GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Hagyjad empty nekem kész van, csak azt a tabot elfelejtettem bemasolni.Már csak a CB-k meg a ST-k nincsenek meg...
tenorx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
4/22 Ben Bredeson LB - 4/37 IRL. A drafton folyamatosan az orrom elől húztátok ki a kiszemelt LB-ket pedig az volt az egyik legnagyobb need nálam. Itt untam meg és választottam mélyről idő előtt de úgy tűnik annyira nem volt rossz húzás bár nem sokat tudtam menet közben olvasni róla.Nem kötekedés, de Bredeson picit szerintem nagy és lassan mozogó játékos a LB sorba. Ellenben próbáld meg majd a QB elé rakni, ott hasznosabb lesz! 😊
Csvesz

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Hagyjad empty nekem kész van, csak azt a tabot elfelejtettem bemasolni.
több mint 5 éve
Készít valaki listát az IRL elkelt, nálunk ki nem húzott játékosokról, vagy mindenkinek önszorgalomból kell kigyűjteni?folyamatban
Rataxes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Készít valaki listát az IRL elkelt, nálunk ki nem húzott játékosokról, vagy mindenkinek önszorgalomból kell kigyűjteni?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Én mondtam, hogy Gordon nem az új Minshew! 😛Gordonnak nálam semmi köze Minshewhoz. Amikor láttam tetszett a játéka, 71,2%-os pontossággal dobott 5563 yardot és 48 TD-t. A 16 Int mondjuk elég sok, de a PFF big board-ján 82. volt, posztján a 7. és a 3. körre várták 😉 Eason viszont jó helyre került a Coltshoz projektjátékosként 😊
alatriste
Ami sokkal jobban aggaszt, hogy Josh Jones mitől csúszott több, mint egy kört, igaz Arizonában még jó helyen is lehet, illetve hogy Essang Bassey UDFA lett 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Szokás szerint kérek pár napot, amíg kigondolom a saját UDFA listámat, utána lehet majd küldeni a liciteket. Szerda estig igyekszem elkészülni vele, a küldési határidő vasárnap este lesz az első körben (két kredites kör lesz idén is).
több mint 5 éve
12-ből 11 draftolt, a 7/1-es Javelin Guidry, CB lett UDFA, a Jetshez került. Nem lehetek elégedetlen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Köszi szépen, ez nagy meló lehetett!Fixed, a végére kurvára meguntam a beírogatást, úgyhogy lehetnek benne hibák 😀Friss a táblázat.Brian Cole nem lett undrafted... 😀
54 játékosunk lett undrafted:
- 1 db a 3. körből
- 2 db a 4. körből
- 9 db az 5. körből
- 15 db a 6. körből
- 27 db a 7. körből
tenorx
Heisman Trophy
tenorx
több mint 5 éve
Én mondtam, hogy Gordon nem az új Minshew! 😛A harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
tenorx

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Fixed, a végére kurvára meguntam a beírogatást, úgyhogy lehetnek benne hibák 😀Friss a táblázat.Brian Cole nem lett undrafted... 😀
- 1 db a 3. körből
- 2 db a 4. körből
- 9 db az 5. körből
- 15 db a 6. körből
- 27 db a 7. körből
tenorx
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Friss a táblázat.Brian Cole nem lett undrafted... 😀
- 1 db a 3. körből
- 2 db a 4. körből
- 9 db az 5. körből
- 15 db a 6. körből
- 27 db a 7. körből
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hàla égnek. Azt hiszem így senkim nem lesz udfa irl.Na ebben a pillanatban kiment WillekesA harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
tenorx
tenorx
több mint 5 éve
Na ebben a pillanatban kiment WillekesA harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
tenorx
több mint 5 éve
A harmadik körös pick az ki?Hunter Bryant, közben még 3 db negyedik körös maradt: Anthony Gordon, Kenny Willekes meg Quartney Davis ( 😕 )
gabokocka
több mint 5 éve
A harmadik körös pick az ki?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hatodik körKész az ötödik kör is, újabb update 😊Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit?usp=sharing
A ződ az, ami korábbi körben került IRL kiválasztva, a sárga ugyanott, a piros lejjebb.
