Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
Markó (1) - shawnka (8) CSÜTÖRTÖK 18:00A jegyek még korlátozott darabszámban kaphatóak.
több mint 10 éve
Egyébként nem fix és kötelező a 13-as létszám, 8 és 24 játékos között bárhány induló lehet, maximum a lebonyolítás rendje fog változni.
több mint 10 éve
a helyemre jöhetsz.kocsmasportok közül inkább a csocsó áll hozzám közelebb ott biztos nem haboznék 😊Mi van a többi meccsel? senki nem akar kiesni ? 😀jövő héten jön a nagyja valószínűleg, a következő bajnokságra jöhetnél játszani, úgyis felszabadul Markó helye 😛 😀Farky
tűkön ülök már hogy mi lesz! kénytelen vagyok holmi NFL drafttal elütni az időt....yooker
ide pofozógépnek nem szívesen mennék , de ha lesz némi időm egy kis gyakorlásra a következő szezonig akkor lehet belevágok! mindenesetre addig is követem a topicot és lehet az elődöntőkre , döntőre még le is nézek érdeklődőként ( pláne ha pl egy napon lenne 😉 )yooker
Én nagy valószínűséggel visszavonulok. A csúcson kell abbahagyni. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Aki komoly pénzekkel akar fogadni, hogy Shawnka-t 7-0 verem, az ne tegye, mert mai foci közben volt egy rossz mozdulatom és be van dagadva a gyűrűsujjam.. :/ (Így lehet, hogy vesztek 1 leget 😛)
több mint 10 éve
kocsmasportok közül inkább a csocsó áll hozzám közelebb ott biztos nem haboznék 😊Mi van a többi meccsel? senki nem akar kiesni ? 😀jövő héten jön a nagyja valószínűleg, a következő bajnokságra jöhetnél játszani, úgyis felszabadul Markó helye 😛 😀Farky
tűkön ülök már hogy mi lesz! kénytelen vagyok holmi NFL drafttal elütni az időt....yooker
ide pofozógépnek nem szívesen mennék , de ha lesz némi időm egy kis gyakorlásra a következő szezonig akkor lehet belevágok! mindenesetre addig is követem a topicot és lehet az elődöntőkre , döntőre még le is nézek érdeklődőként ( pláne ha pl egy napon lenne 😉 )
több mint 10 éve
Csak ha megnyeri, és feljut a profik közé.Mi van a többi meccsel? senki nem akar kiesni ? 😀jövő héten jön a nagyja valószínűleg, a következő bajnokságra jöhetnél játszani, úgyis felszabadul Markó helye 😛 😀Farky
A hivatalos kiírás szerint a PO első köre jövő csütörtökön lesz (május 15).
Csak Igor volt olyan pofátlan, hogy egy előrehozott meccsel összezavarta szegény Löflit. (Amely eredményt a mai napig nem értek, és nem is fogok soha. Teljesen életszerűtlen...)
több mint 10 éve
Mi van a többi meccsel? senki nem akar kiesni ? 😀jövő héten jön a nagyja valószínűleg, a következő bajnokságra jöhetnél játszani, úgyis felszabadul Markó helye 😛 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Mi van a többi meccsel? senki nem akar kiesni ? 😀 tűkön ülök már hogy mi lesz! kénytelen vagyok holmi NFL drafttal elütni az időt....
több mint 10 éve
updated playoff bracket 😕több mint 10 éve
Hogy értenél?Hat a nezosereg nem tolongott igazan a mai meccsen... 😕volt még rajtam kívül aki rád szavazott? 😛
Respekt es koszonet a nagymeltosagu fobiro urnak, illetve Csaba, en megszavazok neked egy uj becenevet: Kasszandra 😊Igor
értek hozzá na 😊eaglesmcnabb
Csak bemákoltad.
Schlecket is beírtad ellenem győztesnek...
több mint 10 éve
Hat a nezosereg nem tolongott igazan a mai meccsen... 😕volt még rajtam kívül aki rád szavazott? 😛
Respekt es koszonet a nagymeltosagu fobiro urnak, illetve Csaba, en megszavazok neked egy uj becenevet: Kasszandra 😊Igor
értek hozzá na 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Igor - Löfli 7-5, de mivel nem látta senki, ezért nem számít :p Igor olyan tömeget dobott a meccs 2. felében, hogy még Markót is megszorongatta volna szerintem (16 + 12 nyilas legek)Dexxter Tailorez már a PO (volt) !
a támadók az alapszakasz sztárjai ! lásd OPOY díj!
itt már a védőké a terep ! Igor (DPOY) 😉
több mint 10 éve
amúgy nem úgy volt hogy jöttök meccset nézni? ha lett volna közönség, jobban ment volna 😛Dexxter TailorHa mondod, hogy kikapsz, mentem volna, hidd el. 😊
több mint 10 éve
Ha Schleck megveri a Betyart, akkor a vezerkar osszeul, es uj dontest hoz, hogy 5-8. kozotti helyosztokat is le kell jatszani 😉IgorGrat a győzelemhez, de azért ne guruljon már el teljesen a gyógyszered.
Az elődöntőben találkozunk. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
amúgy nem úgy volt hogy jöttök meccset nézni? ha lett volna közönség, jobban ment volna 😛Dexxter Tailorfél9-re értem le, a csávó szerint előtte mentetek el :-/
több mint 10 éve
amúgy rohadt idegesítő érzés egy meccs után kizúgni a PO-ból 😕 mondjuk ezt a Falcons drukkereknek nem kell mondani 😛Dexxter Tailorlátod így jár az aki gyakorol 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
amúgy rohadt idegesítő érzés egy meccs után kizúgni a PO-ból 😕 mondjuk ezt a Falcons drukkereknek nem kell mondani 😛Dexxter Tailorkönnyű a gyengébbet baszogatni! 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ha Schleck megveri a Betyart, akkor a vezerkar osszeul, es uj dontest hoz, hogy 5-8. kozotti helyosztokat is le kell jatszani 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
amúgy rohadt idegesítő érzés egy meccs után kizúgni a PO-ból 😕 mondjuk ezt a Falcons drukkereknek nem kell mondani 😛
több mint 10 éve
amúgy nem úgy volt hogy jöttök meccset nézni? ha lett volna közönség, jobban ment volna 😛Dexxter Tailorhát én reggel 9 óta most értem először haza, szóval esélytelen volt.
viszont úgy látom kinyílt az upset csap, szóval jövök! 😀
több mint 10 éve
amúgy nem úgy volt hogy jöttök meccset nézni? ha lett volna közönség, jobban ment volna 😛
több mint 10 éve
AZTAKURVA
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Azért ez komoly upset, gratula Igornak. Akkor már csak Farkynak és Markónak kéne valahogy kiesni 😛
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Igor - Löfli 7-5, de mivel nem látta senki, ezért nem számít :p Igor olyan tömeget dobott a meccs 2. felében, hogy még Markót is megszorongatta volna szerintem (16 + 12 nyilas legek)Dexxter TailorÉrik a visszavágó, azaz az Igor - Farky döntő 😀
több mint 10 éve
Hat a nezosereg nem tolongott igazan a mai meccsen... 😕mi lett a vége?