bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Sziasztok.
több mint 12 éve
kész a beosztás nem menekültetek meg tőlem 😊
több mint 12 éve
Antman
401
Ha jól sejtem , 15.-e volt az a határidő amit maguknak szabtak a nagyvezírek, a beosztást illetőleg.Akkor most mi van? Gergő nem kellene aktivizálni?
több mint 12 éve
20.az jó végsó dátumnak tán? lassan itt az 5.e akkor már meccs van
több mint 12 éve
Antman
401
Comisz kolléga kéne szóni a nagyvezíreknek , hogy csinálják má meg a beosztást.
több mint 12 éve
Lassan ne lenne baj, ha valaki beosztana. Ide mondjuk. 😊
több mint 12 éve
Azért lassan a játszótársak jelentkezhetnének.... (ha jól számolom a táblázatban: eddig 9. A többiek még nyaralnak? 😊 )
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
oké 😀Bocs, nem neked szólt! 😉 hanem a többieknek. (csak könnyebb volt ide posztolni a linkkel együtt)Be van írva WyattMiért nem lehet ide beírni??????..... használjuk már!zemanlaÉn elvileg vagyok 😀 Van már draft időpont? Én a szezon indulása előtti vasárnap (09.02.) 20 órát preferálnám kb.Wyattwww.doodle.com/ibfqdyqhanxgzafzAntman
Igaz, drága Kajzer barátom?! 😀zemanla
beírtam magam én is. a látszám még nem alakult ki, de lassan az is meglesz.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ott meg a capslock 😛OTT A PONT!!!!AntmanElőször az indulókat kéne lefixálniJanekAz sem hátrány! 😀
Antman:
tudom, h lehet, de akkor a többiek is oda jelezzenek! Ha csak itt posztolnak, nem leszünk okosabbak. (azért van a tábla!)
😉zemanla
több mint 12 éve
Antman
401
OTT A PONT!!!!Először az indulókat kéne lefixálniJanekAz sem hátrány! 😀
Antman:
tudom, h lehet, de akkor a többiek is oda jelezzenek! Ha csak itt posztolnak, nem leszünk okosabbak. (azért van a tábla!)
😉zemanla
több mint 12 éve
Először az indulókat kéne lefixálniJanekAz sem hátrány! 😀
Antman:
😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Antman
401
szerintem simán lehet oda irni!!!!Bocs, nem neked szólt! 😉 hanem a többieknek. (csak könnyebb volt ide posztolni a linkkel együtt)Be van írva WyattMiért nem lehet ide beírni??????..... használjuk már!zemanlaÉn elvileg vagyok 😀 Van már draft időpont? Én a szezon indulása előtti vasárnap (09.02.) 20 órát preferálnám kb.Wyattwww.doodle.com/ibfqdyqhanxgzafzAntman
Igaz, drága Kajzer barátom?! 😀zemanla
Akko 2012.09.01. 22:00 a Draft????
több mint 12 éve
Bocs, nem neked szólt! 😉 hanem a többieknek. (csak könnyebb volt ide posztolni a linkkel együtt)Be van írva WyattMiért nem lehet ide beírni??????..... használjuk már!zemanlaÉn elvileg vagyok 😀 Van már draft időpont? Én a szezon indulása előtti vasárnap (09.02.) 20 órát preferálnám kb.Wyattwww.doodle.com/ibfqdyqhanxgzafzAntman
Igaz, drága Kajzer barátom?! 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Be van írvaMiért nem lehet ide beírni??????..... használjuk már!zemanlaÉn elvileg vagyok 😀 Van már draft időpont? Én a szezon indulása előtti vasárnap (09.02.) 20 órát preferálnám kb.Wyattwww.doodle.com/ibfqdyqhanxgzafzAntman
több mint 12 éve
Miért nem lehet ide beírni??????..... használjuk már!Én elvileg vagyok 😀 Van már draft időpont? Én a szezon indulása előtti vasárnap (09.02.) 20 órát preferálnám kb.Wyattwww.doodle.com/ibfqdyqhanxgzafzAntman
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
ne vasárnap legyen. legyen szombaton este. mondjuk 21.00?Addigra biztos nem érek én mondjuk haza, talán 22-re
szeptember 1.Kájzerszóze
több mint 12 éve
ne vasárnap legyen. legyen szombaton este. mondjuk 21.00?szeptember 1.
több mint 12 éve
én jövök ha ide jutottam fel, ha nem akkor nyilván nem. Azért majd záros határidőn belül jó lenne tudni hogy hol is vagyok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!