GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43 amikor már 20:04 van és még mindig nincsenek eredmények:több mint 4 éve
Am ha az emberi adminisztráció a bottleneck, akkor ha van terv, megnézhetem, hogy össze tudok-e dobni egy oldalt ami az adminisztrációt elvégzi.Úgyis akarok valami pet project-et amit tudok AWS-en futtatni.
Szerk.: Bár tekintve, hogy ennek max jövőre van értelme, nem biztos, hogy ez a best investment of my time 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Szeretem amikor egy komplikált rendszert akarunk még komplikáltabbá tenni, ahelyett h egy normális/egyszeru rendszert csináltunk volna az elején.Ha mindenki 2-3 puhatoló ajánlatot tehetne egy játékosra minden körben, és menet közben is változtathat (ergo a 3 kör jóval több alkörre bontjuk), nem szivesen lennék az adminisztráló ember helyében...
Irjatok egy konkret tervet, de ez elso blikkre kivitelezhetetlen... nyilvan megoldhato, de borzasztoan sok melot/allando figyelmet kivan az adminisztratoroktol. Kivancsi vagyok hányszor kellene új üzenetet küldenie az adminisztrátornak az állandó emelgetések miatt, amikor mondjuk 6-7 GM ráhajt egy nagyobb névre.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
OK, ez így nem feltétlen hülyeség, HA szabályozzuk h ÖSSZESEN egy licitkörben hány játékosra ajánlhat a GM.Kivéve ha Béla bá elkelt az első körben. Ezt is lehet amúgy ésszerűen csinálni, hogy ne mindneki 100.000-resével puhatolja ki, hogy kinél mennyi is az annyi.Ezért van 2. kör, ha 1. körben kiestél Gipsz Jakab licitjéből, a 2. körben tehetsz ajánlatot Végh Bélára.nem értem a dolgot, annyi üzenet jöhetne ki, hogy xy-nál a Budafoki Bulldogok ajánlata kevés volt mert az Érdi Faszagyerekek csapata ajánlata sokkal jobbAkkor másképp fogalmazok:Miért ész nélkül?Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
Így elkerülhető lenne, hogy ne hozz el 3 S-t ha csak 1 kell. Ha A-nál túl felmegy az ár átmész B-re stb.
alatriste
empty taxi
Szerintem ez stratégia.
Online is tárgyalsz több emberrel, és nem feltétlenül írod alá az összeset 😀
tenorx
Ha kevésbé lenne szigorú a licit (teszem azt nyertes ajánlat esetén is el lehet állni a szerződtetéstől), akkor boldog boldogtalan lőne mindenkire, ami azt hozná h még tovább drágul a FA piac.
empty taxi
Ekkor a Bulldogok GM-je mondhatja, hogy oké xy helyett rámegyek zk-ra hátha ő nem olyan drága.
Ebben nincs észnélküli ajánlgatás
alatriste
empty taxi
Egy csapat 1 játékosnak az első körben teszem azt 2 v 3 ajánlatot tehet csak. Ha abból nem lesz vezető akkor pápá.
Továbbá ez akár kicsit lejebb is nyomhatná az FA árakat.
Nem kéne mindig max ajánlattal kezdeni. Lehet csak annak 70%-ával pl és ha kell a GM felviszi 100%-ra.
alatriste
Ezzel mondjuk bonyolítja a posztonkénti adminisztrációt ami most van és működik :/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kivéve ha Béla bá elkelt az első körben. Ezt is lehet amúgy ésszerűen csinálni, hogy ne mindneki 100.000-resével puhatolja ki, hogy kinél mennyi is az annyi.Ezért van 2. kör, ha 1. körben kiestél Gipsz Jakab licitjéből, a 2. körben tehetsz ajánlatot Végh Bélára.nem értem a dolgot, annyi üzenet jöhetne ki, hogy xy-nál a Budafoki Bulldogok ajánlata kevés volt mert az Érdi Faszagyerekek csapata ajánlata sokkal jobbAkkor másképp fogalmazok:Miért ész nélkül?Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
Így elkerülhető lenne, hogy ne hozz el 3 S-t ha csak 1 kell. Ha A-nál túl felmegy az ár átmész B-re stb.
alatriste
empty taxi
Szerintem ez stratégia.
tenorx
Ha kevésbé lenne szigorú a licit (teszem azt nyertes ajánlat esetén is el lehet állni a szerződtetéstől), akkor boldog boldogtalan lőne mindenkire, ami azt hozná h még tovább drágul a FA piac.
empty taxi
Ekkor a Bulldogok GM-je mondhatja, hogy oké xy helyett rámegyek zk-ra hátha ő nem olyan drága.
alatriste
empty taxi
Egy csapat 1 játékosnak az első körben teszem azt 2 v 3 ajánlatot tehet csak. Ha abból nem lesz vezető akkor pápá.
Továbbá ez akár kicsit lejebb is nyomhatná az FA árakat.
