GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Iupatira gondoltam, de ő se jobb 😀na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Pugh nem nálam játszik. 😀
Löfli
adam8

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Pugh nem nálam játszik. 😀
Löfli
több mint 5 éve
Egyetértek veled, hogy a pályán viszont nagyon jól mutat a srác és egy nem túl acélos combine miatt nem kellene annyira letolni, de lehet más ezt másképp látja.De pl. Empty IRL combine utáni mockjában most is ő a 2. EGGE rusher, akit elvisznek. Ha GM lennék, és Young már (jó rég) nincs bent és mondjun nagyon kéne edge rusher, nálam ő lenne a B. opció.Epenesa nagyon elrontotta a Combine-t, lehet amiatt csúszott ki. Érdekes, hogy több oldal is lerakta 2. kör elejére.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
2. Ha már EDGE rushert akarsz nekem, akkor A.J. Epenesa jöhetett volna inkább. De látom, nálad ő be se került az 1. körbe. WTF?
Amúgy köszi szépen az elkészítését!
iktriad
Paul43
iktriad
több mint 5 éve
De pl. Empty IRL combine utáni mockjában most is ő a 2. EGGE rusher, akit elvisznek. Ha GM lennék, és Young már (jó rég) nincs bent és mondjun nagyon kéne edge rusher, nálam ő lenne a B. opció.Epenesa nagyon elrontotta a Combine-t, lehet amiatt csúszott ki. Érdekes, hogy több oldal is lerakta 2. kör elejére.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
2. Ha már EDGE rushert akarsz nekem, akkor A.J. Epenesa jöhetett volna inkább. De látom, nálad ő be se került az 1. körbe. WTF?
iktriad
Paul43
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Alapvetően nem rossz amiket hozzám írtál. Bár azért Fred Warnert túlfizetettnek nem lehet mondani. Illetve hogyhogy Reagor és nem Mims pl? Amúgy van egy hihetetlen Tajae Sharpe is a keretemben 😂😂
Löfli
több mint 5 éve
Epenesa nagyon elrontotta a Combine-t, lehet amiatt csúszott ki. Érdekes, hogy több oldal is lerakta 2. kör elejére.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
iktriad
több mint 5 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Nana, a sötét nagyurat nem szabad leírni 😁 Majd ha csak 10-6-ot csinál a csapat akkor jogos.Kár hogy még itt😉isjó a Pats 😕 😀
Heisman Trophy
vassadi
több mint 5 éve
Kár hogy még itt is jó a Pats 😕 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tényleg nagyon kemény lett.
több mint 5 éve
Elég brutál, pont ezt akartam én is kifejezni.
több mint 5 éve
Így hogy kibasztam McKinnont meg Burtont tuti bazdmeg Pro Bowlerek lesznek.
több mint 5 éve
Jets
Jerrick McKinnon RB - 1.5M / 2 év
2020: 1 500 000
2021: 1 500 000
Duke Williams WR - 1.5M / 2 év
Trey Burton TE - 1.5M / 2 év
Steve McLendon DI - 1.5M / 2 év
Johnathan Hankins DI - 1.5M / 2 év
Elandon Roberts LB - 1.5M / 2 év
L.J. Fort LB - 1.5M / 2 év
Daryl Worley CB - 1.5M / 2 év
Beki
több mint 5 éve
Követtem Somoskovig példáját és összedobtam egy draft előtti állapotot, megkönnyítve a mockdraftokat készítők dolgát.Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Noha a való életben pont fordítva csinálnám amúgy én is inkább kicsit Ádám taktikáján voltam a csapatépítésnél mostanában.amúgy tényleg köszi az írást somos, remélem még többen követik a példád!Tök jó írás volt, köszi! olvasmányos volt nagyon.
ami nekem szemet szúrt az ez: "ha belőle jó QB lesz, akkor ez egy erős top 10-es offense lehet"
nem tudom mi lehet Minshew plafonja, de ha mondjuk top10 irányító körül is teljesít, én a kiszolgáló személyzetben akkor sem látom ezt a potenciált, egy iparos, jól futó csapat egész jó mélységgel, de szerintem hiányzik egy különbséget jelentő playmaker ami tényleg a top10-be emelhetné őket.
eléggé hasonlít az IRL 49ers offensre a helyzet, csak itt nincs egy Kittle 😊
kristof
viszont nekem is az jutott eszembe, mint kristófnak, sok-sok átlag feletti iparos, de valahogy egyiket sem nevezném game changernek, talán lockett.
Tök jó kontraszt lett a rams depth chartja. Skill positionökben nagyon bika (Brees, Zeke, Evans, Edelman, Beasley, Ertz, nagyon durva), cserébe elsőre a falból csak okorafor ugrott be, úgyhogy meg is néztem őket. Kb szegény Brees örülhet, ha nem mészárolják le az első körben - mondjuk ott van még Lock, de ha ő is meghal második héten, akkor bajban lesz a rams.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy az iparos brigád, vagy dupla aranyozott bentley lada motorral jut-e tovább, nagy meccs lesz. Ezt külön nézni fogom a közvetítésekben.
