GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Teljesen igazad van. Nem elvárás, hogy mindenki félóránként felnézzen, mint mondjuk én teszem, de azért ha licitálok, pláne az utolsó órákban azért nem lenne hátrány figyelni. Plusz, ha jön az üzenet, hogy túllicitáltak, akkor az e-mailben is megjelenik amit sok mail szolgáltató automatikusan mutat a mobilon.A legkevésbé sem érzem jogos elvárásnak, hogy ne lehessen valaki fél, vagy akár egy napig offline. Vannak bizonyos helyzetek amikor nem életszerű, hogy a GM licitjeimet figyeljem up to date, elvégre ez egy játék.
Paul43
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ha csak ennyi lenne a gond, akkor ezt igazából a legprimitívebb /legprimitívebb alatt if függvények or-os összefűzését értem/ függvényekkel is vizsgálni lehet, annyi kéne hozzá, hogy licitnél kell egy extra mező, ahova a ligaéveket írja az illető, és utána a ligaév alapján kap az összeget tartalmazó mező egy többfeltételes ellenőrzést.Bennem is számos kérdés felmerült ezzel kapcsolatban, például: hogyan ellenőrizné egy Google táblázat automatikusan, hogy ha én mondjuk 450 ezres vetmint ajánlok valakinek, az helyes-e, vagy valójában már az eggyel magasabb kategóriába tartozik az illető és ezért 540 ezer nála a vetmin? Félre ne érts, én értékelem az igyekezetet, de nekem ez eléggé kivitelezhetetlennek tűnik.A másik licitjéhez nyúlást szerintem meg lehet oldani, ha jól rémlik, csináltam már ilyet, a hibás/érvénytelen licitek kérdése a húzós, ott kéne igazából több érvényességi feltételt vizsgálni. Igazából elmondhattalanul unatkozom most, és akartam valamit csinálni az időmmel, meg a ti életetek is könnyítené, de való igaz, hogy ez nem annyi, amennyi elsőre eszembe jutott ennek kapcsán. Ellenben ha azt mondjátok, hogy ha megcsinálom, használjuk, akkor legrosszabb esetben megy a rendes rendszer szerint, ha nem sikerül mégsem, semmit se veszítünk vele.A másik kettő megoldható lenne?Ouch. Az egy órás tiltásra nem gondoltam.Ez elég jól hangzik, két-három kérdés:Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
dankodavid
1. Hogyan szűröd ki a hibás/érvénytelen/határidőn belüli liciteket?
2. Hogyan működnének az egy órás "eltiltások"?
3. Hogyan garantálod, hogy véletlenül/szándékosan senki nem nyúl hozzá más licitjéhez?
somoskovig
dankodavid
somoskovig
dankodavid
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Bennem is számos kérdés felmerült ezzel kapcsolatban, például: hogyan ellenőrizné egy Google táblázat automatikusan, hogy ha én mondjuk 450 ezres vetmint ajánlok valakinek, az helyes-e, vagy valójában már az eggyel magasabb kategóriába tartozik az illető és ezért 540 ezer nála a vetmin? Félre ne érts, én értékelem az igyekezetet, de nekem ez eléggé kivitelezhetetlennek tűnik.A másik licitjéhez nyúlást szerintem meg lehet oldani, ha jól rémlik, csináltam már ilyet, a hibás/érvénytelen licitek kérdése a húzós, ott kéne igazából több érvényességi feltételt vizsgálni. Igazából elmondhattalanul unatkozom most, és akartam valamit csinálni az időmmel, meg a ti életetek is könnyítené, de való igaz, hogy ez nem annyi, amennyi elsőre eszembe jutott ennek kapcsán. Ellenben ha azt mondjátok, hogy ha megcsinálom, használjuk, akkor legrosszabb esetben megy a rendes rendszer szerint, ha nem sikerül mégsem, semmit se veszítünk vele.A másik kettő megoldható lenne?Ouch. Az egy órás tiltásra nem gondoltam.Ez elég jól hangzik, két-három kérdés:Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
