NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 393
52
20:30 POTATO BOWL [Boise ID], Fresno State vs Northern Illinois (NET4+)
bowl.hu div. 3./B
17 feliratkozó
3 hónapja
Tarsi
1 264
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok. 1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders
A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
9 órája
Grat a döntőhöz, @LTChargers !ezzel fel is jutottál a div2-be, grat 😊
Megint az utolsó pillanatban kapott Out-ot két emberdm, ez elég is volt... Alontae Taylor nem fog egymaga 45 pontot szerezni, úgyhogy ez eldőlt.
Újoncként mondjuk nem volt ez rossz, alapszakasz második hely, playoff elődöntő.
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 órája
Grat a döntőhöz, @LTChargers !Köszönöm, bár azért várjuk meg a holnap reggelt, volt már idén 40 pont feletti védő.
Megint az utolsó pillanatban kapott Out-ot két emberdm, ez elég is volt... Alontae Taylor nem fog egymaga 45 pontot szerezni, úgyhogy ez eldőlt.
Újoncként mondjuk nem volt ez rossz, alapszakasz második hely, playoff elődöntő.
warr_b
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
12 órája
Grat a döntőhöz, @LTChargers ! Megint az utolsó pillanatban kapott Out-ot két emberdm, ez elég is volt... Alontae Taylor nem fog egymaga 45 pontot szerezni, úgyhogy ez eldőlt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Tibcso14
126
Ez nagyon szoros volt, most az elődöntő nem lesz ilyen szoros. További sok sikert Neked, és bocs. 😊Na a vége 1 pont lett 😀Az élet néha elég kegyetlen.Még nem bitztos, hogy kikaptál, csütörtökig még bármi lehet... Még az is, hogy találnak nekem fél pontot 😉
Stat correcion előtt kikaptam FÉL PONTTAL.
(Egy blokkolt punt -2, köszi Raiders)
zacknorb
Tibcso14
zacknorb
1 napja
Na a vége 1 pont lett 😀Az élet néha elég kegyetlen.Még nem bitztos, hogy kikaptál, csütörtökig még bármi lehet... Még az is, hogy találnak nekem fél pontot 😉
zacknorb
Tibcso14
6 napja
Akkor most meg is van a 4 feljutó?
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
6 napja
1-4ről irány a PO. Bajnoki címig nincs megállás 😝aaand it is gone... 😵
ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
Mondjuk már az eldöntötte volna, ha ránézek 9 és 10 közt a fantasyre, és kicserélem Hamlint Bryantre, de ez van.Az élet néha elég kegyetlen.Még nem bitztos, hogy kikaptál, csütörtökig még bármi lehet... Még az is, hogy találnak nekem fél pontot 😉
zacknorb
Tibcso14
6 napja
Tibcso14
126
Az élet néha elég kegyetlen.Még nem bitztos, hogy kikaptál, csütörtökig még bármi lehet... Még az is, hogy találnak nekem fél pontot 😉
zacknorb
6 napja
Az élet néha elég kegyetlen.Stat correcion előtt kikaptam FÉL PONTTAL.
7 napja
Thx Jameis, mind2 bowlos fantasym playoffját miatta bukom el
8 napja
1-4ről irány a PO. Bajnoki címig nincs megállás 😝
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 napja
Imádom hogy meccsnapon kap Out-ot minden előzetes designation nélkül Crosby meg Gerwon Dexter is...
10 napja
Tibcso14
126
Viszont nekem pont szerencsém volt Tibcso ellen, hogy Warner brutál volt, ellentétben az ő játékosaival.Igen... Nem volt jó napja Jeningsnek és Samuelnek sem, na majd Henry 😊
zacknorb
10 napja
Viszont nekem pont szerencsém volt Tibcso ellen, hogy Warner brutál volt, ellentétben az ő játékosaival.
10 napja
És akkor a visszavágónk el is dőlt, 3 embernek sikerült nulláznia úgy, hogy mindegyiknek 10+ -os átlaga volt 😀Láttam 😬😥
Göbi
Az eső csúnyán betett...
10 napja
És akkor a visszavágónk el is dőlt, 3 embernek sikerült nulláznia úgy, hogy mindegyiknek 10+ -os átlaga volt 😀
11 napja
elképesztő roncsderbi volt 😀 nekem is 7 bye weekesem volt azt hiszem 😀Ha így van, akkor te már feljutottál 😊Feljutás hogy megy?Nekem az mondta egy haver aki a másod osztályban van, hogy feljut az alapszakasz első, és aki a play offot nyeri.
Kieső innen gondolom nincs ☺️
warr_b
Tibcso14
Nekem meg rögtön visszavágó Reno Hightower ellen. Van miért, az alapszakaszgyőzelembe került az iménti vereség. Persze gyatra volt a csapatom, a cserék nem tudták mefelelően pótolni a bye-on lévőket. Na de majd most! 😁
warr_b
12 napja
Zolika
917
Négy feljutó lesz. Az alapszakasz első kettő, és a rájátszás első kettő. Ha átfedés van, a rájátszás rangsorol tovább, mert az adja meg a végeredményt.Ha így van, akkor te már feljutottál 😊Feljutás hogy megy?Nekem az mondta egy haver aki a másod osztályban van, hogy feljut az alapszakasz első, és aki a play offot nyeri.
warr_b
Tibcso14
Nekem meg rögtön visszavágó Reno Hightower ellen. Van miért, az alapszakaszgyőzelembe került az iménti vereség. Persze gyatra volt a csapatom, a cserék nem tudták mefelelően pótolni a bye-on lévőket. Na de majd most! 😁
warr_b
13 napja
Ha így van, akkor te már feljutottál 😊Feljutás hogy megy?Nekem az mondta egy haver aki a másod osztályban van, hogy feljut az alapszakasz első, és aki a play offot nyeri.
warr_b
Tibcso14
13 napja
Tibcso14
126
Feljutás hogy megy?Nekem az mondta egy haver aki a másod osztályban van, hogy feljut az alapszakasz első, és aki a play offot nyeri.
warr_b
13 napja
Feljutás hogy megy? Kieső innen gondolom nincs ☺️
13 napja
Danke, így bennvagyok, ahogy számolom. mert több mint 350 ponttal többem lesz, mint Savaria SteelersnekMég mindig marhaszoros, hogy ki lesz a PO-ba, Kopor vagy én.Én minent megtettem h te juss be a PO-ba. Még ha nem is szándékosan de qb nélkül nehéz nyerni. 😊
Mondjuk warrb kisegíthetett volna, de nem is vártam mást 😀
zacknorb
KoporShow
13 napja
Még mindig marhaszoros, hogy ki lesz a PO-ba, Kopor vagy én.Én minent megtettem h te juss be a PO-ba. Még ha nem is szándékosan de qb nélkül nehéz nyerni. 😊
Mondjuk warrb kisegíthetett volna, de nem is vártam mást 😀
zacknorb