NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
48
10
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
32
7
RedZone week 12
30
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
19
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
16
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
nah akkor lemaradok Áronkárol 😊Janek
nah akkor lemaradok Áronkárol 😊Janekválaszthatsz csapatnevet is. nem kell maradnod a réginél.
több mint 12 éve
Ki tudja???1/1-re lehet HC-t is draftolni 😀 😀 😀 😀 😀
Ha már itt járunk:
HC kell a csapatba, de aki nem tesz a kezdőbe HC-t, annak szíve joga.
Bármelyik posztot üresen lehet hagyni. Ez is taktikai döntés.
OKÉ így mindenkinek?
több mint 12 éve
Div 2/B draft-sorrend a tavalyi final standings alapján. A Div 1-ből kieső utolsónak draftol. A három újonc sorsolással lett elhelyezve.DRAFT: 2012. szeptember 3. hétfő 21.00
1. adam3577
2. Titans
3. hajdu
4. eaglesfan93
5. Janek
6. tothbebe
7. berger90
8. 11
9. jules
10. Tomeee
11. zemanla
12. Antman
13. institucio
14. Kájzerszóze (Commish)
15. Wyatt
16. somoskovig
több mint 12 éve
adam3577 - az itt regisztrált címedre küldtem a meghívót.somoskovig - neked a freemailre.
HAJRÁÁÁÁÁ!!!
Eaglesfan93 - itt maradt ebben a csoportban, nem esett ki.
A bajnoki mezőny készen van.
több mint 12 éve
somoskovig: küldj mailcímet plíz!az 3 újonc random lesz. A mentőangyalom fogja kisorsolni, ő pártatlan 😀 😀 😀 😀
15 csapat van!!!!!
lesz még feljutó vagy maradhat eaglesfan93???????
több mint 12 éve
Nem lesz a második körben...... 😀Ő második körös lesz. A főnök kell az elsőben 😊hajduRáhajtassz Jimmyre???? 😀zemanlashawnka: Kérem a Commishokat, hogy majd a draft előtt állítsák ezt be megfelelően: újoncok előre, a többiek a tavalyi helyezés alapján oda, ahova.És vegyék figyelembe, hogy első helyen nem választhattam soha életemben. 😊hajdu
zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Ő második körös lesz. A főnök kell az elsőben 😊Ráhajtassz Jimmyre???? 😀zemanlashawnka: Kérem a Commishokat, hogy majd a draft előtt állítsák ezt be megfelelően: újoncok előre, a többiek a tavalyi helyezés alapján oda, ahova.És vegyék figyelembe, hogy első helyen nem választhattam soha életemben. 😊hajdu
zemanla
Tavaly azt hiszem, hogy a WEFL-ben a 4. körben húztam (mármint Jimmyt), Gronkowskit meg a 13. körben a Div 3-ban. Alig hiszem, hogy az idén annyira hátul még elérhető lesz.
több mint 12 éve
Ráhajtassz Jimmyre???? 😀shawnka: Kérem a Commishokat, hogy majd a draft előtt állítsák ezt be megfelelően: újoncok előre, a többiek a tavalyi helyezés alapján oda, ahova.És vegyék figyelembe, hogy első helyen nem választhattam soha életemben. 😊hajdu
zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
shawnka: Kérem a Commishokat, hogy majd a draft előtt állítsák ezt be megfelelően: újoncok előre, a többiek a tavalyi helyezés alapján oda, ahova.És vegyék figyelembe, hogy első helyen nem választhattam soha életemben. 😊
zemanla
több mint 12 éve
shawnka: Kérem a Commishokat, hogy majd a draft előtt állítsák ezt be megfelelően: újoncok előre, a többiek a tavalyi helyezés alapján oda, ahova.
több mint 12 éve
kellemes hangolódást mindenkinek; draft nekem bármikor jó lesz, btw szerintem korrektebb a sorsolt draft sorrend, de azért nem fogok sztrájkolni, ha újoncként az elején kell draftolnom.küldtem pm-et a komisszárnak az elérhetőségemmel
több mint 12 éve
(nem akarok beleszólni de a 20:00 és a 21:00 között is van még 3 választható időpont 😉)kristofkérlek ne bonyolítsd az életünket 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
(nem akarok beleszólni de a 20:00 és a 21:00 között is van még 3 választható időpont 😉)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mivel úgy is megint a végén húzok, nekem a 20 is belefér talán (kb akkorra érek haza, de lesz időm az első választásomig), de ha van, akinek a 21 jobb, felőlem mehet
több mint 12 éve
Draft: szeptember 3-án lesz 20.00-tól.9óra nem lehet?
Újak: kérek email-címet
Még kell egy ember!!!! 15-en vagyunk csak.
Vagy új, vagy eaglesfan93 marad...
Kájzerszóze
több mint 12 éve
Janek! Te jöttél kd helyett évközben ugye?Kájzerszózeigen
több mint 12 éve
mivel a div 1 ből csak egy kiesőt kaptunk, ezért Janek maradt.Gyorsan. 😊
3 új jött.
de Tuja meg nem marad.
jelenleg 15-en vagyunk a csoportban!!!!!!
Kérdésem még:
az alapszakasz vége szerint vagy a final standins szerint kell megállapítanom a draftsorrendet?
a három új feljutót hogy soroljam be? sorsolással?
elért pontokkal?
Kájzerszóze
Az bizti, hogy az elejére. Sztem pontok alapján, de ezt majd a tudorok jól megmondják.
(a hiányzó helyre esetleg még egy "feljutó"?)
több mint 12 éve
Draft: szeptember 3-án lesz 20.00-tól.Újak: kérek email-címet
Még kell egy ember!!!! 15-en vagyunk csak.
Vagy új, vagy eaglesfan93 marad...
több mint 12 éve
mivel a div 1 ből csak egy kiesőt kaptunk, ezért Janek maradt.3 új jött.
de Tuja meg nem marad.
jelenleg 15-en vagyunk a csoportban!!!!!!
Kérdésem még:
az alapszakasz vége szerint vagy a final standins szerint kell megállapítanom a draftsorrendet?
a három új feljutót hogy soroljam be? sorsolással?
elért pontokkal?