GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Somos adja : Roby, 22/5,Ez nekem is fura, mert Roby sem olcsóért van...
És kapja: Chris Harris, 21/2,
Aha oké...
braxa88
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hali,2/8 áron alul eladó jövő évi pickért, egy hármas csere keretében.
PM-ben konkrét ajánlatokkal 2021/2 + apró tudtok keresni, köszi
több mint 4 éve
Főleg a jövő évi QB class.Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀a jövő évi class mindig jobb!!!
tenorx
Löfli
több mint 4 éve
Paul43
557
Trilliárdot? Egyedül Matthews az aki 5 milla fölött van. A többség meg messze 5 alatt. Szóval nem annyira.Mert ők már megkapták a 2 trilliárdot 😛Nálam a többség többéves szerződésben van, akik a trade blockon vannak 😉Hát a jó játékos az egy kritérium.Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀Én idei pickeket szeretnék. Csak sajnos az emberekek jó játékosok sem kellenek....
tenorx
Paul43
Nálam pl. fontos az is, hogy milyen hosszú szerződés (értsd, mikor baszhatom az embert, mert úgyis 2 trilliárdot fog kérni, vagy fizethetem meg úgy, mintha top5 lenne a posztján a valós értéktől függetlenül). Sokra nem megyek egy 1 éves szerződésű játékossal.
tenorx
Paul43
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mert ők már megkapták a 2 trilliárdot 😛Nálam a többség többéves szerződésben van, akik a trade blockon vannak 😉Hát a jó játékos az egy kritérium.Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀Én idei pickeket szeretnék. Csak sajnos az emberekek jó játékosok sem kellenek....
tenorx
Paul43
Nálam pl. fontos az is, hogy milyen hosszú szerződés (értsd, mikor baszhatom az embert, mert úgyis 2 trilliárdot fog kérni, vagy fizethetem meg úgy, mintha top5 lenne a posztján a valós értéktől függetlenül). Sokra nem megyek egy 1 éves szerződésű játékossal.
tenorx
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Nálam a többség többéves szerződésben van, akik a trade blockon vannak 😉Hát a jó játékos az egy kritérium.Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀Én idei pickeket szeretnék. Csak sajnos az emberekek jó játékosok sem kellenek....
tenorx
Paul43
tenorx
több mint 4 éve
Hát a jó játékos az egy kritérium.Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀Én idei pickeket szeretnék. Csak sajnos az emberekek jó játékosok sem kellenek....
tenorx
Paul43
több mint 4 éve
Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀a jövő évi class mindig jobb!!!
tenorx
több mint 4 éve
Paul43
557
Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀Én idei pickeket szeretnék. Csak sajnos az emberekek jó játékosok sem kellenek....
tenorx
több mint 4 éve
Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀
több mint 4 éve
Mineszotai havasokban elérhetővé vált az idei 1/10. szívesen veszek jövőbeni pickeket is érte, nem vagyok válogatós 😊
HTTR
több mint 4 éve
Paul43
557
Na csak, hogy ne érje szó a ház elejét, kizárólag a linket teszem be.Frissült a KeKi-m, nem kicsit. Offense és defense játékosok. Kezdök és cserék egyaránt. Közepes, de kifejezetten jó játékosok is elérhetöek.
több mint 4 éve
Az FA trackert holnap este tudom legközelebb frissíteni, úgyhogy ha addig valakinek lenne rá ingerenciája/ideje, akkor szabad a pálya. (Csak kéretik jelezni, hogy ki és mikor, nehogy egyszerre többen is nekiálljanak.)én vállalom, gondolom más jelentkező úgyse lesz 😀
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Az FA trackert holnap este tudom legközelebb frissíteni, úgyhogy ha addig valakinek lenne rá ingerenciája/ideje, akkor szabad a pálya. (Csak kéretik jelezni, hogy ki és mikor, nehogy egyszerre többen is nekiálljanak.)
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Friss a keki sztem elég. Meg link
több mint 4 éve
Ja engem se zavar, meg csinálom is, nem követhetetlen.Nálam úgy megy a folyamat, hogy ha valamit specifikusan keresek akkor átmegyek KeKibe és végigolvasom őket, de ha valaki csak úgy frissít akkor nem biztos, hogy észreveszem.
több mint 4 éve
Ha szavazni kell tőlem elférnek ezek itt 😉
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Paul43
557
Ok nem veszem magamra. Csak megyek a régi veterànok utàn akik szintén itt (is) reklámoznak, nem gondoltam, hogy itt tilos.Ha màr úgyis lassan a zs-kategóriás OL-ekért megy a licit, újra feldobnàm a két eladó játékosom. Mindkettő 2 évig van még szerződésben.Van erre topic
B.J. Finney (C/G) egy jó csere, több, mint 300 snapet jàtszott is a Steelersben irl. 2.1 millió a fizuja mindkét évben.
Ty Sambrailo (OT), aki bár tackle-ként nem vakított el minket a tudásával, de szerzett egy TD-t. Vész cserének jó. 1.1 milla fizu.
5-6. kört kérek értük. Nem fogom őket cutolni, ha nem mennek el, de cap space növelés miatt nem szomorkodnék, ha lenne rájuk jelentkező.
Paul43
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Ha màr úgyis lassan a zs-kategóriás OL-ekért megy a licit, újra feldobnàm a két eladó játékosom. Mindkettő 2 évig van még szerződésben.Van erre topic
B.J. Finney (C/G) egy jó csere, több, mint 300 snapet jàtszott is a Steelersben irl. 2.1 millió a fizuja mindkét évben.
Ty Sambrailo (OT), aki bár tackle-ként nem vakított el minket a tudásával, de szerzett egy TD-t. Vész cserének jó. 1.1 milla fizu.
5-6. kört kérek értük. Nem fogom őket cutolni, ha nem mennek el, de cap space növelés miatt nem szomorkodnék, ha lenne rájuk jelentkező.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Ha màr úgyis lassan a zs-kategóriás OL-ekért megy a licit, újra feldobnàm a két eladó játékosom. Mindkettő 2 évig van még szerződésben.B.J. Finney (C/G) egy jó csere, több, mint 300 snapet jàtszott is a Steelersben irl. 2.1 millió a fizuja mindkét évben.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Tuioti-Mariner DI kétszer szerepel a licittáblázatban.Javítva, köszi.
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Tuioti-Mariner DI kétszer szerepel a licittáblázatban.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Azóta már más határértékek vannak a változó összegű szerződéseknél.A klaci kalkultáor elfogadta, van helyette másik kalkulátor program?DeAndre Carter WR 700k / 3 évEzeknek fuss neki még egyszer.
2020: 500 000
2021-2022: 800 000
Mike Iupati G 1,135M / 2 év
2020: 920 000
2021: 1 350 000
adam8
vassadi
adam8