NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Hi,Elvileg Tatabányán alakulóban van egy Tatabánya Vipers nevű csapat...
erről lehet tudni valami hivatalosat?
mert egy válogató időponton kívül semmi nincs.
több mint 12 éve
Igen láttam, úgy tudom valami nőcit jött meglátogatni 😀Meg amúgy ellenetek is ott volt Békéscsabán múltkor 😉Dömede az nem Pesten van ?! 😊Ricsi56De itt játszanak a Hurricanes ellen 😊Bruce
Aztán kapóra jött a mérkőzés 😊
több mint 12 éve
kérdezném az illetékeseket, hogy a szombati Gorillaz - Wolverines jól tudom hogy Szfehérváron lesz?!Gondolom már nem aktuális a kérdésed Lecsó! 😊
ha igen, akkor a pálya milyen messze van a vasútállomástól?
ha nagyon akkor milyen helyi közlekedéssel jutok el a pályához?
előre is köszi a válaszokat. 😊Lecso4
De leírom, hát ha más se tudja, hogy Nagyvenyimen lesz a mérkőzés 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kérdezném az illetékeseket, hogy a szombati Gorillaz - Wolverines jól tudom hogy Szfehérváron lesz?!ha igen, akkor a pálya milyen messze van a vasútállomástól?
ha nagyon akkor milyen helyi közlekedéssel jutok el a pályához?
előre is köszi a válaszokat. 😊
több mint 12 éve
Meg amúgy ellenetek is ott volt Békéscsabán múltkor 😉de az nem Pesten van ?! 😊Ricsi56De itt játszanak a Hurricanes ellen 😊Bruce
több mint 12 éve
de az nem Pesten van ?! 😊Ricsi56De itt játszanak a Hurricanes ellen 😊
több mint 12 éve
Most az Amstettennél edzősködik Tony bátyó 😊ohh... 😊A Raptors edzője már tényleg nincs itt,...BruceVasárnap Pesten leszJAX
merhogy? 😊Ricsi56
több mint 12 éve
ohh... 😊A Raptors edzője már tényleg nincs itt,...BruceVasárnap Pesten leszJAX
merhogy? 😊
Crushers #12
több mint 12 éve
A Raptors edzője már tényleg nincs itt,...BruceVasárnap Pesten lesz
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 12 éve
biztos nincs gond az anyagiakkal a csapatnál 😊most olvasom, hogy még Kuvaitnak is van amfoci-válogatottja, ma neveztek ki egy amerikai edzőt szövkapnak 😀jjncaahttp://www.thenational.ae/sport/north-american-sport/uae-american-football-team-continue-whistle-stop-tour
egyik spanom itt játszik 😛Gyurma Pappa
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
A zárójeles megjegyzésre.most olvasom, hogy még Kuvaitnak is van amfoci-válogatottja, ma neveztek ki egy amerikai edzőt szövkapnak 😀jjncaaUtánozás, majom szokás. A Steelersnek meg a Raptorsnak is hamarabb volt amerikai edzője. 😀 😀 😀 (más kérdés mire vitték 😀)Ferron
A Steelers edzője aki volt, még mindig Mo-n van, csak a Nyíregyháza szakmai munkáját segíti.
A Raptors edzője már tényleg nincs itt, de van helyette egy másik amerikai edző.
A Raptors meg egyébként egy DIV I ezüstig vitte, szóval az nem rossz 😊
több mint 12 éve
Boti#63
69
nekünk 2005 óta az van és szerintem lesz is pár évig 😀most olvasom, hogy még Kuvaitnak is van amfoci-válogatottja, ma neveztek ki egy amerikai edzőt szövkapnak 😀jjncaaUtánozás, majom szokás. A Steelersnek meg a Raptorsnak is hamarabb volt amerikai edzője. 😀 😀 😀 (más kérdés mire vitték 😀)Ferron
több mint 12 éve
más kérdés mire vitték 😀 Ferronezt fejtsd már ki pls,mert lehet máshogy értem 😊
több mint 12 éve
Ferron
72
most olvasom, hogy még Kuvaitnak is van amfoci-válogatottja, ma neveztek ki egy amerikai edzőt szövkapnak 😀jjncaaUtánozás, majom szokás. A Steelersnek meg a Raptorsnak is hamarabb volt amerikai edzője. 😀 😀 😀 (más kérdés mire vitték 😀)
több mint 12 éve
most olvasom, hogy még Kuvaitnak is van amfoci-válogatottja, ma neveztek ki egy amerikai edzőt szövkapnak 😀jjncaahttp://www.thenational.ae/sport/north-american-sport/uae-american-football-team-continue-whistle-stop-tour
egyik spanom itt játszik 😛
több mint 12 éve
most olvasom, hogy még Kuvaitnak is van amfoci-válogatottja, ma neveztek ki egy amerikai edzőt szövkapnak 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kori
1 169
A tegnapi sorsolás alapján az alábbi párosításokban játszanak az őszi HFL-ben a csapatok (elől a hazai csapat):Sharks - Hurricanes
Sharks - Tigers
Rebels - Sharks
Rebels - Hurricanes
Hurricanes - Wolves
Hurricanes - Tigers
Wolves - Sharks
Wolves - Rebels
Tigers - Rebels
Tigers - Wolves
A versenynaptár július 20. körül várható.
több mint 12 éve
www.hafl.huBruceköszi! 😉
(komolyan mondom,hogy nem találtam....google nem dobta ki sehogy...)
több mint 12 éve
Boti#63
69
nem hiszem, hogy lesz kedvünk/erőnk ... 😀nem tudom valakit érdekel-e de csütörtöktől-hétfőig edzőtáborunk lesz Fonyódon ahol rajtunk kívül (Zala Predators) részt vesz még a Tata Mustangs és 2 román csapat is képviselteti magát a Timisoara '89 és a Bukarest Rebels. A "hab" pedig 3 amerikai edző a Ouachita baptist university-ről 😊Boti#63de nehogy berúgjatok ám valamelyik este, Boti! 😊VT
több mint 12 éve
VT
123
nem tudom valakit érdekel-e de csütörtöktől-hétfőig edzőtáborunk lesz Fonyódon ahol rajtunk kívül (Zala Predators) részt vesz még a Tata Mustangs és 2 román csapat is képviselteti magát a Timisoara '89 és a Bukarest Rebels. A "hab" pedig 3 amerikai edző a Ouachita baptist university-ről 😊Boti#63de nehogy berúgjatok ám valamelyik este, Boti! 😊
több mint 12 éve
nem tudom valakit érdekel-e de csütörtöktől-hétfőig edzőtáborunk lesz Fonyódon ahol rajtunk kívül (Zala Predators) részt vesz még a Tata Mustangs és 2 román csapat is képviselteti magát a Timisoara '89 és a Bukarest Rebels. A "hab" pedig 3 amerikai edző a Ouachita baptist university-ről 😊Boti#63Ez korrektnek hangzik! Majd számoljatok be róla itt! 😊 Jó edzést! 😊
több mint 12 éve
Boti#63
69
nem tudom valakit érdekel-e de csütörtöktől-hétfőig edzőtáborunk lesz Fonyódon ahol rajtunk kívül (Zala Predators) részt vesz még a Tata Mustangs és 2 román csapat is képviselteti magát a Timisoara '89 és a Bukarest Rebels. A "hab" pedig 3 amerikai edző a Ouachita baptist university-ről 😊