Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Kopasz98
93
emléxeeeem 😊 amikor harmadszor taliztunk a pályán zegen akkor már pacsit is kaptál régi ismerősként 😀😀 vágom 😀 remélem újra összefutunk vasárnap 😉Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
több mint 15 éve
Mohi24
99
Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VTMohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 15 éve
VT
123
Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
több mint 15 éve
Megvesszük és 500 ért átírjuk 😀 😀 😀 😀JUNIOR#46nálam 450 😀 😛
......
több mint 15 éve
Megvesszük és 500 ért átírjuk 😀 😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Mohi24
99
Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊
több mint 15 éve
Király !Várjuk a linket! Szerintem a DVD-re is igény tartunk majd!Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.Lesz online közvetítés arénáról?tudu28igenRicsi56
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.tibibá
több mint 15 éve
tibibá
54
Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.Lesz online közvetítés arénáról?tudu28igenRicsi56
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.
több mint 15 éve
Bruce nem lesz ott! 😊érdekes...főleg hogy nm mutattak fel még semmit ezért megvonták a "támogtatást"...vicces...Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
am bruce vasárnap 11...XDPacman
De remélem jó kis meccs lesz! 😊
több mint 15 éve
Kopasz98
93
Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:
több mint 15 éve
érdekes...főleg hogy nm mutattak fel még semmit ezért megvonták a "támogtatást"...vicces...Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
am bruce vasárnap 11...XD

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
Mohi24
99
Az is lehet, hogy mi nem kerülünk döntőbe, és a Wolves sem, de persze mindent megteszünk, hogy ez ne történjen meg. Előttem már elhangzott, hogy ha két csapat nem a legerősebb aznap, akkor nem játszanak döntőt egymással. Ti is csak annyit tehettek mint mi, mindent beleadtok, nincs is kétségem afelől hogy így lesz. Sok sikert a kupához!és egyik vagy másik(ti) nem juthat el döntőig úgy hogy előtte már találkoznak és nem mindig ugyanazt a döntőt játsszák le?Kopasz98ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?Mohi24
több mint 15 éve
Csak csatlakozni tudok az előttem lévőhöz 😀Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
Jó ötlet meg minden de ki lesz aki a 14 éves gyerekét elküldi akárhova... És ez csak egy negatív indok
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊
több mint 15 éve
Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem normális hogy azok a csapatok akik az előző évben a döntőt játszották, "kiemeltek" és úgy van megtervezve hogy elméletileg csak a döntőben találkozzanak, ezzel szerintem semmi baj nincs.
több mint 15 éve
istvankovacs
53
hát, ha nem ez a két legerősebb csapat, akkor nem jutnak el a döntőigés egyik vagy másik(ti) nem juthat el döntőig úgy hogy előtte már találkoznak és nem mindig ugyanazt a döntőt játsszák le?Kopasz98ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?Mohi24
több mint 15 éve
Kopasz98
93
és egyik vagy másik(ti) nem juthat el döntőig úgy hogy előtte már találkoznak és nem mindig ugyanazt a döntőt játsszák le?ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?Mohi24
több mint 15 éve
Mohi24
99
ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?
több mint 15 éve
Kopasz98
93
ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊
több mint 15 éve
tudu28
152
Lesz online közvetítés arénáról?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.focibajnoksag.hu/beosztas.phpPacmanmég jó hogy a Wolves elfáradt a div 1 döntőben, mi meg rá tudtunk pihenni a mérkőzésre 😀 😛
biztos nagy élmény lesz a mieinknek 😊