NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Na 1/1-el a zsebben nem olyan rossz a helyzet. Ezt nem néztem. 😊nekem lose? enyém az 1/1, nyílvánvaló kit viszek, minek mögé Trubisky?bowl.hu/forum/manager-jatek/trade-admin/2051340Szerintem lose-lose
Lájkolók, mire a like? Kiváncsi vagyok 😊
braxa88
Trubisky olyan QB akit nem vennék meg. Persze egy 4. körért megéri megkockáztatni hátha 2020ban magára talál, de biztos nem lennék nyugodt, ha a csapatom Mitch-el kezdődne. Ugyanakkor a fent említett okok miatt nem is adnám el csupán egy 4. körért mert mégiscsak irányító. Bármelyik oldalára képzelem magam a tradenek nem tetszene az egész. 😊
De ez csak egyéni vélemény és mint mondtam a tündéri varászpor hatására még az is lehet, hogy a KC jól jön ki a dologból, de ha Trub a kezdő QB-d nagy eredményed nem lesz 2020-ban, jövőre 5. éves opciója kva drága lesz és nem tudom milyen évet kellene hoznia ahhoz, hogy megérje majd azt az összeget.
alatriste
bármilyen ajánlat jött volna érte elfogadtam volna. 5,5millióval üljön a padon egy évig?
ráadásul Trubisky a liga leggyengébb kezdő QBja, aki csak rosszabb és rosszabb meccsrőlmeccsre, évről évre. Tavaly még mondtam hátha, kockáztattam nem jött be. Bemákoltam az 1/1t, idán már kurvára nincs rá szükségem. Azt az 5,5 milliót ellövöm egy hiányposztra (mondjuk azom nincs 😊 )
braxa88
Nyilván így van értelme hogy csak szabadulni akartál tőle.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
braxa88
12 534
nekem lose? enyém az 1/1, nyílvánvaló kit viszek, minek mögé Trubisky?bowl.hu/forum/manager-jatek/trade-admin/2051340Szerintem lose-lose
braxa88
Trubisky olyan QB akit nem vennék meg. Persze egy 4. körért megéri megkockáztatni hátha 2020ban magára talál, de biztos nem lennék nyugodt, ha a csapatom Mitch-el kezdődne. Ugyanakkor a fent említett okok miatt nem is adnám el csupán egy 4. körért mert mégiscsak irányító. Bármelyik oldalára képzelem magam a tradenek nem tetszene az egész. 😊
De ez csak egyéni vélemény és mint mondtam a tündéri varászpor hatására még az is lehet, hogy a KC jól jön ki a dologból, de ha Trub a kezdő QB-d nagy eredményed nem lesz 2020-ban, jövőre 5. éves opciója kva drága lesz és nem tudom milyen évet kellene hoznia ahhoz, hogy megérje majd azt az összeget.
alatriste
bármilyen ajánlat jött volna érte elfogadtam volna. 5,5millióval üljön a padon egy évig?
ráadásul Trubisky a liga leggyengébb kezdő QBja, aki csak rosszabb és rosszabb meccsrőlmeccsre, évről évre. Tavaly még mondtam hátha, kockáztattam nem jött be. Bemákoltam az 1/1t, idán már kurvára nincs rá szükségem. Azt az 5,5 milliót ellövöm egy hiányposztra (mondjuk azom nincs 😊 )
több mint 4 éve
bowl.hu/forum/manager-jatek/trade-admin/2051340Szerintem lose-lose
braxa88
Liverpool Fc
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Drew Brees hivatalason is visszatér 2020-ra, a Ramsben már van új Drew. De aki tag alatt lejátszatná az öreg maestrot idén, tudja hol talál. Ügyfélbarát vagyok. 😊
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
bowl.hu/forum/manager-jatek/trade-admin/2051340Szerintem tök korrekt trade volt, számodra kiderült, hogy valószínű nem lesz franchise QB Trubiból, de így se kellett benyelned a cap hitet, Kristóf meg semmit nem kockáztatott a 4/33-mal, viszont ha valami csoda történik Trubiskyvel akkor elég jól járt, szóval win-win.
braxa88
több mint 4 éve
Hasznos lett volna de nekem tegnap volt időm leadni a listámat, szóval sajnos már mindegy.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Paul43
557
Köszi, akkor csak a telóm nem akarja megnyitni.A lista legalján van olyan, hogy "kitöltendő". Elvileg ha arra rákattintasz,akkor meglesznek a számok is.Somos átküldte a tavalyi rózi táblázatot:Csak en nem látom a számokat?
https://drive.google.com/file/d/1DdswKuREpKePEnvRITZe-ad-k-dROj8p/view?usp=drivesdk
vassadi
Paul43
Gergőke
több mint 4 éve
A lista legalján van olyan, hogy "kitöltendő". Elvileg ha arra rákattintasz,akkor meglesznek a számok is.Somos átküldte a tavalyi rózi táblázatot:Csak en nem látom a számokat?
https://drive.google.com/file/d/1DdswKuREpKePEnvRITZe-ad-k-dROj8p/view?usp=drivesdk
vassadi
Paul43
" class="embed">
több mint 4 éve
Paul43
557
Somos átküldte a tavalyi rózi táblázatot:Csak en nem látom a számokat?
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Somos átküldte a tavalyi rózi táblázatot:https://drive.google.com/file/d/1DdswKuREpKePEnvRITZe-ad-k-dROj8p/view?usp=drivesdk
több mint 4 éve
ljambrik
601
Sziasztok!A múlt héten beígért tavalyi rosenhaus file-t hova és mikor fogjátok feltölteni?
Köszi!
