GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊
somoskovig
Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
iktriad
Értsd: 7. körért nem adom, legalább 6. kört érte.

😀 Bocs Ik
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
somoskovig
Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 307 — 49ers GM
Chris Mortensen jelenti, hogy a Jaguars hajlandóságot mutat arra, hogy a szerződésévébe lévő TE David Njokut elcserélje, de nem minden áron! A ESPN insidere szerint csak nagyon jó ajánlat esetén bólint rá egy esetleges cserére a GM, Dave Iktriad.
iktriad
Értsd = cut lesz ha nem kell senkinek 😀
tenorx
Ki tuti nem fogom vágni, szóval maradni fog a kereten. Hacsak nem kapok egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
iktriad

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chris Mortensen jelenti, hogy a Jaguars hajlandóságot mutat arra, hogy a szerződésévébe lévő TE David Njokut elcserélje, de nem minden áron! A ESPN insidere szerint csak nagyon jó ajánlat esetén bólint rá egy esetleges cserére a GM, Dave Iktriad.
iktriad
tenorx
Ki tuti nem fogom vágni, szóval maradni fog a kereten. Hacsak nem kapok egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
több mint 4 éve
iktriad
több mint 4 éve

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
B.J. Finney (C/G) és Ty Sambrailo (T), hátsóbb körös pickekért eléthetőek.
Finney 2.1 milliós fizuval 2020-2021-ben szerződés alatt, Sambrailo ugyanezen időszak alatt évi 1.1 millát keres.
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Valójában ez nem is stratégiának indult kb 2-3 évvel ezelőtt.
Anno asszem Bearsnek eladtam jövő évi első körért Tayrodot, mikor jó éve volt a Billsben IRL.
Az egy 1/13 lett.
Na ebből csináltam két 1. kört, és így kezdődött. 😎
Aztán eladtam Prescottot, a többi már történelem.
Most van 8db 1. köröm, meg vagy 5-6db 2. és 3. kör a kövi 3 draftra úgy hogy megszereztem Bosát nem is olcsón, és egész jó a roster már most.
QB kell, meg WR, TE... Kb ennyi.
Nyilván sok dolognak össze kellett jönnie, pl Ekeler udfa-n.
De nem kötöttem lehúzós, vagy kifejezetten előnyös dealt senkivel, inkább próbáltam figyelni a játékosokra. Pl nem adtam el a DE Huntert, mert hittem, hogy nem one year wonder lesz a brutál rookie szezon után. Bejött, mert elit baszógép lett 😁
Persze hibák is voltak, mikor Bekinek túl olcsón adtam el Bouyet egy 2. körért 😁
Igazából 3 év múlva fog kiderülni, hova vezetett a Tayrod trade...
Ha nem lesz értelmes QB akkor se, akkor hiába lesz még a csere DE is 1. körös.
Chargers LT
Nekem nagoyn szimpatikus, ahogy te építed egykori csapatomat, tavaly asszem kaptál is tőlem GM of the year szavazatott, nem leszek bánatos ha megversz egy NFC-döntőben. 😀
adam8
Ha Fitzmagickel bejutok egy NFC döntőbe, aláíratok vele 10 évre 😎😁

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Sharpnak 2017es évét most miprt számoljui?! Vki meg meccskeretben volt egyszer és az az éve kiesik
braxa88
Az lett itt többször is írva, hogy azt kell nézni ami a nfl.com-on van. Ott meg az 5 van megadva. Én innen indultam ki.
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Sharpnak 2017es évét most miprt számoljui?! Vki meg meccskeretben volt egyszer és az az éve kiesik
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Anno asszem Bearsnek eladtam jövő évi első körért Tayrodot, mikor jó éve volt a Billsben IRL.
Az egy 1/13 lett.
Most van 8db 1. köröm, meg vagy 5-6db 2. és 3. kör a kövi 3 draftra úgy hogy megszereztem Bosát nem is olcsón, és egész jó a roster már most.
De nem kötöttem lehúzós, vagy kifejezetten előnyös dealt senkivel, inkább próbáltam figyelni a játékosokra. Pl nem adtam el a DE Huntert, mert hittem, hogy nem one year wonder lesz a brutál rookie szezon után. Bejött, mert elit baszógép lett 😁
Persze hibák is voltak, mikor Bekinek túl olcsón adtam el Bouyet egy 2. körért 😁
Chargers LT
Nekem nagoyn szimpatikus, ahogy te építed egykori csapatomat, tavaly asszem kaptál is tőlem GM of the year szavazatott, nem leszek bánatos ha megversz egy NFC-döntőben. 😀

