Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A helyszínen lehet jegyet venni az Arénára?FarkyIgen 😊
több mint 15 éve
A helyszínen lehet jegyet venni az Arénára?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
arénáról hol lesz online közvetítés?braxa88
http://webrefel.hu/~rtvisio/wordpress/?page_id=39
Egyik link ahol lehet néznitibibá
több mint 15 éve
arénáról hol lesz online közvetítés?
több mint 15 éve
Boti63
40
Holnap ARÉNA 😛😛😛
több mint 15 éve
tibibá
54
Arénára a belépőjegy 1200 Ft
több mint 15 éve
Egy kis esélylatolgatás a DIV I-ről a Gridiron blogon:http://gridiron.blog.hu/2011/02/01/2011_mafl_divizio_i_erosorrend_szezon_elott
több mint 15 éve
tibibá
54
Igaz !! Elírtam bocsánat, fél nyolc a mi indulásunkra vonatkozik. Természetesen a közvetítés kezdése egybe esik a rendezvény kezdetével. Az infó azért is pontos mert mi követjük el a közvetítést 😊a 9oras kezdes tudataban nem tunik pontos infonak.Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.A közvetítés reggel fél nyolckor kezdődik:
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.tibibá
A jegy mennyi lesz?gege#14
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a 9oras kezdes tudataban nem tunik pontos infonak.A közvetítés reggel fél nyolckor kezdődik:igenRicsi56Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.tibibá
A jegy mennyi lesz?
több mint 15 éve
Szívemből szólsz! 😊Köszi Blue, Köszi Cápa, igen azt én is észre vettem, hogy a meccsek között már ott vagyunk és akkor meg is nyugodtam 😀 , hat minden esetre érdekes élmény. 😂69Ez a nagyon titkos esélyes 😛KoriTE
több mint 15 éve
Köszi Blue, Köszi Cápa, igen azt én is észre vettem, hogy a meccsek között már ott vagyunk és akkor meg is nyugodtam 😀 , hat minden esetre érdekes élmény. 😂69Ez a nagyon titkos esélyes 😛

több mint 15 éve
Köszi Blue, Köszi Cápa, igen azt én is észre vettem, hogy a meccsek között már ott vagyunk és akkor meg is nyugodtam 😀 , hat minden esetre érdekes élmény. 😂
több mint 15 éve
tibibá
54
A közvetítés reggel fél nyolckor kezdődik:Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.Lesz online közvetítés arénáról?tudu28igenRicsi56
Egyik link ahol lehet nézni
több mint 15 éve
Lehet, hogy hülye a kérdés de miért nem vagyunk a liga oldalán a div 2-es felsorolásban? :mad:69a meccsek között már ott vagytok, szerintem csak véletlenül kimaradtatok a táblázatból
bár elég ciki, de nem az első baki

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy hülye a kérdés de miért nem vagyunk a liga oldalán a div 2-es felsorolásban? :mad:69Eagles-ös vagy? Amennyiben igen, akkor ez egy jó kérdés :rolleyes:
Lehet, hogy a HFL-ben lesztek 😀
Viccet félretéve, előfordult már hasonló. Valószínűleg, csak egy újabb "elírás".
több mint 15 éve
Lehet, hogy hülye a kérdés de miért nem vagyunk a liga oldalán a div 2-es felsorolásban? :mad:
több mint 15 éve
VT
123
a kis türelmetlen 😊ma már 26, de a helyzet ugyanaz. 😀 😀 😀JohnnieNemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VTValamint egy 25 éves csapattársam, a 14 éves lányokat hajtotta, én pedig olyat csináltam törökülésbe, amit senki nem csinál utánam 😀Mohi24
több mint 15 éve
ma már 26, de a helyzet ugyanaz. 😀 😀 😀Valamint egy 25 éves csapattársam, a 14 éves lányokat hajtotta, én pedig olyat csináltam törökülésbe, amit senki nem csinál utánam 😀Mohi24Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VT
több mint 15 éve
Mohi24
99
Valamint egy 25 éves csapattársam, a 14 éves lányokat hajtotta, én pedig olyat csináltam törökülésbe, amit senki nem csinál utánam 😀Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VTÉn is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VTMindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 15 éve
Nem tudok én sem többet, de én/mi 14 évesen költöztünk Kaposvárra a Lovasakadémiára....Csak csatlakozni tudok az előttem lévőhöz 😀Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
Jó ötlet meg minden de ki lesz aki a 14 éves gyerekét elküldi akárhova... És ez csak egy negatív indokJUNIOR#46
Délelőtt suli, délután edzés..Hvg versenyek, rendezvények.
Majdnem mindenki koleszos volt... szerintem életem egyik legszebb 4 éve volt..
Mondjuk ott nagyon durva feltételek voltak akkor meg háttér....
Majd meglátjuk
#22"Cornerbacks cover receivers, to defend against pass offenses and make tackles."
több mint 15 éve
és vagy 20-szoros lovag letttél még azon az éjjelen 😂 😛Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VTÉn is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VTMindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24
Crushers #12
több mint 15 éve
VT
123
Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VT
több mint 15 éve
Szia,Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VT
Rikárdó nem játszik (ugyebár)és ahelyett h nézné, inkább elmegy snowboardozni!
De sok sikert! nyerjen az egyik votl csapatom. 😀 :cool:
Crushers #12
több mint 15 éve
Konkurencia 😛Megvesszük és 500 ért átírjuk 😀 😀 😀 😀JUNIOR#46nálam 450 😀 😛sLyNz
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Mohi24
99
Biztos összefutunk 😊emléxeeeem 😊 amikor harmadszor taliztunk a pályán zegen akkor már pacsit is kaptál régi ismerősként 😀😀 vágom 😀 remélem újra összefutunk vasárnap 😉Kopasz98Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu