Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
a faszt szigoruan HFL-bol..XD

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és már csak ellenfelet kell találni, de ki merne kiállni? 😀Farky
mondjuk egy meghívásos válogatott? összeírjuk, hogy kiket látnánk szívesen ellenfélül 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a karácsonyi jótékonysági dolog jó ötlet, plusz még valami tv-nek is szóéni kéne és meglenne a sportnak a reklám is 😊Boti#63
Azt majd Kaló megugorja 😉
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
és már csak ellenfelet kell találni, de ki merne kiállni? 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Boti#63 69
ez a karácsonyi jótékonysági dolog jó ötlet, plusz még valami tv-nek is szóéni kéne és meglenne a sportnak a reklám is 😊
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Megvan a tuti...elküldünk valakit a 8.kerbe hogy vegyen olyan kétszáz forintos fekete ingeket,amiknek az alja lángol az lesz a mez.XD
azt még nehogy tovább menjek mindenkinek a sisakján egyikoldalt a saját logoja másikon a flame warriorsos..xD

több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Már akkor a mez terv is megvan 😀

Szerintem is maradjuk annál ,amit Francesco írt, miszerint karácsony előtti jótékonysági meccs, játék belépő stb egyszeri megismételhetetlen 😀 , én szívesen segítek neki amibe tudok, innen messziségből 😉

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Döme és Pacman szerintem a Bats színeiben indul, Racsy a Tigersben, stb. bár nem lenne rossz ötlet. 😀jvic
Én biztos nem játszom ezen a tornán a Tigers színeiben arra ott lesznek a kölykök.
Veletek viszont szivesen játszok es a poszt is mindegy, mar megszoktam bár falemberkent nem muzsikáltam jol.
Tetszik az ötlet, támogatom.racsy
Mez ugyanolyan mindenkinek (csináltatni kellene vmit, akár egy póló is megteszi), a sisak meg mindenkinek a sajátja. Mint a Pro-Bowl meccseken Hawaii-on.e53m62
akkor legyen az a mezen hogy "PRO bowl.hu" hátulra meg nicknév 😀

több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Szerintem ezzel a válogatottal be kellene nevezni a szekszárdi tornára kezdésként, aztán jöhet a jótékonysági meccs télen. Meghívunk valami közeli országbeli csapatot, szervezek rá tévét, rádiót és hajrá) 😀Kalo
Döme és Pacman szerintem a Bats színeiben indul, Racsy a Tigersben, stb. bár nem lenne rossz ötlet. 😀jvic
én simán veretném a szekszárdi a forum arcokkal...XD,mert megkértek hogy alapbol ne elsősoros Def-el álljunk ki.
am meg mindenki saját csapata sisakja meg gatyingoja...a mez,meg vmi siman kéne egyet tervezni pici pénzbol...szentem midnekinek van rá 2-3-4 e FT-je

több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Bowl.hu Flame Warriors ARENA TEAM
QB: Lecso4, maximilien, Shevi
RB: Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
WR: Kalo, pc_x, Szobi22, Tred
OL: e52m62, 69, kisdani, Natloz, racsy
DL: Boti63, Bruce, JSanyo, vadibandi
LB: JUNIOR#46, kutya23c, Ricsi56(?)
DB: Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
Zorddd: Zorddd
JSanyo
Megtisztelsz JSanyo :rolleyes: !!!, de először nagyon meg kell pörgetnem az offseason-t, hogy felnőjek a feladathoz képességeimhez mérten, hogy Pacmannel egy csapatban játszhassak 😊Tred
Jó, én nap mint nap látom, el sem tudjátok képzelni milyen edzésprogramot kéne letolnotok ahhoz hogy egy minimálisan a közelébe érjetek. 😛Döme
minden nap bici bájsex....francesco:
mindenki tudja hogy nm tok se irni se beszélni...XD

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként kicsit komolyabbra fordítva a szót egy Karácsony előtti jótékonysági meccs nagyon jó ötlet lenne. Szponzorációtól függően meg lehetne oldani, hogy a belépő helyett vagy mellett minden néző valamilyen kis játékot/könyvet hozna, amit a meccs után elvihetne a csapat a Gyermekfalunak vagy gyermekkórháznak. Vagy valami ilyesmi. Megragadta a dolog a fantáziámat. Ha még mellém társul pár ember, én be is vállalom, hogy megszervezem 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A fórumharcosoknak ilyen logó jár: Zorddd
Ennyi 😊
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Szerintem ezzel a válogatottal be kellene nevezni a szekszárdi tornára kezdésként, aztán jöhet a jótékonysági meccs télen. Meghívunk valami közeli országbeli csapatot, szervezek rá tévét, rádiót és hajrá) 😀Kalo
Én biztos nem játszom ezen a tornán a Tigers színeiben arra ott lesznek a kölykök.
Veletek viszont szivesen játszok es a poszt is mindegy, mar megszoktam bár falemberkent nem muzsikáltam jol.
Tetszik az ötlet, támogatom.racsy
Mez ugyanolyan mindenkinek (csináltatni kellene vmit, akár egy póló is megteszi), a sisak meg mindenkinek a sajátja. Mint a Pro-Bowl meccseken Hawaii-on.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fenét 😀 http://www.youtube.com/watch?v=2OxWD85Ngz4
hogy már a meccs előtt is fájjunk mindenkinek 😀JSanyo
Maradjunk az előadónál és lássák, hogy "tökös" gyerekek vagyunk én ezt ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=iC4T14KALkY

😀 😀 😀kutya23c
Oké, de akkor ezt élőben el is fogod énekelni a szurkolóknak minden meccs előtt. 😂kisdani
Vagy az ellenfélnek. 😀 Durvább show lenne, mint az All Blacks hakája. 😀
több mint 14 éve
Remélem a MIZU lesz a bevonuló zenénk!kisdani

😀 😀 😀kutya23c
Oké, de akkor ezt élőben el is fogod énekelni a szurkolóknak minden meccs előtt. 😂

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
kutya23c 223

😀 😀 😀

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, meccsnapokon 50 liternél több nem szokott fogyni! 😀 😀
Amúgy tényleg jó lenne, ha összejönne a dolog!
Talán még KoriTE-t is lehet be kéne venni! 😀 😛 hehe
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Én a Pony logóra szavazok!!! Csak csinosítsunk rajta egy kicsit 😊 😊 😊

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
Jelentkeznék sörhordónak, bár ha a Jászberényiek játszanak akkor nem fogom tudni Őket kiszolgálni 😉

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
szerintem a zenét a Zorddd marching band szolgáltassa,ha jól tudom Zorddd nagy klarinétos 😀Joci
😀 😀 😀 lebuktam.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szerintem a zenét a Zorddd marching band szolgáltassa,ha jól tudom Zorddd nagy klarinétos 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hogy már a meccs előtt is fájjunk mindenkinek 😀

több mint 14 éve
Remélem a MIZU lesz a bevonuló zenénk!

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
A fórumharcosoknak ilyen logó jár:

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha majd tenyleg osszejon a csapat akkor igen.