Eagles NFL liga
15 feliratkozó
több mint 13 éve
Aki beírja ide a végső csapatát, annak értékelem. Fantasy tudásom végtelen.... 😛szerk: kivétel, ha a pontozás szarrá van bonyolítva 😛
több mint 13 éve
tévedsz, megnyugodhatsztudom kit húzol. akit én akarok. szóval én is tudom 😀eaglesmcnabbfogadjunk hogy nem 😀eaglesmcnabbfogadjunk, hogy én tudom, hogy kit húzok, ti viszont nem 😛Newman
több mint 13 éve
szopóágAkkor Janek kicsit elbaszta sajnos. Az ő adataival tudnál csak belépni akkorShawn84meghívó elmentShawn84error draft közben nem tudok belépni 😕Habi
esetleg ha valakinek megvan vmi elérhetősége, akkor dobjon pm-et
JT Daniels fan
több mint 13 éve
tudom kit húzol. akit én akarok. szóval én is tudom 😀fogadjunk, hogy én tudom, hogy kit húzok, ti viszont nem 😛Newmanfogadjunk AP-t huzod 😀EaRlfogadjunk hogy nem 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Akkor Janek kicsit elbaszta sajnos. Az ő adataival tudnál csak belépni akkorerror draft közben nem tudok belépni 😕Habihabitata@hotmail.comHabimeghívó elmentShawn84
több mint 13 éve
error draft közben nem tudok belépni 😕meghívó elmentShawn84Lehjet de marha gyorsan adj e-mail címet akkorShawn84habitata@hotmail.comHabi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
leszarom 😛Utána elsőből lesz az utolsó ámShawn84fogadjunk hogy nem 😀eaglesmcnabbfogadjunk, hogy én tudom, hogy kit húzok, ti viszont nem 😛Newman
azért akartam a kör közepán picket, így mindig 2 kört várhatok..... 😐
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
meghívó elmenthabitata@hotmail.comHabiJanek nekem egy másik draftjához adott co-own opciót. Tudnátok ezen változtatni?HabiLehjet de marha gyorsan adj e-mail címet akkorShawn84
több mint 13 éve
habitata@hotmail.comJanek nekem egy másik draftjához adott co-own opciót. Tudnátok ezen változtatni?HabiLehjet de marha gyorsan adj e-mail címet akkorShawn84
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Utána elsőből lesz az utolsó ámfogadjunk, hogy én tudom, hogy kit húzok, ti viszont nem 😛Newmanfogadjunk AP-t huzod 😀EaRlfogadjunk hogy nem 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
fogadjunk, hogy én tudom, hogy kit húzok, ti viszont nem 😛fogadjunk hogy nem 😀eaglesmcnabbremélem nem a GM játékod franchise QB-jét húzod, mert akkor szopóágon vagyok 😀eaglesmcnabbfogadjunk AP-t huzod 😀EaRl
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Janek nekem egy másik draftjához adott co-own opciót. Tudnátok ezen változtatni?HabiLehjet de marha gyorsan adj e-mail címet akkor
több mint 13 éve
fogadjunk hogy nem 😀fogadjunk AP-t huzod 😀EaRl1/1, király. Kapni fogom a savat, ha nem Eagles playa jön, már pedig vsz, hogy nem az fog jönni. 😀Newmanremélem nem a GM játékod franchise QB-jét húzod, mert akkor szopóágon vagyok 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Janek nekem egy másik draftjához adott co-own opciót. Tudnátok ezen változtatni?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
foster megmarad nekem 12. picknek :cool:
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Foster lesz az 1/1
több mint 13 éve
fogadjunk AP-t huzod 😀1/1, király. Kapni fogom a savat, ha nem Eagles playa jön, már pedig vsz, hogy nem az fog jönni. 😀Newmanremélem nem a GM játékod franchise QB-jét húzod, mert akkor szopóágon vagyok 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A posztok megvannak adva. Draft közben látod hogy hova húztál. Hogy milyen sorrendben választasz az a te dolgod. Ügyeskedni kell.
több mint 13 éve
1/1, király. Kapni fogom a savat, ha nem Eagles playa jön, már pedig vsz, hogy nem az fog jönni. 😀Newmanremélem nem a GM játékod franchise QB-jét húzod, mert akkor szopóágon vagyok 😀
több mint 13 éve
1/1, király. Kapni fogom a savat, ha nem Eagles playa jön, már pedig vsz, hogy nem az fog jönni. 😀
több mint 13 éve
Még negyed óra.Mázlista Newman az 1/1. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
én QB-val kezdek. nem akarok egész szezonban bizonytalan qb-val kezdeni. ha a 2 project qb-ből marad egy a 3. pickre őket húzom. ha nem akkor LB 😀
több mint 13 éve
na bakker, ez most hasznos volt, mert kajak qb-val kezdtem volna 😀ok, megvan, köszi... 8. vagyok :S😀 Az rád van bízva.Kezdhetsz K-el is csak nincs sok értelme.Greengo
Qb-val kezdünk, ugye?Gege55
na várom már 😀
több mint 13 éve
ok, megvan, köszi... 8. vagyok :Sén rb-t huznék ha olyan pozícióban lennék
több mint 13 éve
ok, megvan, köszi... 8. vagyok :S😀 Az rád van bízva.Kezdhetsz K-el is csak nincs sok értelme.
E-A-G-L-E-S EAGLES !