GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Én kérek elnézést, hogy csak most vettem észre!Bocsánat, csak most volt időm megnézni, de láttam, hogy az OL emberek között a Saints elvitte Shaq Calhount. Amennyire én tudom neki a neve eredetileg Deion Lenard Calhoun és ő az én rosterem van. A beceneve Shaq.Sorry!
Gergőke
Az FA listából néztem, aztán rákerestem a roster fájlban is, ott sem láttam csapatnál, meg az NFL.com-on is Shaq-ként van fent...
@vassadi kérlek, akkor töröld tőlem!
Egon bá
" class="embed">
több mint 4 éve
Bocsánat, csak most volt időm megnézni, de láttam, hogy az OL emberek között a Saints elvitte Shaq Calhount. Amennyire én tudom neki a neve eredetileg Deion Lenard Calhoun és ő az én rosterem van. A beceneve Shaq.Sorry!
Gergőke
Az FA listából néztem, aztán rákerestem a roster fájlban is, ott sem láttam csapatnál, meg az NFL.com-on is Shaq-ként van fent...
@vassadi kérlek, akkor töröld tőlem!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Increay
16
Sziasztok! Bocsi az elmúlt hetek inaktivitásáért, de eléggé becsúsztak a dolgok, ugye a nem várt helyzetből adódóan és gyakorlatilag időm se maradt nagyon semmire:/ Most már talán OK minden, én is igyekszem aktívabbnak lenni😊
több mint 4 éve
2018-ban tradeltem érte mert a kedvenc centerem volt. -> Örültem, hogy meg tudtam szereni. Erre, a betegség miatt irl ki is hagyta a teljes idényt.A Miaminak kell majd egy új center. És ez a class annyira nem extra. Ilyenkor egyébként beragad az egész szerződés vagy van könnyítés? 5 milla feletti éves.Már utána olvastam a szabály könyvben, 5 Milla feletti érvényes...ő is nagy igazolás volt részemről tavaly 👏🏼👏🏼👏🏼
ljambrik
Göbi
2019-ben FA lett nálunk és bár vérzett érte a szívem hagytam elmenni mert túl nagy kockázat volt a resignben. Erre végigjátszotta a teljes évet újra elit szinten én meg fogtam a fejem, hogy meg kellett volna tartani.
2020-ban visszavonul.
Utólag újra úgy néz ki, hogy jó döntés volt nem újraigazolni, de a sormintát látva nem lepődnék meg, ha 1 év múlva visszatérne... 😀
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Bocsánat, csak most volt időm megnézni, de láttam, hogy az OL emberek között a Saints elvitte Shaq Calhount. Amennyire én tudom neki a neve eredetileg Deion Lenard Calhoun és ő az én rosterem van. A beceneve Shaq.
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 4 éve
ljambrik
601
Sajnállak téged is meg őt is. Szomorú story ez.A Miaminak kell majd egy új center. És ez a class annyira nem extra. Ilyenkor egyébként beragad az egész szerződés vagy van könnyítés? 5 milla feletti éves.Már utána olvastam a szabály könyvben, 5 Milla feletti érvényes...ő is nagy igazolás volt részemről tavaly 👏🏼👏🏼👏🏼
ljambrik
Göbi
több mint 4 éve
A Miaminak kell majd egy új center. És ez a class annyira nem extra. Ilyenkor egyébként beragad az egész szerződés vagy van könnyítés? 5 milla feletti éves.Már utána olvastam a szabály könyvben, 5 Milla feletti érvényes...ő is nagy igazolás volt részemről tavaly 👏🏼👏🏼👏🏼
ljambrik
több mint 4 éve
