Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 13 éve
nem mostanában fog gondot okozni az 5000-es limit 😕 😊viszont (elvileg) korlátozva van a max. ismerősök száma, oldalként meg nincsFarkyjogos 😊személyként regelni azért jó, mert be lehet jelölni a kaposváriakat, akik többségében vissza is igazolnak, tehát egy-egy eseménynél több releváns (tehát kaposvári és környéki) embert lehet meghívni, míg a lájkolást nem lehet kikényszeríteni.Zorddd
a VeSZprémé mondjuk elég régen frissült a többihez képest, a Kaposvárnak és a Szolnoknak meg ejnyebejnyejjncaa
több mint 13 éve
viszont (elvileg) korlátozva van a max. ismerősök száma, oldalként meg nincsszemélyként regelni azért jó, mert be lehet jelölni a kaposváriakat, akik többségében vissza is igazolnak, tehát egy-egy eseménynél több releváns (tehát kaposvári és környéki) embert lehet meghívni, míg a lájkolást nem lehet kikényszeríteni.ZordddSzolnok, Szeged, Szombathelyjogos 😊
Nem volt 'Sz' az ábécédben? 😀mikie
a VeSZprémé mondjuk elég régen frissült a többihez képest, a Kaposvárnak és a Szolnoknak meg ejnyebejnyejjncaa
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
személyként regelni azért jó, mert be lehet jelölni a kaposváriakat, akik többségében vissza is igazolnak, tehát egy-egy eseménynél több releváns (tehát kaposvári és környéki) embert lehet meghívni, míg a lájkolást nem lehet kikényszeríteni.Szolnok, Szeged, Szombathelyjogos 😊
több mint 13 éve
Szolnok, Szeged, Szombathelyjogos 😊
a VeSZprémé mondjuk elég régen frissült a többihez képest, a Kaposvárnak és a Szolnoknak meg ejnyebejnye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mikie
39
a Soldiers-nak csak facebook csoportja van, "fan page"-ük nincs, ha jól láttamÉs kimaradt az örök kedvenc Budapest Bears is. 😀
Kaposvár majdnem ugyanez (ők meg személyként regeltek)jjncaa
http://www.facebook.com/pages/Budapest-Bears/317034895917
több mint 13 éve
a Soldiers-nak csak facebook csoportja van, "fan page"-ük nincs, ha jól láttamKaposvár majdnem ugyanez (ők meg személyként regeltek)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mikie
39
Szolnok, Szeged, SzombathelyNem volt 'Sz' az ábécédben? 😀
ki(k)nek a facebook oldala maradt ki?
jjncaa
több mint 13 éve
ki(k)nek a facebook oldala maradt ki?
---
több mint 13 éve
Ezt most én sem értem.És vajon így mi lesz az alakuló kaposvári "csodacsapattal" ? 😉pokmalacMivel a Szekszárdi irányítót nem sikerült átcsábítani a csapathoz ezért gondolom nincs ló jó a szamár alapon elővették a Vatit! 😊zsolti_23Majdnem így történt.Gyurma Pappa

több mint 13 éve
hogy mivel?És vajon így mi lesz az alakuló kaposvári "csodacsapattal" ? 😉pokmalacMivel a Szekszárdi irányítót nem sikerült átcsábítani a csapathoz ezért gondolom nincs ló jó a szamár alapon elővették a Vatit! 😊zsolti_23Majdnem így történt.Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És vajon így mi lesz az alakuló kaposvári "csodacsapattal" ? 😉Mivel a Szekszárdi irányítót nem sikerült átcsábítani a csapathoz ezért gondolom nincs ló jó a szamár alapon elővették a Vatit! 😊zsolti_23Majdnem így történt.Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Pillanat, intézem. 😀 😀 😀 😀 😀http://www.youtube.com/watch?v=icQXJ-EkPlw&feature=youtu.bevalahogy előre éreztem, h a két kamu fumble-t azt nem ajánlod senki figyelmébe 😀 😛arcsike
Illetékesek figyelmébe ajánlanám 01:35-nél a diszkrét late hitet...e53m62
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
arcsike
100
http://www.youtube.com/watch?v=icQXJ-EkPlw&feature=youtu.bevalahogy előre éreztem, h a két kamu fumble-t azt nem ajánlod senki figyelmébe 😀 😛
Illetékesek figyelmébe ajánlanám 01:35-nél a diszkrét late hitet...e53m62
több mint 13 éve
Boti#63
69
hát ahol a Vati a szamár 😀 az egy lég jó csapat lehet 😀Mivel a Szekszárdi irányítót nem sikerült átcsábítani a csapathoz ezért gondolom nincs ló jó a szamár alapon elővették a Vatit! 😊zsolti_23Majdnem így történt.Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Mivel a Szekszárdi irányítót nem sikerült átcsábítani a csapathoz ezért gondolom nincs ló jó a szamár alapon elővették a Vatit! 😊zsolti_23Majdnem így történt.

