GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
a tavalyi franchise tag átlagosan öt évre nem volt elég Brees-nek még a 75%-hoz sem, gyönyörű, így tényleg mehet oda ahova akarjjncaa
Lol, mondjuk 15 feletti kérés az tényleg pofátlan tőle, még Brady is csak 14-et kértWyatt
11-et ajánlottam évente, ezek szerint 14-15-re lőtte be őt a rózsi, ami szerint a mi capünkkel tarthatatlan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a tavalyi franchise tag átlagosan öt évre nem volt elég Brees-nek még a 75%-hoz sem, gyönyörű, így tényleg mehet oda ahova akarjjncaa
Lol, mondjuk 15 feletti kérés az tényleg pofátlan tőle, még Brady is csak 14-et kért

több mint 13 éve
tenorx 14 037 — fő libsi
Picsába, pedig már kezdtem örülni, hogy Britt kiszabadul a piacra 😀
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Somos, James ajánlata 4 évre szólt, Brittnek pedig van még egy éve nálam, szóval még egy évet nálam kurvázik 😀

több mint 13 éve
a tavalyi franchise tag átlagosan öt évre nem volt elég Brees-nek még a 75%-hoz sem, gyönyörű, így tényleg mehet oda ahova akar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Brice McCaint (IRL 6. kör) és Jamarca Sanfordot (IRL 7. kör) nem találom a draft trackerben. Ők undraftedek lehettek ugye?

Höri ezt írta a hivatalos közleményekben:

Undrafted manusnak is adhatsz 3. kategóriás tendert, tehát emelésnél van jogod matchelni. Ha nem matchelsz akkor ellenérték nélkül átvándorol. Ha ezt nem szeretnéd kockáztatni, adj neki 1-2. körös tendert.

Ez azt jelenti hogy én azt mondom mondjuk Jamarca esetén hogy 3. körös RFA tendert teszek rá (Ez esetben gondolom 1.260.000 pízt fog keresni), és valaki ráajánl 3. kört ezért a fizuért, akkor én magasabb fizetésért megtarthatom?Rataxes
Valaki ajánl egy összeget, ha megadod azt az összeget marad nálad, ha nem, akkor megy az ellenértékért

több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
kapnak

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Az új kekit írók kapnak akkor büntetést? 😀

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Brice McCaint (IRL 6. kör) és Jamarca Sanfordot (IRL 7. kör) nem találom a draft trackerben. Ők undraftedek lehettek ugye?

Höri ezt írta a hivatalos közleményekben:

Undrafted manusnak is adhatsz 3. kategóriás tendert, tehát emelésnél van jogod matchelni. Ha nem matchelsz akkor ellenérték nélkül átvándorol. Ha ezt nem szeretnéd kockáztatni, adj neki 1-2. körös tendert.

Ez azt jelenti hogy én azt mondom mondjuk Jamarca esetén hogy 3. körös RFA tendert teszek rá (Ez esetben gondolom 1.260.000 pízt fog keresni), és valaki ráajánl 3. kört ezért a fizuért, akkor én magasabb fizetésért megtarthatom?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
friss kekí: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 13 éve
GM

több mint 13 éve
RFA tagnél a GM játékbeli vagy az IRL drafthely számít?

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
tenorx 14 037 — fő libsi
Bekavarodtam, hogy most hol is vagyunk, my bad. Na mindegy, kb mindenkinek van még szerződése.
több mint 13 éve
Már az idei teljesítményeket nézzük, mert a simben is ez fog már számítani.

Jenkins meg SB-győztes és Pro Bowler, jövőre ő lesz a comeback player.somoskovig
Ja, az para, akkor nem ilyen ajánlatokat küldtem volna 😀tenorx
Sok eszed van, mintha eddig nem ez lett volna 😀
Stez, PM

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az igen. Utóbbi 18 emberből senki nem írt alá, és 7 hajlandó egyáltalán újratárgyalni 😀 Méghogy nem lesz fapiac...
több mint 13 éve

Jenkins meg SB-győztes és Pro Bowler, jövőre ő lesz a comeback player.somoskovig
Ja, az para, akkor nem ilyen ajánlatokat küldtem volna 😀tenorx
ez komoly?
jóhogy nem a sim teljesítményt vetted alapul 😛

---
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Már miért számítana az 1 évvel ezelőtti szezon? Együtt megyünk IRL-el, az idei is számít.

Cason is szarabb volt mégis kérte a nagy lóvét, ez ilyen biznic. 😛 Különben meg ha valaki szerint xy nem ér annyit amennyit kér, akkor majd elvileg ugye olcsóbban visszaszerezheti FA-n, tehát nincsen gond 😛
több mint 13 éve
Milyen arcátlan ez a Jenkins, 0 meccsnyi IRL tapasztalattal még neki áll feljebb. Pedig majdnem 2. körös fizut kapott volna 5 évre 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
tenorx 14 037 — fő libsi

Ja, az para, akkor nem ilyen ajánlatokat küldtem volna 😀
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Nabazmeg, csak rá kell kúrnom a taget Loftonra? Nem így számoltunk, mondjuk én voltam a spúr 😛
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 713 — Chiefs GM

Jenkins meg SB-győztes és Pro Bowler, jövőre ő lesz a comeback player.

több mint 13 éve
te mit kelted a feszkót?

csak a sim csúszott, a hosszabbítás az úgy megy, ahogy szokott

több mint 13 éve
tenorx 14 037 — fő libsi
Én mondjuk kb annyi milliót adtam volna Barwinnak, amennyi sackje volt akkor, de mindegy 😀 Annyi a lényeg, hogy ne legyen még egy ilyen megkevert szezon.

Szerk.: Viszont ha már ideit nézünk, akkor meg Malcolm Jenkinsnek volt kurva szar szezonja, és ő is sokat kér.
több mint 13 éve
Ejj, erre nem is gondoltam hogy még tavaly vagyunk... Pedig épp most küldtem el Somosnak az áraimat, de akkor valószínű túllőttem egyet-kettőt. No mindegy, így jártam.

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 216 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja, ha a tavalyi evet nezzuk, akkor Megatron is 8 milla korul kellett volna, hogy kapjon. Bowe meg kaphatja a 10 millat.