NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
braxa88
12 534
ja hogy madden-sim csapatot építesz.Persze, ha ez live jàték lenne és meccs közben - ahogy edzőként normálisan csinálom - játszhatnék a personal package-dzsel akkor látnám ennek értelmét. De itt nincs erre lehetőségünk. Így ez más taktikát igényel. Nem fogok live szimulációt erőltetni, ha a játék lefolyása nem olyan. Ki tudja, hátha idén megint belenyúlok, mint Crosbyval tavaly és akkor megint nem lesz gondom 😁Én mindig abból indulok ki, hogy ha én úgy csinálok valamit, akkor más is annyira aktívan nézi az oldalt. Plusz ahogy korábban írtam, volt nem egy okyan esetem, hogy hetekig volt eladó pick vagy játékos, de senki nem jelentkezett, aztán amikor igen akkor jöttek a kritikák. Miért akartam eladni? Mert 3 jó játékosom volt 2 helyre, abból az első körösből meg tudok hiányposztra hozni embert.oké értem, nem is akarlak kritizálni úgy manageled a csapatod ahogy szeretnéd. Lényeg az aktivitás.
Igen most jó volt. Garancia nincs, hogy megint az lesz illetve róla sem gondolta senki, hogy ennyire jó lesz, különben nem a 3. körben húztam volna 😁 Mint írtam, nekem ez most nem várhatott l, mivel tudni akarom a lehető leghamarabb a financiális lehetőségeimet. Ennyi. Ez megmagyaráz mindent. Nekem megfelelő az ellenérték. Had ne írjam korábban mik jöttek be érte. Szóval lehet kritizálni, de mi a garancia, hogy jobbat kaptam volna? Tarthatom én őt akármennyire jónak, ha nem jön az az ajánlat. Ezért nem értem a kritikát.
Paul43
Amúgy 2019es frisco. 2 jó pass rusherük volt 2 posztra? nem, hanem 4-5 volt 2 posztra, de megoldották hogy mind a pályán legyen. Majdnem gyűrű lett.
Szerintem sose lehet elég pass rushered.
braxa88
Paul43
akkor bocs.
több mint 4 éve
Paul43
557
Persze, ha ez live jàték lenne és meccs közben - ahogy edzőként normálisan csinálom - játszhatnék a personal package-dzsel akkor látnám ennek értelmét. De itt nincs erre lehetőségünk. Így ez más taktikát igényel. Nem fogok live szimulációt erőltetni, ha a játék lefolyása nem olyan. Ki tudja, hátha idén megint belenyúlok, mint Crosbyval tavaly és akkor megint nem lesz gondom 😁Én mindig abból indulok ki, hogy ha én úgy csinálok valamit, akkor más is annyira aktívan nézi az oldalt. Plusz ahogy korábban írtam, volt nem egy okyan esetem, hogy hetekig volt eladó pick vagy játékos, de senki nem jelentkezett, aztán amikor igen akkor jöttek a kritikák. Miért akartam eladni? Mert 3 jó játékosom volt 2 helyre, abból az első körösből meg tudok hiányposztra hozni embert.oké értem, nem is akarlak kritizálni úgy manageled a csapatod ahogy szeretnéd. Lényeg az aktivitás.
Igen most jó volt. Garancia nincs, hogy megint az lesz illetve róla sem gondolta senki, hogy ennyire jó lesz, különben nem a 3. körben húztam volna 😁 Mint írtam, nekem ez most nem várhatott l, mivel tudni akarom a lehető leghamarabb a financiális lehetőségeimet. Ennyi. Ez megmagyaráz mindent. Nekem megfelelő az ellenérték. Had ne írjam korábban mik jöttek be érte. Szóval lehet kritizálni, de mi a garancia, hogy jobbat kaptam volna? Tarthatom én őt akármennyire jónak, ha nem jön az az ajánlat. Ezért nem értem a kritikát.
Paul43
Amúgy 2019es frisco. 2 jó pass rusherük volt 2 posztra? nem, hanem 4-5 volt 2 posztra, de megoldották hogy mind a pályán legyen. Majdnem gyűrű lett.
