NFL Hungarian Bovli Bowl liga
11 feliratkozó
több mint 4 éve
ESPN liga linkje:Csapatok és GM-ek:
<1> Bishop Fist 👊 --------------------------- @Toto21 (commish) 🥇
<2> Transylvania RedFox 🦊 ------------- @FLZOLI 🥉
<3> Atomic Falcons 🐦 --------------------- @Vieri
<4> Heisman Gunners 🔫 ----------------- @Heisman nádor 🥇
<5> Szigethalom Saints 👼 ---------------- @kingpeti83 🥈
<6> Citromale Gang 👨👨👧👧 ------------------- @zacknorb 🥈
<7> Seahawks 🦜 ----------------------------- ????
<8> Team Stonewall 🏔️ -------------------- @peach
<9> Ozi's Otherworldly Team 🌐 -------- @ozibozi 🥈
<10> Team Redskins 🏹 -------------------- @tibcso14 🥇
<11> Chic-Ago Chic 🐔 ---------------------- @csi77 🥈
<12> Lokott Szentek 🙏 -------------------- @Kájzerszóze 🥇
<13> No Punt Intended 🙋 ---------------- @trolltan 🥉
<14> BeerMetal Warriors 🗡️ ------------- @warr_b
<15> Denver Donkeys 🐎 ----------------- @Vonster 🥇
<16> The Untouchaballs 🧶 -------------- Vonster öccse 🥉
Eddigi győztesek:
2026
🥇 Team Redskins @tibcso14
🥈 Citromale Gang @zacknorb
🥉 No Punt Intended @trolltan
2025
🥇 Denver Donkeys @Vonster
🥈 Chic-Ago Chic @csi77
🥉 The Untouchaballs Vonster öccse
2024
🥇 Lokott Szentek @Kájzerszóze
🥈 Seahawks
🥉 Transylvania RedFox 🦊@FLZOLI
2023
🥇 BishopFist @Toto21
🥈 Team Tebow
🥉 oziboziGiantS @ozibozi
2022
🥇 Heisman Gunners @Heisman nádor
🥈 Kecskeméti Pukkandur
🥉 Szigethalom Kingpeti's Army @kingpeti83
2021
🥇 Szd DBKing
🥈 Peach Bird
🥉 Hungary Seahawks
Szerkesztette: FLZOLI
9 órája
Jaja nem olvastam végig, máshol azt írták hogy új platformra kerül mindkettő és migralni kell mindenkit 🙂Toto sikerült atmigralni a ligát vagy nem kellett ezzel még szórakozni?Ez minket nem erint. 😊
espnpressroom.com/feature/nfl-fantasy-is-moving-to-espn-fantasy-your-questions-answered/
Kíváncsi vagyok ez hoz-e valami újdonságot a felületre
FLZOLI
NFL.com költözik az ESPN-re. Mi mar ott voltunk.
Toto21
14 órája
Toto sikerült atmigralni a ligát vagy nem kellett ezzel még szórakozni?Ez minket nem erint. 😊
espnpressroom.com/feature/nfl-fantasy-is-moving-to-espn-fantasy-your-questions-answered/
FLZOLI
NFL.com költözik az ESPN-re. Mi mar ott voltunk.
14 órája
Toto sikerült atmigralni a ligát vagy nem kellett ezzel még szórakozni? espnpressroom.com/feature/nfl-fantasy-is-moving-to-espn-fantasy-your-questions-answered/
14 órája
18 fős liga jó lenne, de csak tényleg kipróbált emberekkel bővüljünk, kezdő vagy random ne
14 órája
A draft random legyen, de valahogy kéne jutalmazni a PO részvételt is. Valahogy csoportokba kéne a népet szervezni és azokon belül random draft sorrendet nyomni
1 napja
Szerintem a draftorder legyen random.Pontozásban igen egy LB lehetne egy kicsit nerfelni, esetleg a DL-t lehetne balanszírozni, mert vagy 2, vagy 10+ pontot szednek össze random.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Részemről maradhat a tavalyi draft sorrend és a pontozás is.
1 napja
A 18 csapat kicsit nehezíti a draftot és a waivert is, ami izgalmasabbá teszi a játékot, persze csak ha komolyan részt vesz mindenki a játékban.Létszámbövítés:lehet 18
16 maradjon vagy 18 legyen ( ha van jelentkezö)
Toto21
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
pl 3 totál tkl után nem extra 3 pont, hanem csak kettö járna ( ez egy ötlet), ezzel mondjuk egy CB /S is jobban ki lenne egyenlítveEzt a javaslatot támogatom, de egyéb D pontmegvonást nem, mivel eleve több D pozíció van, míg a támadóknál a flexre már eleve nehéz mindenkinek normális embert.
