GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
Az FA listában szerepel Garrett Bradburry, OL és Tyrone Crawford, DI miközben nálam vannak szerződés alatt.Bradburry-n nagyon csodálkoztam. Már készítettem is rá a milliókat a 3. körre 😁
Aki kezeli a file-t, kérem törölje őket az FA listából!
Köszi!
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Az FA listában szerepel Garrett Bradburry, OL és Tyrone Crawford, DI miközben nálam vannak szerződés alatt.Aki kezeli a file-t, kérem törölje őket az FA listából!
Köszi!
több mint 4 éve
ljambrik
601
ez nyilván csak jövőre lenne aktuális, úgyhogy semmi sincs veszve, ne aggódj 😉Volt téma hogy nem Maddenen kéne szimulálni, ‘21-től elvileg jön 2K-s játék is.faszom már madden ratingek alapján van a csapatom 😕
Heisman Trophy
😀
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Volt téma hogy nem Maddenen kéne szimulálni, ‘21-től elvileg jön 2K-s játék is.faszom már madden ratingek alapján van a csapatom 😕
Heisman Trophy
😀
több mint 4 éve
Volt téma hogy nem Maddenen kéne szimulálni, ‘21-től elvileg jön 2K-s játék is.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43
557
Viszketett is a tenyerem, de előbb el kellett küldenem az ajánlataimat 😁Vègre elmúlt 8, mehetnek az ajánlatok 🎉🎉Ezt 20:00:01kor vártam tőled, eléggé csalódott vagyok.
Paul43
tenorx
több mint 4 éve
Vègre elmúlt 8, mehetnek az ajánlatok 🎉🎉Ezt 20:00:01kor vártam tőled, eléggé csalódott vagyok.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Vègre elmúlt 8, mehetnek az ajánlatok 🎉🎉
több mint 4 éve
Paul43
557
Nem csak a fél roster, de pl Tampa most már két pickkel képviselteti magát az első körben, îgy a régi mock sokban nem naprakész 😁Hát de azóta mindenkinél a fél roster kicserelodott, nem?Idén lesz valakinek ideje mock-ot írni? Tavaly ilyenkor már kijott az első, azért kérdezem.idén már januárban kijött 😀
ljambrik
braxa88
ljambrik
több mint 4 éve
Idén lesz valakinek ideje mock-ot írni? Tavaly ilyenkor már kijott az első, azért kérdezem.Jó napot kívánok! 😎
ljambrik
Nyilván az egy korai volt a móka kedvéért, de szerintem sok need megmaradt. Az enyém biztos 😁
Amúgy biztosan lesznek még mockok FA után.
Jah, meg is jegyezném, aki majd készít... Nem húzok QBt! 😉 Se 1/8, se 1/9el.
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Trubiskyt első körért adtam el, Whitehead viszont érinthetetlen, Dávidom használd a spoiler gombot is am. 😀Na, hol is van ez? Idén őket gyűjtöm. 😊Csak amennyire Mitch Trubisky kezdo szintu jatekos.😀 Meg esetleg vonzobba tehetned a kinalt csomagot Tahir Whiteheaddel, hogy biztosan legyen vevo 😀Ezt a hitelrontást 😕 😀Friss Rams Ke-KíMondjuk Chris Hubbard pont nem segít az OT needes csapatokon, inkább csak tetézi a bajukat. 😛
WR és OT needesek előnyben.
