NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nyugalom, mondom majd az instrukciókat, de mindent a maga idejében. 😊Egy kicsit elvesztettem a fonalat, kinek meddig kell megirni hogy kivel szeretnék hosszabbítani?Azt, hogy szerda este kihirdetem azoknak a játékosoknak a listáját, akikkel hosszabbítani akarnak a GM-ek, azután beárazzák őket a rózik, ami nagyjából szűk egy hét alatt szokott meglenni, ezután lesz négy nap az ajánlatok leadására, majd az eredményhirdetést követően további három nap a javított ajánlatok megtételére. (Ennek a határidőnek a lejárta után pedig két napig lehet még franchise/transition tageket és RFA tendereket kiosztani.)Pár infó határidőkkel kapcsolatban:Ez most akkor pontosan mit jelent a hosszabbítással kapcsolatban?
Ha nem értetek egyet, jelezzétek, de az első szerződéshosszabbítási körben a szokásos egyhetes határidő helyett szerintem négy nap is bőven elég lesz az ajánlattételre, elvégre már most is kiszámolhatja mindenki, hogy milyen szerződést akar ajánlani a játékosainak, felesleges annyit várni.
A tag- és tenderkiosztásnak még nincs fix határideje, de ez majd két nappal a második szerződéshosszabbítási kör határideje után lesz. Ami nyilván attól függ, hogy a rózik mire végeznek a beárazással és mikor lehet elkezdeni az első körös ajánlatok küldését.
vassadi
Paul43
vassadi
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Közben megtalaltamEgy kicsit elvesztettem a fonalat, kinek meddig kell megirni hogy kivel szeretnék hosszabbítani?Azt, hogy szerda este kihirdetem azoknak a játékosoknak a listáját, akikkel hosszabbítani akarnak a GM-ek, azután beárazzák őket a rózik, ami nagyjából szűk egy hét alatt szokott meglenni, ezután lesz négy nap az ajánlatok leadására, majd az eredményhirdetést követően további három nap a javított ajánlatok megtételére. (Ennek a határidőnek a lejárta után pedig két napig lehet még franchise/transition tageket és RFA tendereket kiosztani.)Pár infó határidőkkel kapcsolatban:Ez most akkor pontosan mit jelent a hosszabbítással kapcsolatban?
Ha nem értetek egyet, jelezzétek, de az első szerződéshosszabbítási körben a szokásos egyhetes határidő helyett szerintem négy nap is bőven elég lesz az ajánlattételre, elvégre már most is kiszámolhatja mindenki, hogy milyen szerződést akar ajánlani a játékosainak, felesleges annyit várni.
A tag- és tenderkiosztásnak még nincs fix határideje, de ez majd két nappal a második szerződéshosszabbítási kör határideje után lesz. Ami nyilván attól függ, hogy a rózik mire végeznek a beárazással és mikor lehet elkezdeni az első körös ajánlatok küldését.
vassadi
Paul43
vassadi
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Egy kicsit elvesztettem a fonalat, kinek meddig kell megirni hogy kivel szeretnék hosszabbítani?Azt, hogy szerda este kihirdetem azoknak a játékosoknak a listáját, akikkel hosszabbítani akarnak a GM-ek, azután beárazzák őket a rózik, ami nagyjából szűk egy hét alatt szokott meglenni, ezután lesz négy nap az ajánlatok leadására, majd az eredményhirdetést követően további három nap a javított ajánlatok megtételére. (Ennek a határidőnek a lejárta után pedig két napig lehet még franchise/transition tageket és RFA tendereket kiosztani.)Pár infó határidőkkel kapcsolatban:Ez most akkor pontosan mit jelent a hosszabbítással kapcsolatban?
vassadi
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Azt, hogy szerda este kihirdetem azoknak a játékosoknak a listáját, akikkel hosszabbítani akarnak a GM-ek, azután beárazzák őket a rózik, ami nagyjából szűk egy hét alatt szokott meglenni, ezután lesz négy nap az ajánlatok leadására, majd az eredményhirdetést követően további három nap a javított ajánlatok megtételére. (Ennek a határidőnek a lejárta után pedig két napig lehet még franchise/transition tageket és RFA tendereket kiosztani.)Pár infó határidőkkel kapcsolatban:Ez most akkor pontosan mit jelent a hosszabbítással kapcsolatban?
vassadi
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Pár infó határidőkkel kapcsolatban:Ez most akkor pontosan mit jelent a hosszabbítással kapcsolatban?