több mint 13 éve
Wolves-Vukovi 13-34 elvileg
több mint 13 éve
zsolti_23
66
Mivel a Szekszárdi irányítót nem sikerült átcsábítani a csapathoz ezért gondolom nincs ló jó a szamár alapon elővették a Vatit! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Visszaigazoltuk. A többi részlet belső ügy, így legyen ennyi elég magyarázatnak 😊Gyurma PappaHát igen, belső ügyek...Viszont az biztos, hogy ha komolyan veszi, sokat nyerhettek vele. 😊
több mint 13 éve
Visszaigazoltuk. A többi részlet belső ügy, így legyen ennyi elég magyarázatnak 😊Gyurma Pappafurán veszi ki magát a dolog annak fényében, hogy legalább két irányító van a gringosnál Márkon kívül, ha jól tudom. és hogy ez az igazolás 3 vesztes meccs, és kb. 0-140-es pontaránynál történik.
Persze, amíg szabályszegés nem történik, addig mindenki azt csinál, amit akar.
több mint 13 éve
Visszaigazoltuk. A többi részlet belső ügy, így legyen ennyi elég magyarázatnak 😊

több mint 13 éve
Nem úgy volt, hogy ő ősszel elkerült a csapattól? Hogy került hirtelen vissza? 😊kb. végül Vati M. futott 1et és passzolt 2öt, a második egy jó 40 yardos td volt. A Wildfires O nem igazán tudott már futással haladni, és sikerült a passzokat is megfogni. Az első félidő végén volt egy blokkolt FG, az végülis döntő lett.Gyurma PappaPedig Veszprémet erősebbnek éreztem, kár érte :/Traktorén is... Pécs futásokkal szépen felőrölte a Westprémet ?Boti#63
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vati M??? NE B*SSSZ...ezt is megértük 😊 😊kb. végül Vati M. futott 1et és passzolt 2öt, a második egy jó 40 yardos td volt. A Wildfires O nem igazán tudott már futással haladni, és sikerült a passzokat is megfogni. Az első félidő végén volt egy blokkolt FG, az végülis döntő lett.Gyurma PappaPedig Veszprémet erősebbnek éreztem, kár érte :/Traktorén is... Pécs futásokkal szépen felőrölte a Westprémet ?Boti#63
több mint 13 éve
kb. végül Vati M. futott 1et és passzolt 2öt, a második egy jó 40 yardos td volt. A Wildfires O nem igazán tudott már futással haladni, és sikerült a passzokat is megfogni. Az első félidő végén volt egy blokkolt FG, az végülis döntő lett.én is... Pécs futásokkal szépen felőrölte a Westprémet ?Boti#63Pécs Gringos - Veszprém Wildfires 21-18ZordddPedig Veszprémet erősebbnek éreztem, kár érte :/Traktor

több mint 13 éve
Boti#63
69
én is... Pécs futásokkal szépen felőrölte a Westprémet ?Pécs Gringos - Veszprém Wildfires 21-18ZordddPedig Veszprémet erősebbnek éreztem, kár érte :/Traktor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pécs Gringos - Veszprém Wildfires 21-18ZordddPedig Veszprémet erősebbnek éreztem, kár érte :/