NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Ferron
72
fotókból ítélve egy darabig víz alatt volt a pálya, nem csak elázva 😀Egyébként meg jobban jártak volna ha pályára sem mennek, hanem csak nem állnak ki, akkor lehet sima 35-0-al megúszták volna.
több mint 12 éve
Kopasz98
93
látom én h térdelnek, meg azt is h szar a pálya, de a valencia miért is csinált ennyi pontot? első negyed után térdeltettem volna a sajátjaimat is!!
több mint 12 éve
plusz az EFAF-ellenőr sem volt ott, őt is egy spanyol bíró helyettesítette, ő talált mindent rendben.Nem elázva volt, pont ellenkezőleg, nagyon kemény volt, bokáig érő gödrökkel és a pályától nem messze, kiálló csatornafedelekkel. Emellett ha jól tudom a kapufát se matracozták ki és a nemzetközi bírókról sem gondoskodtak, helyette gondolták, hogy majd spanyol bírók vezetik le a meccset...zolika26milyen körülmények?hegedusadamBőbeszédű verziót nem találtam, ha minden igaz teljesen el volt ázva a pálya.Kori
képek: http://www.flickr.com/photos/football-austria/sets/72157629986784175/
ja, és állítólag volt egy fumbleje a Valenciának 😀
több mint 12 éve
Nem elázva volt, pont ellenkezőleg, nagyon kemény volt, bokáig érő gödrökkel és a pályától nem messze, kiálló csatornafedelekkel. Emellett ha jól tudom a kapufát se matracozták ki és a nemzetközi bírókról sem gondoskodtak, helyette gondolták, hogy majd spanyol bírók vezetik le a meccset...milyen körülmények?hegedusadamBőbeszédű verziót nem találtam, ha minden igaz teljesen el volt ázva a pálya.Kori
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
arcsike
100
pedig ránézésre ez kismiska ahhoz ami debrecenben volt múltkor az eső miatt 😀 😛milyen körülmények?hegedusadamBőbeszédű verziót nem találtam, ha minden igaz teljesen el volt ázva a pálya.Kori
több mint 12 éve
meg mintha atlétikapálya volna, lehet, hogy a gerelyhajítók, súlylökők, kalapácsvetők se jótékonyan befolyásolták a pálya talajának minőségétmilyen körülmények?hegedusadamBőbeszédű verziót nem találtam, ha minden igaz teljesen el volt ázva a pálya.Kori
több mint 12 éve
Kori
1 169
milyen körülmények?hegedusadamBőbeszédű verziót nem találtam, ha minden igaz teljesen el volt ázva a pálya.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
milyen körülmények?Hát ezzekkel mi lett?A Devils minden playben térdelt, tiltakozva a körülmények ellen.mikie
VALENCIA FIREBATS VS HOHENEMS BLUE DEVILS
League: EFAF-Cup / Group A
Date: 2012-05-05 Kickoff: 17:00h
Stadium: Estadio Jardín del Turia, Av. Tirso de M
Teams Scores Quarter
Valencia Firebats 104 24 40 16 24
Hohenems Blue Devils 0 0 0 0 0
40 pont egy negyedben az elég kőzet.e53m62
több mint 12 éve
Kori
1 169
Azt a kurva 😀 😀 😀 😀 😀 itt egy videó mikor a deff van fent :És még nálunk vannak gondok 😂
http://www.youtube.com/watch?v=oXLDuBIAOIQ
Itt egy hosszabb, ahol a közönség még tombol is 😀 :
http://www.youtube.com/watch?v=Wjh_QjOTnlI&feature=relmfukisdani
Igazából a játékvezetőket nem értem nagyon, komolytalan játékért szerintem le lehetne fújni egy meccset, vagy tévedek?
több mint 12 éve
Azt a kurva 😀 😀 😀 😀 😀 itt egy videó mikor a deff van fent :http://www.youtube.com/watch?v=oXLDuBIAOIQ
Itt egy hosszabb, ahol a közönség még tombol is 😀 :
http://www.youtube.com/watch?v=Wjh_QjOTnlI&feature=relmfu
több mint 12 éve
Pff akkor állat meccs lehetett és a Devils deff mit csinált gondolom azok se mozdultak meg nagyon, ha fel is mentek a pályára?Hát ezzekkel mi lett?A Devils minden playben térdelt, tiltakozva a körülmények ellen.mikie
Teams Scores Quarter
több mint 12 éve
mikie
39
Hát ezzekkel mi lett?A Devils minden playben térdelt, tiltakozva a körülmények ellen.