több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
RFA tender esetén, amennyiben a játékos rosteren van, a rosterről történő eltávolítása rendes cutnként, visszavont rfa offer sheetként, vagy dupla büntetéses kirakásnak számít?
dankodavid
Cut normál, 20%-os büntetéssel.
vassadi
Köszönöm. Amúgy ez benne van a szabálykönyvben valahol? Kerestem, de ha nincs, akkor belekerülhetne, a hasonló hülye kérdések elkerülése végett. Ha pedig benne van, elásom magam.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
RFA tender esetén, amennyiben a játékos rosteren van, a rosterről történő eltávolítása rendes cutnként, visszavont rfa offer sheetként, vagy dupla büntetéses kirakásnak számít?
dankodavid
Cut normál, 20%-os büntetéssel.
több mint 4 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Frissítettem a kekit, de igazából annyi van benne, hogy van 5 db 1-2. körös pickem idén, és néhánnyal szeretnék átmozogni jövő évre.
PM me if interested.
tenorx
Többen eltanulták Delonso egykori stratégiáját, a Redskinsnél is láttam hasonlót. 😀
adam8
Az egy 1/13 lett.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Frissítettem a kekit, de igazából annyi van benne, hogy van 5 db 1-2. körös pickem idén, és néhánnyal szeretnék átmozogni jövő évre.
PM me if interested.
tenorx
Többen eltanulták Delonso egykori stratégiáját, a Redskinsnél is láttam hasonlót. 😀
adam8
Hé, én már akkor is toltam amikor Del 😀
Mondjuk ő durvábban.
tenorx
Amúgy neki bejött, egy idő után elég durva csapata volt 😀 ha jól emlékszem Superbowlt is nyert, de lehet csak játszott, javíts ki ha tévedek. 😀
adam8
Passz, ott nekem volt közte egy ~5 éves break. 😀
több mint 4 éve
PM me if interested.
tenorx
adam8
Mondjuk ő durvábban.
tenorx
Amúgy neki bejött, egy idő után elég durva csapata volt 😀 ha jól emlékszem Superbowlt is nyert, de lehet csak játszott, javíts ki ha tévedek. 😀

több mint 4 éve
PM me if interested.
tenorx
adam8
Mondjuk ő durvábban.
több mint 4 éve
PM me if interested.
tenorx

több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
mondjuk ezt nem értem, hogy miért lett elfogadva a másik két licitem? na nem mintha zavarna 😀
vassadi
Löfli
Mert ha teszem azt valaki licitál Ziggy Ansah-ra úgy, hogy előtte más már ajánlott Ezekiel Ansah-nak egy ugyanolyat, ebben az esetben azért elég nehéz lenne megdumálni azt, hogy "nem tudtam, hogy egyazon játékosról van szó", de nem tartottam volna ildomosnak valaki fejét venni azért, mert egy Johnson nevű illetőnél nem kapcsol, hogy A.J. és Alexander egy és ugyanaz a személy.

Amúgy ez az A.J. nekem is (régi)új volt, mert szezon közben mindenhol Alexanderként emlegették, de látom az NFL.com vagy épp a Roto adatbázisában is A.J.-ként szerepel. Aztán most tűnt fel, hogy ő az az ex-Tennessee Volunteer, aki college-ban végig A.J. néven futott. Oké... 😀
több mint 4 éve
PM me if interested.
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mondjuk ezt nem értem, hogy miért lett elfogadva a másik két licitem? na nem mintha zavarna 😀
vassadi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Eagles
Mychal Kendricks LB 620000 1 év
Benny Snell RB 463333 3 év (vet.min.)
Rataxes
Esetleg Benny Snell Jr-ként megtalálod a Steelers-nél itt és IRL is....jön a szokásos, hogy mennyit adnál érte, de gondolom annyira nem izgat 😀
Klaci79
Vettem, részemről marad vasas 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Eagles
Mychal Kendricks LB 620000 1 év
Benny Snell RB 463333 3 év (vet.min.)
Rataxes
Esetleg Benny Snell Jr-ként megtalálod a Steelers-nél itt és IRL is....jön a szokásos, hogy mennyit adnál érte, de gondolom annyira nem izgat 😀
több mint 4 éve
Mackensie Alexander CB 1 2000 000 3év
itt természetes 1,2M
ez érvénytelen?
braxa88
Igy nem szerintem, de szerkeszd es az lesz😊

Pulvis et umbra sumus.