GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 099
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 250 — Eagles fan
nekem nem tartana nagyon sokáig, de egy Fili rajongónak segíteni 😊
na jó, adj egy-két órát
habakukk
Jajj, csak miattam ne fáradj 😊 arra gondoltam hogy ha valakinek eleve ki van gyűjtve akkor lehetne annyira segítőkész a közösség irányába hogy nem információirigy 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 6 éve
habakukk Washington Commanders Oregon Ducks 325 — Viking GM
Van lista a megmaradt UDFA-król? (mármint akik IRL elkeltek). Vagy ez egy naív kérdés volt, és mindenki elment a liciten?
Rataxes
Tudtommal eddig is csak önkéntes alapon volt lista (amit tenorx osztott meg talán), innentől önálló kutatás van. 😊
Beki
Aha. Jó nagy faszság. Már bocsánat, alapvetően természetesen nem az eljárást szeretném bírálni... De ha valaki esetleg kikereste akkor lehetne olyan jó arc mint tenorx volt.
Rataxes
nekem nem tartana nagyon sokáig, de egy Fili rajongónak segíteni 😊
na jó, adj egy-két órát

HTTR
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 900
igazi újonc kérdés: mikor lesz a roster cut? meddig lehet 63-nál több játékosom?

köszi
haba
habakukk
Hamarosan kiírom a kerethirdetési határidőt; úgy számolhatsz, hogy még kb. két heted van véglegesíteni az 53+10-et.
több mint 6 éve
Technikai kérdés:

A Paul UDFA szerződéseinek beírását, meg a keretzárását intézi akkor most az Ádi?
Csak nehogy a Tampa kifusson a határidőkből...😉
ljambrik
Hát, ha Paul már nem nyúl a csapatához, akkor kénytelen leszek én elvégezni az utolsó simításokat.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Van lista a megmaradt UDFA-król? (mármint akik IRL elkeltek). Vagy ez egy naív kérdés volt, és mindenki elment a liciten?
Rataxes
Tudtommal eddig is csak önkéntes alapon volt lista (amit tenorx osztott meg talán), innentől önálló kutatás van. 😊
Beki
Aha. Jó nagy faszság.
Rataxes
?
több mint 6 éve
Rataxes
Beki
Aha. Jó nagy faszság. Már bocsánat, alapvetően természetesen nem az eljárást szeretném bírálni... De ha valaki esetleg kikereste akkor lehetne olyan jó arc mint tenorx volt.

Szerkesztette: pgabtb

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Rataxes
több mint 6 éve

Szerkesztette: pgabtb

több mint 6 éve
habakukk Washington Commanders Oregon Ducks 325 — Viking GM
igazi újonc kérdés: mikor lesz a roster cut? meddig lehet 63-nál több játékosom?

köszi
haba

HTTR
több mint 6 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 670
Technikai kérdés:

A Paul UDFA szerződéseinek beírását, meg a keretzárását intézi akkor most az Ádi?
Csak nehogy a Tampa kifusson a határidőkből...😉
több mint 6 éve
Emberek rég volt már cikk a lapszemlében 😕
tenorx
Elapadt a lelkesedés....😕
dankodavid
TE, S, DI, ED, LB hiányzik még nem?
ljambrik
Valamint a fullback, kicker és punter rangsor. De egy overall is izgalmas lenne, ha valaki vállalkozna rá😊
dankodavid
És mi lesz a long snapperekkel???????

több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 604
tenorx
dankodavid
ljambrik
Valamint a fullback, kicker és punter rangsor. De egy overall is izgalmas lenne, ha valaki vállalkozna rá😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 670
tenorx
dankodavid
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 604
tenorx

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 904 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Updatelt keki, nyilván aranyat nem lehet találni azért benne.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 904 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még a CB sorra, nekem meglepő hogy a Chiefs sora ilyen hátul van.
alatriste
Megtisztelő! Nekem is feltűnt, de aki ilyen QB sorral operál, nem csoda, hogy másban is lehúzzák 😀
kristóf17
Lattimore kiemelkedő, de semmiféle mélység nincs, ezért tetttem oda. Így visszanéznve 2-3 hellyel feljebb tenném azért, még akkor is ha én nem tartom sokra Poolet
braxa88
Ugyanígy gondolom!
kristóf17
Nálam Poole szerintem a maga közegében jó játékos. Érsd egy elég jó nickel corner. A szélen a liga egyik legjobbja. Oké, hogy a másik szélen elég fejvakarós a helyzet, de a 3 kezdőből 2-vel szerintem sokan kiegyeznének. Nem arra gondolok, hogy top5-ben az egység helye, de picit feljebb tettem volna.

De megértem ha valaki nincs annyira oda Poole-ért nem is vertem az ajtót, hogy faszság az egész. 😊
A contentek nekem is nagyon tetszenek amúgy! Alapból a valaki szeretne olyan egységet rankingolni ami már volt szerintem az se gáz, szívesen olvassuk a véleményeket!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
alatriste
Megtisztelő! Nekem is feltűnt, de aki ilyen QB sorral operál, nem csoda, hogy másban is lehúzzák 😀
kristóf17
Lattimore kiemelkedő, de semmiféle mélység nincs, ezért tetttem oda. Így visszanéznve 2-3 hellyel feljebb tenném azért, még akkor is ha én nem tartom sokra Poolet
braxa88
Ugyanígy gondolom!
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
alatriste
kristóf17
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
alatriste
több mint 6 éve

Liverpool Fc
több mint 6 éve
tenorx 14 191 — fő libsi
több mint 6 éve
Megvan a hiba, Jack Crawfordra licitáltam de elfelejtettem szerződést adni neki, pótoltam. Így számításaim szerint 466017-el vagyok cap felett. Ha megerősíted már strukturálok is át.
Rataxes
Stimmel, már be is írtam a roster fájlba.
vassadi
Meddig kell cap alá kerülni? Azért kérdezem, mert esetleges waive/claim tranzakciók, illetve az UDFA-lopások is módosíthatják a felszabadítandó összeget.
Rataxes
Elvileg azzal a tranzakcióval egy időben, ami limit fölé visz, jönnie is kellene annak, ami visszahoz alá.
több mint 6 éve
Megvan a hiba, Jack Crawfordra licitáltam de elfelejtettem szerződést adni neki, pótoltam. Így számításaim szerint 466017-el vagyok cap felett. Ha megerősíted már strukturálok is át.
Rataxes
Stimmel, már be is írtam a roster fájlba.
vassadi
Meddig kell cap alá kerülni? Azért kérdezem, mert esetleges waive/claim tranzakciók, illetve az UDFA-lopások is módosíthatják a felszabadítandó összeget.

több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 249 — Patriots GM
@Rajna kabbe te nashville-i paraszt!
Spigo
Én fel sem veszek ilyeneket olyanoktól, akik leadják a csapatukat, csak, hogy ne kelljen végigvinni egy tárgyalást, és a piszkos munka elvégzésére új embereket hoznak be...
Rajna
Felvetted...
több mint 6 éve
Rajna Tennessee Titans 8 029 — Nega Scott
@Rajna kabbe te nashville-i paraszt!
Spigo
Én fel sem veszek ilyeneket olyanoktól, akik leadják a csapatukat, csak, hogy ne kelljen végigvinni egy tárgyalást, és a piszkos munka elvégzésére új embereket hoznak be...