NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Roy Robertson-Harris
Efe Obada

FA listán szerepel, mindkettő nálam van (gondolom még sok ilyen van)
braxa88
köszi a jelzést, épp most nézem át a listát!
Löfli
Nálam is van néhány. Összeszedjem őket?
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Roy Robertson-Harris
Efe Obada

braxa88
köszi a jelzést, épp most nézem át a listát!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Roy Robertson-Harris
Efe Obada

több mint 4 éve
Frissített KeKi, top tier játékosokkal

bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2020/2034758
több mint 4 éve
@vassadi: a trade adminos postodhoz annyit szólnék hozzá, hogy a draft tracker sem jó 100%-ig ha nem tudjuk pontosan ki mikor húz a 2. körtől kezdve ha ugyanaz az állás van és a pickeket rotálják körről körre. Én is belefutottam párszor, más is. Főleg akkor gebasz ha nem 2 hanem több csapat van ugyanott és úgy rotálódnak a pickek.
Paul43
Ezzel találkoztál-e már?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZRaK7iAbqeGTKSlyN42k0ZyKItcxuYETlwCtKDIaPuA/edit?usp=sharing
vassadi
Nem, még nem néztem. Ebben az esetben elnézést és köszi a linket 👍
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
@vassadi: a trade adminos postodhoz annyit szólnék hozzá, hogy a draft tracker sem jó 100%-ig ha nem tudjuk pontosan ki mikor húz a 2. körtől kezdve ha ugyanaz az állás van és a pickeket rotálják körről körre. Én is belefutottam párszor, más is. Főleg akkor gebasz ha nem 2 hanem több csapat van ugyanott és úgy rotálódnak a pickek.
Paul43
Itt fent van a draft tracker Google doksi
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Paul43
Ezzel találkoztál-e már?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZRaK7iAbqeGTKSlyN42k0ZyKItcxuYETlwCtKDIaPuA/edit?usp=sharing
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Minn:
Cam Newton 20M
bünti: 6M
habakukk
Az újoncnak elnézzük az aprócska késést, és Newton is csatlakozik az első FA-kör résztvevőihez.
több mint 4 éve
Csvesz Denver Broncos 36 — Lions GM
Damon Harrison DI (Lions)viheto, ha nem kell senkinek cutolom mert nem jutok kulonben cap ala

Szerkesztette: Csvesz
több mint 4 éve
Természetesen Casey Hayward is csatlakozik az első FA-kör cornerbackjeihez, minden más (egyelőre) változatlan a legutóbbi update-hez képest. Végleges listát este hirdetek.
több mint 4 éve
Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?
dankodavid
Szerintem csak jövőre.
tenorx
Abbol a szempontbol nem latom logikusnak, hogy azzal idenre 70% alatti cap all rendelkezesre, raadasul -ez a fontosabb- jovore sokkal nagyobb lenne az ugras, ami indokolatlanul megnehezitene az idei tervezest..
dankodavid
Idén, a szezon kellős közepén már biztosan nem fogunk variálni.
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Idei capet befolyasolja, ha elfogadjak a cba-t es magasabb osszeg lesz, mint amivel a jelenlegit kalkulaltuk?
dankodavid
Szerintem csak jövőre.
tenorx
Abbol a szempontbol nem latom logikusnak, hogy azzal idenre 70% alatti cap all rendelkezesre, raadasul -ez a fontosabb- jovore sokkal nagyobb lenne az ugras, ami indokolatlanul megnehezitene az idei tervezest..

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
Szerintem csak jövőre.
tenorx
Akkor jövőre lehet a 240-nek a 70%-a lesz?
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
dankodavid
Szerintem csak jövőre.
több mint 4 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
@alatriste, @Löfli, @somoskovig A szokásos táblázat az FA-licitek vezetéséhez:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1K066iQZMl7Ekbnsha6DUzAQRPLSEVd5tWuvvqF5_imI/edit?usp=sharing

A működése ugyanaz, mint eddig, de elküldöm újra az instrukciókat, ha kell valamelyikőtöknek.
vassadi
Wow, de profi cucc.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
@alatriste, @Löfli, @somoskovig A szokásos táblázat az FA-licitek vezetéséhez:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1K066iQZMl7Ekbnsha6DUzAQRPLSEVd5tWuvvqF5_imI/edit?usp=sharing

