NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Volna kérdésem még szezonkezdet előtt. A szerződéssel bíró játékosok hosszabbítását szeretném tisztázni, hogy az pontosan miként néz ki, nehogy félreértesek legyen. Most nem vagyok gépnél de estig összeszedem minden kérdésen a témában és részletesen, példával illusztrálva leírom.Na, csak eljutottam idáig 😊
gabokocka
Tehát a kérdéseim, ha 1 év van hátra a szerződésből, és 3 évvel hosszabbítok, akkor nem 4 év lesz, hanem 3 az új szerződés hossza? Illetve a 75% az nem a teljes hosszra vonatkozik, hanem csak az adott évre? Tehát ha valainek 1 év 16 millió van vissza, akkor lehet 3 év 10 milliót ajánlani, de idén minimum 12-t kell keressen, és mondjuk egy 12 + 9 + 9 -es konstrukcióban?
Bocsi, hogy csak most, de inkább még a hosszabbítások előtt szeretném letisztázni, mint, hogy rossz ajánlatot tegyek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Oké, köszi.Akkor az idei rózi bizottság: alatriste, braxa, dankodavid, Egon bá, Klaci79, Rajna, SpigoJöhetnek majd nekem a számok
Paul43 fogja beárazni a rózik helyett a saját játékosaikat, az adminisztrációt én intézem.
A rózik közül kérek egy önkéntest, aki az én egy szem Landon Collinsom számait begyűjti majd a többiektől.
vassadi
Spigo
több mint 4 éve
vassadi
15 617
NyilvánAkkor az idei rózi bizottság: alatriste, braxa, dankodavid, Egon bá, Klaci79, Rajna, SpigoPaul lesz a beugró gondolom de nyilvan más rozik játékosát én is, az enyéimet pedig mások is árazzák majd.
Paul43 fogja beárazni a rózik helyett a saját játékosaikat, az adminisztrációt én intézem.
A rózik közül kérek egy önkéntest, aki az én egy szem Landon Collinsom számait begyűjti majd a többiektől.
vassadi
alatriste
több mint 4 éve
Akkor az idei rózi bizottság: alatriste, braxa, dankodavid, Egon bá, Klaci79, Rajna, SpigoPaul lesz a beugró gondolom de nyilvan más rozik játékosát én is, az enyéimet pedig mások is árazzák majd.
vassadi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Paul43
557
Mi lesz itt lassan Spigo & Co. GM játék? 😂😂😂
több mint 4 éve
Akkor az idei rózi bizottság: alatriste, braxa, dankodavid, Egon bá, Klaci79, Rajna, SpigoJöhetnek majd nekem a számok
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Akkor az idei rózi bizottság: alatriste, braxa, dankodavid, Egon bá, Klaci79, Rajna, SpigoPaul43 fogja beárazni a rózik helyett a saját játékosaikat, az adminisztrációt én intézem.
több mint 4 éve
Frissült a Falcons ke-ki: Jack Conklin, Denico Autry és Mike Hilton is elérhető. Egyikükért sem kérek túl sokat cap gondok miatt. Valamint Tyler Boyd is elérhető tag & trade keretében, ha valakinek kell egy az elmúlt 2 évben egyaránt 1000 yard fölé jutó elkapó és nem akar érte a piacon harcolni.
Szerkesztette: Shilkor
több mint 4 éve
braxa88
12 534
A tavalyiak közül ki szeretne rózi maradni és ki nem?maradok
@somoskovig @alatriste @braxa88 @dankodavid @Egon bá @Klaci79 @Rajna
Illetve somos, megtámogathatnád a népet egy tavalyi rózi táblázattal. 😊
vassadi
több mint 4 éve
Az enyém nincs meg akkor sem, illetve az egész össze van rendezve egy fullos kalkuláló táblába függvényekkel, meg ilyesmik... 😊 Illetve vezetve van benne az összes kapott ajánlat is.Hétvégén megpróbálom, sajnos olyan gépen van, aminek tönkrement a töltése, nem igazán lehet bekapcsolni 😊Emailek kozott nincs meg mindenkinek a visszakuldott excele esetleg?
somoskovig
dankodavid
több mint 4 éve
Paul43
557
Idén nem biztos, hogy a Rozi admint tudom vállalni, úgyhogy ha valaki jönne helyettem rozinak, az nem lenne rossz.Nem teljesen tudom pontosan ez mivel jár, de szívesen elvállalom, ha felszabadul egy hely.
somoskovig
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Hétvégén megpróbálom, sajnos olyan gépen van, aminek tönkrement a töltése, nem igazán lehet bekapcsolni 😊Emailek kozott nincs meg mindenkinek a visszakuldott excele esetleg?
somoskovig
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Idén nem biztos, hogy a Rozi admint tudom vállalni, úgyhogy ha valaki jönne helyettem rozinak, az nem lenne rossz.
több mint 4 éve
Hétvégén megpróbálom, sajnos olyan gépen van, aminek tönkrement a töltése, nem igazán lehet bekapcsolni 😊
több mint 4 éve
A tavalyiak közül ki szeretne rózi maradni és ki nem?Vállalom
vassadi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A tavalyiak közül ki szeretne rózi maradni és ki nem?Maradok.
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
A tavalyiak közül ki szeretne rózi maradni és ki nem?tudok maradni
vassadi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
A tavalyiak közül ki szeretne rózi maradni és ki nem?Én maradok
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A tavalyiak közül ki szeretne rózi maradni és ki nem?@somoskovig @alatriste @braxa88 @dankodavid @Egon bá @Klaci79 @Rajna
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
A Cowboysnak lesz bőven 5. éves opció lehetôsége 🙀🙀
több mint 4 éve
vassadi
15 617
a régi posztokat lehetne törölni a szabálykönyv topikból?Már csak az idei van ott.
ctrl+f-nél jó, ha csak egy, aktualizált verzióban lehet keresni
kristof
több mint 4 éve
Volna kérdésem még szezonkezdet előtt. A szerződéssel bíró játékosok hosszabbítását szeretném tisztázni, hogy az pontosan miként néz ki, nehogy félreértesek legyen. Most nem vagyok gépnél de estig összeszedem minden kérdésen a témában és részletesen, példával illusztrálva leírom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
a régi posztokat lehetne törölni a szabálykönyv topikból?ctrl+f-nél jó, ha csak egy, aktualizált verzióban lehet keresni
több mint 4 éve
vassadi
15 617
@tenorx @Beki @Habi @Göbi @Igor @dankodavid @kristof @Klaci79 @Gergőke @iktriad @Rajna @Löfli @kristóf17 @Döme @BrainKingSoldier @ljambrik @empty taxi @Rataxes @Chargers LT @Heisman Trophy @Spigo @DeSean @habakukk @Shilkor @gabokocka @Egon @Paul43 @alatriste @somoskovig @braxa88 @adam8Az alábbi Doodle-ben kéretik jelezni, hogy ki marad és ki nem:
https://doodle.com/poll/fwy8bh7wwpha7hkq