Teams Scores Quarter
több mint 12 éve
Hát ezzekkel mi lett?VALENCIA FIREBATS VS HOHENEMS BLUE DEVILS
Teams Scores Quarter
40 pont egy negyedben az elég kőzet.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 12 éve
VT
123
Májusban kétszer is hazai pályán a Nagy Farkasok :cool:Húú, Csepit jól lekapta a tavaszi nap. Sőt, szerintem fogyott is egy kicsit!
- 2012. május 12.-én a CEFL keretein belül a Zagrab Patriots csapatát fogadja a Budapest Wolves csapata. A mérkőzés a Rozsnyai úti pályán kerül megrendezésre kezdete 16:00 belépő jegy ára: 1.000,-Ft.
- 2012. május 26.-án szombaton a CEFL keretein belül a Vukovi Beograd csapatát fogadja a Budapest Wolves csapata.
http://wolves.hu/index.php?cikk_id=83Cardinalis
😊
több mint 12 éve
Forumszokás 😊 bocs 😉ebbe most többet akartál belelátni, mint amire én gondoltam 😊maximilienez kicsit durva voltmaximilien😊 no, majd oktoberre teljesen kiderül 😊Ricsi56
Crushers #12
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Májusban kétszer is hazai pályán a Nagy Farkasok :cool: - 2012. május 12.-én a CEFL keretein belül a Zagrab Patriots csapatát fogadja a Budapest Wolves csapata. A mérkőzés a Rozsnyai úti pályán kerül megrendezésre kezdete 16:00 belépő jegy ára: 1.000,-Ft.
- 2012. május 26.-án szombaton a CEFL keretein belül a Vukovi Beograd csapatát fogadja a Budapest Wolves csapata.
http://wolves.hu/index.php?cikk_id=83
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Az írásaiból ítélve semmenyire 😊Junioroknál mivel utánpótlás nevelést csinálnak nem vásárolnak játékosokat, az edzői fizetések is kisebbek, lehet a keretek sincsenek meg száz százalékig minden csapatnál még osztrákiában sem, a játékosok nem teljesen kiképzett csapatba integrált teljes szisztémát ismerő több éve összeszokott játékosok (korosztály fizikai mentális érettségéből adódóan) ezért itt teljesen reális hogy egy teljes keret jobban tud muzsikálni mint egy nem teljes, és ebben a korosztályban pont a cél az alapok megismertetése mindenhol (az edzői állomány különbségét nem tudom, nem tudom hány edző és milyen edző jut a vikingek juniorokra és a válogatott juniorokra, de itt is gyanítom jobbak az erőforrások a válogatottnál, míg felnőtteknél nem hinném hogy így alakulna) cete amúgy mennyire ismered az ottani viszonyokat? mert értem, hogy elképzeléseid vannak róla, de azok nem biztos, hogy helyesekSzobi22
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 12 éve
Junioroknál mivel utánpótlás nevelést csinálnak nem vásárolnak játékosokat, az edzői fizetések is kisebbek, lehet a keretek sincsenek meg száz százalékig minden csapatnál még osztrákiában sem, a játékosok nem teljesen kiképzett csapatba integrált teljes szisztémát ismerő több éve összeszokott játékosok (korosztály fizikai mentális érettségéből adódóan) ezért itt teljesen reális hogy egy teljes keret jobban tud muzsikálni mint egy nem teljes, és ebben a korosztályban pont a cél az alapok megismertetése mindenhol (az edzői állomány különbségét nem tudom, nem tudom hány edző és milyen edző jut a vikingek juniorokra és a válogatott juniorokra, de itt is gyanítom jobbak az erőforrások a válogatottnál, míg felnőtteknél nem hinném hogy így alakulna) cete amúgy mennyire ismered az ottani viszonyokat? mert értem, hogy elképzeléseid vannak róla, de azok nem biztos, hogy helyesek
több mint 12 éve
(az edzői állomány különbségét nem tudom, nem tudom hány edző és milyen edző jut a vikingek juniorokra és a válogatott juniorokra, de itt is gyanítom jobbak az erőforrások a válogatottnál, míg felnőtteknél nem hinném hogy így alakulna) ceegyforma. felnőttnél dettó.
