bowl.hu div. 2./B
14 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó, de ez a hatodik 😕Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:csi77Akkor ne cserélj velem :dWyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:csi77Akkor ne cserélj velem :d

több mint 13 éve
Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Kajzer: hát, így tényleg nem lesz futód...!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Sanchez és egy szabadon választott játékos eladó normális QB-ért. De inkább kettő...
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.hát egy 2. számú elkapóért egy első számú futó (főleg, hogy a Titans sorsolása most lesz könnyű) kicsit túlzásnak tűnik, de persze miért ne.
Szóljon, akinek nem tetszik a csere:
Chris Johnson - Mike WilliamsKájzerszóze
több mint 13 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.Mondom: Én is vevő vagyok CJ-ért.......

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Nem tetszik, mert nem hozzám jön CJ, akit véletlenül sem adnak el persze...

több mint 13 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.Nem szólok bele, de hülye vagy.....

több mint 13 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.Szóljon, akinek nem tetszik a csere:
Chris Johnson - Mike Williams

több mint 13 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.Szóljon, akinek nem tetszik a csere:

több mint 13 éve

több mint 13 éve

több mint 13 éve
Látom de Bell nem eladó ha S is kéne akkor vidd Bigbyt +nekem még ki kéne dobni egy LB-t is .Mindjárt átvariálom
több mint 13 éve
Fostert esetleg bár boley már nincs nálamJanekjavítottam, összesen 6 játékost érint a tréd 😀 😀 😀 😀

több mint 13 éve
én akartam daltonnal megtoldvaJanekvalami mást kellene nézni.
frissítem a trading blockot.

több mint 13 éve
Vissza kéne vegyem Rayt IR listára kabalának remélem mindenki jó ötletnek tartja