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Én mindig abból indulok ki, hogy ha én úgy csinálok valamit, akkor más is annyira aktívan nézi az oldalt. Plusz ahogy korábban írtam, volt nem egy okyan esetem, hogy hetekig volt eladó pick vagy játékos, de senki nem jelentkezett, aztán amikor igen akkor jöttek a kritikák. Miért akartam eladni? Mert 3 jó játékosom volt 2 helyre, abból az első körösből meg tudok hiányposztra hozni embert.oké értem, nem is akarlak kritizálni úgy manageled a csapatod ahogy szeretnéd. Lényeg az aktivitás.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Én mindig abból indulok ki, hogy ha én úgy csinálok valamit, akkor más is annyira aktívan nézi az oldalt. Plusz ahogy korábban írtam, volt nem egy okyan esetem, hogy hetekig volt eladó pick vagy játékos, de senki nem jelentkezett, aztán amikor igen akkor jöttek a kritikák. Miért akartam eladni? Mert 3 jó játékosom volt 2 helyre, abból az első körösből meg tudok hiányposztra hozni embert.na ne már.Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
kb ez az érinthetetlen kategória, mert ha 2db első kört kapsz érte azzal se vagy sokkal előrébb.
braxa88
dankodavid
Ahelyett, hogy most ilyeneket írtok, inkább ajánlottatok volna ti is érte valamit. Utólag könnyű kritizálni. Ha ennyire olcsó ti miért is nem jöttetek? Tegnap este óta kinn van.
Nem nagyon tudok ilyenekkel mit kezdeni. Minden játékosnak annyi az ára amennyiért elmegy.
Tavaly is amúgy az volt az érdekes, hogy marha hosszú ideig senki nem jelentkezett játékosra vagy pickre, aztán amikor elment, hirtelen megjelentek akik esetleg akarták volna, csak épp azt hitték még türelmesebb leszek. Tudom pszichológia, stb.
Paul43
most komolyan fél nap alatt nem jött be érte jobb ajánlat? kiváncsi vagyok hány GM látta hogy eladó lett Crosby. 6-7?
Itt most nem azt mondom, hogy irigylem hogy bassza meg ennyiért nekem is kellett volna, mert nem. A te szempontod alapján értetlenkedtem, hogy egy ilyen fiatal, olcsó, hosszútávú szerződéses embert elengedtél.
Azért kritizálom, hogy egyrészt a szabadvéleménynyílvánítás miatt, másrészt szerintem a legtöbb trade megérdemel 1-2 véleményt.
braxa88
több mint 4 éve
Ha letöltöd Te is vassadi exceljét, amit az FA-adminok vezetnek, akkor látod, hogy ha beírsz különféle szerződéseket, akkor hogyan kalkulál.Köszi. Bár kb 40-szer olvastam már de teljesen most értettem meg.UFA-n a teljes szerződés összegeit hasonlítjátok vagy az éves ajánlottat (szorzókkal)?Licitálási szorzók
Paul43
A különböző hosszúságú szerződések bevezetésére, az alábbi szorzókat használjuk. A szorzókat a szerződés teljes összegével kell beszorozni, tehát egy 5 éves, évi 6 milliós szerződés esetében 30 milliót kell 0.9-cel beszorozni, hogy össze lehessen hasonlítani a szerződést.
1 éves szerződés - 2.25
2 éves szerződés - 1.45
3 éves szerződés - 1.15
4 éves szerződés - 1.00
5 éves szerződés - 0.90
Tehát egy 1 éves 8 milliós szerződés és egy 4 éves 4.5 milliós szerződés ugyanolyan értékűnek tekinthető. (8x2.25=18; 18x1=18)
Licitek összehasonlítása
A licitálás során mindössze annyit kell megírni a) hány éves szerződést ajánl a GM és b) mennyi az éves átlagfizetés.
A licitálási szorzókkal, ezeket "közös nevezőre" hozza a játékosügynök, és rangsorolja a beérkező ajánlatokat. A legmagasabb értékű ajánlat értéke lesz 100%, és ehhez viszonyítja a többit.
Egon bá
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Köszi. Bár kb 40-szer olvastam már de teljesen most értettem meg.UFA-n a teljes szerződés összegeit hasonlítjátok vagy az éves ajánlottat (szorzókkal)?Licitálási szorzók
Paul43
A különböző hosszúságú szerződések bevezetésére, az alábbi szorzókat használjuk. A szorzókat a szerződés teljes összegével kell beszorozni, tehát egy 5 éves, évi 6 milliós szerződés esetében 30 milliót kell 0.9-cel beszorozni, hogy össze lehessen hasonlítani a szerződést.
1 éves szerződés - 2.25
2 éves szerződés - 1.45
3 éves szerződés - 1.15
4 éves szerződés - 1.00
5 éves szerződés - 0.90
Tehát egy 1 éves 8 milliós szerződés és egy 4 éves 4.5 milliós szerződés ugyanolyan értékűnek tekinthető. (8x2.25=18; 18x1=18)
Licitek összehasonlítása
A licitálás során mindössze annyit kell megírni a) hány éves szerződést ajánl a GM és b) mennyi az éves átlagfizetés.