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha végigolvasod amiket írtam megérted, és látni fogod amit viccnek szántál az is komolyan különbözővé teszi a két válogatott közti különbséget (junior felnőtt).Sőt:Te láttál már egy osztrák felnőtt és/vagy egy junior válogatottat felkészülési meccsen játszani?Nem pont a juniorokról gondolkoztam amikor nemzeti válogatottban gondolkodtam.
Csak, mert sanszosan nem.
Nekem volt szerencsém junior szinten osztrák junior válogatott és vikings junior ellen mint edző résztvenem a másik oldalon és kimerem jelenteni, hogy az osztrák junior válogatott jobb és színvonalasabb mint a vikings junior csak úgy önmagában, vagy akár a raiders junior, akiket még vertünk is. És mindhárom meccs egy évben volt.JAX
Juniorban jellemzően saját nevelésű játékosok vannak, a nagy csapatokban meg jellemző a játékos csere-bere.
Ez egy másik teljesen más tészta.ce
A juniorban jellemzően fiatalok a játékosok, a felnőttben jellemző az idősebb játékkeret.
A juniorok jellemzően kisebbek, a felnőttek közt jellemzően van néhány nagyobb csapattag.
A junioroknak jellemzően kevesebb a tapasztalatuk, a felnőtt csapatnál jellemző nagyobb játéktapasztalat.
😊
Nem tudom miről gondolkoztál, amikor válogatottban gondolkodtál, de nem értem az összefüggéseidet...Tred
Junioroknál mivel utánpótlás nevelést csinálnak nem vásárolnak játékosokat, az edzői fizetések is kisebbek, lehet a keretek sincsenek meg száz százalékig minden csapatnál még osztrákiában sem, a játékosok nem teljesen kiképzett csapatba integrált teljes szisztémát ismerő több éve összeszokott játékosok (korosztály fizikai mentális érettségéből adódóan) ezért itt teljesen reális hogy egy teljes keret jobban tud muzsikálni mint egy nem teljes, és ebben a korosztályban pont a cél az alapok megismertetése mindenhol (az edzői állomány különbségét nem tudom, nem tudom hány edző és milyen edző jut a vikingek juniorokra és a válogatott juniorokra, de itt is gyanítom jobbak az erőforrások a válogatottnál, míg felnőtteknél nem hinném hogy így alakulna)
Ha nem a csapatok befizetéséből, hanem szponzorok állami támogatás segítségével valósulna meg a válogatott azt nem ellenezném, ha pedig a csapatoknak játékosoknak kellene kiköhögni ezt az úri huncutságot azt kifejezetten ellenezném.
több mint 12 éve
Sőt:Nem pont a juniorokról gondolkoztam amikor nemzeti válogatottban gondolkodtam.Mert sportágidegen 😀 (nem lehet igazán színvonalasat összehozni belőle mert ez a sport ilyen, persze egy alapokra építő valami lesz belőle, mindig az aktuális csapatok színvonalát jóval alulmúló valami lesz)ceTe láttál már egy osztrák felnőtt és/vagy egy junior válogatottat felkészülési meccsen játszani?
Csak, mert sanszosan nem.
