GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
Az kemény. Hogyhogy ennyit vártál vele?Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂Én még nem küldtem semmit, de akarok.
Paul43
tenorx
több mint 4 éve
Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂Én még nem küldtem semmit, de akarok.
Paul43
több mint 4 éve
én fél 10-ig dolgozom, szóval kb este 11-kor fogok hirdetni
több mint 4 éve
Paul43
557
Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Vagy elég visszagondolni, a tavalyi simben hány 150 yardos meccse volt Jakeem Grantnek vagy Isaac Nautának..Nem tudod kiszűrni, mert meccs közbeni sérülések miatt a gép automatikusan így fogja feltölteni a depth chartot. Minden évben van X db 10+ sackes 4-3-as off ball LB. És tele van ilyen buggal. A QB futás detto ilyen. Mivel ez egy olyan játék, amit arra szántak, hogy játssz vele, ne pedig teljes szezonokat szimulálj le.Köszi!Nagyobb speedjük van az LB-knek így kifelé könnyebben megverik az OT-t Maddenben.Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.Nem mintha meg akarnám csinálni, de miért gondolod, hogy ez így lenne?
gabokocka
ljambrik
empty taxi
Mondjuk az ilyen trükközést meg lehet gatolni azzal, ha a roster abajgatast lekorlatozzuk ilyen téren, hogy valóságtól távol álló roster abajgatast ne lehessen csinálni. És akkor lenne szűk keresztmetszet azoknak is akik számba veszik a várható idei Madden ratinget, és azoknak is akik nem, szvsz.
ljambrik
gabokocka
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Jött 1 hónapja a sav, hogy miért CeeDee Lambot tettem mockban első helyre WRben és ment ki 1. helyen a poszton, de ilyen combine után lehet tényleg elviszi a Cinci itt elsőnek 😎Insiderekre alapozva kijelenthető, hogy a Cinci FO nem kedveli Lambet.
Chargers LT
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Jött 1 hónapja a sav, hogy miért CeeDee Lambot tettem mockban első helyre WRben és ment ki 1. helyen a poszton, de ilyen combine után lehet tényleg elviszi a Cinci itt elsőnek 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ok, csak a valóságban ha akarsz, se tudsz a maddennek játszani, csapatot építeni, mert random!perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
(igazából nem bajom, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, csak szóvátettem, mert nekem ez fura)
braxa88
Én így állok hozzá, ha más máshogy, és jól szórakozik úgy, akkor mindenki boldog. Szeretet, béke van.
ljambrik
És egy random simnek nincs mit építeni.
A legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálsz a valóságnak megfelelő legjobb csapatot összerakni, és... reménykedsz 😁😎
Nagyot úgysem hibázol ezzel, mert a Madden szereti a top premier posztos játékosokat, és IRL is ilyen csapatok jutnak POba.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Paul43
557
De akkor meg ha van ötlet kereshetünk egy jobb szimulátort is akár. Vagy nincs itt valasmi olyan játék mint gurolosban az FM.Nekem ok a Madden. Sajnos nem is tudok olyat ami kifejezetten szimulátor lenne.
Heisman Trophy
több mint 4 éve
De akkor meg ha van ötlet kereshetünk egy jobb szimulátort is akár. Vagy nincs itt valasmi olyan játék mint gurolosban az FM.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ljambrik
601
OK, ez rendben van, de szerintem a Madden sim még mindig jobb, mint a konszenzusos erosorrendes draft order megállapítás. Szezon előtt hova tetted volna az IRL Cowboyst, Ninerst vagy Tiranst? Aztán miből lett a cserebogár, meg a Garrett sack?Nem tudod kiszűrni, mert meccs közbeni sérülések miatt a gép automatikusan így fogja feltölteni a depth chartot. Minden évben van X db 10+ sackes 4-3-as off ball LB. És tele van ilyen buggal. A QB futás detto ilyen. Mivel ez egy olyan játék, amit arra szántak, hogy játssz vele, ne pedig teljes szezonokat szimulálj le.Köszi!Nagyobb speedjük van az LB-knek így kifelé könnyebben megverik az OT-t Maddenben.Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.Nem mintha meg akarnám csinálni, de miért gondolod, hogy ez így lenne?
gabokocka
ljambrik
empty taxi
Mondjuk az ilyen trükközést meg lehet gatolni azzal, ha a roster abajgatast lekorlatozzuk ilyen téren, hogy valóságtól távol álló roster abajgatast ne lehessen csinálni. És akkor lenne szűk keresztmetszet azoknak is akik számba veszik a várható idei Madden ratinget, és azoknak is akik nem, szvsz.
ljambrik
gabokocka
És ha ezt elfogadjuk given-nek, akkor bug ide vagy oda, én számba fogom venni az overall Madden ratignet, de azt is megertem, ha valaki nem. Szeretet, béke. Egyetérteni meg nem muszáj.
