NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
Nálam is van néhány. Összeszedjem őket?Roy Robertson-Harrisköszi a jelzést, épp most nézem át a listát!
Efe Obada
FA listán szerepel, mindkettő nálam van (gondolom még sok ilyen van)
braxa88
Löfli
több mint 4 éve
Roy Robertson-Harrisköszi a jelzést, épp most nézem át a listát!
Efe Obada
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Roy Robertson-HarrisEfe Obada
több mint 4 éve
Paul43
557
Frissített KeKi, top tier játékosokkalbowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2020/2034758
több mint 4 éve
Paul43
557
Nem, még nem néztem. Ebben az esetben elnézést és köszi a linket 👍@vassadi: a trade adminos postodhoz annyit szólnék hozzá, hogy a draft tracker sem jó 100%-ig ha nem tudjuk pontosan ki mikor húz a 2. körtől kezdve ha ugyanaz az állás van és a pickeket rotálják körről körre. Én is belefutottam párszor, más is. Főleg akkor gebasz ha nem 2 hanem több csapat van ugyanott és úgy rotálódnak a pickek.Ezzel találkoztál-e már?
Paul43
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZRaK7iAbqeGTKSlyN42k0ZyKItcxuYETlwCtKDIaPuA/edit?usp=sharing
vassadi
több mint 4 éve
@vassadi: a trade adminos postodhoz annyit szólnék hozzá, hogy a draft tracker sem jó 100%-ig ha nem tudjuk pontosan ki mikor húz a 2. körtől kezdve ha ugyanaz az állás van és a pickeket rotálják körről körre. Én is belefutottam párszor, más is. Főleg akkor gebasz ha nem 2 hanem több csapat van ugyanott és úgy rotálódnak a pickek.Itt fent van a draft tracker Google doksi
Paul43
több mint 4 éve
vassadi
15 617
@vassadi: a trade adminos postodhoz annyit szólnék hozzá, hogy a draft tracker sem jó 100%-ig ha nem tudjuk pontosan ki mikor húz a 2. körtől kezdve ha ugyanaz az állás van és a pickeket rotálják körről körre. Én is belefutottam párszor, más is. Főleg akkor gebasz ha nem 2 hanem több csapat van ugyanott és úgy rotálódnak a pickek.Ezzel találkoztál-e már?
Paul43
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZRaK7iAbqeGTKSlyN42k0ZyKItcxuYETlwCtKDIaPuA/edit?usp=sharing
több mint 4 éve
Paul43
557
@vassadi: a trade adminos postodhoz annyit szólnék hozzá, hogy a draft tracker sem jó 100%-ig ha nem tudjuk pontosan ki mikor húz a 2. körtől kezdve ha ugyanaz az állás van és a pickeket rotálják körről körre. Én is belefutottam párszor, más is. Főleg akkor gebasz ha nem 2 hanem több csapat van ugyanott és úgy rotálódnak a pickek.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Minn:Az újoncnak elnézzük az aprócska késést, és Newton is csatlakozik az első FA-kör résztvevőihez.
Cam Newton 20M
bünti: 6M
habakukk
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Természetesen Casey Hayward is csatlakozik az első FA-kör cornerbackjeihez, minden más (egyelőre) változatlan a legutóbbi update-hez képest. Végleges listát este hirdetek.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Idén, a szezon kellős közepén már biztosan nem fogunk variálni.Abbol a szempontbol nem latom logikusnak, hogy azzal idenre 70% alatti cap all rendelkezesre, raadasul -ez a fontosabb- jovore sokkal nagyobb lenne az ugras, ami indokolatlanul megnehezitene az idei tervezest..Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?Szerintem csak jövőre.
dankodavid
tenorx
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Abbol a szempontbol nem latom logikusnak, hogy azzal idenre 70% alatti cap all rendelkezesre, raadasul -ez a fontosabb- jovore sokkal nagyobb lenne az ugras, ami indokolatlanul megnehezitene az idei tervezest..Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?Szerintem csak jövőre.
dankodavid
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Paul43
557
Akkor jövőre lehet a 240-nek a 70%-a lesz?Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?Szerintem csak jövőre.
dankodavid
tenorx
több mint 4 éve
Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?Szerintem csak jövőre.
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
@alatriste, @Löfli, @somoskovig A szokásos táblázat az FA-licitek vezetéséhez:Wow, de profi cucc.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1K066iQZMl7Ekbnsha6DUzAQRPLSEVd5tWuvvqF5_imI/edit?usp=sharing
A működése ugyanaz, mint eddig, de elküldöm újra az instrukciókat, ha kell valamelyikőtöknek.
