NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
17
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
8
6
RedZone week 12
8
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
csinálom már 😀mingyá kiteszem ide a táblát.
addig is:
ÚJ EMBEREK VÁROK EGY PM-et
draftidőpont és sorrend mindjárt on.
Wyatt: szerintem maradjunk autodrafton, az ügyesebb......
több mint 12 éve
Bugyiban vagyok, lassú anett 😀Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?????? 😀
de igyexem
kik nem vállalták a játékot? meg kell nézni még.....
Kájzerszóze
Nadrág fel, gyerünk!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Bugyiban vagyok, lassú anett 😀de igyexem
kik nem vállalták a játékot? meg kell nézni még.....
több mint 12 éve
na akkor ez az alap.lol drága barátom!!!
Ebből még ki kell venni, akik idén nem játszanak már, ha van olyan.
vidéken vagyok épp, nagyon lassú Anett 😀
feljutók?
Shawnka: PMKájzerszóze
Most ébredezel, nézz körül egy kicsit! Megvan a csoportbeosztás (hajdúval súlyosbítva!)Mehetnek a meghívók, aztán nyomjuk! Hárobúúúúú!
Off: Na, de én nem Anettről tudok..... Változás?? 😉 😛
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
na akkor ez az alap.Ebből még ki kell venni, akik idén nem játszanak már, ha van olyan.
vidéken vagyok épp, nagyon lassú Anett 😀
feljutók?
Shawnka: PM
több mint 12 éve
KájzerszózeÉs????? Ezen már túl vagyunk! 😀
Div 2/B végeredmény:
1 Rataxes - Ratas Rhinos
2 Wyatt - Seychelles Sensation
3 Kájzerszóze - Dögei Dögevők
4 institucio - Alsorakos Vaqueros
5 Antman - Antman Boy's
6 zindedine5 - Southside Guerillas
7 Tuja - Tuja's Patriots
8 zemanla - Budapest Blues
9 Tomeee - Shen Kick
10 jules - Ujpest Veterans
11 11 - Fisherfield Szunyogs
12 berger90 - Danube Bay Army
13 tothbebe - Nagykanizsa Svabbogars
14 Janek - Cylon Toasters
15 eaglesfan93 - Szekszard Gangsters
16 gabokocka - Kispest KEAC
Feljutott a Div 1-be:
zinedine5 - alapszakaszgyőztesként
Rataxes - bajnokként
Kiestek a Div 3-ba:
Janek
eaglesfan93
gabokockaKájzerszóze
Kérjük a draft beosztást, időpontot (ha van már releváns a táblázat alapján...) 😉
több mint 12 éve
KájzerszózeDiv 2/B végeredmény:
1 Rataxes - Ratas Rhinos
2 Wyatt - Seychelles Sensation
3 Kájzerszóze - Dögei Dögevők
4 institucio - Alsorakos Vaqueros
5 Antman - Antman Boy's
6 zindedine5 - Southside Guerillas
7 Tuja - Tuja's Patriots
8 zemanla - Budapest Blues
9 Tomeee - Shen Kick
10 jules - Ujpest Veterans
11 11 - Fisherfield Szunyogs
12 berger90 - Danube Bay Army
13 tothbebe - Nagykanizsa Svabbogars
14 Janek - Cylon Toasters
15 eaglesfan93 - Szekszard Gangsters
16 gabokocka - Kispest KEAC
Feljutott a Div 1-be:
zinedine5 - alapszakaszgyőztesként
Rataxes - bajnokként
Kiestek a Div 3-ba:
Janek
eaglesfan93
gabokocka
több mint 12 éve
Antman
401
Div 2/BKájzerszóze (Commish)
tothbebe
Antman
jules
berger90
institucio
11
adam3577
Titans
zemanla
kd
Janek
hajdu
somoskovig
Tomeee
Wyatt
Janek itt azért maradhatott, mert ő volt a legjobb a kiesők közül, és mert TTT eltűnt az éterből, így eggyel kevesebb Div 1-es kieső volt.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lol 😛Am itt a premier QB-k mennek hamar ki, meg az elit futók, így 1/9 környékére berántottam LeSeant 😊
több mint 12 éve
tudom 2012-ben már nem illik fennakadni ezen, de azért ne publikusan homárkodjatok 😂Mondjuk igazából tök mindegy, mert LeSean McCoyjal olyan marhaszarul azért nem jártam hátul sem 😀 Csak úgy mondtam 😊WyattEz egy ilyen liga? Már érdemes volt feljutni 😊hajdu
több mint 12 éve
