bowl.hu div. 2./B
14 feliratkozó
több mint 13 éve
Dogs trades Philip Wheeler, Oak LB to XYDogs trades Michael Vick, Phi QB to XY
XY trades Michael Boley, NYG LB to Dogs
ezen azért vigyorogtam......

több mint 13 éve
RB-t keresek (közepeset, vagy gyengébbet a by weekre)Talán ez a megoldás érdekel?
Mondjuk Scott Chandler (TE)-ért.... de esetleg LB is szóba kerülhet...zemanla
több mint 13 éve
Nullapontos LB, eltiltott CB, Legatron és Texans-betli, kár ezért a sorozatban második leolvadásért, de reméljük ismét megindulunk felfelé^^

több mint 13 éve
Nekem jöhetne egy szintén, de a legutóbbi elit wr vs erős rb cseréből úgy jöttem ki, hogy inkább lenne most a padon is két 15+os elkapó :d

több mint 13 éve
wilson?JanekEvidenciában tartom, mert ha 1 pontot hoz, az pont eggyel több, mintha nem tudok berakni senkit... 😉
(kit néztél ki érte?)
Úgy látom te sem dúskálsz RB-ben....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
RB-t keresek (közepeset, vagy gyengébbet a by weekre)Mondjuk Scott Chandler (TE)-ért.... de esetleg LB is szóba kerülhet...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
höhöhönaná, hogy egy ponttal kikaptam az újraszámolás után

"We got Tom Bradyed again."
több mint 13 éve
Újabb zakó, száz közte.... Meg lehet ám unni....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Na elkezdtem feljönni mint az a bizonyos higany. A forduló többi eredményét még nem néztem meg, de mindentől függetlenül a hét mákere poszthoz ragaszkodom. 😀
több mint 13 éve
vezzettem tegnap egy ponttalaztán újraszámolták és 4 pontos hátrányba kerültem, úgy hogy egy-egy játékosunk volt hátra
most Dumervil fordított, vezetek
mikor számolják megint újra, mert abból én még sosem jöttem ki jól...?

"We got Tom Bradyed again."
több mint 13 éve
győzelem de Ray nagyon fáj több szempontból is.
több mint 13 éve
Azt hiszem az én meccsem meglesz, bár a kispad királya lehetek.....

több mint 13 éve
35 pont előnyről fogok kikapni, csak, hogy még tökéletesebb legyen ez a hétvége, csak szólok

több mint 13 éve
Szerintem mindenkinek ugyanannyi van, én nem is terveznék csere HC-t padon tartani, feleslegesEzt mondjuk annyira nem értem, minek a padra HC? 😊azért, hogy mindenkinek ugyan annyi Bench helye legyen a "játékosokra". de tényleg mind1.Titans
Wyatt
Viszont annak örülök, hogy mire hazaérek, eltiltják a kezdő CB-m

több mint 13 éve
Ezt mondjuk annyira nem értem, minek a padra HC? 😊azért, hogy mindenkinek ugyan annyi Bench helye legyen a "játékosokra". de tényleg mind1.
Wyatt
több mint 13 éve
Valaki nézzen körül nálam (SZG), javaslatokat várok, Rice kivételével értelmes trade-re kapható vagyok.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Bocs, hogy nem írtam eddig, de távol voltam 😀 😀 😀 😀MÁS:
Top LB-k eladók, bármilyen értelmes ajánlat érdekel. (RB, WR, TE, CB, S, DE tetszőleges variációban-kombinációban)

több mint 13 éve
Ezt mondjuk annyira nem értem, minek a padra HC? 😊Semmi, nem kötelező teljes csapattal kiállni, aki ügyes volt, behúzta a Texanst hamar 😀Wyattarra gondoltam, hogy bár nem kötelező teljes csapattal kiállni, de a kispadon mindenképpen kell-e egy HC... na mind1.
mindenesetre a "bye week"-emen elég mázlim volt, szóval akár lassan csinálhatnának valami érdemlegeset is a védőim... mert a támadóktól nem sokat várok az már tutti.Titans
Btw, Luck for elit (20 pont felett teljesítő WR/RB, mégjobb LB) körre nyitott vagyok, ha valaki irányító poszton kevésbé volt szerencsés

több mint 13 éve
Semmi, nem kötelező teljes csapattal kiállni, aki ügyes volt, behúzta a Texanst hamar 😀Wyattarra gondoltam, hogy bár nem kötelező teljes csapattal kiállni, de a kispadon mindenképpen kell-e egy HC... na mind1.
mindenesetre a "bye week"-emen elég mázlim volt, szóval akár lassan csinálhatnának valami érdemlegeset is a védőim... mert a támadóktól nem sokat várok az már tutti.