Én imádok játszani, imádom az épülő-szépülő csapatomat, végre ez lesz az első szezonom amihez ha reményeket nem is fűzök, az hogy fejlődtem (Licitekben már végre nem volt hibás bid-em, stb). De nincs mindenkinek ideje arra hogy már most tényleg kész legyen mindennel. Ez a játék a szórakozásról szól, kinek mikor van ideje, de ez olyan hogy 20:01-kor például nem kezd el mindenki licitálni fejvesztve. Nem véletlenül volt egy intervallum, amire “betervezhetjük”. Főleg hogy én inkább a soccerhez értek profibb szinten, nekem jobban utána kell olvasnom ki miben jó, és melyik írásokra adhatok, aminek tényleg vannak alapjai. 7.kör végén meg behúzom a maradékból kedvenc college játékosokat hátha lesz belőlük valami hamár az egyetemen jól muzsikáltak 😀Másik meg mivel nem látsz a másik fejébe mikor ki kit húz, bármi lehet, bárki húzhat random dolgot. Meg az FA ki ízben ha nem jön az akit szerettél volna, akkor az változtat azon hogy akkor mi is kell a drafton.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Csak megerősíteni tudom a többieket. Ennek semmi köze a madden simhez. A csapatépítésed (gondolom én) alapja a draft, nem pedig az idei ratingjeidé. Semmi értelme nincs elkapkodni egy hónappal hamarabb. Kicsit legyél már türelemmel😊
több mint 4 éve
Paul43
557
Mitől képzeled magad ennyire okosnak?Engedjük el. 4 óra alatt kialakult egy 1 vs 14 kb. Kell az idő, sehova nem sietünk és nem is kell. Ez pedig el is dönti.nem fogja elengedni
kristóf17
braxa88
Mivel már csak a te hülyeségedre válaszolok, gondolhatod, hogy hagyom.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Engedjük el. 4 óra alatt kialakult egy 1 vs 14 kb. Kell az idő, sehova nem sietünk és nem is kell. Ez pedig el is dönti.nem fogja elengedni
kristóf17
több mint 4 éve
Engedjük el. 4 óra alatt kialakult egy 1 vs 14 kb. Kell az idő, sehova nem sietünk és nem is kell. Ez pedig el is dönti.
több mint 4 éve
Induljunk ki abból, hogy viszonylag mind értünk valamennyire ehhez a sporthoz.Ismered a mondást: ha a kiindulópont hibás, akkor a következtetés is az lesz 😀
Klaci79
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Induljunk ki abból, hogy viszonylag mind értünk valamennyire ehhez a sporthoz. Ki többé, ki kevésbé. Nem baj az, ha ilyenkor eltöltünk egy plusz hónapot és felkészülünk a draftra jobban.Vannak kint profik, akik csak ezzel foglalkoznak egész évben...meccseket néznek NCAA-ben, játékosokkal és edzőkkel beszélnek. És még ők is kihasználják ezt az időszakot, hogy még többet tegyenek a döntések mögé.
Hogy mi nem tudjuk kit fogunk húzni, amikor kezdődik a FA piac? Hát igen, lehet hogy ez így van. Ugyanakkor veled ellentétben, kedves kolléga 😊, én szeretnék felkészülni egy olyan opcióra is, amit nem biztos, hogy látok előre. 1/11-re húzok jelenleg, de mi történik, ha valaki kiviszi azt, akit szeretnék? Persze nyilván van több opció is 1/11-re, de lehet jobban járok, ha hátramegyek és nem ártana tudni, hogy mi van, ha 1/25-ön húzok mondjuk. Szóval annyi, de annyi lehetőség van, mint égen a csillag. Szerintem igenis nem árt, ha megfelelően felkészülök úgy 250-300 játékosból. Én nem fogok feltétlenül azért XV-t húzni az első körben, mert ott van a legnagyobb hiányom, ugyanakkor mi van, ha a hiányposztomat a 3. körben sem tudom megfelelő értéken megoldani.
Ezt nem szeretném magamtól eldobni, csak azért, mert amúgy éppen nekem sem kell már senki...
több mint 4 éve
Paul43
557
Akkor pont erre az esetre írtam, hogy kezdjük akkor a mi idényünket picivel később. Jah de az meg gondolom az irl FA miatt nem lehetséges.... na mindegy.Szerintem tegyünk pontot a draft ideje polemia végére úgy, hogy csinálunk egy szavazást.semmi értelme, lesz 2-3 ember aki előre hozná, 25-26, aki hagyná ott, ahol eddig volt, meg pár nem szavazó.