A licitálási szorzókkal, ezeket "közös nevezőre" hozza a játékosügynök, és rangsorolja a beérkező ajánlatokat. A legmagasabb értékű ajánlat értéke lesz 100%, és ehhez viszonyítja a többit.
Egon bá
több mint 4 éve
UFA-n a teljes szerződés összegeit hasonlítjátok vagy az éves ajánlottat (szorzókkal)?Licitálási szorzók
Paul43
1 éves szerződés - 2.25
2 éves szerződés - 1.45
3 éves szerződés - 1.15
4 éves szerződés - 1.00
5 éves szerződés - 0.90
Licitek összehasonlítása
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Paul43
557
UFA-n a teljes szerződés összegeit hasonlítjátok vagy az éves ajánlottat (szorzókkal)?
több mint 4 éve
braxa88
12 534
na ne már.Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
kb ez az érinthetetlen kategória, mert ha 2db első kört kapsz érte azzal se vagy sokkal előrébb.
braxa88
dankodavid
Ahelyett, hogy most ilyeneket írtok, inkább ajánlottatok volna ti is érte valamit. Utólag könnyű kritizálni. Ha ennyire olcsó ti miért is nem jöttetek? Tegnap este óta kinn van.
Nem nagyon tudok ilyenekkel mit kezdeni. Minden játékosnak annyi az ára amennyiért elmegy.
Tavaly is amúgy az volt az érdekes, hogy marha hosszú ideig senki nem jelentkezett játékosra vagy pickre, aztán amikor elment, hirtelen megjelentek akik esetleg akarták volna, csak épp azt hitték még türelmesebb leszek. Tudom pszichológia, stb.
Paul43
most komolyan fél nap alatt nem jött be érte jobb ajánlat? kiváncsi vagyok hány GM látta hogy eladó lett Crosby. 6-7?
Itt most nem azt mondom, hogy irigylem hogy bassza meg ennyiért nekem is kellett volna, mert nem. A te szempontod alapján értetlenkedtem, hogy egy ilyen fiatal, olcsó, hosszútávú szerződéses embert elengedtél.
Azért kritizálom, hogy egyrészt a szabadvéleménynyílvánítás miatt, másrészt szerintem a legtöbb trade megérdemel 1-2 véleményt.
több mint 4 éve
Paul43
557
szerintem sem vészes, talán csak annyit jegyeznék meg a jövő margójára, kevésbé tapasztalt GM-ek számára: türelem és proaktivitás.Köszi a véleményed.
"tegnap este óta kint volt" - sok GM nem nézi napi szinten a játékot, érdemes azért legalább egy hetes határidőkben gondolkodni
"miért nem írtál te is" - ha már van konkrét ajánlat és el szeretnéd adni egy játékosod, nyugodtan bombázd szét mindenki levelesládáját, különösen az EDGE játékost keresőket, hogy van egy ilyen ajánlat, tudsz-e többet adni.
kristof
Mint írtam ez most olyan lépés volt, amit hamar le akartam rendezni, 1 hét az nekem most sok volt. Az első kör plusz apró nekem ok.
Ah értem. Nekem picit furcsa, hogy nem kukkant fel mindenki legalább egyszer 24 óránként. Semmi ítélkezés, csak furcsa. De pl Matthews még ott van az eladók közt, vele nem fogok rohanni 😂
Amúgy pick trade-eknél elég proaktív vagyok. Szerintem legalább a liga fele idén már kapcsolatban volt velem 😂😂
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
szerintem sem vészes, talán csak annyit jegyeznék meg a jövő margójára, kevésbé tapasztalt GM-ek számára: türelem és proaktivitás."tegnap este óta kint volt" - sok GM nem nézi napi szinten a játékot, érdemes azért legalább egy hetes határidőkben gondolkodni
"miért nem írtál te is" - ha már van konkrét ajánlat és el szeretnéd adni egy játékosod, nyugodtan bombázd szét mindenki levelesládáját, különösen az EDGE játékost keresőket, hogy van egy ilyen ajánlat, tudsz-e többet adni.
