GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 875
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 787
Van itt Saints szurker? Ha igen, elmondja nekem, hogy McCoy után egy évvel mi értelme volt ennek a Ruiz picknek? Berakjak guardnak a class legjobb centeret egy életre mert hogy 1. körös guard idén nem volt?
ljambrik
Ruiz messze a legjobb interior OL prospect az idei classban, így ha már mindenképpen belső támadófalembert akartak (nem a legjobb value, de azért nem is Becton-, Arnette-, Brooks-féle reach), akkor jól választottak. Hogy guard vagy center lesz, az már csak részletkérdés.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀
tenorx
Helyette örvendhetsz Arnette-nek, akivel a Gruden-Mayock kabaré társulat olyat húzott, amire 10 év múlva is az évtized egyik legnagyobb reach-eként fogunk visszatekinteni, wooohooo.
vassadi

tenorx
Egyébként ezt ennyire nem venném drámaira, az első körösök fele bustol így is úgyis.
Nekem ez annyit jelent, hogy fog kapni lehetőséget kezdeni fixen.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀
tenorx
Helyette örvendhetsz Arnette-nek, akivel a Gruden-Mayock kabaré társulat olyat húzott, amire 10 év múlva is az évtized egyik legnagyobb reach-eként fogunk visszatekinteni, wooohooo.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 787
tenorx
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Van itt Saints szurker? Ha igen, elmondja nekem, hogy McCoy után egy évvel mi értelme volt ennek a Ruiz picknek? Berakjak guardnak a class legjobb centeret egy életre mert hogy 1. körös guard idén nem volt?
ljambrik
Szerintem igen
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 645
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 130 — Keep pounding
Igen, ő telitalálat lett.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 612 — "Montoya por favor!"
Így van, qrva jó, hogy Becton hét hellyel korábban ment ki, mint ahogy én elvittem, ellenben odakerült a liga kb legaszarabb offense-ének a legszarabb falába. Csodálatos. Wirfs később meg beül egy all star offense-be. Rohadtul nem mindegy, ki hova kerül, sokkal fontosabb, mint a draftpozíció, ahol elvisznek.
gabokocka
Edwards-Helaire picked 3/1-re bejött neked

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Így van, qrva jó, hogy Becton hét hellyel korábban ment ki, mint ahogy én elvittem, ellenben odakerült a liga kb legaszarabb offense-ének a legszarabb falába. Csodálatos. Wirfs később meg beül egy all star offense-be. Rohadtul nem mindegy, ki hova kerül, sokkal fontosabb, mint a draftpozíció, ahol elvisznek.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
tenorx
AJ Jenkinst is 3/20-ra húztam, első körös lett, aztán mire mentem vele 😀 inkább lett volna negyedik körös és megy olyan helyre ahol játszik is 😕
több mint 5 éve
tenorx
Azért, mert a Seahawks reachelt egy orbitálisat, még nem lesz steal.
Én tudom, itt rohad a rosteremen LJ Collier.

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 696 — Jedi Master
Lamb, Aiyuk ki is ment, Henderson meg telibe 😊 Eddig nem rossz.
És ok, nem egy Rodgers fog nekik dobálni, de nem is egy Trubisky...lesz yard bőven.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
jól van Austin Jackson feltrade jó volt. Remélem teljesíteni is fog, és akkor tényleg bejött a dolog.
braxa88
Írtam is akkor, hogy első körös lesz.

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
jól van Austin Jackson feltrade jó volt. Remélem teljesíteni is fog, és akkor tényleg bejött a dolog.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Wooohooo 😀
Még Winfield menjen ki az elsőben, és jóság van.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Na bazzeg, a top WR-em most lett #3 számú 😀
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 430 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én meg három év alatt a 2. Cardinals játékost húzom be top4ben, remélem most több sikerrel 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Kb mint amikor draftolsz két év alatt két első körös OT-t, az egyiket a Jags, a másikat a Jets viszi el. Garancia a sikerre....

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 612 — "Montoya por favor!"
Broncos drukkerként zsinórban draftolni 2 Raiders első köröst... és mindkettő Alabamara járt

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
habakukk Washington Commanders Oregon Ducks 325 — Viking GM
De gyűlöllek kristof, Lynchet FA-ról akartam felszedni. 2 perccel lejárta előtt 😀
tenorx
amúgy azt hittem mások is figyelnek meg szerintem Jennings sem rossz fogás a szezon ezen szakaszában.

Ha kinyitod a mostani FA listát és csukott szemmel ráböksz egy QB-ra, jobb lesz, mint Lynch. 😊
somoskovig
Daniel Jones, Josh Rosen, Paxton Lynch - a három első körös QB közül valaki majd csak beválik nálam 😀
kristof
az nem lehet hogy mind pont olyan szar mint amilyennek látszik? Na jó Jones még lehet középszerű... 😊

HTTR
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De gyűlöllek kristof, Lynchet FA-ról akartam felszedni. 2 perccel lejárta előtt 😀
tenorx
amúgy azt hittem mások is figyelnek meg szerintem Jennings sem rossz fogás a szezon ezen szakaszában.

Ha kinyitod a mostani FA listát és csukott szemmel ráböksz egy QB-ra, jobb lesz, mint Lynch. 😊
somoskovig
Daniel Jones, Josh Rosen, Paxton Lynch - a három első körös QB közül valaki majd csak beválik nálam 😀
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 000 — Chiefs GM
tenorx
Oszt' minek? 😊
somoskovig
Kell egy második számú QB a roster limit miatt 😕
tenorx

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
tenorx
Oszt' minek? 😊
somoskovig
Kell egy második számú QB a roster limit miatt 😕
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 000 — Chiefs GM
tenorx
Oszt' minek? 😊