ljambrik
elmúlt lassan 10 évben szerintem az esetek 99%-ában a draft előtti vasárnap volt, nem tudom, hova kell rohanni folyamatosan
Löfli
több mint 4 éve
Paul43
557
Komolyan nem érted baszki? Hát mert mindegy te milyen taktikát csinálsz, ha a madden majd másképp akarja 😁Nem baszki, rookie-kat nem idénre húzod madden rating miatt 😀Én sem tudok ilyen szabályról, ezért sem tartom annyira relevánsnak ezt az okot jelenleg.Hát ez azért nem madden sim, mert a rookie-k az egyik legnagyobb forrása a csapatépítésnek 😀Na most akkor erre írjam azt hogy mindegy, mert úgyis Madden sim? Annyiszor kaptam meg ezt itt, hogy erre is nagyon jól alkalmazható.Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Jelenleg a draft még 1 hónap, ami figyelembe véve az UFA alakulását nagyon távolinak tűnik és elég nagy szünet lenne addig.
Paul43
ljambrik
empty taxi
Ha nem hozzuk előre, akkor viszont lesz majdnem 4 hét semmittevés.
Van olyan szabály ami lehetővéteszi, hogy a juniorok visszatérjenek? Azért olyan sokan nem azoktak baromságokat csinálni, mindenki tudja, hogy mi múlik ezen.
Paul43
Szerintem még nincs ilyen szabály, sőt, ha ügynököt fogadtak nem is lehet, de a médiában több helyen megjelent már, hogy lehetőséget kellene nekik biztosítani.
tenorx
Jah hogy a rookie-knál a madden sim már annyira nem is jàtszik? 😂😂
Azért ilyenkor mindig picit humorosnak tartom, hogy olyan sokszor jönnek itt sokan, a minek csinál valaki így vagy úgy dolgokat, amikor a madden sim mindent odavághat. Még az amúgy olyan jó rookie épîtgetést is.
Polite pl tök jó Maddenben.
Paul43
Hanem próbálsz future csapatot építeni azzal, hogy minnél jobbakat húzol, amik egyrészt alap lesz a csapatodnak, másrészt trade chip.
Itt fullosan nem értem a Madden referenciádat.
tenorx
több mint 4 éve
Szerintem nem kell szavazni, van szabálykönyv, benne van, hogy mikor lesz draft.Örülök, hogy valaki már végzett mindennel, de van, aki még rohadtul nem, és mivel van több, mint 3 hét a draft hónapokkal ezelőtt meghirdetett időpontjáig, feltételezhető, hogy így osztotta be az idejét.
Másfelől, nekünk nincs lehetőségünk személyesen felmérni a játékosokat, így kb vaktában draftolunk, minél kisebb a különbség az IRL draft és a mienké között, annál több infó kerülhet a birtokunkba.
És nem a Madden Sim miatt szeretnénk normálisan draftolni, hiszen a második körtől lefelé kb 60as ratinggel lesz mindenki, hanem a hosszútavú csapatépítés szempontjából.
Mondjuk nekem van olyan 8 hátsó körös pickem, es nem random szeretném felhasználni őket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem baszki, rookie-kat nem idénre húzod madden rating miatt 😀Én sem tudok ilyen szabályról, ezért sem tartom annyira relevánsnak ezt az okot jelenleg.Hát ez azért nem madden sim, mert a rookie-k az egyik legnagyobb forrása a csapatépítésnek 😀Na most akkor erre írjam azt hogy mindegy, mert úgyis Madden sim? Annyiszor kaptam meg ezt itt, hogy erre is nagyon jól alkalmazható.Jobb ha minél közelebb van az IRL drafthoz az itteni, úgy kevesebb esély van arra, hogy a kiválasztottad az itteni és az IRL draft közötti időszakban csinál vmi hülyeséget/akkor kerül a nyilvánosságra vmi hülyesége és így komolyat csúszik IRL, itt meg kivitte a GM az 1. körben.A draftot nem lehetne picit előrrébhozni? Most úgyis a többség otthon van.Jogos kérdés. Pont ma reggel gondoltam rá, hogy akkor most egy hónap malmozás jön? Pro day-ek úgyse nagyon lesznek, ha egyáltalán ezektől nagyobb mozgásokat várt volna valaki a draft boardokon. A nagyobb FA move-ok egyébként is lementek már. Max 1-2 visszavonulás lehet még, de az tavaly volt a draft után is, úgyhogy ezzel nem érdemes kalkulálni.
Jelenleg a draft még 1 hónap, ami figyelembe véve az UFA alakulását nagyon távolinak tűnik és elég nagy szünet lenne addig.