Köszi az összefoglalót még egyszer!
ljambrik
Skill posztokon gyúrni majd aztán alakul a fal ahogy alakul.
Adams, Char, T. Willams
Guice (tudom nem lett sztár de első körös futó volt), Conner.
Hockerson (szintén zenész de nála azért még van idő a robbantásra. TE poszton amúgy sem szokás első évben berobbani)
Tavaly a falam ezek mellett katasztrófa volt. Tényleg: Bolles - Pugh - Glasgow - B.Turner - Hart
Én se csodálkoztam volna, ha Darnold kiesik.
Szerncsére a skill posztokon idénre se gyengültünk, mélység is jött de már tudtam figyelmet fordítani a falra is.
Jött Bakhtiari, Tretter... legalább egy átlag szintet elérjen az egység.
1 szó mint száz szerintem eredményességben persze nem jó a nagy kontraszt de kellenek a "sztárok". Kellenek a Breesek, az Evansek a Zeke-ek, hogyha szeretnél eredményt is.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hehe, én is kíváncsi vagyok, nyilván nem ez volt a terv a fallal kapcsolatban,úgy voltam, hogy Lock lesz a kezdő QB, de amikor láttam, hogy Breesre csak a Browns ajánlott, gondoltam megpróbálom megszerezni áron alul (szerintem sikerült),másfél millió volt az eredeti ajánlatom, azon emeltél hatot. 😀
adam8
persze így is nevetségesen olcsó, szóval still megéri.
több mint 5 éve
Hehe, én is kíváncsi vagyok, nyilván nem ez volt a terv a fallal kapcsolatban,úgy voltam, hogy Lock lesz a kezdő QB, de amikor láttam, hogy Breesre csak a Browns ajánlott, gondoltam megpróbálom megszerezni áron alul (szerintem sikerült), viszont cserébe a cappel kerültem gondba. Így hát a falba nyilván draftolni kell interior OL-ket, szerencsére van három pickem az első két körben, Hubbard is visszajön, aki nem jó, de kb. kezdőszint, Beachum is csak egy fokkal jobb ennél, Elflein szerintem korrekt, hát Okorafor basszameg, várom tőle az áttörést, de nem az igazi még, és még lesz valaki a draftról, valószínű az elsö körben, meglátjuk mire lesz elég. Magam részéről a depth miatt jobban aggódom, ugye falban nyilván nincs, ezen kívül offense nagyjából okés. Defense terén safety-poszt nem az igazi, de szerintem elmegy, ILB-ből kell még egy kezdő, de azt lehet fogni a második körben is, CB-kkel DL-lel spec. teammel elégedett vagyok. 😊amúgy tényleg köszi az írást somos, remélem még többen követik a példád!Tök jó írás volt, köszi! olvasmányos volt nagyon.
ami nekem szemet szúrt az ez: "ha belőle jó QB lesz, akkor ez egy erős top 10-es offense lehet"
nem tudom mi lehet Minshew plafonja, de ha mondjuk top10 irányító körül is teljesít, én a kiszolgáló személyzetben akkor sem látom ezt a potenciált, egy iparos, jól futó csapat egész jó mélységgel, de szerintem hiányzik egy különbséget jelentő playmaker ami tényleg a top10-be emelhetné őket.
eléggé hasonlít az IRL 49ers offensre a helyzet, csak itt nincs egy Kittle 😊
kristof
viszont nekem is az jutott eszembe, mint kristófnak, sok-sok átlag feletti iparos, de valahogy egyiket sem nevezném game changernek, talán lockett.
Tök jó kontraszt lett a rams depth chartja. Skill positionökben nagyon bika (Brees, Zeke, Evans, Edelman, Beasley, Ertz, nagyon durva), cserébe elsőre a falból csak okorafor ugrott be, úgyhogy meg is néztem őket. Kb szegény Brees örülhet, ha nem mészárolják le az első körben - mondjuk ott van még Lock, de ha ő is meghal második héten, akkor bajban lesz a rams.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy az iparos brigád, vagy dupla aranyozott bentley lada motorral jut-e tovább, nagy meccs lesz. Ezt külön nézni fogom a közvetítésekben.
Köszi az összefoglalót még egyszer!
ljambrik
több mint 5 éve
Nagyon tetszik, hogy a csoportom ilyen aktív és a 32 GM-ből az NFC West 3 csapata tett már ki DC-t. 😊 Talán teszek majd ki én is bár én csak draft után "szoktam".Azért ellenem ne nagyon passzolj :p
DJ Reader, Vita Vea, Ndamukong Suh
Linval Joseph, Star Lotulelei, Xavier Williams + Trey Flowers, Brandon Graham
Chandler Jones, Sebastian Joseph-Day/Shamar Stephen, Sheldon Richardson, Markus Golden
Talán az utolsó nem ugyan az a kategória, mindenesetre örülök, hogy van No1A és No1B megldásom a futó posztra ilyen csoportban, ilyen védőfalak ellen...
- Samy, inkább passzolni kéne majd a csoportmeccseken...
alatriste