dankodavid
3. Hogyan garantálod, hogy véletlenül/szándékosan senki nem nyúl hozzá más licitjéhez?
somoskovig
dankodavid
somoskovig
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Egyébként lehet vegyesen, amit tudunk automatizáljunk, aztán elég néha ránézni I guess (meg mindenkinek odafigyelni).Az lenne a legjobb amúgy, hogy ha nem én, mint hobbiexcelező foglalkoznék ezzel, hanem valaki hozzáértő😀😀
Jövőre meg tényleg megpróbálok valami portált összedobni ha lesz időm.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Egyébként lehet vegyesen, amit tudunk automatizáljunk, aztán elég néha ránézni I guess (meg mindenkinek odafigyelni).Jövőre meg tényleg megpróbálok valami portált összedobni ha lesz időm.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A másik licitjéhez nyúlást szerintem meg lehet oldani, ha jól rémlik, csináltam már ilyet, a hibás/érvénytelen licitek kérdése a húzós, ott kéne igazából több érvényességi feltételt vizsgálni. Igazából elmondhattalanul unatkozom most, és akartam valamit csinálni az időmmel, meg a ti életetek is könnyítené, de való igaz, hogy ez nem annyi, amennyi elsőre eszembe jutott ennek kapcsán. Ellenben ha azt mondjátok, hogy ha megcsinálom, használjuk, akkor legrosszabb esetben megy a rendes rendszer szerint, ha nem sikerül mégsem, semmit se veszítünk vele.A másik kettő megoldható lenne?Ouch. Az egy órás tiltásra nem gondoltam.Ez elég jól hangzik, két-három kérdés:Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
dankodavid
somoskovig
dankodavid
somoskovig
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
A másik kettő megoldható lenne?Ouch. Az egy órás tiltásra nem gondoltam.Ez elég jól hangzik, két-három kérdés:Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
dankodavid
somoskovig
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ouch. Az egy órás tiltásra nem gondoltam.Ez elég jól hangzik, két-három kérdés:Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
dankodavid
somoskovig
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Ez elég jól hangzik, két-három kérdés:Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
dankodavid
több mint 4 éve
Paul43
557
Hát kár 😔😔 Most úgyis mindenkinek szarásig van ideje a vírus miatt 😂😂Nem, lesz egy kis szünet a második FA-kör zárása és a nyílt licit kezdete között.A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Az akkor holnap este kezdődik ugye?
vassadi
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nem kezdtem el gondolkodni a megvalósításon, ötletszinten dobtam be, de egy munkalapon lenne a szerkeszthető oldal, ahova mindenki beírna mindent, meg lenne egy védett munkalap, amin keresési függvénnyel mindig a névhez párosított legnagyobb érték lenne feltüntetve a névvel.Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nagy vonalakban leírnád, ezt hogyan akarod kivitelezni?A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
dankodavid
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nem, lesz egy kis szünet a második FA-kör zárása és a nyílt licit kezdete között.A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Az akkor holnap este kezdődik ugye?
vassadi
Paul43
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Vagy csinálhatnánk olyat is, ahova nem kell emberi erő. Szerintem egy drive-os spreadsheetben megoldható a dolog. Megcsinálom, ha emellett döntünk.
vassadi
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Paul43
557
A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Az akkor holnap este kezdődik ugye?
vassadi
több mint 4 éve
A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)Én úgy be tudok szerintem segíteni, mint tavaly, hogy időnként frissitem a trackert
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A nyílt FA licit adminisztrálására akad esetleg egy lelkes önkéntes? (Bár ha addig házi karanténba raknak, akkor megoldom.)
több mint 4 éve
Paul43
557
The NFL will proceed with its Draft on Apr 23-25 but will canceled public events in Las Vegas. The league is exploring innovative ways for how the process will be conducted.Mekkora lenne, hogy ha úgy bekameràznák a helyet, hogy a VR szemüveggel rendelkezőek akár ott érezhetnék magukat 😁
Spigo
több mint 4 éve
The NFL will proceed with its Draft on Apr 23-25 but will canceled public events in Las Vegas. The league is exploring innovative ways for how the process will be conducted.
több mint 4 éve
Paul43
557
Teljesen igazad van. Nem elvárás, hogy mindenki félóránként felnézzen, mint mondjuk én teszem, de azért ha licitálok, pláne az utolsó órákban azért nem lenne hátrány figyelni. Plusz, ha jön az üzenet, hogy túllicitáltak, akkor az e-mailben is megjelenik amit sok mail szolgáltató automatikusan mutat a mobilon.Sajnálom erről nem tudtam, úgy gondoltam, hogy a 48 óra az 48 óra. Így is volt reagálási időd 5től 10ig.2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBNem illik ilyenkor várni egy emelésre a korábbi vezetőtől? 4 órám volt így emelni, épp most akartam volna válaszolni, nem tudok 24 ürán keresztül itt ülni és az értesítésre reagálni...
Logan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
Titans, Vikings - Kiesett
DeSean
RajnaIgen, ez így valóban kérdőjeles.48 órát kell biztosítani a válaszadásra, még akkor is, ha az az eredetileg kiírt határidőn túl esik, ezt így szoktuk csinálni. Emlékezhettek, nem egyszer volt már olyan, hogy azért nem lehetett időben hirdetni, mert a megelőzött GM csak az alap határidőn túl reagált az értesítésre.
