GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
ljambrik
601
Mondjuk ez ugyanaz a forrástwitter.com/PFWeekly/status/1238994659482927104?s=09Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
:/
tenorx
Beki
ljambrik
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
twitter.com/PFWeekly/status/1238994659482927104?s=09Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
tenorx
Beki
ljambrik
több mint 4 éve
Sztem meg megtartjak. Az összes major sport szünetel. Nulla konkurencia, óriási nézettség.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Láttam máshol iswww.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
tenorx
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareElég hiteltelen forrásnak tűnik így elsőre.
tenorx
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/fit1wg/arkush_according_to_sources_nfl_draft/?utm_medium=android_app&utm_source=shareÚgysem ülhetünk össze mi sem majd valószínűleg. Jó az. 😊
tenorx
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Egy gyors keresztkérdésem lenne, a kompenzációs pickek számításánál a szerződések értékét simán csak az évek és az összeg szorzata adja, vagy az FA kalkulátor szerinti érték?Előbbi.
Vagyis egy 3 éves, évi 5 milliós szerződés 15 milliónak számít, vagy 17.250.000-nek?
somoskovig
több mint 4 éve
Egy gyors keresztkérdésem lenne, a kompenzációs pickek számításánál a szerződések értékét simán csak az évek és az összeg szorzata adja, vagy az FA kalkulátor szerinti érték?Vagyis egy 3 éves, évi 5 milliós szerződés 15 milliónak számít, vagy 17.250.000-nek?
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A Ben Jonesnál négyes holtversenyben vezető GM-eknek (@Rajna, @habakukk, @kristóf17, @Döme) szeretném jelezni, hogy arról nem fognak értesítést kapni, ha valaki a második körben egyedül áll az élre, mert evidens, hogy akinek kell a játékos, annak emelnie kell a licitjén.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szóval összeraktam az ajánlataimat még vasárnap, és aztán máig elfelejtettem átküldeni.Mikor a faxgép bedöglik... 😀
Fuckme (főleg, hogy kettőnél drágábbat ajánlottam volna, mint ahogy elkelt).
😀
tenorx
több mint 4 éve
Szóval összeraktam az ajánlataimat még vasárnap, és aztán máig elfelejtettem átküldeni.Fuckme (főleg, hogy kettőnél drágábbat ajánlottam volna, mint ahogy elkelt).
😀
több mint 4 éve
2. FA kör – 1. licitkörWR
Adam Humphries, WR
Dolphins – vezető ajánlat
Breshad Perriman, WR
Buccaneers – vezető ajánlat
Demarcus Robinson, WR
Chiefs – 3 700 000, 3év
Texans – kiesett
LB
AJ Klein, LB
Browns – vezető ajánlat
De’VondreCampbell, LB
Cardinals – vezető ajánlat
Saints – 80-90% között
Falcons, Seahawks, Browns – kiesett
Vince Williams, LB
Broncos – 3 800 000, 3 év
Jaguars – kiesett
Safety
Shawn Williams, S
Cardinals – vezető ajánlat
49ers – 90-100% között
Chiefs – 80-90% között
Jets. Texans – kiesett
Tre Boston, S
Packers – 4 000 000, 3 év
Jets, Texans, Browns – kiesett
Karl Jospeh, S
Chiefs – vezető ajánlat
Cowboys – 90-100% között
Seahawks, Jets, Browns kiesett
Szerkesztette: Spigo
több mint 4 éve
2. FA-kör - 1. licitkör eredményhirdetés - CBJames Bradberry, CB
Falcons - 6.150.000$/4 év
Jets, Cardinals, Saints - Kiesett
Jimmy Smith, CB
Jets - 2.000.000$/2 év
Rams - Kiesett
Josh Norman, CB
Saints - 3.500.000$/3 év
Jets, Rams, Panthers - Kiesett
Kendall Fuller, CB
Vikings - 6.100.000$/4 év
Patriots, Jets, Rams - Kiesett
Logan Ryan, CB
Titans - Vezető ajánlat
49ers, Vikings - 80-90% közötti ajánlat
Falcons, Patriots, Jets, Saints, Chiefs - Kiesett
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hol vannak már az eredmények???nem érünk rá!
több mint 4 éve
Paul43
557
Jajj de izgalmas. Ma este megint eredményeket kapunk 🎉🎉 Alig bírom kivàrni 😁
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Elvileg minden téren naprakész ismét az adminisztráció.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Apróság, de Drake fizuja nem csak egyszer csokkenhet? @vassadiBocsi, valóban, fordítva akartam az utolsó két évet. Köszi a figyelmeztetést.
Spigo
több mint 4 éve
Apróság, de Drake fizuja nem csak egyszer csokkenhet? @vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
Igaz emlékszem rá, csak úgy emlékeztem a trade-jeim korábbiak voltak. De szuper akkor, köszi a választ 😁A draft trackert tudnátok majd frissiteni?Múlt héten írtam, hogy szerda-csütörtökig nem lesz normális netem, tegnap helyreállt a rend, úgyhogy folytatom majd az adminisztrációt.
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A draft trackert tudnátok majd frissiteni?Múlt héten írtam, hogy szerda-csütörtökig nem lesz normális netem, tegnap helyreállt a rend, úgyhogy folytatom majd az adminisztrációt.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
A draft trackert tudnátok majd frissiteni?
több mint 4 éve
Kösziköszi, este törlöm őketAz FA listában szerepel Garrett Bradburry, OL és Tyrone Crawford, DI miközben nálam vannak szerződés alatt.Emellett én úgy tudom, hogy Zach Line FB idén januárban bejelentette a visszavonulását
Aki kezeli a file-t, kérem törölje őket az FA listából!
Köszi!
ljambrik
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Az FA listában szerepel Garrett Bradburry, OL és Tyrone Crawford, DI miközben nálam vannak szerződés alatt.Emellett én úgy tudom, hogy Zach Line FB idén januárban bejelentette a visszavonulását
Köszi!
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Bár az egyik legrosszabb center volt tavaly, adok neki még bizonyítási lehetőséget. Viszont aggasztó, hogy Kirk kapitányt zavarja, hogy izzad a segge. Mondjuk nagy pénzt nem tennék rá, hogy Kirk tovább lesz Minneapolisban, mint az ifjú Garrett. 😂Az FA listában szerepel Garrett Bradburry, OL és Tyrone Crawford, DI miközben nálam vannak szerződés alatt.Bradburry-n nagyon csodálkoztam. Már készítettem is rá a milliókat a 3. körre 😁
Köszi!
ljambrik
Paul43