több mint 4 éve
Nem tudod kiszűrni, mert meccs közbeni sérülések miatt a gép automatikusan így fogja feltölteni a depth chartot. Minden évben van X db 10+ sackes 4-3-as off ball LB. És tele van ilyen buggal. A QB futás detto ilyen. Mivel ez egy olyan játék, amit arra szántak, hogy játssz vele, ne pedig teljes szezonokat szimulálj le.Köszi!Nagyobb speedjük van az LB-knek így kifelé könnyebben megverik az OT-t Maddenben.Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.Nem mintha meg akarnám csinálni, de miért gondolod, hogy ez így lenne?
gabokocka
ljambrik
empty taxi
ljambrik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
ljambrik
601
És akkor arról már nem is beszélek, hogy keress vmi fakezű scrambler QB-t, garantált 1000 futott yard, 10 TDLamar Jackson a sarokban most elsirta magát.
gabokocka
több mint 4 éve
ljambrik
601
Köszi!Nagyobb speedjük van az LB-knek így kifelé könnyebben megverik az OT-t Maddenben.Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.Nem mintha meg akarnám csinálni, de miért gondolod, hogy ez így lenne?
gabokocka
ljambrik
empty taxi
több mint 4 éve
És akkor arról már nem is beszélek, hogy keress vmi fakezű scrambler QB-t, garantált 1000 futott yard, 10 TD
több mint 4 éve
Nagyobb speedjük van az LB-knek így kifelé könnyebben megverik az OT-t Maddenben.Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.Nem mintha meg akarnám csinálni, de miért gondolod, hogy ez így lenne?
gabokocka
ljambrik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ljambrik
601
Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.Nem mintha meg akarnám csinálni, de miért gondolod, hogy ez így lenne?
gabokocka
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ha nem tudtok szepen jatszani, elveszem a dompert (elfelejtek iden maddenrostert csinalni) es egyikotoke sem lesz...😊 Nem kell ekkora ugyet csinalni ebbol.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Én jófej leszek, Matthewst meg is tarthatod csak a picket küld.Sőt mindjárt kiírom, hogy Jake Matthews mellé még én adok egy első kört. Tuti nem csak 6-7 ember olvasná fél nap alatt 😂😂na jó bocs, de ez már mindennek a legallja ha a madden rating számítNem, mert a jövő évi Maddenben le fogják húzni a score-ját, mivel IRL ment a lecsóba a megelozo szezonban. Pl erősen gondolkodtam, hogy kivagjam Riverst, mivel jelen állás szerint jól le fogják húzni a maddenben. De azért van remény arra, hogy talál egy perfect fit csapatot, és akkor nem húzzák le annyira, ezért nem vágtam ki. És ez teljesen független attól hogy mit fog letenni IRL a szezonban az asztalra, mivel nálunk addigra kialakul a draft sorrend, mivel nálunk addigra lemegy a szezon.Pont ezaz, hogy nem a madden sim dönti el. Ha idén a maddenben trubisky mvp lesz, irl meg megy a lecsóba, akkor itt leigazolod évi 25 millióért? Hiszen a madden dönti el...perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
(igazából nem bajom, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, csak szóvátettem, mert nekem ez fura)
braxa88
Én így állok hozzá, ha más máshogy, és jól szórakozik úgy, akkor mindenki boldog. Szeretet, béke van.
