GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
hogy könnyebb legyen a reklamálás, hogy ez vagy az miért nincs/van a fentebbi listánpont nem dömétől vártam volna az első böszmeséget, de ilyen a popszakmaHöriJa, vak vagyok. Minek raktad akkor be a full PS-eket? Hogy szopass vele engem?Döme
több mint 14 éve
pont nem dömétől vártam volna az első böszmeséget, de ilyen a popszakmaHöriJa, vak vagyok. Minek raktad akkor be a full PS-eket? Hogy szopass vele engem?
több mint 14 éve
pont nem dömétől vártam volna az első böszmeséget, de ilyen a popszakma
több mint 14 éve
Ja, ha az enyém Evans akkor kivágok valakit.Evans akkor a 62. emberedHöritudod ki a faszom fog neked képletet írni, hogy 51et számoljon. azt a 600 ezret nem olyan nehéz kivonni 😛HöriÉn is a végösszegből vonok ki 600kt, azért mondom, hogy ennyi eltérés van, meg a másik kettő 😀tenorx
több mint 14 éve
ennek kár volt szmájlival elvenni az élét 😕Nincs rajta a rosteremen Heath Evans, meg nálam Schwartz egy 100kval többet keres idén. Meg ugye még mind az 53 játékos fizetését nézed jelenleg, nem a legtöbbet kereső 51ét, egyébként stimmel.tenorxtudod ki a faszom fog neked képletet írni, hogy 51et számoljon. azt a 600 ezret nem olyan nehéz kivonni 😛Höri

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Evans akkor a 62. emberedÉn is a végösszegből vonok ki 600kt, azért mondom, hogy ennyi eltérés van, meg a másik kettő 😀tenorxNincs rajta a rosteremen Heath Evans, meg nálam Schwartz egy 100kval többet keres idén. Meg ugye még mind az 53 játékos fizetését nézed jelenleg, nem a legtöbbet kereső 51ét, egyébként stimmel.tenorxtudod ki a faszom fog neked képletet írni, hogy 51et számoljon. azt a 600 ezret nem olyan nehéz kivonni 😛Höri
több mint 14 éve
Én is a végösszegből vonok ki 600kt, azért mondom, hogy ennyi eltérés van, meg a másik kettő 😀Nincs rajta a rosteremen Heath Evans, meg nálam Schwartz egy 100kval többet keres idén. Meg ugye még mind az 53 játékos fizetését nézed jelenleg, nem a legtöbbet kereső 51ét, egyébként stimmel.tenorxtudod ki a faszom fog neked képletet írni, hogy 51et számoljon. azt a 600 ezret nem olyan nehéz kivonni 😛Höri
több mint 14 éve
Nincs rajta a rosteremen Heath Evans, meg nálam Schwartz egy 100kval többet keres idén. Meg ugye még mind az 53 játékos fizetését nézed jelenleg, nem a legtöbbet kereső 51ét, egyébként stimmel.tenorxtudod ki a faszom fog neked képletet írni, hogy 51et számoljon. azt a 600 ezret nem olyan nehéz kivonni 😛
több mint 14 éve
Nincs rajta a rosteremen Heath Evans, meg nálam Schwartz egy 100kval többet keres idén. Meg ugye még mind az 53 játékos fizetését nézed jelenleg, nem a legtöbbet kereső 51ét, egyébként stimmel.
több mint 14 éve
Beírtam a 61-es roster-t, feltételezve, hogy a tegnap beírt UDFA-k is nálam vannak:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=196884#p196884

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
szerda van, ma már tényleg jó lenne ha mindenki végére jutna a tranzakcióknak, és akkor mehet a claimelés.már kigyűjtöttem, hogy ki vihető és ki nem a PS-ekből, ha mindenki végzett, be is másolom.
ha bajom van valaki rosterével, annak küldök PM-et.
több mint 14 éve
Okay, mondjátok kinek kell fizetni.
több mint 14 éve
az a program amely kozfelkialtassal jonak talaltatott az a front office football 2007Ezt fogjuk használni, este mostmár ráfekszek és kitanulom csínját-bínját. 😊
25 dollarba kerul darabja. jo hir mondjuk h nem boltban cdn kaphato cucc hanem netrol szedheto es ugyanott fizeto. szamtalan elonye van a maddenhez kepest plane es ahogy nezem lehet h mindent attudnank egy ido utan vinni oda es nem kell majd szenvedj a mechanikus adminisztracioval. en gondolkodok a sajat peldany beszerzesen akar, ha pedig emellett dontunk akkor mindenkepp veszem vmikor a nyaron. kell ez nekunk v maradunk a regi retekdzsuva maddennel ?Fake
több mint 14 éve
már csak egy PS töltelék kell és kész a csapat, be is szerkesztettem a DC topikba, sorry a késésért
több mint 14 éve
Ja néztem már, hogy nem jó, voltam olyan naív, hogy a draft tracker alapján csináltam, amikor bevezettem saját vettem észre, hogy bibi van

több mint 14 éve
Annyival nem érem be 😊azért arra figyelni fogok,hogy el ne add az összes 4.köröd 😛NewmanNewman mi ez a sok kérdőjel a pickjeimnél?Delonso_
érthetö felvetés,ki is vettem a 4.körök mellöl😊Delonso_
több mint 14 éve
azért arra figyelni fogok,hogy el ne add az összes 4.köröd 😛Newman mi ez a sok kérdőjel a pickjeimnél?Delonso_
érthetö felvetés,ki is vettem a 4.körök mellöl😊Delonso_
több mint 14 éve
Newman mi ez a sok kérdőjel a pickjeimnél?Delonso_
érthetö felvetés,ki is vettem a 4.körök mellöl😊
több mint 14 éve
ja Wyatt ilyen sügér, hogy nem tud 2 trédet fejben tartanirendben
de átdolgozzukSzegecs
Newman mi ez a sok kérdőjel a pickjeimnél?Delonso_érthetö felvetés,ki is vettem a 4.körök mellöl
több mint 14 éve
meg is van az 1. gondja Wyatt ilyen sügér, hogy nem tud 2 trédet fejben tartani
Ha, a 2012/1 (SF, KC páros jobbik pickje) top10-es lesz, akkor 3.kör a Falconshoz
A Jacksonville Jaguars adja
Reggie Nelson, FS (957500, UFA)
New England Patriots adja
Ha Nelson kezd a Bengals mérkőzéseinek
legalább 75%-án, akkor: 2013/2 (NE)
legalább felén, akkor 2013/3 (NE)
ha kevesebb mint a felén (IR, nincs szezon, szimplán szar, etc), akkor
Nelson+2013/5 (JAX) for 2013/3 (NE)
tehát,ha a SF, KC páros jobbik pickje top10-es lesz,akkor a NE 3.köre a Falconsé,de ez akkor is fennáll a 3.kör esetén,ha R.Nelson a Bengals mérkőzéseinek legalább felén,de nem több,mint 75%-án pályára lép,ekkor ugye a Jax-é a pick....ez szvsz nem működik,a NE-JAX trade rekonstrukcióra szorul,más esetben törlődik (a végső döntés a commish kezében van)
a többit elvileg átvezettem,ha valami nem jó vagy hiányzik,akkor sikítsatokNewman
de átdolgozzuk

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Newman mi ez a sok kérdőjel a pickjeimnél?