Mondjuk igazából tök mindegy, mert LeSean McCoyjal olyan marhaszarul azért nem jártam hátul sem 😀 Csak úgy mondtam 😊WyattEz egy ilyen liga? Már érdemes volt feljutni 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk igazából tök mindegy, mert LeSean McCoyjal olyan marhaszarul azért nem jártam hátul sem 😀 Csak úgy mondtam 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Diszkriminácsióóóóóombuccccmaaaannnnnnntörülj, hogy bent maradtál 😀 így is csak tenorx kiváltságosabb ilyen téren nálad 😛shawnkaNem ez volt, mert akkor kurvára elöl kellett volna lennem, ehhez képest tök hátul húztam, szal megy az átverés megint 😛Wyatttavaly is ugyanez a rendszer volt 😊shawnkaBeeeezony! 😉zemanla
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nesze, itt ilyen hülyeség szerint volt, hogy aki hamarabb elfogadta a meghívót, az draftolt hamarabb 😛Na és akkor hol nem látom? Rég volt már ezek szerint, hogy használtam a felületet 😊Pedig, de! 😉zemanla
Nálam draftordernél a csatlakozás szerinti van, de gondolom nem az leszWyatt
több mint 12 éve
örülj, hogy bent maradtál 😀 így is csak tenorx kiváltságosabb ilyen téren nálad 😛Nem ez volt, mert akkor kurvára elöl kellett volna lennem, ehhez képest tök hátul húztam, szal megy az átverés megint 😛Wyatttavaly is ugyanez a rendszer volt 😊shawnkaBeeeezony! 😉zemanla
szerk: egyébként minden szezon előtt úgy alakítjuk ki a rendszert, hogy Wyattinho-t szívassuk 😂
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem ez volt, mert akkor kurvára elöl kellett volna lennem, ehhez képest tök hátul húztam, szal megy az átverés megint 😛tavaly is ugyanez a rendszer volt 😊shawnkaBeeeezony! 😉zemanla
több mint 12 éve
tavaly is ugyanez a rendszer volt 😊shawnkaBeeeezony! 😉
több mint 12 éve
tavaly is ugyanez a rendszer volt 😊
több mint 12 éve
Háááát, pedig barátkozz a rendeszerrel 😊Na ne kúrjál már fel, hogy megint az első kör végén draftolok csak 😀 Tavaly, amikor azért maradtam bent, mert nem volt elég ember, akkor azért voltam a végén, előtte már nem tudom, asszem sorsolás miatt kerültem a végére, most meg mert második lettem. Ez kicsit kabbefaszomrendszer 😀Wyatt😀Jajaja. Itt is egy divízióban vagyunk... 😀Sziasztok. hajduImikém! Isten hozott!!!! (de:hárobúúúúú!)
Marad Kajzer a comish? Mostanában igen elfoglalt.... 😀zemanla
Hááát, ezt tőle kell megkérdezni, de nehogy úgy járjunk, hogy amikor győz, 3 perc alatt kész a heti stat, ha veszít, akkor meg nincs ideje megcsinálni... 😀
Ha meg már ő a góré, meghívhatna végre, hogy berendezkedjek.hajdu
És draft időpont? Draft sorrend?
Jó, jó tudom! Töltsétek a táblát (lsd lent) sorrend: újoncok, aztán többiek visszafelé.....zemanla
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na ne kúrjál már fel, hogy megint az első kör végén draftolok csak 😀 Tavaly, amikor azért maradtam bent, mert nem volt elég ember, akkor azért voltam a végén, előtte már nem tudom, asszem sorsolás miatt kerültem a végére, most meg mert második lettem. Ez kicsit kabbefaszomrendszer 😀😀Jajaja. Itt is egy divízióban vagyunk... 😀Sziasztok. hajduImikém! Isten hozott!!!! (de:hárobúúúúú!)
Hááát, ezt tőle kell megkérdezni, de nehogy úgy járjunk, hogy amikor győz, 3 perc alatt kész a heti stat, ha veszít, akkor meg nincs ideje megcsinálni... 😀
Jó, jó tudom! Töltsétek a táblát (lsd lent) sorrend: újoncok, aztán többiek visszafelé.....zemanla
több mint 12 éve
😀Jajaja. Itt is egy divízióban vagyunk... 😀Sziasztok. hajduImikém! Isten hozott!!!! (de:hárobúúúúú!)
Jó, jó tudom! Töltsétek a táblát (lsd lent) sorrend: újoncok, aztán többiek visszafelé.....
több mint 12 éve
Jajaja. Itt is egy divízióban vagyunk... 😀Sziasztok. hajduImikém! Isten hozott!!!! (de:hárobúúúúú!)
Ha meg már ő a góré, meghívhatna végre, hogy berendezkedjek.
több mint 12 éve
Sziasztok. hajduImikém! Isten hozott!!!! (de:hárobúúúúú!)
Marad Kajzer a comish? Mostanában igen elfoglalt.... 😀