Így már nyilván necces, hogy láttuk mennyivel nyert az emelő fél, de egy szabálykönyv módosítást minimum megér, hogy legyen 12 órája legalább megnézni az üzeneteit a vezető félnek.
tenorx
Mondjuk ez az eset olyan szempontból az én saram is, hogy ez így konkrétan a szabálykönyvbe nem lett beírva, és az FA adminisztrációt először végző GM-nek se hívtam fel erre külön a figyelmét. Sorry.
(Nézd a jó oldalát @Rajna, legalább nem kell 4+ évig 6,3+ milliót fizetned egy lassan a 30 rosszabbik oldalára forduló, nagyon maximum átlagos slot CB-ért.)
vassadi
Annyit tennék még hozzá, hogy tudom, hogy nem ér rá mindenki egész nap ezzel foglalkozni, sőt. De ha egy számomra fontos játékos licitje jár le 21:58kor, akkor legalább telefonról felnézek előtte, hogy mi a helyzet vele. De mondom ez csak az én véleményem, nem személyeskedni akarok, ne vedd magadra.
A szabálykönyvbe való felvételét ennek az esetnek pedig támogatom a tapasztalatlan FA adminisztráló GM-ek nevében.
DeSean
több mint 4 éve
Sajnálom erről nem tudtam, úgy gondoltam, hogy a 48 óra az 48 óra. Így is volt reagálási időd 5től 10ig.2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBNem illik ilyenkor várni egy emelésre a korábbi vezetőtől? 4 órám volt így emelni, épp most akartam volna válaszolni, nem tudok 24 ürán keresztül itt ülni és az értesítésre reagálni...
Logan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
DeSean
RajnaIgen, ez így valóban kérdőjeles.48 órát kell biztosítani a válaszadásra, még akkor is, ha az az eredetileg kiírt határidőn túl esik, ezt így szoktuk csinálni. Emlékezhettek, nem egyszer volt már olyan, hogy azért nem lehetett időben hirdetni, mert a megelőzött GM csak az alap határidőn túl reagált az értesítésre.
Így már nyilván necces, hogy láttuk mennyivel nyert az emelő fél, de egy szabálykönyv módosítást minimum megér, hogy legyen 12 órája legalább megnézni az üzeneteit a vezető félnek.
tenorx
Mondjuk ez az eset olyan szempontból az én saram is, hogy ez így konkrétan a szabálykönyvbe nem lett beírva, és az FA adminisztrációt először végző GM-nek se hívtam fel erre külön a figyelmét. Sorry.
(Nézd a jó oldalát @Rajna, legalább nem kell 4+ évig 6,3+ milliót fizetned egy lassan a 30 rosszabbik oldalára forduló, nagyon maximum átlagos slot CB-ért.)
vassadi
Annyit tennék még hozzá, hogy tudom, hogy nem ér rá mindenki egész nap ezzel foglalkozni, sőt. De ha egy számomra fontos játékos licitje jár le 21:58kor, akkor legalább telefonról felnézek előtte, hogy mi a helyzet vele. De mondom ez csak az én véleményem, nem személyeskedni akarok, ne vedd magadra.
A szabálykönyvbe való felvételét ennek az esetnek pedig támogatom a tapasztalatlan FA adminisztráló GM-ek nevében.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Az eredmény szempontjából nem számít, mert 6 milla alatt ajánlottam volna. De máskor azért ezen megszívhatja az, aki vezet.Persze, ez világos. Beírom a szabálykönyvbe, meg jövőre erre is külön fel fogom hívni az adminok figyelmét.
Rajna
több mint 4 éve
Az eredmény szempontjából nem számít, mert 6 milla alatt ajánlottam volna. De máskor azért ezen megszívhatja az, aki vezet.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBNem illik ilyenkor várni egy emelésre a korábbi vezetőtől? 4 órám volt így emelni, épp most akartam volna válaszolni, nem tudok 24 ürán keresztül itt ülni és az értesítésre reagálni...
Logan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
DeSean
Rajna
Igen, ez így valóban kérdőjeles.48 órát kell biztosítani a válaszadásra, még akkor is, ha az az eredetileg kiírt határidőn túl esik, ezt így szoktuk csinálni. Emlékezhettek, nem egyszer volt már olyan, hogy azért nem lehetett időben hirdetni, mert a megelőzött GM csak az alap határidőn túl reagált az értesítésre.
tenorx
több mint 4 éve
Paul43
557
Na ha már ennyire kapósak azok a RB-k, bedobom ide az enyémeket is megint:- Adrian Peterson: 2020 (2.7 milla), UFA
- Malcolm Brown: 2020 (1.1 milla), UFA
Remek kiegészítő emberek, mondjuk Peterson akár több is lehet még, nagyon kedvező áron. 3. napos pickekért mehetnek.