GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Rosenhaus táblázat 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Csvesz Denver Broncos 36 — Lions GM
Még két évig rookie szerződéssel eladó olcsón:
Jerome Baker LB 1500000 1500000 UFA
Rataxes
Hali, engem érdekelne. Mit jelent az olcsón? 😊
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 282 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Friss draft picket eltrade-elni? 🤔🤔
Paul43
Anno én elcseréltem az első draftom után kb 2 héttel az általam választott Eric Fishert Luke Joeckelre. Olyan jól jártam ezzel, mint a Jags IRL...
iktriad
Nem mintha Fisher egy telitalálat lett volna 😀
tenorx
De ő még a ligában van, szemben Mr. "10 évre megoldja az LT posztot a csapatnál aki draftolja" Lukekal...

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Paul43
Anno én elcseréltem az első draftom után kb 2 héttel az általam választott Eric Fishert Luke Joeckelre. Olyan jól jártam ezzel, mint a Jags IRL...
iktriad
Nem mintha Fisher egy telitalálat lett volna 😀
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 282 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Paul43
több mint 6 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Imádom Paul és Ádi beszélgetéseit a liciteknél 😀
több mint 6 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
Még két évig rookie szerződéssel eladó olcsón:
Jerome Baker LB 1500000 1500000 UFA

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Másik kérdés. A nickelbackekkel mi van? Ha megadok NB pozícióra embereket, akkor a front 7-ből front 6-et kell csinálnom, vagy meg lehet adni úgy a NB pozira az ember(eket), hogy így akkor defense-ben 12 poszt lesz? Mármint itteni depth chart megadás purpose ügyileg.
ljambrik
Hát a madden sim nem nagyon kezel sub-packageket, simán, akit harmadik CB-nek írsz be lesz az NB, akit negyediknek az a dime és időnként pályára kerül valamelyik safety is, az én tudásom szerint.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 341 — NFL bracket champion '26
@Gergőke Van Jeffersont a másik los angelesi csapat draftolta IRL. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 670
depth chart csinálásnál emlékszem egy olyan kérésre tavalyról, hogy egy ember csak egyszer szerepeljen a depth chartban (azaz ugyanaz az ember ne legyen egyszerre mondjuk kezdő guard és csere center, akkor se ha valójában ez így van). Ez még mindig így van?

Másik kérdés. A nickelbackekkel mi van? Ha megadok NB pozícióra embereket, akkor a front 7-ből front 6-et kell csinálnom, vagy meg lehet adni úgy a NB pozira az ember(eket), hogy így akkor defense-ben 12 poszt lesz? Mármint itteni depth chart megadás purpose ügyileg.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 6 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 670
Paul43
Van ilyen. Nyilván nem én kezdeményeztem. Első évében stabil csere lesz. Stabil csere OT-m van. Kaptam mellé egy ok pick kompenzációt, és két cserét vetminen még két évig. Az egyiket ráadásul hiányposztra, így hogy az ide húzott emberem UDFA sign lett csak.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 6 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
több mint 6 éve
5/33 Jacksonville Jaguars Charlie Heck OL North Carolina - 4/20 Houston Texans
Az egykori Jags (és jelenlegi Chiefs)OL edző Andy Heck fiát majdnem 1 körrel előbb vitte BoB. Szerintem jó esély elsz bekerülni a kezdőbe RT egyetleg RG poszton.Iktriad
Lehet, hogy elfogult vagyok, de azért valahol bízom benne, hogy a tavalyi első körös, korrektül bemutatkozó Tytus Howard meg tudja tartani a helyét RT-ként egy 4. körös rookie-val szemben. 😀 A rostert amúgy szerintem mindenképp megéri a srác, és akkor G-nak valóban odaférhet.
adam8
Versenyezhetnek majd, hogy melyikük draftolása volt a kevésbé elbaltázott BOB move. 😛
vassadi
Hát Howardot is valahova a negyedik kör közelébe szánták a pre-draft analystok, de szerintem eddig rendben van. 😀

több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910
Az egykori Jags (és jelenlegi Chiefs)OL edző Andy Heck fiát majdnem 1 körrel előbb vitte BoB. Szerintem jó esély elsz bekerülni a kezdőbe RT egyetleg RG poszton.Iktriad
Lehet, hogy elfogult vagyok, de azért valahol bízom benne, hogy a tavalyi első körös, korrektül bemutatkozó Tytus Howard meg tudja tartani a helyét RT-ként egy 4. körös rookie-val szemben. 😀 A rostert amúgy szerintem mindenképp megéri a srác, és akkor G-nak valóban odaférhet.
adam8
Versenyezhetnek majd, hogy melyikük draftolása volt a kevésbé elbaltázott BOB move. 😛
több mint 6 éve