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
vassadi
15 617
@alatriste, @Löfli, @somoskovig A szokásos táblázat az FA-licitek vezetéséhez:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1K066iQZMl7Ekbnsha6DUzAQRPLSEVd5tWuvvqF5_imI/edit?usp=sharing
A működése ugyanaz, mint eddig, de elküldöm újra az instrukciókat, ha kell valamelyikőtöknek.
több mint 4 éve
Aki még hisz benne, szombatig egy hetedik körért viheti Winstont 😊Jameis Winston QB 8 100 000 8 750 000 UFA
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ha valaki safetyt keresne, Tre Boston vagy Lamarcus Joyner vihető, talán előbbinek van inkább piaca, évek óta egy sima kezdő szintet hoz, ennyibe is kerül éves szinte, ellenben Joyner a tavalyi év fényében nem gondolom, hogy kelendő lenne.Ha valaki safetyt keres hozzám is lehet nyugodtan jönni 😛
dankodavid
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Update az első FA-kör várható névsoráról és a posztfelelősökről:Quarterback: Ben Roethlisberger, Drew Brees - vassadi
Running back: Kenyan Drake, Melvin Gordon, Todd Gurley - somos
Wide receiver: Alshon Jeffery, Julian Edelman, Larry Fitzgerald, Robby Anderson, Robert Woods - vassadi
Tight end: Austin Hooper, Eric Ebron, Tyler Higbee - Löfli
Offensive line: Brandon Brooks, Corey Linsley, David DeCastro, Joe Thuney, Joe Staley, Rodney Hudson - somos
Defensive interior: D.J. Reader, Malik Jackson, Ndamukong Suh, Sheldon Rankins - alatriste
Edge: Matt Judon, Von Miller - Löfli
Linebacker: Blake Martinez, Deion Jones, Demario Davis, Joe Schobert - vassadi
Cornerback: A.J. Bouye, Janoris Jenkins, Xavien Howard - Spigo
Safety: Justin Simmons, Keanu Neal, Kevin Byard - Spigo
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ha valaki safetyt keresne, Tre Boston vagy Lamarcus Joyner vihető, talán előbbinek van inkább piaca, évek óta egy sima kezdő szintet hoz, ennyibe is kerül éves szinte, ellenben Joyner a tavalyi év fényében nem gondolom, hogy kelendő lenne.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
logikus, köszi a választ!Köszönöm!Azért van így, amiért 2x egymás után tag sem adható, hogy érdekesebb legyen a játék. Itt nincs holdout és egyebek, ami a játékosok oldaláról sokszor van IRL, ezzel pedig valamelyest nagyobb esélye van, hogy kikerüljenek a piacra.
Kétszer olvastam el, de mindkétszer átfutottam felette.
Epic fail.
Viszont a másik kérdés továbbra is áll. Nekem nem rémlik, hogy IRL ez így lenne, pl mintha Clowney az 5. éves opciója után kapott volna taget - amit nem emlékszem, hogy aláírt-e végül, vagy még azelőtt eltradelték Seattle-be - (simán lehet, hogy tévedek persze). Ha pedig IRL ez nincs így, akkor nálunk miért ez a szabály?
A játékban nekem ez most nem aktuális, csak tényleg érdekel.
ljambrik
gabokocka
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ádi piacos hsz-ére gondoltam, miként a lájkkal is jeleztem.Ez az Ádi mindig ellopja a showt. Azért remélem, hogy a második körös Jachai Polite pickemmel még mindig én vagyok a csúcstartó egy kategóriában. 😀
gabokocka
több mint 4 éve
Köszönöm!Azért van így, amiért 2x egymás után tag sem adható, hogy érdekesebb legyen a játék. Itt nincs holdout és egyebek, ami a játékosok oldaláról sokszor van IRL, ezzel pedig valamelyest nagyobb esélye van, hogy kikerüljenek a piacra.
Kétszer olvastam el, de mindkétszer átfutottam felette.
Epic fail.
Viszont a másik kérdés továbbra is áll. Nekem nem rémlik, hogy IRL ez így lenne, pl mintha Clowney az 5. éves opciója után kapott volna taget - amit nem emlékszem, hogy aláírt-e végül, vagy még azelőtt eltradelték Seattle-be - (simán lehet, hogy tévedek persze). Ha pedig IRL ez nincs így, akkor nálunk miért ez a szabály?
A játékban nekem ez most nem aktuális, csak tényleg érdekel.
ljambrik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.