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Pár infó határidőkkel kapcsolatban:Ha nem értetek egyet, jelezzétek, de az első szerződéshosszabbítási körben a szokásos egyhetes határidő helyett szerintem négy nap is bőven elég lesz az ajánlattételre, elvégre már most is kiszámolhatja mindenki, hogy milyen szerződést akar ajánlani a játékosainak, felesleges annyit várni.
több mint 4 éve
Paul43
557
Sokszor irl is mindegy milyen csapatod van 😊Csak IRL éppenséggel nem egy teljesen random Madden sim határozza meg a sorrendet. 😉Én inkább hagynám ahogy irl van. Nem véletlen találták ki az nfl-ben sem úgy. A rosszabb csapat offseasonben vigye csak az embereket, ha akarja.IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
Paul43
De jövőre felvetheted szabálymódosítási javaslatként és szavazhatunk róla.
vassadi
Ok ha nem felejtem el akkor majd beírom.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
IRL viszont mindenki úgy indul neki, hogy győzni szeretne, itt meg sokan a jobb draft pozícióért szállnak harcba 😊Én inkább hagynám ahogy irl van. Nem véletlen találták ki az nfl-ben sem úgy. A rosszabb csapat offseasonben vigye csak az embereket, ha akarja.IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
Paul43
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Csak IRL éppenséggel nem egy teljesen random Madden sim határozza meg a sorrendet. 😉Én inkább hagynám ahogy irl van. Nem véletlen találták ki az nfl-ben sem úgy. A rosszabb csapat offseasonben vigye csak az embereket, ha akarja.IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
Paul43
De jövőre felvetheted szabálymódosítási javaslatként és szavazhatunk róla.
több mint 4 éve
Paul43
557
Én inkább hagynám ahogy irl van. Nem véletlen találták ki az nfl-ben sem úgy. A rosszabb csapat offseasonben vigye csak az embereket, ha akarja.IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?
több mint 4 éve
braxa88
12 534
megtörtént.all-time draft tracker topicot lehetne frissíteni? 2015 után összevissza vannak a draftok különböző topicokbanFeloldottam a topicot, csinálhatod. 😊
braxa88
somoskovig
több mint 4 éve
Paul43
557
Mit tud ez az Elliot gyerek, hogy mindenki claimelni akarja? A végén meghozzátok a kedvem és beszállok az 5. helyemmel 😂😂
több mint 4 éve
ljambrik
601
Tysom Hill, QB/svajci bicska és a Saints új franchise irányítója megszerezheto RFA tenderrelHonnan tudod, hogy nem Teddy lesz az? 😉
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2020/2050167 | |
Spigo
több mint 4 éve
all-time draft tracker topicot lehetne frissíteni? 2015 után összevissza vannak a draftok különböző topicokbanFeloldottam a topicot, csinálhatod. 😊
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
all-time draft tracker topicot lehetne frissíteni? 2015 után összevissza vannak a draftok különböző topicokban
több mint 4 éve
Tysom Hill, QB/svajci bicska és a Saints új franchise irányítója megszerezheto RFA tenderrel| |
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Így van.Ha waiverről szednék fel valakit, akkor az a szerződés él, amivel elküldték, vagy az új szabályok szerinti összeg? Gondolok itt pl egy 3ik éves játékosra, akinek 600-as szerződése van, de az új szabály szerint 450 járna neki.Szerintem a régi szerződése. Ha lejár a waiver határidő és FA-ként igazolod újra, akkor adhatsz neki új szerződést az új minimumokkal.
Spigo
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Michael Thomas továbbra is vihető fr taggeltöbb mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha waiverről szednék fel valakit, akkor az a szerződés él, amivel elküldték, vagy az új szabályok szerinti összeg? Gondolok itt pl egy 3ik éves játékosra, akinek 600-as szerződése van, de az új szabály szerint 450 járna neki.Szerintem a régi szerződése. Ha lejár a waiver határidő és FA-ként igazolod újra, akkor adhatsz neki új szerződést az új minimumokkal.
Spigo
több mint 4 éve
Ha waiverről szednék fel valakit, akkor az a szerződés él, amivel elküldték, vagy az új szabályok szerinti összeg? Gondolok itt pl egy 3ik éves játékosra, akinek 600-as szerződése van, de az új szabály szerint 450 járna neki.