NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
beza.. ettől olyan fasza ez a sport!ugye, hogy ugye 😀 😀ZordddTata Mustangs - Újbuda Rebels II. 18:25azz igen!! Meglepő számomra! szép volt mustangs, nagyon várom már a meccsünket, pláne így. remélem addigra mindenki 100%-os lesz!Ricsi56
Köszönjük a Rebels-nek az izgalmas mérkőzést! Sok sikert nekik a bajnokságban!Shevi
Crushers #12
több mint 12 éve
ugye, hogy ugye 😀 😀Tata Mustangs - Újbuda Rebels II. 18:25azz igen!! Meglepő számomra! szép volt mustangs, nagyon várom már a meccsünket, pláne így. remélem addigra mindenki 100%-os lesz!Ricsi56
Köszönjük a Rebels-nek az izgalmas mérkőzést! Sok sikert nekik a bajnokságban!Shevi
több mint 12 éve
Tata Mustangs - Újbuda Rebels II. 18:25azz igen!! Meglepő számomra! szép volt mustangs, nagyon várom már a meccsünket, pláne így. remélem addigra mindenki 100%-os lesz!
Crushers #12
több mint 12 éve
olyan 2-3 szintűt 😊 😂predators-wildfires 41-0ZordddMustangs - Rebels 2. 18:25
de nem az közvetítés időpontja a sport 1-en, hanem a végeredmény.
(hú mekkora poént toltam..)VT
Crushers #12
több mint 12 éve
VT
123
predators-wildfires 41-0ZordddMustangs - Rebels 2. 18:25
de nem az közvetítés időpontja a sport 1-en, hanem a végeredmény.
(hú mekkora poént toltam..)
több mint 12 éve
Tata Mustangs - Újbuda Rebels II. 18:25Köszönjük a Rebels-nek az izgalmas mérkőzést! Sok sikert nekik a bajnokságban!
Mustangs #17
2006-
több mint 12 éve
predators-wildfires 41-0
több mint 12 éve
VT
123
Crushers- GringosZP harminc valahány nullára ment a negyedik negyedben.
54(?) - 0Ricsi56
Mustangs - Rebels-ről tud valaki valamit?
több mint 12 éve
xtaki
3 441
Írtam két újabb, csapatok számára elérhető pályázati lehetőségről: http://www.profootballbusiness.com/2012/05/ujabb-ajanlott-palyazatok-magyar.htmlgsnjo volna, ha ezen keresztul [is] minel tobb penzt lehetne bevonni a csapatok eletebe...
több mint 12 éve
gsn
3 548
Írtam két újabb, csapatok számára elérhető pályázati lehetőségről: http://www.profootballbusiness.com/2012/05/ujabb-ajanlott-palyazatok-magyar.html
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
feketét a feketével 😛LOL, összekevertem a sisakokat 😀JSanyoa zöldet a kékkel? 😀Zorddd
több mint 12 éve
a zöldet a kékkel? 😀LOL, összekevertem a sisakokat 😀JSanyoZahó, Tibibá, Boti63, Kopasz98 és Natloz szinte tuti, meg talán Bluemountain is 😉JSanyoNehezen hiszem, hogy a zalaiak kihagynák a mai Veszprém elleni meccsüket, csak azért, hogy megnézhessék a tata-rebels meccset 😛Zorddd
több mint 12 éve
LOL, összekevertem a sisakokat 😀Nehezen hiszem, hogy a zalaiak kihagynák a mai Veszprém elleni meccsüket, csak azért, hogy megnézhessék a tata-rebels meccset 😛ZordddKint lesz ma valaki a Mustangs meccsen? 😛ZoliZoltánZahó, Tibibá, Boti63, Kopasz98 és Natloz szinte tuti, meg talán Bluemountain is 😉JSanyo
több mint 12 éve
Nehezen hiszem, hogy a zalaiak kihagynák a mai Veszprém elleni meccsüket, csak azért, hogy megnézhessék a tata-rebels meccset 😛Kint lesz ma valaki a Mustangs meccsen? 😛ZoliZoltánZahó, Tibibá, Boti63, Kopasz98 és Natloz szinte tuti, meg talán Bluemountain is 😉JSanyo
több mint 12 éve
Kint lesz ma valaki a Mustangs meccsen? 😛ZoliZoltánZahó, Tibibá, Boti63, Kopasz98 és Natloz szinte tuti, meg talán Bluemountain is 😉
több mint 12 éve
Kint lesz ma valaki a Mustangs meccsen? 😛
több mint 12 éve
itt a fórumon...? mhhhhhmmmmén ezt nem unalmasnak, hanem szánalmasnak érzemcápa77Halkan jegyzem meg, h a Hurricanes - Wolves belső kommunikáció is vetekedett ezzel.e53m62
több mint 12 éve
gondolom, mi is itt a fórumon fröcsögtünk, nem? nemén ezt nem unalmasnak, hanem szánalmasnak érzemcápa77Halkan jegyzem meg, h a Hurricanes - Wolves belső kommunikáció is vetekedett ezzel.e53m62
több mint 12 éve
én ezt nem unalmasnak, hanem szánalmasnak érzemcápa77Halkan jegyzem meg, h a Hurricanes - Wolves belső kommunikáció is vetekedett ezzel.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 12 éve
én ezt nem unalmasnak, hanem szánalmasnak érzemNem azért, tényleg érzem én, hogy kell a cirkusz a kenyér mellé, de néha azért kicsit unalmas Miskolc város belső szappanoperája.ZahóMa volt Miskolc város napja, ahol is a város sportolóit köszöntötték,...mindeközben nem messze, Nyíregyházán, a fenti képen pózoló csapat volt tagjaival együtt, MAGYARORSZÁGOT képviselve bajnoki meccset játszottunk és nyertünk a Bratislava ellen 30-14-re.e53m62
A kép még friss és nem profi fotós csinálta, azok majd a helyi lapokban jelennek meg.Miskolc Steelers
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem azért, tényleg érzem én, hogy kell a cirkusz a kenyér mellé, de néha azért kicsit unalmas Miskolc város belső szappanoperája.Ma volt Miskolc város napja, ahol is a város sportolóit köszöntötték,...mindeközben nem messze, Nyíregyházán, a fenti képen pózoló csapat volt tagjaival együtt, MAGYARORSZÁGOT képviselve bajnoki meccset játszottunk és nyertünk a Bratislava ellen 30-14-re.e53m62
A kép még friss és nem profi fotós csinálta, azok majd a helyi lapokban jelennek meg.Miskolc Steelers
több mint 12 éve
Miskolc Steelers - Isaszeg Pirates 22-12Köszönjük a szurkolást mindenkinek, a fair játékot a kalózoknak, és a bíráskodást a miskolc lions gárdájának! (tudtak úgy fújni mint egy átlagos hivatalos crew)
Részletes tudósítás hamarosan a facebookon és a honlapunkon.
Micsoda eredmény dömping 😀
több mint 12 éve
Generali st. pölten invaders-budapest hurricanes: 6-23
http://insidehandoff.com/