Nem kéne mindig max ajánlattal kezdeni. Lehet csak annak 70%-ával pl és ha kell a GM felviszi 100%-ra.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ezért van 2. kör, ha 1. körben kiestél Gipsz Jakab licitjéből, a 2. körben tehetsz ajánlatot Végh Bélára.nem értem a dolgot, annyi üzenet jöhetne ki, hogy xy-nál a Budafoki Bulldogok ajánlata kevés volt mert az Érdi Faszagyerekek csapata ajánlata sokkal jobbAkkor másképp fogalmazok:Miért ész nélkül?Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
alatriste
empty taxi
Szerintem ez stratégia.
tenorx
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
több mint 4 éve
nem értem a dolgot, annyi üzenet jöhetne ki, hogy xy-nál a Budafoki Bulldogok ajánlata kevés volt mert az Érdi Faszagyerekek csapata ajánlata sokkal jobbAkkor másképp fogalmazok:Miért ész nélkül?Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
alatriste
empty taxi
Szerintem ez stratégia.
tenorx
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ez már reálisabb.Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
alatriste
empty taxi
Szerintem a megoldás itt is valami kredites rendszer lenne, ami korlátozza azért, hogy mennyire mész rá, de cserébe elállhatsz.
több mint 4 éve
Akkor másképp fogalmazok:Miért ész nélkül?Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
alatriste
empty taxi
Szerintem ez stratégia.
tenorx
Madden hates me.
több mint 4 éve
Miért ész nélkül?Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
alatriste
empty taxi
Szerintem ez stratégia.
több mint 4 éve
Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Pont ezért nem finomítanám, ha vki ész nélkül licitál, viselje a következményeit.
alatriste
Madden hates me.
több mint 4 éve
Ugyanez itt. Edzés előtt, közben, után beverek valamiket, amikkel tuti lemaradok 🙃Na. én elküldtem, csak hogy ne érje szó a ház elejét.Ne aggódj, én most állok neki osztani-szorozni majd... 😛
tenorx
Igor
több mint 4 éve
Na. én elküldtem, csak hogy ne érje szó a ház elejét.Ne aggódj, én most állok neki osztani-szorozni majd... 😛
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hát igen, ezt tudnám értékelni 😀Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Az ugyanabban az évben volt, mint a Bradford, Bortles, Foles QB-trió. 😊Nem, a csucs az volt, amikor egyszerrw fizette meg Hyde-ot, lamar millert es asszem3 QB-t asszem tavalyelőtt, az volt a csúcs. 😊Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀Te kaptál tavaly 2 vagy 3 safetyt is egy körben? Azon nagyot röhögtem.
De még így is remélem, hogy nem nyerek meg mindent 😀
tenorx
Paul43
somoskovig
Mckinnont.
dankodavid
somoskovig
alatriste
A példákat amiket hoztok azok ja, mind bejöttek 😀
De cserébe jött pl Okung és néhány másik ember olcsón (a Hyde, Lamar Miller dolgot nem bánom, McKinnon meg könnyen bejöhetett volna, ha nem ennyire porcelán).
több mint 4 éve
Ezek miatt nem volna amúgy rossz picit úgy finomítani a jelenlegi rendszeren, hogy nem csak a legvégén kap infot a GM arról, hogy milyen volt az ajánlata, hanem menet közben jönnének hírek.Az ugyanabban az évben volt, mint a Bradford, Bortles, Foles QB-trió. 😊Nem, a csucs az volt, amikor egyszerrw fizette meg Hyde-ot, lamar millert es asszem3 QB-t asszem tavalyelőtt, az volt a csúcs. 😊Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀Te kaptál tavaly 2 vagy 3 safetyt is egy körben? Azon nagyot röhögtem.
tenorx
Paul43
somoskovig
Mckinnont.
dankodavid
somoskovig
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Az ugyanabban az évben volt, mint a Bradford, Bortles, Foles QB-trió. 😊Nem, a csucs az volt, amikor egyszerrw fizette meg Hyde-ot, lamar millert es asszem3 QB-t asszem tavalyelőtt, az volt a csúcs. 😊Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀Te kaptál tavaly 2 vagy 3 safetyt is egy körben? Azon nagyot röhögtem.
tenorx
Paul43
somoskovig
Mckinnont.
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nem, a csucs az volt, amikor egyszerrw fizette meg Hyde-ot, lamar millert es asszem3 QB-t asszem tavalyelőtt, az volt a csúcs. 😊Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀Te kaptál tavaly 2 vagy 3 safetyt is egy körben? Azon nagyot röhögtem.
tenorx
Paul43
somoskovig
Mckinnont.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
3 QB-t asszem tavalyelőtt, az volt a csúcs. 😊Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀Te kaptál tavaly 2 vagy 3 safetyt is egy körben? Azon nagyot röhögtem.
tenorx
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀Te kaptál tavaly 2 vagy 3 safetyt is egy körben? Azon nagyot röhögtem.
tenorx
több mint 4 éve
Azért idén nem mertem bejátszani azt a szőnyegbombázást, amit tavaly meg tavalyelőtt 😀De még így is remélem, hogy nem nyerek meg mindent 😀
több mint 4 éve
Na. én elküldtem, csak hogy ne érje szó a ház elejét.
több mint 4 éve
Paul43
557
Jesszus 🙀🤦♀️Mr. Deadline mínusz 15 másodperc... 😊még jó hogy Orkot nem ismerted 😀Az kemény. Hogyhogy ennyit vártál vele?Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂Én még nem küldtem semmit, de akarok.
Paul43
tenorx
Paul43
braxa88
somoskovig
több mint 4 éve
Mr. Deadline mínusz 15 másodperc... 😊még jó hogy Orkot nem ismerted 😀Az kemény. Hogyhogy ennyit vártál vele?Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂Én még nem küldtem semmit, de akarok.
Paul43
tenorx
Paul43
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
még jó hogy Orkot nem ismerted 😀Az kemény. Hogyhogy ennyit vártál vele?Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂Én még nem küldtem semmit, de akarok.
Paul43
tenorx
Paul43
ő egy olyan "vicces" csávó volt, hogy az utolsó percben küldött el mindent.
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
Volt más dolgom 😀Az kemény. Hogyhogy ennyit vártál vele?Nem lehetne “picit” előrébb hozni azt az este 8-as zárást? 😂😂Én még nem küldtem semmit, de akarok.
Paul43
tenorx
Paul43