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem korrekt, egy szezonon át láttuk a srácot, ki tudja tartani tudja-e ezt a szintet.
több mint 4 éve
Paul43
557
Mert kettő elég ha az 1/31-ből needre tudok húzni az első végén.Miért "kellett mennie"? Én legalábbis örülnék annak, ha három valamirevaló játékos szerepelne a rotációban, ráadásul rookie szerződéssel..Értelek!2019 sack leadere es egy future hof edge mellett feleslegesnek ereznem😊 Ne vedd ezt tamadasnak, egyszeruen csak mindketten meglepodtunk azon, hogy szabadulsz egy ilyen elonyos szerzodesu es teljesitmenyu jatekostol. Ne erezd szemelyeskedesnek a velemenynyilvanitast, eleg gyakran elofordul itt trade-ek velemenyezese es egymas donteseinek megkerdojelezese, ez a jatek resze. 😊Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
Paul43
dankodavid
A következőbe gondolj bele: tavaly sikerült Josh Allent, Montez Sweatet és Crosbyt draftolnom. 3 kiváló rusher 2 helyre. Allen a tuti maradó. A másik kettőből valakinek mennie kellett. Sweat nem érte el azt a statot mint Crosby, de nagyon szeretem. Crosby ráadásul 3. körös pick volt. A trade-ben kaptam érte egy elsőt. Ha ennyire olcsó akkor Shilkornak gratuláljatok, hogy ilyen olcson megkapta. Ez az előnye, ha valaki gyorsan reagál, mert az esetleges konkurencia előtt akár olcsóbban is el tudja hozni a kinézett játékost. Nekem továbbá fontos volt az UFA szakasz elején megszabadulni az egyiktől a financiális lehetőségeim tisztázása miatt.
Paul43
DeSean
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nem gond ez (nekem), de mennyivel vagy beljebb most, hogy 15500000 helyett 14500000 kornyeket fizetsz a passrushereidnek, es tovabbra is rosteren van pl Taco Charlton majd’ 2 millioert, es van egy plusz elso kor veged, ahol azert mar eleg bajosan hozol mar akkora impact playert, mint Crosby. Persze, huzhatsz nala jobbat is, de az esely kicsi, mint a mar meglevot megtartani. Raadasul egy dekat nem javitottak az anyagi helyzeteden, sot, mivel az 1/31-nek is adni kell fizut, raadasul magasabbat, mint Crosbynak.Értelek!2019 sack leadere es egy future hof edge mellett feleslegesnek ereznem😊 Ne vedd ezt tamadasnak, egyszeruen csak mindketten meglepodtunk azon, hogy szabadulsz egy ilyen elonyos szerzodesu es teljesitmenyu jatekostol. Ne erezd szemelyeskedesnek a velemenynyilvanitast, eleg gyakran elofordul itt trade-ek velemenyezese es egymas donteseinek megkerdojelezese, ez a jatek resze. 😊Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
Paul43
dankodavid
A következőbe gondolj bele: tavaly sikerült Josh Allent, Montez Sweatet és Crosbyt draftolnom. 3 kiváló rusher 2 helyre. Allen a tuti maradó. A másik kettőből valakinek mennie kellett. Sweat nem érte el azt a statot mint Crosby, de nagyon szeretem. Crosby ráadásul 3. körös pick volt. A trade-ben kaptam érte egy elsőt. Ha ennyire olcsó akkor Shilkornak gratuláljatok, hogy ilyen olcson megkapta. Ez az előnye, ha valaki gyorsan reagál, mert az esetleges konkurencia előtt akár olcsóbban is el tudja hozni a kinézett játékost. Nekem továbbá fontos volt az UFA szakasz elején megszabadulni az egyiktől a financiális lehetőségeim tisztázása miatt.
