GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 875
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem.braxa88
abszolút, sztem a 18-26. helyen lévő QB-k nagy részét bárki elfogadná, fiatalok, olcsó szerződéssel, magas plafonnal, de ez a lista nem ezt hivatott mutatni, hanem, hogy jelenleg szerintem mi az erősorrend, az NFL-ben mutatott játékuk alapján
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀
Én is köszönöm mindenkinek a munkáját a PR-ekkel, élvezettel olvasom őket 😊
tenorx
Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Sebaj. Legalább kiderült miért veszem rosszul az itteni dumák egy részét.
Paul43
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 515
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀
tenorx
Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Paul43
 kepkezelo.com/images/v3168gisekwk8riq4r17.jpg

-csak poén, ne vedd rossz néven-

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
tenorx
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 515
Szomorú Mayfieldpanda vagyok, de a tavalyi év után nyilván nem lehet magasabbra tenni, a rookie éve ellenére. Ha ez a lista tavaly íródik, jóval magasabbra kerül esélyesen a csapat, de jövőre majd korrigáljuk😊

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 826 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Steelers - Raiders duó elé tenném a sajátom, de a kb közép mezőny teljesen reális.
Jövőre pedig irány a no1 spot McDonald vezetésével!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 130 — Keep pounding
Végignézve a Chiefsé szerintem szarabb, mint az enyém 😀😀😀😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 675 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A QB ranglistán (nem vagyok utolsó!!!) a Carolina mellé csak ennyit kellett volna írni: #TankforTrevor (kvázi, mint amit IRL csinál a Panthers...). 😊
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem. (Carr és Grier 10 hellyet előtte. Értem én, de így sok értelme nincs a listának. Egyébként minden ilyen lista tökjó hogy van, és köszi a munkát!)

Chargerst se tenném dobogón kívűlre backup QB ide vagy oda.

Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 428 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
3-4es D felállásnal a DE az DI-nek számít és az OLB pedig EDGE-nek, ugye jól értem?
Spigo
igen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Spigo New England Patriots 1 205 — Patriots GM
3-4es D felállásnal a DE az DI-nek számít és az OLB pedig EDGE-nek, ugye jól értem?
több mint 5 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 217 — Eagles fan
Még nincs frissitva a roster, így nehéz gondolom, majd ha Ádi utoléri magát.
gabokocka
Bocsi, hátráltatott a rengeteg elhibázott szerződés. 😛

De tegnap estére utolértem magam az adminisztrációval, elvileg minden téren naprakész újra. Kérnék is mindenkit, hogy a közelgő kererzárásra való tekintettel nézze át, a táblázatban is minden rendben van-e a saját csapatával.

@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.
vassadi
A saját könyvelésemből 4-500 000 dereng, de este megnézem majd, köszi!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.
vassadi
Rajta vagyok, köszi, kérdés, ha tudom, hogy valakit PS-be rakok, aki beleszámít a top51-be, akkor vele együtt is capen belül kell maradni, vagy számolhatok a final roster top51-ével?
adam8
Final roster top 51 számít, nekem is volt ilyen korábban, csak jelezd Ádinak, hogy pontosan ki és mennyi az eltérés.
somoskovig
Köszi szépen. 😊

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 994 — Chiefs GM
vassadi
Rajta vagyok, köszi, kérdés, ha tudom, hogy valakit PS-be rakok, aki beleszámít a top51-be, akkor vele együtt is capen belül kell maradni, vagy számolhatok a final roster top51-ével?
adam8
Final roster top 51 számít, nekem is volt ilyen korábban, csak jelezd Ádinak, hogy pontosan ki és mennyi az eltérés.

több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
vassadi

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Spigo köszi a rankingot, és megtisztelő 😊

Annyi, hogy nekem is van egy Brian O'Neill-em, aki az actual RT lesz, nem Gilbert 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OL rankingnál annyit, hogy várhatóan vmi ilyen felállásban engedik majd a sackeket a Jetsnél a fiúk:
19. NY Jets (Lane Johnson-Will Hernandez-Connor McGovern-Daryl Williams-Kaleb McGary)

A helyezés oké, szokásos középszar Jets. 😀
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 428 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó-jó, de special team power ranking mikor lesz?!?! ajánlom, hogy ott egy erős közepesnél jobb értékelést kapjak!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 645
Nekem Andrew East bent van még, de őt tegnapelőtt waiveltem.
ljambrik
Akkor még nem járt le a waiver határidő, csak ezután szoktam törölni őket.
vassadi
OK, köszi. Csak kérted, hogy nézzük és szóljunk.
Köszi az adminisztrációt, mindenesetre!
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 787
ljambrik
Akkor még nem járt le a waiver határidő, csak ezután szoktam törölni őket.
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 645
gabokocka

De tegnap estére utolértem magam az adminisztrációval, elvileg minden téren naprakész újra. Kérnék is mindenkit, hogy a közelgő kererzárásra való tekintettel nézze át, a táblázatban is minden rendben van-e a saját csapatával.

vassadi
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 787
gabokocka

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hogy lehet még az én RB soromnál is gyengébb valakié? Mi a szart csináltok srácok? 🤣🤦‍♂️
több mint 5 éve
Spigo New England Patriots 1 205 — Patriots GM
Japp, tegnap mikor lefoltottem a roster filet, még volt 😊