GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Ettől a te rostered nem lesz jobb, bár a madden miatt úgyis mindegy, az lj faktor eldönti 😊Sok sikert Xavier Woods-szal! 😊Lamar, Godwin, John Brown, 2 első körös pick, 34 millió cap space (ebből lesz kb 50-55 millió a tisztogatás után)Mondjuk ezzel kb fel is soroltad a roster értelmezhető tagjait, akiknek nem jár le a szerződése... 😀
Yeah, this should be a fun year.
Igor
somoskovig
Igor
több mint 4 éve
Sok sikert Xavier Woods-szal! 😊Lamar, Godwin, John Brown, 2 első körös pick, 34 millió cap space (ebből lesz kb 50-55 millió a tisztogatás után)Mondjuk ezzel kb fel is soroltad a roster értelmezhető tagjait, akiknek nem jár le a szerződése... 😀
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Lamar, Godwin, John Brown, 2 első körös pick, 34 millió cap space (ebből lesz kb 50-55 millió a tisztogatás után)Mondjuk ezzel kb fel is soroltad a roster értelmezhető tagjait, akiknek nem jár le a szerződése... 😀
Igor
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Lamar, Godwin, John Brown, 2 első körös pick, 34 millió cap space (ebből lesz kb 50-55 millió a tisztogatás után)David Johnsont ne hagyd ki 😀
Igor
több mint 4 éve
Fitzmagic ára tegnap óta felment... Csak mondom. 😎 Aki leszivatta a Patset...Már 3 helyett 4 első kört kérek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Lamar, Godwin, John Brown, 2 első körös pick, 34 millió cap space (ebből lesz kb 50-55 millió a tisztogatás után)Yeah, this should be a fun year.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Tag/tender értékek, rookie fizetések, stb. már számolás alatt, úgy tűnik a Vikings élére is megvan már az új GM, konkrétumok hamarosan.Két rookie szerződés alatt játszó fiatal ígéretes QB van a rosteremen...
Addig is, ha valaki adna el minőségi kezdő QB-t, keressen bátran, bármelyik játékos és bármelyik pick mozdítható.
vassadi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Winston megfelelő ellenértékért vihető 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Tag/tender értékek, rookie fizetések, stb. már számolás alatt, úgy tűnik a Vikings élére is megvan már az új GM, konkrétumok hamarosan.Addig is, ha valaki adna el minőségi kezdő QB-t, keressen bátran, bármelyik játékos és bármelyik pick mozdítható.
több mint 4 éve
Úgy tűnik nyugodt draftom lesz. Nem is kell majd sietnem, mert csak a 3. végén jövök először 😊Ezen azért, ha akarsz, tudunk segíteni 😊
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Úgy tűnik nyugodt draftom lesz. Nem is kell majd sietnem, mert csak a 3. végén jövök először 😊
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem Ádi nem bánkódna, ha Fuller végül teljesitené azt a plussz 331 yardot a Titans ellen 😂Én Ádi sem 😀
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Szerintem Ádi nem bánkódna, ha Fuller végül teljesitené azt a plussz 331 yardot a Titans ellen 😂Kicsit nehezményezem, hogy nem nézed ki Will Fullerből, hogy az utolsó meccsen szerez legalább 331 elkapott yardot amivel aktiválna egy kondíciót, amúgy minden rendben.Sziasztok!Igen
A Vikings még mindig abandoned / eladó?
Köszi!
Laci
ljambrik
Megcsináltam a szokásos draft trackert, teljesen naprakész, kondíciókkal, kompenzációs pickekkel, mindennel:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZRaK7iAbqeGTKSlyN42k0ZyKItcxuYETlwCtKDIaPuA/edit?usp=sharing
A fórumos trackerből egyelőre nem töröltem ki az idei pickekre vonatkozó kondíciókat, csak bejelöltem mindegyiknél, hogy teljesült-e vagy sem. Az érintettek azért nézzenek rá, hogy minden stimmel-e, hátha elnéztem valamit.
A 2019-es és 2020-as roster fájl, illetve az aktuális draft tracker linkelve a kiemelt kommentben.
vassadi
alatriste
több mint 4 éve
Kicsit nehezményezem, hogy nem nézed ki Will Fullerből, hogy az utolsó meccsen szerez legalább 331 elkapott yardot amivel aktiválna egy kondíciót, amúgy minden rendben.Sziasztok!Igen
Köszi!
Laci
ljambrik
Megcsináltam a szokásos draft trackert, teljesen naprakész, kondíciókkal, kompenzációs pickekkel, mindennel:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZRaK7iAbqeGTKSlyN42k0ZyKItcxuYETlwCtKDIaPuA/edit?usp=sharing
A fórumos trackerből egyelőre nem töröltem ki az idei pickekre vonatkozó kondíciókat, csak bejelöltem mindegyiknél, hogy teljesült-e vagy sem. Az érintettek azért nézzenek rá, hogy minden stimmel-e, hátha elnéztem valamit.
A 2019-es és 2020-as roster fájl, illetve az aktuális draft tracker linkelve a kiemelt kommentben.
vassadi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Sziasztok!Igen
Köszi!
Laci
ljambrik
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Pedig tavaly eleg eros ellenerteket adtam volna Trent Williamsert, es, amint latjuk, nem sokat szamitott volna, ha nem ott jatszik 😀 😕drága és közepesen szar játékosok eladók!Az a Trai Turner szerződés elég jól néz ki 😀
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1745888
Löfli
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
drága és közepesen szar játékosok eladók!Az a Trai Turner szerződés elég jól néz ki 😀
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1745888
Löfli
Liverpool Fc
több mint 4 éve
drága és közepesen szar játékosok eladók!több mint 4 éve
Ke-Ki:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Trubisky szintén!Én egy értelmes irányítót kérek karácsonyra 😀Akkor Fitzmagic a te embered 😁
Löfli
És óriási szerencsédre eladó!
A Jézuska hozta őt neked 😎
Chargers LT
több mint 4 éve
Én egy értelmes irányítót kérek karácsonyra 😀Akkor Fitzmagic a te embered 😁
Löfli
És óriási szerencsédre eladó!
A Jézuska hozta őt neked 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Minden GM társamnak áldott, békés, boldog Karácsonyt kívánok! 🙂