Eagles NFL liga
15 feliratkozó
több mint 13 éve
Kemény párharc volt, de a végén McFadden megmentett. 😊Top 3 pontszerzőm: Burnett 24 - Ray Lewis 22.8 - McFadden 22.6 😊
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Mert annak változnia kell és ahogy néztem az be volt állva. Legalábbis ugyanaz volt mint 2 napja. Ne fossatok visszacsinálom. Csak próbából állítottam rajta, hogy megnézzem változik e. De nem.
több mint 13 éve
Berry-t és Beasont akartam tradelni 😊hát ez is mák
több mint 13 éve
Mardel
259
Tudtam én, hogy nekem kellett volna commissionernek lennem. (:A gép amúgy ezt önmaga állítja, szval szerintem hozzá sem kell érni.
Jah és fck Beason. Ma meg go God's Son.
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 13 éve
Shawn, miért lett a waiver sorrend változtatva?MardelHogy Ő kerüljön az élre. 😀......,de tényleg miért? :rolleyes: Kb.úgy kéne mint a drafton oda-vissza.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mardel
259
Shawn, miért lett a waiver sorrend változtatva?
több mint 13 éve
Jabar Gaffney a kirakatban, 2. számú RB-ért vagy közepes DL.ért adnám. Persze nem kötelező 2. számú játékost adni jöhet top is 😀
több mint 13 éve
Innen majd legalább mindenki tudja hogy hány a merre. 1 meccs az nem jelent semmit.Shawn84hát leszarom az egészet, ha a top3 QB-met az ellenfélből 2-3 DL emberke felülmúlja... 😀
közben Berry out a szezonra. kurva fasza mindkét ligában draftoltam...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mert a projectionben, 110 tacklet írtak mindkettőnek, ami óriási kamu, a tavalyit nem néztem, de nyilván nem minden héten fog összejönni pl. JPP-nek egy -19 yardos sack, de ez a pontozás, akkor is epic....Nem nagyon néztétek a tavalyi pontjaikat?Shawn84Én néztem, csak aztán Newman félrevezetett az értékelésével 😊Rataxes
több mint 13 éve
Revis-t lecseréltem mondván, hogy ugyse dob rá senki... 😀 20 pontot összeszedett azért
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Innen majd legalább mindenki tudja hogy hány a merre. 1 meccs az nem jelent semmit.
több mint 13 éve
Nem nagyon néztétek a tavalyi pontjaikat?Shawn84Én néztem, csak aztán Newman félrevezetett az értékelésével 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nem nagyon néztétek a tavalyi pontjaikat? én pont azért húztam be Suh meg Tuck barátot. Kár hogy egyik nem játszott, másik meg szar volt. De az LB sor hozta magát.Kár hogy így is szópóág lesz.
több mint 13 éve
Jó húzás volt Ware-t kivágni a csapatból 😊 No mindegy, ez van, van még itt egy Tamba Hali.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elfogadhatatlan a pontozás, ha van 4 normális pass rushered, megnyered a fordulót, a többi játékos lényegtelen....
több mint 13 éve
Mardel
259
LOL!JPP 53..Monster! (:
T.Suggs 52 pontot hozott. 😊 Peppers is kaszált(36).Greengo
Életben tartott ezzel, mert a 2 kezdő WR kőkemény 6,6-ot kaszált szumma.
több mint 13 éve
Akkor én mit mondjak?2 LB-m hozott kemény 24 pontot :S mondjuk még Boley játszik... a DL meg siralmas igaz wells akit el akartam tradelni meg úgy néz ki a legtöbbet hozza a héten...
több mint 13 éve
Úgy látszik mégis a sackmesterek hozzák a pontokat, mondjuk kurva nagy faszság ez az 1 yard loss sackeknél, ilyen erővel tackle for lossnál is lehetne...Newman+1.
Ilyen DL-el top3 vagyok hátulról 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Úgy látszik mégis a sackmesterek hozzák a pontokat, mondjuk kurva nagy faszság ez az 1 yard loss sackeknél, ilyen erővel tackle for lossnál is lehetne...
több mint 13 éve
LOL! T.Suggs 52 pontot hozott. 😊 Peppers is kaszált(36).
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
nagyon maradni látszik az a 15 pont köztem és Shadowt5 között.... 😕mostmár csak azt nemtudom, hogy mi ez a status és a fehér szürke sárga négyzetek
több mint 13 éve
Probable- valószínű.Azaz nagy eséllyel játszik.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
az király... 😀a Probable státusz mit jelent? nem szeretnék ugy járni Holmes-al is mint Nelsonnal... -,-EaRlHogy talán játszik, talán nem. Majd a meccs előtt dől el közvetlenül, illetve majd a meccsen meglátod.Shawn84