Paul43
ljambrik
empty taxi
Ha nem hozzuk előre, akkor viszont lesz majdnem 4 hét semmittevés.
Van olyan szabály ami lehetővéteszi, hogy a juniorok visszatérjenek? Azért olyan sokan nem azoktak baromságokat csinálni, mindenki tudja, hogy mi múlik ezen.
Paul43
Szerintem még nincs ilyen szabály, sőt, ha ügynököt fogadtak nem is lehet, de a médiában több helyen megjelent már, hogy lehetőséget kellene nekik biztosítani.
tenorx
Jah hogy a rookie-knál a madden sim már annyira nem is jàtszik? 😂😂
Azért ilyenkor mindig picit humorosnak tartom, hogy olyan sokszor jönnek itt sokan, a minek csinál valaki így vagy úgy dolgokat, amikor a madden sim mindent odavághat. Még az amúgy olyan jó rookie épîtgetést is.
Polite pl tök jó Maddenben.
Paul43
Hanem próbálsz future csapatot építeni azzal, hogy minnél jobbakat húzol, amik egyrészt alap lesz a csapatodnak, másrészt trade chip.
Itt fullosan nem értem a Madden referenciádat.
több mint 4 éve
Szerintem tegyünk pontot a draft ideje polemia végére úgy, hogy csinálunk egy szavazást.semmi értelme, lesz 2-3 ember aki előre hozná, 25-26, aki hagyná ott, ahol eddig volt, meg pár nem szavazó.
ljambrik
elmúlt lassan 10 évben szerintem az esetek 99%-ában a draft előtti vasárnap volt, nem tudom, hova kell rohanni folyamatosan
több mint 4 éve
Szia Paul,én itt még új vagyok, és kicsit tapogatózom a jó csapat építése feltételeinek kibogarászása ürügyén, és ez a néhány nap FA most nagyon intenzív volt.
Nekem kell idő a draft felkészülésre, és lehet, ebben a hónapban más dolgokra is 😉
szerintem lehet sikeres FA időszakot csinálni úgy, hogy a draftról csak annyit tudok, hogy lesz 6 pickem, 3 az első két nap, 3 a harmadik napon, és így elvárok 3 kezdő szintű és 3 backup játékost, plusz néhány udfa-t a roster végére és a ps-be. Ezzel a tudattal építettem a FA-t, hogy tudjak BPA draftolni, mint egy menő, hosszú távra tervező franchize (nem mint a kedvenc washingtoni professzionális futball csapat...).
egy szó mint száz, talán ebből meg tudod érteni, hogy jó szándék és jó játék szándék mellett is jól fog jönni valakinek (pl nekem) még egy hónap
respek
a
HTTR
több mint 4 éve
ljambrik
601
Szerintem tegyünk pontot a draft ideje polemia végére úgy, hogy csinálunk egy szavazást.
több mint 4 éve
Jaja, én ezért nem FA-ztem...ha nem is taktika, de 8 ember kell nekem 53-ba, van 8 pickem még.Draftról töltöm fel a keretet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Paul43
557
Van munkát, családom két gyerekkel plusz edzősködöm is. Szóval az időhiányt nem kell bemutatni.Hát én azon már túl vagyok.van aki dolgozik, családos emberek is akadnak, szóval azért szerintem a GM-ek nagyobb részénél közel sem első számú prioritás a GM játék, a megadott határidőre mindennel kész lesz mindenki, de felesleges rohanni.
Nem értem minek kell azt ennyire a végére tartogatni.
Paul43
ha viszont ráérsz, szívesen olvasnék egy három körös mockot, indoklásokkal, az FA után úgyis jobban látszik milyen needek maradtak egyes csapatoknál, köszi! 😊
kristof
Nem fogok mockot írni, köszi. Nincs rá indíttatásom. Amúgy is ez az elsô évem 8 év után, hogy nem kell 7 körös csapat mockot csinálnom illetve x-körös mock draftot készîtenem.
Nem a GM játék miatt követem folyamatosan az eseményeket, hanem mert érdekel. Plusz kíváncsi is vagyok, hogy 1-2 kisebb egyetemről jövő srácnak, akiket ismerek, milyen esélyük lehet.