ljambrik
gabokocka
ljambrik
braxa88
Paul43
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Engem érdekelne 😉Sőt mindjárt kiírom, hogy Jake Matthews mellé még én adok egy első kört. Tuti nem csak 6-7 ember olvasná fél nap alatt 😂😂na jó bocs, de ez már mindennek a legallja ha a madden rating számítNem, mert a jövő évi Maddenben le fogják húzni a score-ját, mivel IRL ment a lecsóba a megelozo szezonban. Pl erősen gondolkodtam, hogy kivagjam Riverst, mivel jelen állás szerint jól le fogják húzni a maddenben. De azért van remény arra, hogy talál egy perfect fit csapatot, és akkor nem húzzák le annyira, ezért nem vágtam ki. És ez teljesen független attól hogy mit fog letenni IRL a szezonban az asztalra, mivel nálunk addigra kialakul a draft sorrend, mivel nálunk addigra lemegy a szezon.Pont ezaz, hogy nem a madden sim dönti el. Ha idén a maddenben trubisky mvp lesz, irl meg megy a lecsóba, akkor itt leigazolod évi 25 millióért? Hiszen a madden dönti el...perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
braxa88
ljambrik
gabokocka
ljambrik
braxa88
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Sőt mindjárt kiírom, hogy Jake Matthews mellé még én adok egy első kört. Tuti nem csak 6-7 ember olvasná fél nap alatt 😂😂na jó bocs, de ez már mindennek a legallja ha a madden rating számítNem, mert a jövő évi Maddenben le fogják húzni a score-ját, mivel IRL ment a lecsóba a megelozo szezonban. Pl erősen gondolkodtam, hogy kivagjam Riverst, mivel jelen állás szerint jól le fogják húzni a maddenben. De azért van remény arra, hogy talál egy perfect fit csapatot, és akkor nem húzzák le annyira, ezért nem vágtam ki. És ez teljesen független attól hogy mit fog letenni IRL a szezonban az asztalra, mivel nálunk addigra kialakul a draft sorrend, mivel nálunk addigra lemegy a szezon.Pont ezaz, hogy nem a madden sim dönti el. Ha idén a maddenben trubisky mvp lesz, irl meg megy a lecsóba, akkor itt leigazolod évi 25 millióért? Hiszen a madden dönti el...perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
braxa88
ljambrik
gabokocka
ljambrik
braxa88
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ja, végülis kulturált véleménnyílvánítás mindez, semmi minősítgetés nincs benne. Aha, OK.na jó bocs, de ez már mindennek a legallja ha a madden rating számítNem, mert a jövő évi Maddenben le fogják húzni a score-ját, mivel IRL ment a lecsóba a megelozo szezonban. Pl erősen gondolkodtam, hogy kivagjam Riverst, mivel jelen állás szerint jól le fogják húzni a maddenben. De azért van remény arra, hogy talál egy perfect fit csapatot, és akkor nem húzzák le annyira, ezért nem vágtam ki. És ez teljesen független attól hogy mit fog letenni IRL a szezonban az asztalra, mivel nálunk addigra kialakul a draft sorrend, mivel nálunk addigra lemegy a szezon.Pont ezaz, hogy nem a madden sim dönti el. Ha idén a maddenben trubisky mvp lesz, irl meg megy a lecsóba, akkor itt leigazolod évi 25 millióért? Hiszen a madden dönti el...perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
braxa88
ljambrik
gabokocka
ljambrik
braxa88
több mint 4 éve
Illetve tegyél be LB-t 4-3-DE-nek, lesz 20 sackje, csak mondom.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
na jó bocs, de ez már mindennek a legallja ha a madden rating számítNem, mert a jövő évi Maddenben le fogják húzni a score-ját, mivel IRL ment a lecsóba a megelozo szezonban. Pl erősen gondolkodtam, hogy kivagjam Riverst, mivel jelen állás szerint jól le fogják húzni a maddenben. De azért van remény arra, hogy talál egy perfect fit csapatot, és akkor nem húzzák le annyira, ezért nem vágtam ki. És ez teljesen független attól hogy mit fog letenni IRL a szezonban az asztalra, mivel nálunk addigra kialakul a draft sorrend, mivel nálunk addigra lemegy a szezon.Pont ezaz, hogy nem a madden sim dönti el. Ha idén a maddenben trubisky mvp lesz, irl meg megy a lecsóba, akkor itt leigazolod évi 25 millióért? Hiszen a madden dönti el...perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
braxa88
ljambrik
gabokocka
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Nem, mert a jövő évi Maddenben le fogják húzni a score-ját, mivel IRL ment a lecsóba a megelozo szezonban. Pl erősen gondolkodtam, hogy kivagjam Riverst, mivel jelen állás szerint jól le fogják húzni a maddenben. De azért van remény arra, hogy talál egy perfect fit csapatot, és akkor nem húzzák le annyira, ezért nem vágtam ki. És ez teljesen független attól hogy mit fog letenni IRL a szezonban az asztalra, mivel nálunk addigra kialakul a draft sorrend, mivel nálunk addigra lemegy a szezon.Pont ezaz, hogy nem a madden sim dönti el. Ha idén a maddenben trubisky mvp lesz, irl meg megy a lecsóba, akkor itt leigazolod évi 25 millióért? Hiszen a madden dönti el...perszepersze legyen sim kell az, nem is ezzel van a "bajom", hanem ha valaki úgy csinálja a csapatát hogy az ne a való életben legyen ütőképes hanem a maddenben.Mivel a nap végén a Madden dönti el, hogy milyen jól dolgoztál az offseasonben, nekem logikus, hogy a Madden simnek játszom. Lehetne itt is jobban modellezni a való eletet, pl holdoutokkal, valósághoz jobban közelítő szerződés struktúrát, de erre senkinek nem lesz elég ideje, mert gondolom a nagy többség itt fizetésből él. Addig amíg ez nem változik, addig a Madden sim dönt, és ha ertekmerot akarsz, akkor annak játszol, mert ez csak egy játék.
braxa88
ljambrik
gabokocka