ráadásul két ergyát....

DT: Adam Butler, Zach Sieler - Ahhoz képest, hogy hátul húztam, nem tűnnek rossznak, de nincs cserém

DE: Travon Walker, Carl Granderson - nem rosszak, de nincs cserém itt sem

LB: Carson Schwesinger, Demario Davis, Terrel Bernard, Henry To'oTo'o, Jahlani Tavai - Egy elit, egy jó és egy közepes kezdő, egy jó és egy egyelőre ergya csere - Úgy vélem, nem lesz gond ezzel az alakulattal, hozzák a pontokat rendesen.

CB: Paulson Adebo, A.J.Terrell Jr. - Szokásommal ellentétben ide korábban húztam, Adebo, ha egészséges elit számokat tud hozni, Terrel pedig jó kezdő, csere nincs, de talán ide a legkönnyebb találni.

S: Tykee Smith, Jeremy Chinn, Bryan Cook - ide hagyományosan magasan húzok, két jó kezdő, egy korrekt csere, rendben lesz.

K: Tyler Loop - remélem Baltimoreban visszatalálnak a rendes útra, tegyék ezt sok hosszú mezőnygóllal 😊

P: Brandley Pinion - Miamiban sokat fognak idén puntolni...

HC: SF - a legtöbb meccsen pontot fog hozni, az első nem merem majd betenni.

Tegnap este jobbnak éreztem, sok a kérdőjel, remélem a futók nem leszenek szarok, a WR, LB, S posztok pedig kiemelkednek és hozzák a győzelmeket.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 047 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Miért lehet az, h már tavaly sem és idén sem kaptam summary e-mailt a draftomról?
Hanni
én kaptam

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 órája
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 804 — Poloska confirmed
Miért lehet az, h már tavaly sem és idén sem kaptam summary e-mailt a draftomról?
3 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 047 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Három dolgot csináltam draft közben, érdekes stratégiát alkalmaztam. Meg is lett az eredménye, kaptam egy szép D gradet 😀 Hosszabb elemzés a héten.
Nomac
Nekem a netem szállt el.... plusz máshol is draftoltam....Így C osztályzat tök jó 😊 Kiesés ellen fel 😊

Draft

13 órája
Három dolgot csináltam draft közben, érdekes stratégiát alkalmaztam. Meg is lett az eredménye, kaptam egy szép D gradet 😀 Hosszabb elemzés a héten.
2 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 107 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem most jelzett valami rendszer de látom nagyon előre haladt a rendszer…
Hogy lesz most?

7 napja
10 napja
Még 4 szavazatot várunk a draftra, de nagyon úgy néz ki hogy következő vasárnap lesz a draft. Draft sorrendet beállítottam.

Mivel most csak 16-an leszünk a 18 helyett, jóval pörgősebb lesz.
12 napja
Yakuza Houston Texans 37
Köszi, benn vagyok a ligában és szavaztam is.
12 napja
Vasárnapig lehet szavazni az egész jövő hétre.

whenavailable.com/invite/ZDMGbUpVJFa35rhOGZI4

13 napja

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

14 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 660 — Rise My Nation!
üdv
14 napja
kristof New York Giants USC Trojans 9 188 — Browns GM
Nomac is kapott league manager hozzáférést, innentől akkor átadom a stafétát, ha valami mégsem menne, szóljatok.

jó játékot a társaságnak!

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
15 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 021
@Nomac írta, hogy átveszi a ligát. Holnap már gép közelben lesz és tudja intézni a meghívókat.

@kristof majd át tudnád adni neki a ligét? Köszi!

15 napja
Yakuza Houston Texans 37
E-Mail címem kristofilles58@gmail.com . Majd ha küldi valaki a liga meghívót
15 napja
Yakuza Houston Texans 37
Üdv mindenkinek
15 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 021
A liga névsora:

@Nomac
@T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
@empty taxi
@wmitty
@Winters
@csi77
@Tibcso14
@Dzseno
@zsomborparrag
@Hanni
@Peci1991
@kingpeti83
@atmo shenton
@oliverking
@Yakuza - feljutó
@Pari - feljutó

Szerkesztette: Zolika

15 napja
kingpeti83 103
Én most hol vagyok?
16 napja
Winters New York Giants 273 — Giants fan
Nekek mindegy

Szerkesztette: Winters
17 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 414 — NFL bracket champion '26
Nekem a B jobban tetszik, de alkalmazkodom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
17 napja
Sodródom a többséggel

Draft

17 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 547 — Bears & Illinois fan
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.

Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).

Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.

Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!
Zolika
Ha találtok embert, akkor az A jobban tetszene (az 1 div az egy más világ, ezért volt különleges), de ha nem megy, elfogadom a B verziót is, bár a 16 fős liga az amúgy babajáték

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png