GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
Most komolyan. Tegyek úgy, mint egy NFL scout a college videók miatt, de a GM-ek nagy része még az alapdolgokat sem nézte meg?No akkor itt a kiváló alkalom h NCAA-meccsek game tape-jeit is végignézd 😉Jaja scoutolj, bajod nem lesz tőle.Hát én azon már túl vagyok.
empty taxi
Nem értem minek kell azt ennyire a végére tartogatni.
Számomra indul az East-West Shrine game-mel, aztán a Senior Bowl utána Combine. Mire elindul az FA nálunk, addigra van egy jól körbehatárolt elképzelésem kiket vagy milyen posztokra akarok húzni, így az FA is céltudatosabban megy.
Innentől kezdve, a folyamatos figyelés miatt, ilyenkorra már kész a scout is.
Paul43
empty taxi
Amennyire nekem szükségem van megnéztem, elolvastam. Tudom kb kiket hol szeretnék húzni, pl a pickjeimet is azért alakítottam úgy ahogy.
Gondolom most akkor azok akik eddig nem csinàltak semmit a következő 1 hónapban fogják éjjel-nappal nézni a college videókat, statokat, stb? Nekem ez nagyon irreálisnak hangzik. Csodálkozom is, hogy ahhoz képest itt sokan mennyire komolyan veszik az egészet, még alig csináltak valamit.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát én azon már túl vagyok.van aki dolgozik, családos emberek is akadnak, szóval azért szerintem a GM-ek nagyobb részénél közel sem első számú prioritás a GM játék, a megadott határidőre mindennel kész lesz mindenki, de felesleges rohanni.
Paul43
ha viszont ráérsz, szívesen olvasnék egy három körös mockot, indoklásokkal, az FA után úgyis jobban látszik milyen needek maradtak egyes csapatoknál, köszi! 😊
több mint 4 éve
Paul43
557
Szerintem ne beszélj a másik 30 GM nevében 😉 Kezdjük itt. Làtom Hófehérkèt néztél és te vagy Morgó, amennyi témára az utóbbi időben negatívan reagálsz 😁Én pl még nem ismerem az összes draftra jelentkező játékost, annyit se aki elkel a 7 kör alatt, de jelenleg még a 2.napra jósolt emberek között is van homály. Tök jó hogy te kenedvágod az egész classt, de van még 31 GM akinek jól jön még ez az 1 hónap plusz 😉Jaja scoutolj, bajod nem lesz tőle.Hát én azon már túl vagyok.
empty taxi
Számomra indul az East-West Shrine game-mel, aztán a Senior Bowl utána Combine. Mire elindul az FA nálunk, addigra van egy jól körbehatárolt elképzelésem kiket vagy milyen posztokra akarok húzni, így az FA is céltudatosabban megy.
Paul43
braxa88
Azért hoztam fel a témàt, hogy megbeszéljük, mert nekem jobban tetszene a korábbi draft. Én már pl unom a hireket olvasgatni, meg most épp kinek milyen agyfingása van, hogy akit eddig 6-ra lőttek be az hírtelen már 2. körös pick lehet. Az ilyenek leginkább amúgy a Combine után amúgy is lerendeződnek.
Plusz számomra furcsa, hogy sokan úgy mennek bele az FA-be, hogy nem annyira ismerik a draft classt 🤔🤔
több mint 4 éve
No akkor itt a kiváló alkalom h NCAA-meccsek game tape-jeit is végignézd 😉Jaja scoutolj, bajod nem lesz tőle.Hát én azon már túl vagyok.
empty taxi
Paul43
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Én pl még nem ismerem az összes draftra jelentkező játékost, annyit se aki elkel a 7 kör alatt, de jelenleg még a 2.napra jósolt emberek között is van homály. Tök jó hogy te kenedvágod az egész classt, de van még 31 GM akinek jól jön még ez az 1 hónap plusz 😉Jaja scoutolj, bajod nem lesz tőle.Hát én azon már túl vagyok.