több mint 6 éve
szerintem nem fontos rohanni, ha nem is 2-3 héten belül, de max a nyáron valamikor lesz új roster, benne a friss értékekkel meg újoncokkal, szóval "csak" a csapatokat kell átpakolni, én megvárnám azt.
kristof
Ez a baj, hogy nem biztos, hogy lesz a 19-hez is ilyen. Ha pedig lesz is, nekem basically május közepétől vizsgaidőszakom van, ráadásul eléggé benne van, hogy májustól júni közepéig-végéig tanulok, és mivel az embernek van utána élete, remélhetőleg már nem fulllekaranténozva, így könnyen lehet, hogy augusztus elejéig, vagy akár a végéig is húzódhat az, hogy ezeket megcsináljam. Nem rohanok, de később egyáltalán nem lesz annyi időm, mint amennyi a kövi két hétben lenne. Mondjuk ha másvalaki megcsinálja később, nekem az is jó.
dankodavid
Ha gondolod majd mondd el a metódust és segíthetek valamennyit.
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 659
szerintem nem fontos rohanni, ha nem is 2-3 héten belül, de max a nyáron valamikor lesz új roster, benne a friss értékekkel meg újoncokkal, szóval "csak" a csapatokat kell átpakolni, én megvárnám azt.
kristof
Ez a baj, hogy nem biztos, hogy lesz a 19-hez is ilyen. Ha pedig lesz is, nekem basically május közepétől vizsgaidőszakom van, ráadásul eléggé benne van, hogy májustól júni közepéig-végéig tanulok, és mivel az embernek van utána élete, remélhetőleg már nem fulllekaranténozva, így könnyen lehet, hogy augusztus elejéig, vagy akár a végéig is húzódhat az, hogy ezeket megcsináljam. Nem rohanok, de később egyáltalán nem lesz annyi időm, mint amennyi a kövi két hétben lenne. Mondjuk ha másvalaki megcsinálja később, nekem az is jó.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
szerintem nem fontos rohanni
kristof
Paul meg ne lássa ezt a hsz-t 😀
Löfli
A 2021-es draftot nem tolhatjuk le holnap?
tenorx
Minek várjunk holnapig?
empty taxi
Ahány pickem van a 2021-es drafton felőlem màr tegnap lenyomhatjuk 😉
több mint 6 éve
kristof
Löfli
tenorx
Minek várjunk holnapig?

Madden hates me.
több mint 6 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
kristof
Löfli
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 370 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kristof

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 172 — Browns GM

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 659
A kovetkezo 2-3 hetben ki fog derulni, hogy a 19-hez kiadnak-e friss rostert a 7 kornyi draftolttal. Amennyiben nem, es meg kell csinalnom a jatekosokat, van-e olyan, aki ebben segitene -valtasban tudnank dolgozni-, vagy csinaljam meg az elso mondjuk 4 kort, es haladjunk? Illetve meg az is kerdes, hogy a tavalyi rostert a fontosabb jatekosok ratingjeivel update-elve hasznaljuk, vagy az idei, full frissitettet? Utobbi azert fontos, mert ha a tavalyit vihetjuk, akkor a tavalyra csinalt rosterbe kene belerakni kb 200-250 jatekost, frissiteni ratinget etc, de lehet, hogy ez iyg kisebb melo, mint az egeszet elolrol megcsinalni.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Felraktam a második fülre:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit#gid=389912791

Ha a kettő lista egyezik, akkor jók vagyunk.

Mindenesetre bocs, hogy nem dobtam fel még tegnap, de nyilván ez is megvolt, még írogattam is, hogy mennyi van belőlük 😀
tenorx
Pár apróság:
- az IRL Pats LB Maluia, nem Malula
- Dustin Woodard C, nem CB
- Keyes-t draftolta Igor 7/5-re csak vmiért Thakarius Keyes-t elkezdte az nfl.com Bopete Keyes-nek hívni
- Stephen Sullivan kiment a játékban is, 7/21-re vitte a Colts
empty taxi
Na, ezért tökéletes a double check 😊
több mint 6 éve
 docs.google.com/spreadsheets/d/1Ows7qj05YP5CpTf0LnCKj3qs_dRw2r8V2W3keG8gQA0/edit#gid=389912791

Mindenesetre bocs, hogy nem dobtam fel még tegnap, de nyilván ez is megvolt, még írogattam is, hogy mennyi van belőlük 😀
tenorx
Pár apróság:
- az IRL Pats LB Maluia, nem Malula
- Dustin Woodard C, nem CB
- Keyes-t draftolta Igor 7/5-re csak vmiért Thakarius Keyes-t elkezdte az nfl.com Bopete Keyes-nek hívni
- Stephen Sullivan kiment a játékban is, 7/21-re vitte a Colts

Madden hates me.
több mint 6 éve
tenorx 14 202 — fő libsi