Így is röhejes, mire kapnak már pontot a támadók, nem lenne szerencsés, hogy teljesen noname játékosokat felpontozzunk, de ez csak az én véleményem....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
Pontozási javaslatok:az lb tkl pontszámot vigyük le 3/2-re.
- szerintetek van-e olyan amin változtani kéne? ( az én véleményem lentebb található)
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Draft:tavalyi sorrend, ha lesznek újak akkor ők az 1/1 és 1/2
Tavalyi Inverze vagy random sorsolás?
Toto21
2 napja
Létszámbövítés:lehet 18
16 maradjon vagy 18 legyen ( ha van jelentkezö)
Toto21
2 napja
Pontozási javaslatok:- szerintetek van-e olyan amin változtani kéne? ( az én véleményem lentebb található)
2 napja
Örülök, hogy mindenki maradt a bandából 😊 Következö kérdéseim lennének a tagok felé:
- kibövítsük-e a ligát 18 före, vagy maradjunk 16-nál ( eddig egy jelentkezö lenne)
- a draft sorrend legyen a tavalyi végeredmény inverze, vagy random sorsolás legyen?
- van-e olyan pontozás amin javítanátok?
amit a tavalyi pontok alapján én láttam:
- a védelmi játékosok átlagban magasabb pontszámmal végeztek ( több 400 és 300 pont feletti játékos volt onnan, mint a támadóktól), ki akarjuk ezt egy kicsit jobban egyenlíteni, úgy hogy lejjeb visszük a védelmi egyéni pontokat? vagy maradhat így továbbra is
pl 3 totál tkl után nem extra 3 pont, hanem csak kettö járna ( ez egy ötlet), ezzel mondjuk egy CB /S is jobban ki lenne egyenlítve
- RB/WR jó egyensúly jó lett, hasonló mértékben voltak év végén a top listán a játékosok én azt hagynám
- védöknél is volt DT, DE és S is a top játékosok között nem csak LB ( szerintem ez is okés)
-QB-nál Stafford volt nagyon kiugró, azon kívül Top 13 QB 100 ponton belül ( szerintem az okés)
-D/ST- elit egységek elit pontokat hoztak ( ezt se zavarnám)
A változások akkor lesznek elfogadva, ha legalább 10-en döntünk valami mellett!
Csinálok külön posztokat a témákhoz, hogy külön meg tudjuk vitatni öket!
Változásokat Augusztus 16-ig majd le akarom zárni, mert utána héten majd megcsinálnám a draft szavazást. 😊
10 napja
Marad az eredeti létszám vagy bővülünk ha van rá új jelentkező?Lehet érdemes lenne pm-et dobni neki, mert több mint egy hónapja írt utoljára, belépni se lépett be két heteha júli végéig nem jelentkezik akkor dobok neki. Ha nem jönne akkor van egy új jelentkezőnk helyette, aki már írt nekem 😊 De Kájzernek van ideje jelezni a megadott időig 😊
warr_b
Toto21
12 napja
Lehet érdemes lenne pm-et dobni neki, mert több mint egy hónapja írt utoljára, belépni se lépett be két heteha júli végéig nem jelentkezik akkor dobok neki. Ha nem jönne akkor van egy új jelentkezőnk helyette, aki már írt nekem 😊 De Kájzernek van ideje jelezni a megadott időig 😊
warr_b
14 napja
Lehet érdemes lenne pm-et dobni neki, mert több mint egy hónapja írt utoljára, belépni se lépett be két hete

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Én is jövök!
14 napja
Visszaírt, hogy jönne ő is. Egyébként haverom , a neve AttilaKöszönöm szepen!A napokban ráírok, de szerintem igen, ha megvan jelzem.Jelen Honvéd!köszi. Haverod is jön? 😊
csi77
Toto21
csi77
Toto21
Hajrá Bad Bones!
14 napja
Köszönöm szepen!A napokban ráírok, de szerintem igen, ha megvan jelzem.Jelen Honvéd!köszi. Haverod is jön? 😊
csi77
Toto21
csi77
14 napja
A napokban ráírok, de szerintem igen, ha megvan jelzem.Jelen Honvéd!köszi. Haverod is jön? 😊
csi77
Toto21
Hajrá Bad Bones!