Paul43
De nem szamon kerunk, mert tenyleg ugy jatszol, ahogy neked jo, csak furcsalltuk, es most leirtam, en, min akadtam fenn.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Miért "kellett mennie"? Én legalábbis örülnék annak, ha három valamirevaló játékos szerepelne a rotációban, ráadásul rookie szerződéssel..Értelek!2019 sack leadere es egy future hof edge mellett feleslegesnek ereznem😊 Ne vedd ezt tamadasnak, egyszeruen csak mindketten meglepodtunk azon, hogy szabadulsz egy ilyen elonyos szerzodesu es teljesitmenyu jatekostol. Ne erezd szemelyeskedesnek a velemenynyilvanitast, eleg gyakran elofordul itt trade-ek velemenyezese es egymas donteseinek megkerdojelezese, ez a jatek resze. 😊Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
Paul43
dankodavid
Paul43
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nem gond ez (nekem), de mennyivel vagy beljebb most, hogy 15500000 helyett 14500000 kornyeket fizetsz a passrushereidnek, es tovabbra is rosteren van pl Taco Charlton majd’ 2 millioert, es van egy plusz elso kor veged, ahol azert mar eleg bajosan hozol mar akkora impact playert, mint Crosby. Persze, huzhatsz nala jobbat is, de az esely kicsi, mint a mar meglevot megtartani.Értelek!2019 sack leadere es egy future hof edge mellett feleslegesnek ereznem😊 Ne vedd ezt tamadasnak, egyszeruen csak mindketten meglepodtunk azon, hogy szabadulsz egy ilyen elonyos szerzodesu es teljesitmenyu jatekostol. Ne erezd szemelyeskedesnek a velemenynyilvanitast, eleg gyakran elofordul itt trade-ek velemenyezese es egymas donteseinek megkerdojelezese, ez a jatek resze. 😊Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
Paul43
dankodavid
Paul43
De nem szamon kerunk, mert tenyleg ugy jatszol, ahogy neked jo, csak furcsalltuk, es most leirtam, en, min akadtam fenn.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Paul43
557
Értelek!2019 sack leadere es egy future hof edge mellett feleslegesnek ereznem😊 Ne vedd ezt tamadasnak, egyszeruen csak mindketten meglepodtunk azon, hogy szabadulsz egy ilyen elonyos szerzodesu es teljesitmenyu jatekostol. Ne erezd szemelyeskedesnek a velemenynyilvanitast, eleg gyakran elofordul itt trade-ek velemenyezese es egymas donteseinek megkerdojelezese, ez a jatek resze. 😊Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
Paul43
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
2019 sack leadere es egy future hof edge mellett feleslegesnek ereznem😊 Ne vedd ezt tamadasnak, egyszeruen csak mindketten meglepodtunk azon, hogy szabadulsz egy ilyen elonyos szerzodesu es teljesitmenyu jatekostol. Ne erezd szemelyeskedesnek a velemenynyilvanitast, eleg gyakran elofordul itt trade-ek velemenyezese es egymas donteseinek megkerdojelezese, ez a jatek resze. 😊Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
Paul43
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Paul43
557
Srácok!az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!Foleg az idei edge-ek ismereteben, ahol van Chase Young (1/2 gondolom), aztan utana naaagy csend es lomha, darabos disznok kovetkeznek.
braxa88
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
az ilyen rookie szerződéses másodévére készülő (1,08M még 3 évig.) jó játékosokat(10sack) mint Crosby hogy lehet nem hogy eladni, hanem ennyiért eladni?!kb ez az érinthetetlen kategória, mert ha 2db első kört kapsz érte azzal se vagy sokkal előrébb.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Na elkészültem az FA lista frissítéssel, végre kikerültek a 2017 óta pályát nem látott emberkék (bár pár régi arcot benne hagytam, hátha pályára lépnek még idén). Beleraktam a future contractos arcokat is, akiket gondolom pár év múlva megint törölhetek ki 😀2017?! ne már van aki hosszabbított is olyannal 😀
Védő oldalon a DI/EDGE, az EDGE/LB és a CB/S között lehet, hogy nem mindenki a pontos helyén van, ha van valami égbekiáltó hiba, szóljatok.
Ha valakit nem töröltem ki a listából és valakinek a rosterén van, akkor is szóljatok pls.
Ha elkezdődik a 3. FA kör, igyekszem folyamatosan frissíteni, plusz a linket betettem a kiemelt kommentbe, hogy itt is megtaláljátok.
Löfli
több mint 4 éve
Na elkészültem az FA lista frissítéssel, végre kikerültek a 2017 óta pályát nem látott emberkék (bár pár régi arcot benne hagytam, hátha pályára lépnek még idén). Beleraktam a future contractos arcokat is, akiket gondolom pár év múlva megint törölhetek ki 😀Védő oldalon a DI/EDGE, az EDGE/LB és a CB/S között lehet, hogy nem mindenki a pontos helyén van, ha van valami égbekiáltó hiba, szóljatok.
Ha valakit nem töröltem ki a listából és valakinek a rosterén van, akkor is szóljatok pls.
Ha elkezdődik a 3. FA kör, igyekszem folyamatosan frissíteni, plusz a linket betettem a kiemelt kommentbe, hogy itt is megtaláljátok.
több mint 4 éve
persze, jöhet nyugodtan 😊Nálam is van néhány. Összeszedjem őket?Roy Robertson-Harrisköszi a jelzést, épp most nézem át a listát!
Efe Obada
FA listán szerepel, mindkettő nálam van (gondolom még sok ilyen van)
braxa88
Löfli
Paul43
közben eljutottam a Tampáig, remélem megtaláltam az összeset 😀
Szerkesztette: Löfli