GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Mackensie Alexander CB 1 2000 000 3évitt természetes 1,2M
ez érvénytelen?
több mint 4 éve
Tudsz valami bennfentest? 😜Mármint hogy hány bennfentest tudok? 😊
ljambrik
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
ljambrik
601
Tudsz valami bennfentest? 😜A 36 éves Incognitot 3 évre vinni, viszonylag nagy pénzzel azért elég merész.Ezek szerint úgy tűnik vállalom a kockázatot.
ljambrik
Rataxes
több mint 4 éve
A 36 éves Incognitot 3 évre vinni, viszonylag nagy pénzzel azért elég merész.Ezek szerint úgy tűnik vállalom a kockázatot.
ljambrik
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Paul43
557
@Göbi nagy vagy az AB ajánlattal 😊
több mint 4 éve
ljambrik
601
A 36 éves Incognitot 3 évre vinni, viszonylag nagy pénzzel azért elég merész.
több mint 4 éve
Paul43
557
Na jövök, csak bekapcsolom a gépet 😁
több mint 4 éve
Lol. Na de mindjárt jön a kasza 💪Igyekeztünk kihasználni ezeket a pillanatokat 😀Gyerek altatás volt. Ezek szerint akkor már leraboltátok a piacot? 😭😭Azért azt se gondoltam volna, hogy 20 perccel a piacnyitás után épp @Paul43 lesz kb. az egyedüli GM, aki még nem licitált.Jogos, valóban rendkívül meglepő. Remélem nincs semmi baj!
vassadi
ljambrik
Paul43
Klaci79
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Lol. Na de mindjárt jön a kasza 💪Igyekeztünk kihasználni ezeket a pillanatokat 😀Gyerek altatás volt. Ezek szerint akkor már leraboltátok a piacot? 😭😭Azért azt se gondoltam volna, hogy 20 perccel a piacnyitás után épp @Paul43 lesz kb. az egyedüli GM, aki még nem licitált.Jogos, valóban rendkívül meglepő. Remélem nincs semmi baj!
vassadi
ljambrik
Paul43
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Igyekeztünk kihasználni ezeket a pillanatokat 😀Gyerek altatás volt. Ezek szerint akkor már leraboltátok a piacot? 😭😭Azért azt se gondoltam volna, hogy 20 perccel a piacnyitás után épp @Paul43 lesz kb. az egyedüli GM, aki még nem licitált.Jogos, valóban rendkívül meglepő. Remélem nincs semmi baj!
vassadi
ljambrik
Paul43
több mint 4 éve
vassadi
15 617
20 óra után jött az első is, és csak annyi a különbség, hogy az egyikben szerepel a csapatnév, a másikban nem, el van fogadva.Szerintem nem lehet hozzászólást törölniTotal veletlen utottem egy entert, amikor sort akartam leptetni es mason volt a kijeloles, es szerintem kezdes elott sikerult raulni, de nyilvan ha ez a harom masodperc ilyen jellegu problema, akkor elfogadom😊
dankodavidvassadiLöfli
dankodavid
több mint 4 éve
Tutira van több érvénytelen, lehet gyomlálni...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szerintem nem lehet hozzászólást törölniTotal veletlen utottem egy entert, amikor sort akartam leptetni es mason volt a kijeloles, es szerintem kezdes elott sikerult raulni, de nyilvan ha ez a harom masodperc ilyen jellegu problema, akkor elfogadom😊
dankodavidvassadiLöfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Szerintem nem lehet hozzászólást törölnidankodavid
vassadi
több mint 4 éve
.
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Paul43
557
Pontosan. Gondoltam jó helyzetben hagyjam itt az utódomnak 😂😂De jó de jó, kevesebb, mint 12 óra és kezdődik a tüzijáték 🎉🎉Te szezon után abbahagyod, hogy minden jövő évi picket előre cserelsz? 😊
Paul43
somoskovig
Az idei offseason kezdetén is csak a komp pickjeim voltak plusz talán 1-2 hátsó körös. Meglátjuk mi fog jövőre történni a pickekkel 😁
több mint 4 éve
ljambrik
601
Tavaly is ezt csinálta. Akkor azt mondta idén nem draftol, de szép lassan csak megoldotta, hogy tudjon. Ez valahol szerintem egészen zseniális.De jó de jó, kevesebb, mint 12 óra és kezdődik a tüzijáték 🎉🎉Te szezon után abbahagyod, hogy minden jövő évi picket előre cserelsz? 😊
Paul43
somoskovig
több mint 4 éve
De jó de jó, kevesebb, mint 12 óra és kezdődik a tüzijáték 🎉🎉Te szezon után abbahagyod, hogy minden jövő évi picket előre cserelsz? 😊
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Valaki tradeljen már velem is, unatkozok.Keenumot odaadom egy idei első körösödért ha gondolod 😁
Remélhetőleg fasza fiatal játékost hátsó körért.
tenorx
több mint 4 éve
Valaki tradeljen már velem is, unatkozok.Remélhetőleg fasza fiatal játékost hátsó körért.
több mint 4 éve
Paul43
557
De jó de jó, kevesebb, mint 12 óra és kezdődik a tüzijáték 🎉🎉