Nekem volt szerencsém junior szinten osztrák junior válogatott és vikings junior ellen mint edző résztvenem a másik oldalon és kimerem jelenteni, hogy az osztrák junior válogatott jobb és színvonalasabb mint a vikings junior csak úgy önmagában, vagy akár a raiders junior, akiket még vertünk is. És mindhárom meccs egy évben volt.JAX
Juniorban jellemzően saját nevelésű játékosok vannak, a nagy csapatokban meg jellemző a játékos csere-bere.
Ez egy másik teljesen más tészta.ce
A juniorban jellemzően fiatalok a játékosok, a felnőttben jellemző az idősebb játékkeret.
A juniorok jellemzően kisebbek, a felnőttek közt jellemzően van néhány nagyobb csapattag.
A junioroknak jellemzően kevesebb a tapasztalatuk, a felnőtt csapatnál jellemző nagyobb játéktapasztalat.
😊
Nem tudom miről gondolkoztál, amikor válogatottban gondolkodtál, de nem értem az összefüggéseidet...
több mint 12 éve
ironman8
40
Nézegetem ezt a válogatottas, edzőtáboros témát. Engedtessék meg, hogy én is kicsit kívül állóként, kicsit belül állóként hozzászóljak. Igen is szükség van egy válogatottra. Kell nekünk, nektek (talán mindenkinek). Már csak azért, hogy megmutassuk, ez egy férfias sport. Kell a toborzáshoz a hírverés. JA, hogy pénz kell hozzá? Miért van a szövetség? Azért, hogy a golyóit vakargassa, vagy azért végigverje ezt a történetet???? Talán egy stadionépítés mellett jutna nekünk is egy kis pénz, amiből lehetne edzőtáborokat szervezni. De én azt mondom, az ehhez szükséges pénz előteremtése, a szövetség feladata. Ha jól tudom a csapatok működésére a pénzt a csapatok szedik össze. Így kellene tennie a szövetségnek is! Dolgozzanak! Szerezzenek szponzorokat stb. Kiből álljon a válogatott? Tavaly, ha jól tudom volt egy kezdeményezés (lehet tavaly előtt), Ahol kialakult egy virtuális válogatott, szigorúan teljesítmények alapján. Ez most is megoldható lenne. Ki ismeri legjobban a játékosokat, ha nem mi magunk. Egy laza szavazás a facebook-on és megvan. Aztán lehet egy válogatás a meghívottaknak, és a legjobbak maradnak az egyes posztokon. Edző? Talán megtaláljuk őket, és talán elvállalják. De, ha nem kezdünk hozzá, sosem lesz!! És egy biztos: A válogatott az Magyarországé lenne, talán ki lehetne sajtolni azt a kis pénzt! Hajrá Mi (talán rookie-ként leírhatom)
több mint 12 éve
Amíg Magyarországon 10-ből 2 ember hallott már róla hogy van itthon amcsifoci , addig szerintem nincs is miről beszélni.Silversurferpont ez az, amin jó eséllyel segíthetne egy válogatott
több mint 12 éve
A szövetség arra nem képes, hogy egy épkézláb promót összehozzon itthon, ja meg persze egy normális bajnokságot sem. Volt olyan év egyáltalán amikor a versenykiírás vagy az adott divízióban (1-2-3? 😀 ) játszó csapatok ténylegesen ott játszottak ahol az előző évi eredményük alapján kell? Nem hiszem. Így hülyeség lenne elvárni Tőlük egy normális (akár junior akár felnőtt) válogatott kiállítását és menedzselését is. Amíg Magyarországon 10-ből 2 ember hallott már róla hogy van itthon amcsifoci , addig szerintem nincs is miről beszélni.
több mint 12 éve
ebbe most többet akartál belelátni, mint amire én gondoltam 😊😊 no, majd oktoberre teljesen kiderül 😊Ricsi56A jelen szinten legyen a Wolves a magyar válogatott (esetleg kiegészülve egy-két emberrel). Nem kerül + pénzbe.Atariez kicsit durva voltmaximilien