Laci
több mint 4 éve
braxa88
12 534
egy 3. és egy 7.körrel megoldva a két OT poszt két jó játékossal. minden király 😊
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A szerződéshosszabbítási ajánlataikat már leadó GM-ek közül eddig többen voltak azok, akiknél akadt érvénytelen ajánlat, mint azok, akiknél minden elsőre stimmelt. Rendre a négy- és ötéves szerződésekhez szükséges minimumokon bukott meg a dolog, úgyhogy erre figyeljetek jobban, magatoknak is megspóroltok egy felesleges kört. Szólok mindenkinek, aki elhibázza, de azok kiváltképp figyeljenek oda, akik az utolsó pillanatokban akarják leadni az ajánlatukat, mert könnyen lehet, hogy nekik a határidő miatt már nem marad idejük javítani.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Előbb korlátozott körök lesznek és majd utána a nyílt licit, az FA-listának csak utóbbi során veszed hasznát.Akkor nyit csak az FA?van egy hónapom addig, szóval megoldom, köszi 😊 de ha elhavazódom, szólok 😊Kell valami segítség?Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.dolgozom az ügyön, hogy ne így legyen, a piacnyitásra megpróbálok naprakész lenni vele, de lehet, hogy pont akkor fogok elutazni 😀
Paul43
Löfli
Paul43
Löfli
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Akkor nyit csak az FA?van egy hónapom addig, szóval megoldom, köszi 😊 de ha elhavazódom, szólok 😊Kell valami segítség?Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.dolgozom az ügyön, hogy ne így legyen, a piacnyitásra megpróbálok naprakész lenni vele, de lehet, hogy pont akkor fogok elutazni 😀
Paul43
Löfli
Paul43
Löfli
több mint 4 éve
van egy hónapom addig, szóval megoldom, köszi 😊 de ha elhavazódom, szólok 😊Kell valami segítség?Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.dolgozom az ügyön, hogy ne így legyen, a piacnyitásra megpróbálok naprakész lenni vele, de lehet, hogy pont akkor fogok elutazni 😀
Paul43
Löfli
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Kell valami segítség?Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.dolgozom az ügyön, hogy ne így legyen, a piacnyitásra megpróbálok naprakész lenni vele, de lehet, hogy pont akkor fogok elutazni 😀
Paul43
Löfli
több mint 4 éve
Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.dolgozom az ügyön, hogy ne így legyen, a piacnyitásra megpróbálok naprakész lenni vele, de lehet, hogy pont akkor fogok elutazni 😀
Paul43
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.Nem kell aggódni, tavaly májusban volt utoljára frissítve, és ez a lista amúgy se hivatalos.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Ugye ez a FA lista még nem lett leellenőrizve? Én eddig négy sajàt játékost találtam és még végig sem mentem minden poszton.
több mint 4 éve
Kösz 😊KészBelinkeled a rosterek topicba az ideit is?Továbbá ahogy tavaly is csináltam, az adminisztráció megkönnyítése érdekében már most elkezdem törölni a roster fájlból a hosszabbításra nem jelölt UFA-kat, majd pedig azokat is, akik nem hosszabbítanak a csapatukkal az első körben és második körös javított ajánlat megtételére sem lesz lehetősége a csapatnak, de taget és RFA tendert ettől függetlenül még bárkinek ki lehet majd osztani a határidőig (ami - mint már a csevegőben említettem - két nappal a második szerződéshosszabbítási kör lejárta után lesz).Done. Ha valakinek mégis hiányoznának, a 2019-es roster fájlban vissza lehet nézni.
vassadi
vassadi
Rataxes
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
vassadi
15 617
KészBelinkeled a rosterek topicba az ideit is?Továbbá ahogy tavaly is csináltam, az adminisztráció megkönnyítése érdekében már most elkezdem törölni a roster fájlból a hosszabbításra nem jelölt UFA-kat, majd pedig azokat is, akik nem hosszabbítanak a csapatukkal az első körben és második körös javított ajánlat megtételére sem lesz lehetősége a csapatnak, de taget és RFA tendert ettől függetlenül még bárkinek ki lehet majd osztani a határidőig (ami - mint már a csevegőben említettem - két nappal a második szerződéshosszabbítási kör lejárta után lesz).Done. Ha valakinek mégis hiányoznának, a 2019-es roster fájlban vissza lehet nézni.
vassadi
vassadi
Rataxes
több mint 4 éve
Belinkeled a rosterek topicba az ideit is?Továbbá ahogy tavaly is csináltam, az adminisztráció megkönnyítése érdekében már most elkezdem törölni a roster fájlból a hosszabbításra nem jelölt UFA-kat, majd pedig azokat is, akik nem hosszabbítanak a csapatukkal az első körben és második körös javított ajánlat megtételére sem lesz lehetősége a csapatnak, de taget és RFA tendert ettől függetlenül még bárkinek ki lehet majd osztani a határidőig (ami - mint már a csevegőben említettem - két nappal a második szerződéshosszabbítási kör lejárta után lesz).Done. Ha valakinek mégis hiányoznának, a 2019-es roster fájlban vissza lehet nézni.
vassadi
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Továbbá ahogy tavaly is csináltam, az adminisztráció megkönnyítése érdekében már most elkezdem törölni a roster fájlból a hosszabbításra nem jelölt UFA-kat, majd pedig azokat is, akik nem hosszabbítanak a csapatukkal az első körben és második körös javított ajánlat megtételére sem lesz lehetősége a csapatnak, de taget és RFA tendert ettől függetlenül még bárkinek ki lehet majd osztani a határidőig (ami - mint már a csevegőben említettem - két nappal a második szerződéshosszabbítási kör lejárta után lesz).Done. Ha valakinek mégis hiányoznának, a 2019-es roster fájlban vissza lehet nézni.
vassadi