A működése ugyanaz, mint eddig, de elküldöm újra az instrukciókat, ha kell valamelyikőtöknek.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Aki még hisz benne, szombatig egy hetedik körért viheti Winstont 😊
Jameis Winston QB 8 100 000 8 750 000 UFA

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ha valaki safetyt keresne, Tre Boston vagy Lamarcus Joyner vihető, talán előbbinek van inkább piaca, évek óta egy sima kezdő szintet hoz, ennyibe is kerül éves szinte, ellenben Joyner a tavalyi év fényében nem gondolom, hogy kelendő lenne.
dankodavid
Ha valaki safetyt keres hozzám is lehet nyugodtan jönni 😛
több mint 4 éve
Update az első FA-kör várható névsoráról és a posztfelelősökről:

Quarterback: Ben Roethlisberger, Drew Brees - vassadi
Running back: Kenyan Drake, Melvin Gordon, Todd Gurley - somos
Wide receiver: Alshon Jeffery, Julian Edelman, Larry Fitzgerald, Robby Anderson, Robert Woods - vassadi
Tight end: Austin Hooper, Eric Ebron, Tyler Higbee - Löfli
Offensive line: Brandon Brooks, Corey Linsley, David DeCastro, Joe Thuney, Joe Staley, Rodney Hudson - somos
Defensive interior: D.J. Reader, Malik Jackson, Ndamukong Suh, Sheldon Rankins - alatriste
Edge: Matt Judon, Von Miller - Löfli
Linebacker: Blake Martinez, Deion Jones, Demario Davis, Joe Schobert - vassadi
Cornerback: A.J. Bouye, Janoris Jenkins, Xavien Howard - Spigo
Safety: Justin Simmons, Keanu Neal, Kevin Byard - Spigo
több mint 4 éve
Ha valaki safetyt keresne, Tre Boston vagy Lamarcus Joyner vihető, talán előbbinek van inkább piaca, évek óta egy sima kezdő szintet hoz, ennyibe is kerül éves szinte, ellenben Joyner a tavalyi év fényében nem gondolom, hogy kelendő lenne.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Köszönöm!
Kétszer olvastam el, de mindkétszer átfutottam felette.
Epic fail.

Viszont a másik kérdés továbbra is áll. Nekem nem rémlik, hogy IRL ez így lenne, pl mintha Clowney az 5. éves opciója után kapott volna taget - amit nem emlékszem, hogy aláírt-e végül, vagy még azelőtt eltradelték Seattle-be - (simán lehet, hogy tévedek persze). Ha pedig IRL ez nincs így, akkor nálunk miért ez a szabály?
A játékban nekem ez most nem aktuális, csak tényleg érdekel.
ljambrik
Azért van így, amiért 2x egymás után tag sem adható, hogy érdekesebb legyen a játék. Itt nincs holdout és egyebek, ami a játékosok oldaláról sokszor van IRL, ezzel pedig valamelyest nagyobb esélye van, hogy kikerüljenek a piacra.
gabokocka
logikus, köszi a választ!
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Ádi piacos hsz-ére gondoltam, miként a lájkkal is jeleztem.
gabokocka
Ez az Ádi mindig ellopja a showt. Azért remélem, hogy a második körös Jachai Polite pickemmel még mindig én vagyok a csúcstartó egy kategóriában. 😀
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Köszönöm!
Kétszer olvastam el, de mindkétszer átfutottam felette.
Epic fail.

Viszont a másik kérdés továbbra is áll. Nekem nem rémlik, hogy IRL ez így lenne, pl mintha Clowney az 5. éves opciója után kapott volna taget - amit nem emlékszem, hogy aláírt-e végül, vagy még azelőtt eltradelték Seattle-be - (simán lehet, hogy tévedek persze). Ha pedig IRL ez nincs így, akkor nálunk miért ez a szabály?
A játékban nekem ez most nem aktuális, csak tényleg érdekel.
ljambrik
Azért van így, amiért 2x egymás után tag sem adható, hogy érdekesebb legyen a játék. Itt nincs holdout és egyebek, ami a játékosok oldaláról sokszor van IRL, ezzel pedig valamelyest nagyobb esélye van, hogy kikerüljenek a piacra.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.