empty taxi
Paul43
több mint 4 éve
Ádi, megtennéd, hogy ránézel a cut bünti számaimra? Mert az én nyilvántartásom szerint több, mint ami a roster fájlban szerepel, de simán lehet, hogy valamit elrontottam/duplán számoltam. Ez viszont befolyásolná a most beírt szerződéseket is, illetve hogy kit kell és nem kell kivágnom, úgyhogy amíg ez ki nem derül, a mostani cut és szerződés számokat légyszi ne tekintsd véglegesnek. 😊
több mint 4 éve
Paul43
557
Én sem tudok ilyen szabályról, ezért sem tartom annyira relevánsnak ezt az okot jelenleg.Hát ez azért nem madden sim, mert a rookie-k az egyik legnagyobb forrása a csapatépítésnek 😀Na most akkor erre írjam azt hogy mindegy, mert úgyis Madden sim? Annyiszor kaptam meg ezt itt, hogy erre is nagyon jól alkalmazható.Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Jelenleg a draft még 1 hónap, ami figyelembe véve az UFA alakulását nagyon távolinak tűnik és elég nagy szünet lenne addig.
Paul43
ljambrik
empty taxi
Ha nem hozzuk előre, akkor viszont lesz majdnem 4 hét semmittevés.
Van olyan szabály ami lehetővéteszi, hogy a juniorok visszatérjenek? Azért olyan sokan nem azoktak baromságokat csinálni, mindenki tudja, hogy mi múlik ezen.
Paul43
Szerintem még nincs ilyen szabály, sőt, ha ügynököt fogadtak nem is lehet, de a médiában több helyen megjelent már, hogy lehetőséget kellene nekik biztosítani.
tenorx
Jah hogy a rookie-knál a madden sim már annyira nem is jàtszik? 😂😂
Azért ilyenkor mindig picit humorosnak tartom, hogy olyan sokszor jönnek itt sokan, a minek csinál valaki így vagy úgy dolgokat, amikor a madden sim mindent odavághat. Még az amúgy olyan jó rookie épîtgetést is.
Polite pl tök jó Maddenben.
több mint 4 éve
Paul43
557
Jaja scoutolj, bajod nem lesz tőle.Hát én azon már túl vagyok.
empty taxi
több mint 4 éve
Paul43
557
Ha meg most draftolunk, akkor utána semmittevés...nem mindegy? Most még legalább lehet nézni videókat, elemzéseket a lehetséges kiválasztottakról. Szerintem ez az év egyik legjobb időszaka. Isten ments, hogy lerövidítsük.Most nem mindegy amúgy, hogy 8 vagy 9 hónap semmittevés van draft után? Viszont ez a felpörgünk FA-re aztán nagy semmi, nagyon nem örülök neki személy szerint.
Klaci79
több mint 4 éve
Jaja scoutolj, bajod nem lesz tőle.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ha meg most draftolunk, akkor utána semmittevés...nem mindegy? Most még legalább lehet nézni videókat, elemzéseket a lehetséges kiválasztottakról. Szerintem ez az év egyik legjobb időszaka. Isten ments, hogy lerövidítsük.
több mint 4 éve
Paul43
557
Minél közelebb legyünk a drafthoz kérlek. Én még alig foglakoztam vele, sok időre lesz szükségem, nem baj ha nem sietünk szerintem!
kristóf17
Minél közelebb legyünk a drafthoz kérlek. Én még alig foglakoztam vele, sok időre lesz szükségem, nem baj ha nem sietünk szerintem!Akkor jövőre lehetne, hogy az egész folyamatot később kezdjük? Én kb kész vagyok mindennel, megvannak a jelöltek többnyire. Nekem jobban tetszene, hogy ha elkezdjük, akkor folyamatosan csináljuk, ilyen nagyobb szünet nélkül.
kristóf17
több mint 4 éve
Hát ez azért nem madden sim, mert a rookie-k az egyik legnagyobb forrása a csapatépítésnek 😀Na most akkor erre írjam azt hogy mindegy, mert úgyis Madden sim? Annyiszor kaptam meg ezt itt, hogy erre is nagyon jól alkalmazható.Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Jelenleg a draft még 1 hónap, ami figyelembe véve az UFA alakulását nagyon távolinak tűnik és elég nagy szünet lenne addig.
