GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Nagyon köszönöm!Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!A Draft tracker mellé be lett téve egy új fül abban vannak.
Gergőke
Paul43
több mint 5 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!A Draft tracker mellé be lett téve egy új fül abban vannak.
Gergőke
több mint 5 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!Kb 7 nappal ezelőtti poszt ebben a chatben
Gergőke
több mint 5 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!
több mint 5 éve
Még semmiről, ma este 8-ig lehet küldeni.Ma este a határidő ugye? Vagy lemaradtam valamiről?@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
Paul43
vassadi
alatriste
több mint 5 éve
Ma este a határidő ugye? Vagy lemaradtam valamiről?@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
Paul43
vassadi

Liverpool Fc
több mint 5 éve
@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
Paul43
több mint 5 éve
@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?
több mint 5 éve
Akinek szüksége van még egy kis minőségi mélyítésre a secondarybe, annak fel tudom ajánlani Michael Davist még 2 évig olcsón, jutányos áron. Ha nem jelentkezik érte senki, akkor is rosteren marad, viszont telített a poszt, máshol lehet nagyobb szükség van rá.
több mint 5 éve
Jövőre természetesen, és a nagyobb létszám miatt a cap limit is a szokásosnál valamivel nagyobb mértékben növekedhet.Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
ljambrik
több mint 5 éve
Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
több mint 5 éve
Mondjuk ps bővítést már tavaly is javasoltam (más okból). 😊Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
több mint 5 éve
Ok, az UDFA-k miatt kérdeztem, nyilván annyit hozok, amennyire szükségem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
több mint 5 éve
Justin McCray, Zach Banner és Joey Hunt, mind rookie szerződéssel bármiért eladók. Semmi meglepi, valószínűleg a napokban waivelve lesznek.
több mint 5 éve
No pressure csak for my info, hogy a keretekkel kb mikor lesztek készen?
több mint 5 éve
Szerintem mind a keret mind a PS legyen ugyanakkora mint IRL a cap pedig nagyobb százalékkal nőjön mint IRL, hogy zárjuk az ollót.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
gabokocka
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
Chargers LT
több mint 5 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
gabokocka
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?Még nem vagyok meg a sajátommal, estére talán meglesz és akkor onnantól. Fogok szólni.
Paul43
több mint 5 éve
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?
több mint 5 éve
A PS is nő, jövőre pedig 14 fo lesz, de a roster is.
több mint 5 éve
Még legalább 2 évig rookie szerződésen (hátsó körös, minimum fizus) lévő kezdő kaliber LB-t keresek. Cserébe tudom adni a hasonló kondíciókkal elérhető DT-t, Justin Jonest, illetve - indokolt esetben - egy jövő évi 5. körös picket. Bocs hogy ide szemetelek.
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 5 éve
Új keki, pár ígéretes fiatal OL és egy No2 RB-vel hátsó körökért