GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Cut, igen, de csak a 750 ezres fizetés után van cut büntetés.De nem én szerződtettem, csak loptam ps-ből 😊 Akkor cut, nem waive, köszi.A te játékosod, neked kellene tudni. 😛vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
dankodavid
Amúgy nyilván szándékosan lett úgy strukturálva a szerződése, hogy idén vetmint keressen, de a 750 ezer egészen biztosan nem az.
vassadi
dankodavid
több mint 4 éve
Jaquiski Tartt SS is eladó.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A klaci kalkultáor elfogadta, van helyette másik kalkulátor program?DeAndre Carter WR 700k / 3 évEzeknek fuss neki még egyszer.
2020: 500 000
2021-2022: 800 000
Mike Iupati G 1,135M / 2 év
2020: 920 000
2021: 1 350 000
adam8
vassadi
több mint 4 éve
Justin Britt is vihető hátsó körös pickért, ha valakinek kell egy kezdő center. 1 évig 3,6 millió a fizuja.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
De nem én szerződtettem, csak loptam ps-ből 😊 Akkor cut, nem waive, köszi.A te játékosod, neked kellene tudni. 😛vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
dankodavid
Amúgy nyilván szándékosan lett úgy strukturálva a szerződése, hogy idén vetmint keressen, de a 750 ezer egészen biztosan nem az.
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A te játékosod, neked kellene tudni. 😛vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Friss a kekim, lehet kukázni, vannak értékes játékosok is 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ha bárki akarna adni valamit Quincy Wilson Cb/S/semmirekellőért, estig kereshet, aztán cutolom. Amennyiben bárki is megkeres ajánlattal, nem várok jobbra, egyből az övé.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Igen, írjatok be légyszi mindent a Szerződések topikba, hogy egy helyről kelljen csak összeszedni, ezt szoktam is kérni az utóbbi években.A vetmines szerződéseket be kell írni?Igazából az van a szabálykönyvben, hogy ha nem írsz be nagyobb szerződést, akkor is csak annyi van, hogy átlag pénzt kapnak évenként.
gabokocka
Szerintem vetminnél egyértelmű, bár hozzáteszem szerintem inkább írjunk be mindent, mert max. segít Ádinak adminisztrálni.
tenorx
több mint 4 éve
Pont az adminisztráció miatt kérdezem, hogy könnyebb.
több mint 4 éve
A vetmines szerződéseket be kell írni?Igazából az van a szabálykönyvben, hogy ha nem írsz be nagyobb szerződést, akkor is csak annyi van, hogy átlag pénzt kapnak évenként.
gabokocka
Szerintem vetminnél egyértelmű, bár hozzáteszem szerintem inkább írjunk be mindent, mert max. segít Ádinak adminisztrálni.
több mint 4 éve
A vetmines szerződéseket be kell írni?
több mint 4 éve
Akkor ezeknél a játékosoknál cut, vagy waive?@vassadiNem, ez az engedmény csak tavaly volt érvényben, idén már egységesen 450 ezer a PS határ.
Akik a régi veterán minimum szerint 3. évesként 600.000-t keresnek, azok még mehetnek PS-be?
Egon bá
vassadi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Paul43
557
Hát jó 👍Rodgers tavaly a kedvenc jelenlegi célpontjának nevezte (mert akkora, mint egy toronydaru, nehéz nem észrevenni). Plusz a Packers a mi practice squadunkból szedte fel anno 2018-ban a srácot. 😉Csak azért mert a Packersben van, màris annyira jó? Statisztikái nem verték szét az eget. Ezért is kérdem.Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
iktriad
Paul43
iktriad
több mint 4 éve
Rodgers tavaly a kedvenc jelenlegi célpontjának nevezte (mert akkora, mint egy toronydaru, nehéz nem észrevenni). Plusz a Packers a mi practice squadunkból szedte fel anno 2018-ban a srácot. 😉Csak azért mert a Packersben van, màris annyira jó? Statisztikái nem verték szét az eget. Ezért is kérdem.Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
iktriad
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Csak azért mert a Packersben van, màris annyira jó? Statisztikái nem verték szét az eget. Ezért is kérdem.Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
iktriad
több mint 4 éve
Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?
több mint 4 éve
Akit érdekelne pár használható, rookie szerződése végén járó játékos, az akár jövő évi pickekért is viheti őket:Justin McCray, OT - (685.000$ - UFA)
Brandon Dunn, DI - (685.000$ - UFA)
Justin Evans, S - (685.000$ - UFA)
Rayshawn Jenkins, S - (685.000$ - UFA)
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Értsd: ha valaki arra vetemedne, hogy túlfizet egy egyéves szerződéssel rendelkező második számú tight endet.Tegyél ajánlatot, aztán kiderül mit akarok érte. Ha kell azon az áron, viszed, ha nem, nem.Értsd: 7. körért nem adom, legalább 6. kört érte.Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
somoskovig
iktriad
😀 Bocs Ik
tenorx
Mondom, nekem az is bőven jó, ha idén nálam simezik majd a Maddenben. 😊 De ha valakinek NAGYON kell...nos, akkor azzal megtalálhatjuk a közös nevezőt. Főleg az enyémet.
iktriad
több mint 4 éve
Tegyél ajánlatot, aztán kiderül mit akarok érte. Ha kell azon az áron, viszed, ha nem, nem.Értsd: 7. körért nem adom, legalább 6. kört érte.Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
somoskovig
iktriad
😀 Bocs Ik
tenorx
Mondom, nekem az is bőven jó, ha idén nálam simezik majd a Maddenben. 😊 De ha valakinek NAGYON kell...nos, akkor azzal megtalálhatjuk a közös nevezőt. Főleg az enyémet.