Paul43
ljambrik
empty taxi
Van olyan szabály ami lehetővéteszi, hogy a juniorok visszatérjenek? Azért olyan sokan nem azoktak baromságokat csinálni, mindenki tudja, hogy mi múlik ezen.
Paul43
Szerintem még nincs ilyen szabály, sőt, ha ügynököt fogadtak nem is lehet, de a médiában több helyen megjelent már, hogy lehetőséget kellene nekik biztosítani.
több mint 4 éve
Paul43
557
Na most akkor erre írjam azt hogy mindegy, mert úgyis Madden sim? Annyiszor kaptam meg ezt itt, hogy erre is nagyon jól alkalmazható.Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Paul43
ljambrik
empty taxi
több mint 4 éve
Amikor kihúztam asszem az első kör végén, vagy a második körben Marcus Cannont, és aznap este bejelentették, hogy non-Hodgkin lymphomája van.Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Paul43
ljambrik
empty taxi
több mint 4 éve
Minél közelebb legyünk a drafthoz kérlek. Én még alig foglakoztam vele, sok időre lesz szükségem, nem baj ha nem sietünk szerintem!
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ez is jogos. Jachai Polite, figyelsz? 😂🤣Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Paul43
ljambrik
empty taxi
több mint 4 éve
Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Paul43
ljambrik
Madden hates me.
több mint 4 éve
Viszont ugye az underclassman-ek dönthetnek úgy, hogy bár jelentkeztek a draftra, mégis visszamennek az egyetemre, mert pont a Pro Day-ek és személyes vizitek elmaradása őket érintheti a leginkább hátrányosan (kevesebb róluk a game tape).A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Paul43
ljambrik
Azt nem tudom, hogy ennek mi a folyamata, határideje, de emiatt lehet, hogy a draftolható játékosok köre mozogni fog a mostani állapothoz képest.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
nem volt tudatos. nem az a lényeg.Redskins: FA egyik szakaszában sem jött tőle ajánlat, de az értChargers LT akítv, gondolom ez a taktikája lehet.Ezt a Spigo emberei eposzi jelzőt nem értem miért kellett hozzátenni. Az a halmaz egyébként is nagyobb mint az inaktivaké.
na de a lényeg, Spigo emberei:
Lions: 1-2 cut, és hosszabbítások. Egyéb semmi trade, és FAn se hozott senkit. Játszik ő egyáltlán? 10 napja volt az oldalon
Chargers: semmi, hozzá se nyúlt a csapathoz. Teljesen indokolt az új GM keresése ide.
braxa88
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Paul43
több mint 4 éve
ljambrik
601
Redskins: FA egyik szakaszában sem jött tőle ajánlat, de az értChargers LT akítv, gondolom ez a taktikája lehet.Ezt a Spigo emberei eposzi jelzőt nem értem miért kellett hozzátenni. Az a halmaz egyébként is nagyobb mint az inaktivaké.
Lions: 1-2 cut, és hosszabbítások. Egyéb semmi trade, és FAn se hozott senkit. Játszik ő egyáltlán? 10 napja volt az oldalon
Chargers: semmi, hozzá se nyúlt a csapathoz. Teljesen indokolt az új GM keresése ide.
braxa88
több mint 4 éve
Paul43
557
A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jelenleg a draft még 1 hónap, ami figyelembe véve az UFA alakulását nagyon távolinak tűnik és elég nagy szünet lenne addig.
több mint 4 éve
Paul43
557
Redskins: FA egyik szakaszában sem jött tőle ajánlat, de az értChargers LT akítv, gondolom ez a taktikája lehet.Engem se felejts el kérlek. Gondolom én is inaktív vagyok 😁 Illetve habakukk is Spigo “embere”. Jah és ljambrik is abból a csapatból jött.
braxa88
A másik két GM-nél értem, amit mondasz.