GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Miller még gazdát keres 😀asztakurva, ez gyors volt 😀 én 6/2-t is adtam volna Hyde-ért 😕Upgrade 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
Ugyanitt, Hyde és Miller eladó 1-1 hátsó körös pickért.
Hyde 3 milliót keres még egy évig, Miller 3.5-öt.
tenorx
Löfli
több mint 4 éve
asztakurva, ez gyors volt 😀 én 6/2-t is adtam volna Hyde-ért 😕Upgrade 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
tenorx
több mint 4 éve
Annyira nem zavar amúgy, volt két lejáró futóm, akik helyett jött két quality RB, akiknek ráadásul a skill setje kiegészíti egymást 😀😀 😀😀Upgrade 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
tenorx
Bocsánat, de imádom, hogy két évben is sikerült betárazni futókkal, és természetesen nincs bennem rosszindulat.
dankodavid
Ha nem tudnám így megoldani a rostert jobban zavarna.
több mint 4 éve
Upgrade 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
tenorx
Frissítettem hozzá a Kekit is.
több mint 4 éve
Igen, ez így valóban kérdőjeles.Így már nyilván necces, hogy láttuk mennyivel nyert az emelő fél, de egy szabálykönyv módosítást minimum megér, hogy legyen 12 órája legalább megnézni az üzeneteit a vezető félnek.
több mint 4 éve
Akkor az lenne a legjobb taktika, ha egy másodperccel a 48 óra letelte előtt emel valaki, mert akkor a vezetőnek nincs ideje ellenajanlatraÉn szabály szerint nem látok olyat, hogy várni kellett volna. Meg volt adva a 48 órás határidő. Aztán lehet én nem látok valamit, de itt ha jól értem nincs az, mint a 3. körben, hogy 48 óra van az utolsó emeléstől kezdve lépni.2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBNem illik ilyenkor várni egy emelésre a korábbi vezetőtől? 4 órám volt így emelni, épp most akartam volna válaszolni, nem tudok 24 ürán keresztül itt ülni és az értesítésre reagálni...
Logan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
Titans, Vikings - Kiesett
DeSean
Rajna
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Én szabály szerint nem látok olyat, hogy várni kellett volna. Meg volt adva a 48 órás határidő. Aztán lehet én nem látok valamit, de itt ha jól értem nincs az, mint a 3. körben, hogy 48 óra van az utolsó emeléstől kezdve lépni.2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBNem illik ilyenkor várni egy emelésre a korábbi vezetőtől? 4 órám volt így emelni, épp most akartam volna válaszolni, nem tudok 24 ürán keresztül itt ülni és az értesítésre reagálni...
Logan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
DeSean
Rajna
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
😀 😀😀Upgrade 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
tenorx
Bocsánat, de imádom, hogy két évben is sikerült betárazni futókkal, és természetesen nincs bennem rosszindulat.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBNem illik ilyenkor várni egy emelésre a korábbi vezetőtől? 4 órám volt így emelni, épp most akartam volna válaszolni, nem tudok 24 ürán keresztül itt ülni és az értesítésre reagálni...
Logan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
DeSean
több mint 4 éve
Upgrade 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
több mint 4 éve
A tavalyi Ravens szezon után csodálkozol? 😊Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀Öhm izé figyimár. Neked ilyen futófétised van? 😀 😀
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Na, csak bejött egy duplázás, vártam már 😀
több mint 4 éve
Paul43
557
Elég jó áron kelt el most is a játékosok nagyja, volt pár igen jó fogás szerintem.Humphries 1.2-ért meg Klein 1.8-ért nagyon durva.
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Elég jó áron kelt el most is a játékosok nagyja, volt pár igen jó fogás szerintem.
több mint 4 éve
2. FA kör – 2. licitkörWR
Adam Humphries, WR
Dolphins – 1 250 000 / 3 év
Breshad Perriman, WR
Buccaneers – 2 600 000 / 3 év
Titans - kiesett
LB
AJ Klein, LB
Seahawks – 1 785 000 / 3 év
Browns – kiesett
De’VondreCampbell, LB
Cardinals – 3 790 000 / 3év
Saints – kiesett
Safety
Shawn Williams, S
Cardinals – 3 725 000 / 3 év
49ers, Chiefs – kiesett
Tre Boston, S
Packers – 4 000 000, 3 év
Jets, Texans, Browns – kiesett
Karl Jospeh, S
Cowboys – 3 960 000 / 3 év
Chiefs - kiesett
több mint 4 éve
2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés - CBLogan Ryan, CB
49ers - 6.300.000$/4 év
több mint 4 éve
Paul43
557
Köszönöm. Akkor kb 5 perc 🤯Mikor jár le a határidő amúgy?Március 13. 21:53 + 48 óra = Március 15. 21:53
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Mikor jár le a határidő amúgy?Március 13. 21:53 + 48 óra = Március 15. 21:53
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Mikor jár le a határidő amúgy?
több mint 4 éve
na átnéztem megint az FA listát, most már elvileg tényleg nincs benne olyan játékos, aki valakinek a rosterén is rajta van. ha mégis, kiabáljatok 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Igen, utána olvastam picit + az a dolog szépsége, hogy másik csapat hasonló emberkéje cáfolja őt. Így tegyen az ember igazságot. 😀Ez a csávó korábban Bears beatwriter volt egyébként.Ugyanaz a forrás igen. 😊Mondjuk ez ugyanaz a forrástwitter.com/PFWeekly/status/1238994659482927104?s=09Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
:/
tenorx
Beki
ljambrik
ljambrik
ljambrik
Valszeg feltett mindent egy lapra, ha bejön lesz mire hivatkoznia, ha nem akk ki kellene vágni Twitterről.
Beki
empty taxi
több mint 4 éve
Ez a csávó korábban Bears beatwriter volt egyébként.Ugyanaz a forrás igen. 😊Mondjuk ez ugyanaz a forrástwitter.com/PFWeekly/status/1238994659482927104?s=09Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
tenorx
Beki
ljambrik
ljambrik
ljambrik
Valszeg feltett mindent egy lapra, ha bejön lesz mire hivatkoznia, ha nem akk ki kellene vágni Twitterről.
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Igazából úgyis feleslegesen találgatunk, mihelyst meglesz a CBA szavazás eredménye, összeül az NFL és NFLPA ma h megtárgyalják szezonkezdést.Ugyanaz a forrás igen. 😊Mondjuk ez ugyanaz a forrástwitter.com/PFWeekly/status/1238994659482927104?s=09Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
tenorx
Beki
ljambrik
ljambrik
ljambrik
Beki
Ha elengedik a szezont, gondolom repkedni fognak a cutok még ma, báér ahhoz hivatalos cap szám sem ártana...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ugyanaz a forrás igen. 😊Mondjuk ez ugyanaz a forrástwitter.com/PFWeekly/status/1238994659482927104?s=09Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
tenorx
Beki
ljambrik
ljambrik
ljambrik