adam8
vassadi
| A játékot most | kezdő szintű játékos 😀
adam8
dankodavid
kristóf17
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Lamarcus Joyner nem erdekel? 😀Na, hol is van ez? Idén őket gyűjtöm. 😊Csak amennyire Mitch Trubisky kezdo szintu jatekos.😀 Meg esetleg vonzobba tehetned a kinalt csomagot Tahir Whiteheaddel, hogy biztosan legyen vevo 😀Ezt a hitelrontást 😕 😀Friss Rams Ke-KíMondjuk Chris Hubbard pont nem segít az OT needes csapatokon, inkább csak tetézi a bajukat. 😛
adam8
vassadi
adam8
dankodavid
kristóf17
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Na, hol is van ez? Idén őket gyűjtöm. 😊Csak amennyire Mitch Trubisky kezdo szintu jatekos.😀 Meg esetleg vonzobba tehetned a kinalt csomagot Tahir Whiteheaddel, hogy biztosan legyen vevo 😀Ezt a hitelrontást 😕 😀Friss Rams Ke-KíMondjuk Chris Hubbard pont nem segít az OT needes csapatokon, inkább csak tetézi a bajukat. 😛
adam8
vassadi
adam8
dankodavid
több mint 4 éve
és még nincs vége...Hát de azóta mindenkinél a fél roster kicserelodott, nem?Idén lesz valakinek ideje mock-ot írni? Tavaly ilyenkor már kijott az első, azért kérdezem.idén már januárban kijött 😀
ljambrik
braxa88
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Hát de azóta mindenkinél a fél roster kicserelodott, nem?Idén lesz valakinek ideje mock-ot írni? Tavaly ilyenkor már kijott az első, azért kérdezem.idén már januárban kijött 😀
ljambrik
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Idén lesz valakinek ideje mock-ot írni? Tavaly ilyenkor már kijott az első, azért kérdezem.idén már januárban kijött 😀
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Idén lesz valakinek ideje mock-ot írni? Tavaly ilyenkor már kijott az első, azért kérdezem.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Csak amennyire Mitch Trubisky kezdo szintu jatekos.😀 Meg esetleg vonzobba tehetned a kinalt csomagot Tahir Whiteheaddel, hogy biztosan legyen vevo 😀Ezt a hitelrontást 😕 😀Friss Rams Ke-KíMondjuk Chris Hubbard pont nem segít az OT needes csapatokon, inkább csak tetézi a bajukat. 😛
adam8
vassadi
adam8
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ezt a hitelrontást 😕 😀Friss Rams Ke-KíMondjuk Chris Hubbard pont nem segít az OT needes csapatokon, inkább csak tetézi a bajukat. 😛
adam8
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Friss Rams Ke-KíMondjuk Chris Hubbard pont nem segít az OT needes csapatokon, inkább csak tetézi a bajukat. 😛
adam8
több mint 4 éve
Mindenki hisztizik, nyugi 😀Szerintem korrekt a szerződés, kurvára high risk ahogy te is írod, én nem biztos, hogy adtam volna neki ennyit.
Az a szép amúgy, hogy mindenki úgy építi a rosterét, ahogy akarja, csak nyilván mindenkinek megvan a maga véleménye, hogy mi éri meg, meg mi nem.
Ugyanitt, legyen már draft 😀
több mint 4 éve
ljambrik
601
John Ross esetében nem csak én láttam így hogy ennyit ér, mivel hisszabbitottam vele. Sőt mivel elsőre "rábólintott, a bizottság szerint még ez is sok neki. Valahol van benne igazság, 3 év alatt a múlt szezonban hozott először sorozatban 3 jó meccset, majd lesérült. Ilyen körülmények közt nem tudom, hogy kaphatott volna bárhogy többet.Szóval a nap végén ha megfizetek egy cb-t az a baj, ha nem fizetek meg jól egy wr-t akkor azzal a baj.
több mint 4 éve
Cam 3 évre évi 3 misiApró korrekció: Haywardot 4 évre hoztam.
Brees 1 évre 7.5
Big Ben 1 évre 1.9
Suh 2 évre évi 3.5
Hayward 5 évre évi 7.645
John Ross 3 évre évi 3.5
Ezek mind olyanok, hogy vagy nagyon olcsón jött egy évre egy olyan játékos, akinél benne van a pakliban a ligaelit szint, vagy több évre, jóval értékük alatt, miközben új CBA lesz, elszabadul a piac, és mondjuk Hayward pénze két év múlva nevetségesnek fog tűnni. Sztem.
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...