NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 3./B

17 feliratkozó

3 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 264
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok.
1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders

A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
9 órája
peach Atlanta Falcons 14 933 — a new hope (again)
Grat a döntőhöz, @LTChargers !

Megint az utolsó pillanatban kapott Out-ot két emberdm, ez elég is volt... Alontae Taylor nem fog egymaga 45 pontot szerezni, úgyhogy ez eldőlt.

Újoncként mondjuk nem volt ez rossz, alapszakasz második hely, playoff elődöntő.
warr_b
ezzel fel is jutottál a div2-be, grat 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 órája
LTChargers Los Angeles Chargers San Diego State Aztecs 91 — Chargers fan

Megint az utolsó pillanatban kapott Out-ot két emberdm, ez elég is volt... Alontae Taylor nem fog egymaga 45 pontot szerezni, úgyhogy ez eldőlt.

Újoncként mondjuk nem volt ez rossz, alapszakasz második hely, playoff elődöntő.
warr_b
Köszönöm, bár azért várjuk meg a holnap reggelt, volt már idén 40 pont feletti védő.

"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
12 órája
warr_b Washington Commanders 24 629 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Tibcso14 Washington Commanders 126
Az élet néha elég kegyetlen.
Stat correcion előtt kikaptam FÉL PONTTAL.
(Egy blokkolt punt -2, köszi Raiders)
zacknorb
Még nem bitztos, hogy kikaptál, csütörtökig még bármi lehet... Még az is, hogy találnak nekem fél pontot 😉
Tibcso14
Na a vége 1 pont lett 😀
zacknorb
Ez nagyon szoros volt, most az elődöntő nem lesz ilyen szoros. További sok sikert Neked, és bocs. 😊
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 510 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Még nem bitztos, hogy kikaptál, csütörtökig még bármi lehet... Még az is, hogy találnak nekem fél pontot 😉
Tibcso14
Na a vége 1 pont lett 😀
6 napja
LTChargers Los Angeles Chargers San Diego State Aztecs 91 — Chargers fan
Akkor most meg is van a 4 feljutó?

"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
6 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 594 — situational football
1-4ről irány a PO. Bajnoki címig nincs megállás 😝
ZERO_L
aaand it is gone... 😵

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 510 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Tibcso14
Mondjuk már az eldöntötte volna, ha ránézek 9 és 10 közt a fantasyre, és kicserélem Hamlint Bryantre, de ez van.
6 napja
zacknorb
6 napja
7 napja
Thx Jameis, mind2 bowlos fantasym playoffját miatta bukom el
7 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 264
Tua eladta a meccsemet. Nem elég, hogy 3 intet dob, de abból 2 Stingleynek ment aki persze, hogy pont a Savaria Steelers csapatában van. Valahogy még így is szorosan tudtam tartani, de csoda kéne, hogy ezt innen behúzzam.

Szerkesztette: Tarsi
8 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 594 — situational football
1-4ről irány a PO. Bajnoki címig nincs megállás 😝

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 napja
warr_b Washington Commanders 24 629 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Imádom hogy meccsnapon kap Out-ot minden előzetes designation nélkül Crosby meg Gerwon Dexter is...

10 napja
Viszont nekem pont szerencsém volt Tibcso ellen, hogy Warner brutál volt, ellentétben az ő játékosaival.
zacknorb
Igen... Nem volt jó napja Jeningsnek és Samuelnek sem, na majd Henry 😊
10 napja
Viszont nekem pont szerencsém volt Tibcso ellen, hogy Warner brutál volt, ellentétben az ő játékosaival.
10 napja
És akkor a visszavágónk el is dőlt, 3 embernek sikerült nulláznia úgy, hogy mindegyiknek 10+ -os átlaga volt 😀
Göbi
Láttam 😬😥
Az eső csúnyán betett...

10 napja
Göbi Indianapolis Colts 735 — Retired WR
És akkor a visszavágónk el is dőlt, 3 embernek sikerült nulláznia úgy, hogy mindegyiknek 10+ -os átlaga volt 😀

11 napja
Göbi Indianapolis Colts 735 — Retired WR
Feljutás hogy megy?
Kieső innen gondolom nincs ☺️
warr_b
Nekem az mondta egy haver aki a másod osztályban van, hogy feljut az alapszakasz első, és aki a play offot nyeri.
Tibcso14
Ha így van, akkor te már feljutottál 😊

Nekem meg rögtön visszavágó Reno Hightower ellen. Van miért, az alapszakaszgyőzelembe került az iménti vereség. Persze gyatra volt a csapatom, a cserék nem tudták mefelelően pótolni a bye-on lévőket. Na de majd most! 😁
warr_b
elképesztő roncsderbi volt 😀 nekem is 7 bye weekesem volt azt hiszem 😀

12 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 917
Feljutás hogy megy?
warr_b
Nekem az mondta egy haver aki a másod osztályban van, hogy feljut az alapszakasz első, és aki a play offot nyeri.
Tibcso14

Nekem meg rögtön visszavágó Reno Hightower ellen. Van miért, az alapszakaszgyőzelembe került az iménti vereség. Persze gyatra volt a csapatom, a cserék nem tudták mefelelően pótolni a bye-on lévőket. Na de majd most! 😁
warr_b
Négy feljutó lesz. Az alapszakasz első kettő, és a rájátszás első kettő. Ha átfedés van, a rájátszás rangsorol tovább, mert az adja meg a végeredményt.

13 napja
Feljutás hogy megy?
warr_b
Tibcso14

13 napja
Feljutás hogy megy?
warr_b
13 napja
Feljutás hogy megy?

13 napja
Még mindig marhaszoros, hogy ki lesz a PO-ba, Kopor vagy én.
Mondjuk warrb kisegíthetett volna, de nem is vártam mást 😀
zacknorb
Én minent megtettem h te juss be a PO-ba. Még ha nem is szándékosan de qb nélkül nehéz nyerni. 😊
KoporShow
Danke, így bennvagyok, ahogy számolom. mert több mint 350 ponttal többem lesz, mint Savaria Steelersnek
13 napja
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 190 — Forum Reader
Még mindig marhaszoros, hogy ki lesz a PO-ba, Kopor vagy én.
Mondjuk warrb kisegíthetett volna, de nem is vártam mást 😀
zacknorb
Én minent megtettem h te juss be a PO-ba. Még ha nem is szándékosan de qb nélkül nehéz nyerni. 😊

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "