Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
Igor - Löfli 7-5, de mivel nem látta senki, ezért nem számít :p Igor olyan tömeget dobott a meccs 2. felében, hogy még Markót is megszorongatta volna szerintem (16 + 12 nyilas legek)
több mint 10 éve
Hat a nezosereg nem tolongott igazan a mai meccsen... 😕Respekt es koszonet a nagymeltosagu fobiro urnak, illetve Csaba, en megszavazok neked egy uj becenevet: Kasszandra 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ki mikorra várható?jézus 😀 én fél7-7 körül érkezem
Én akár már 17:30-ra lent lehetek...H_Marko
több mint 10 éve
Bowl.hu PL playoff, 1. forduló:Igor - Löfli
Az alapszakasz Offensive és Defensive playere egymás ellen játszik a PO első körében, igazi rangadó... lenne, ha Igor nem csak rövidtávon tudná hozni a 40 körüli átlagát, hanem 12-13 legen keresztül. Így viszont valószínűleg az alapszakaszban játszott meccs eredménye lesz most is a végeredmény, 7-3 vagy 7-4, és nem lesz meglepő, ha Igor a mérkőzés elején 2-0 vagy 3-1-re "elhúz".
Fogadási ajánlat: Löfli -3,5
(a többi beharangozó jövőhéten érkezik)
több mint 10 éve
a keserűség beszél csak belőled fiam.shawnkatermészetesen az én tippem is hibás, így indirekt módon szavaztam az Igor-Shawnka döntő ellen.
természetesen te nyersz.
ja és a Schleck elleni meccset is azért adtam le nyilvánvalóan direkt, mert nem akartam hogy döntő előtt találkozz igorral. Majd a döntőben!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az lehet, de nálam nincs ennél egyértelműbb eredmény 😊Tippek:a keserűség beszél csak belőled fiam.shawnka
Markó - shawnka 7-0
Löfli - Igor 7-4
Sobri - Schleck 5-7
Farky - Empty 6-7berger90
nem, még az sem, hiszen hetekkel az utolsó forduló előtt elengedtem a szezont.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tippek:a keserűség beszél csak belőled fiam.
Markó - shawnka 7-0
Löfli - Igor 7-4
Sobri - Schleck 5-7
Farky - Empty 6-7berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Tippek:Markó - shawnka 7-0
Löfli - Igor 7-4
Sobri - Schleck 5-7
Farky - Empty 6-7
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
A 70-es vb óta használnak gólkülönbséget, így az előtte lévőknél még valóban arányról és :-ról beszélhetünk, az arányt meg rengetegen használják rosszul még mostanában is 😊"Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt, többes holtverseny esetén a leg-arány, kivéve ha van a körbeverésben hölgyversenyző."Ez valóban így van.
Egész évben szarul volt kiírva és senki se vette észre 😀 szerintem inkább a leg-különbség kéne döntsön, teszem fel 20-10-es (2:1) arány rosszabb mint egy 14-6-os (2,33:1), mégis jobb helyezést érne. fociba is mindig elírjákeaglesmcnabb
Hozzáteszem - hogy ha jól emlékszem - akkor fociban régebben valóban gólarány volt és ezért a híres 6-3 az valójában 6:3.H_Marko
több mint 10 éve
Te meg Csabi troll lettél.Sobri Jóskaprofi vagyok, figyelek a részletekre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
"Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt, többes holtverseny esetén a leg-arány, kivéve ha van a körbeverésben hölgyversenyző."Dehogy volt rosszul.
Egész évben szarul volt kiírva és senki se vette észre 😀 szerintem inkább a leg-különbség kéne döntsön, teszem fel 20-10-es (2:1) arány rosszabb mint egy 14-6-os (2,33:1), mégis jobb helyezést érne. fociba is mindig elírjákeaglesmcnabb
Csak a 20:10-es legarány az azt jelenti, hogy +10, a 14:6-os meg azt, hogy +8.
Csak tudom mit, hogy kell érteni, hisz én írtam ki.
Te meg Csabi troll lettél.
több mint 10 éve
"Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt, többes holtverseny esetén a leg-arány, kivéve ha van a körbeverésben hölgyversenyző."Ez valóban így van.
Hozzáteszem - hogy ha jól emlékszem - akkor fociban régebben valóban gólarány volt és ezért a híres 6-3 az valójában 6:3.
több mint 10 éve
"Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt, többes holtverseny esetén a leg-arány, kivéve ha van a körbeverésben hölgyversenyző."Egész évben szarul volt kiírva és senki se vette észre 😀 szerintem inkább a leg-különbség kéne döntsön, teszem fel 20-10-es (2:1) arány rosszabb mint egy 14-6-os (2,33:1), mégis jobb helyezést érne. fociba is mindig elírják
több mint 10 éve
Markó - Shawnka 7-1Löfli - Igor 7-4
Sobri - Schleck 7-6
Farky - Empty 7-5
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha már tipp:ugyanez sztem, csak az utolsó meccsen fordítva
Markó - Shawnka 7:1
Löfli - Igor 7:3
Sobri - Schleck 7:4
Farky - Empty 7:4Sobri Jóska
több mint 10 éve
akkor Markó-Shawnka 7-2PO tippjeim:Mind rossz.
Markó-Sonka 6-1
Empty Farky 6-5
Löfli-Igor 4-6
Sobri-Schleck 5-6eaglesmcnabb
7 nyert legig mennek a párharcok.Sobri Jóska
Empty-Farky 7-6
Löfli-Igor 5-7
Sobri-Schleck 6-7
több mint 10 éve
Ha már tipp:Markó - Shawnka 7:1
Löfli - Igor 7:3
Sobri - Schleck 7:4
Farky - Empty 7:4
több mint 10 éve
PO tippjeim:Mind rossz.
Markó-Sonka 6-1
Empty Farky 6-5
Löfli-Igor 4-6
7 nyert legig mennek a párharcok.
több mint 10 éve
PO tippjeim:7 nyert legig mennek 😉
Markó-Sonka 6-1
Empty Farky 6-5
Löfli-Igor 4-6
több mint 10 éve
PO tippjeim:Markó-Sonka 6-1
Empty Farky 6-5
Löfli-Igor 4-6
Sobri-Schleck 5-6
több mint 10 éve
...SchleckLenyomjuk mi is a negyeddöntőnket most csütörtökön?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
csütörtökön draft show előtt nekem is jó 😊
több mint 10 éve
sajnos nekem sem jó ma, gyertek le csütörtökön, az Igoralázás előtt vagy után dobálhatunk 😛Akkor egy hétfő délutáni?SchleckNem hoztam el melóhelyre a nyilaimat... :/
De igazából szokás szerint benéztem, mert azt hittem a héten már PO van. Szóval én csütörtökön tuti lenézek, pláne, hogy Löfli és Igor már le is játsszák a meccsüket.H_Marko
több mint 10 éve
Akkor egy hétfő délutáni?SchleckNem hoztam el melóhelyre a nyilaimat... :/
De igazából szokás szerint benéztem, mert azt hittem a héten már PO van. Szóval én csütörtökön tuti lenézek, pláne, hogy Löfli és Igor már le is játsszák a meccsüket.