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Érdekes, hogy majdnem ugyanannyi 4. körösünk maradt még bent, amennyi 3. körös 😊 Itt már látszik, hogy kicsit összefolynak a dolgok.
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Bent van még:
- 1 db 2. körös
- 4 db 3. körös
- 6 db 4. körös
Kiment már viszont:
- 15 db 6. körös
- 8 db 7. körös
Ezen kívül már van 10 db játékos, aki nálunk UDFA lett.
tenorx
Bent van még:
- 1 db 3. körös
- 5 db 4. körös
25 db UDFA-nál tartunk
több mint 5 éve
Nah a 7. körös Metellus is kiment a 6. körben álá Vikings 😎
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Na akkor azokra lesz nagy pontzuhatag 😁Kész az ötödik kör is, újabb update 😊Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit?usp=sharing
A ződ az, ami korábbi körben került IRL kiválasztva, a sárga ugyanott, a piros lejjebb.
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Érdekes, hogy majdnem ugyanannyi 4. körösünk maradt még bent, amennyi 3. körös 😊 Itt már látszik, hogy kicsit összefolynak a dolgok.
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Bent van még:
- 1 db 2. körös
- 4 db 3. körös
- 6 db 4. körös
Kiment már viszont:
- 15 db 6. körös
- 8 db 7. körös
tenorx
több mint 5 éve
Kész az ötödik kör is, újabb update 😊Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Bent van még:
- 1 db 2. körös
- 4 db 3. körös
- 6 db 4. körös
Kiment már viszont:
- 15 db 6. körös
- 8 db 7. körös
több mint 5 éve
Pont amiatt, hogy a körök nem egyenletesen 32-esek egyik helyen se, ezért csak a két kört hasonlítom.Színezésnél majd vigyázz pls azzal, hogy nálunk más a körök hosszúsága mint IRL. Pl. nekem Leki Fotu reach lett, Vassadinak Amik Robertson pont helyen, miközben a különbség Robertsonnal nagyobb. Persze csak akkor ha indokolatlanul sokat szeretnel badzakodni ezzel.Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Így is tök jó, és köszi hogy megcsinaltad!
Csak azért írtam ha esetleg perfekcionista lennél 😜
ljambrik
több mint 5 éve
Színezésnél majd vigyázz pls azzal, hogy nálunk más a körök hosszúsága mint IRL. Pl. nekem Leki Fotu reach lett, Vassadinak Amik Robertson pont helyen, miközben a különbség Robertsonnal nagyobb. Persze csak akkor ha indokolatlanul sokat szeretnel badzakodni ezzel.Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös
tenorx
Így is tök jó, és köszi hogy megcsinaltad!
Csak azért írtam ha esetleg perfekcionista lennél 😜
több mint 5 éve
Nem javít.tru, bocsi, akkor 6M, azt tudod kétfelé osztani (továbbra is csak szerintem, majd Ádi javít 😀)Nincs 5 felett, pont 5, úgyhogy szerintem csak 20%.Hogy is van ez a cut bünti visszavonulás esetén? Staley 3*5000000=15000000*0,2=3000000-ba fáj. Az idei igazolás miatti dupla büntetés jár visszavonulás esetén?3*5M*0.3 az alap büntetés. a dupla büntetés idei igazolásként jár. a másfél milla feletti garantálttá váló összeg alól mentesülsz a visszavonulás miatt. tehát 9M a teljes büntetés, de mivel 3 éves szerződés, ezt el tudod két évre osztani.
Rataxes
szerintem 😊
kristof
Rataxes
kristof
több mint 5 éve
Csináltam egy ilyet, látjátok a GM draft helyet meg az IRL draft helyet:Na, lement a negyedik kör, frissítettem a trackert, jelenleg így állunk:
tenorx
Nem ment még ki:
- 3 db 2. körös
- 7 db 3. körös
- 8 db 4. körös
Viszont, kiment már:
- 9 db 6. körös
- 6 db 7. körös