GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Én arra gondoltam, hogy ha jön új GM és ennyire okádék a helyzet, akkor kapjon kompenzációs picket minden kör végén vagy vmi ilyesmi, mert ez így tényleg áldatlan állapot, kb lehetetlen lesz embert találni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Aham, köszönöm!Ha nem akarsz vele időt tölteni, akkor a lényeg annyi, hogy a szajkarate eredményeképp, Paul, a Tampa ex-GM-je jobbnak látta, ha azonnal kilep.Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
Te sem vagy túl aktív akkor
ljambrik
Klaci79
ljambrik
Ezt konkrétan nem találtam.
Ha lesz új GM majd adnék picket valamelyik WR-ért 😉
több mint 5 éve
Ha nem akarsz vele időt tölteni, akkor a lényeg annyi, hogy a szajkarate eredményeképp, Paul, a Tampa ex-GM-je jobbnak látta, ha azonnal kilep.Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
Klaci79
több mint 5 éve
Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
több mint 5 éve
Vagy ez most vicc volt?Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
több mint 5 éve
Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
több mint 5 éve
Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.
több mint 5 éve
Mas: ezt most nezem, de konkretan a tampanak nincs jovore pickje, es nincs elso es masodik kore 22-ben... Kb eselytelen erre embert talalni, kene valamilyen szabalyozas a kesobbi evek pickjeinek elcserelesere, mert igy, ha valaki le akarja adni a csapatat, siman eladhatja egy szorakoztato evert a csapata jovojet.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
(én mondjuk már a szabálykönyv alapján zártam le a keretem, jobb lett volna a szezon elején tisztázni, jelezni ezt)Nem volt a PS fizetések vetminekkel párhuzamos módosításáról szó, emlékeim szerint.
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
(én mondjuk már a szabálykönyv alapján zártam le a keretem, jobb lett volna a szezon elején tisztázni, jelezni ezt)
több mint 5 éve
///Az 53 fős keret mellé egy 10 fős practice squadet kell még kialakítani. Csak olyan játékost lehet PS-be rakni, akinek a fizuja maximum 450.000$.///Ellenben most lett aktuális -most tűnt fel- az a változás, hogy ugye a vetminek arányosításának következtében a PS-be kerülésre jogosult játékosok köre jelentősen lekorlátozódott, hiszen a korábbi vetminekkel másod-vagy harmadéves játékosok már nem kerülhetnek be, annak ellenére, hogy a régi szabályok szerint még bőven beleférne. Nem lenne-e hatékony, ha a régi vetminek kifutásáig -tehát még két évig, idén és jövőre- egyfajta kettős szabályozás lenne érvényben, és a 2019-et megelőző két évben vetmines szerződéssel rendelkező játékosokat is be lehessen rakni? Nyilván minimális kényelmetlenség ez most, ellenben szerintem a lépcsőzetes bevezetés a PS kapcsán egy teljesen logikus változtatás lenne.A regi harmadeves vetmin 600k volt, azzal még befér.
dankodavid
adam8
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Ellenben most lett aktuális -most tűnt fel- az a változás, hogy ugye a vetminek arányosításának következtében a PS-be kerülésre jogosult játékosok köre jelentősen lekorlátozódott, hiszen a korábbi vetminekkel másod-vagy harmadéves játékosok már nem kerülhetnek be, annak ellenére, hogy a régi szabályok szerint még bőven beleférne. Nem lenne-e hatékony, ha a régi vetminek kifutásáig -tehát még két évig, idén és jövőre- egyfajta kettős szabályozás lenne érvényben, és a 2019-et megelőző két évben vetmines szerződéssel rendelkező játékosokat is be lehessen rakni? Nyilván minimális kényelmetlenség ez most, ellenben szerintem a lépcsőzetes bevezetés a PS kapcsán egy teljesen logikus változtatás lenne.A regi harmadeves vetmin 600k volt, azzal még befér.
dankodavid
több mint 5 éve
Ellenben most lett aktuális -most tűnt fel- az a változás, hogy ugye a vetminek arányosításának következtében a PS-be kerülésre jogosult játékosok köre jelentősen lekorlátozódott, hiszen a korábbi vetminekkel másod-vagy harmadéves játékosok már nem kerülhetnek be, annak ellenére, hogy a régi szabályok szerint még bőven beleférne. Nem lenne-e hatékony, ha a régi vetminek kifutásáig -tehát még két évig, idén és jövőre- egyfajta kettős szabályozás lenne érvényben, és a 2019-et megelőző két évben vetmines szerződéssel rendelkező játékosokat is be lehessen rakni? Nyilván minimális kényelmetlenség ez most, ellenben szerintem a lépcsőzetes bevezetés a PS kapcsán egy teljesen logikus változtatás lenne.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Mint Lamb az asszonnyal a telefonért 😉🤔Óóó, túl engedékeny vagy a GM kollégával, sztem büntiből megküzdhetne CeeDee-ért a többi GM-el a piacon. 😀CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
vassadi
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Óóó, túl engedékeny vagy a GM kollégával, sztem büntiből megküzdhetne CeeDee-ért a többi GM-el a piacon. 😀CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
vassadi
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
több mint 5 éve
Matt Feiler személyében egy kezdő RT keresi új gazdáját.1 évre olcsó megoldás és meglehetősen jó is.
több mint 5 éve
Derekba törte a karrierjét.CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Így már értem a WR sorrend erősségemet is 😁
Chargers LT
iktriad
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Chargers LT
iktriad
több mint 5 éve
JujjCeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Chargers LT
iktriad
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Chargers LT
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Így már értem a WR sorrend erősségemet is 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Remek lista Habakuk. Kis kiegészítés: az IRL is Jagsben kikötő TE Ben Ellefson már nálam van (UDFA 1).
több mint 5 éve
Koszi Habakukk a melot! Nekem jol jon a lista. Kell meg vagy 8 ember a 63-hoz
több mint 5 éve
Igazából én az első körben ajánlgattam arra aki tetszett, aztán meg úgy voltam vele, hogy annyit nem érnek az UDFA-k, hogy még keresgéljem ki nem kelt el, szóval beajánlottam egy long snapperre meg egy Steelers UDFA-ra a maradék krediteket 😀Köszi nagyon!
tenorx