GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Köszi Lofli!Nálam jó a meglátás. A kezdőm leggyengébb pontja Hart.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
1/11 Pittsburgh Steelers (NYJ via ARI) - Jedrick Wills, OT (Alabama)Pamphile és Nsekhe nem megoldás.
Tökéletesen látod! Akkor legyen az, hogy Dillard a LT és Feiler a RT! Meg tudom oldani és a két említett úr, csak cserék lesznek. De várj! Ők is a keretben! 😂
Ettől függetlenül jó játékos persze, talán viszem is 😉
több mint 6 éve
Nem értettem már mit akarsz lecserélni a liga egyik legjobb fiatal safetyjén 😀1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)ja, asszem azt akartam 😀
A class legjobb safety-je jöhet Reid helyére.
Mármint Reid mellé? 😀
tenorx
Löfli
Mindenesetre nem lett rossz mock, de mint ahogy eddig is BPA-zni fogok.
Vannak gyengébb/erősebb részek a rosteremen, de nem fogok nagy talentet ott hagyni 😊
több mint 6 éve
1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)ja, asszem azt akartam 😀
A class legjobb safety-je jöhet Reid helyére.
Mármint Reid mellé? 😀
tenorx

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
1/24 Buffalo Bills (CLE) - Xavier McKinney, S (Alabama)A class legjobb safety-je jöhet Reid helyére.
Mármint Reid mellé? 😀
több mint 6 éve
Hozzám LB-t draftolni alapvető. Azt sajnálva láttam hogy ebben a mockban kiment előttem a 3 nagy WR, ha pont az lenne bent akit szeretnék lehet megfontolnám 😀De most indul nekem hogy melyik LB/CB tetszik meg igazán és az igazi scouting a Bearsben 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
érdekes ez a Tennessee Öregfiúk támadósor, bár egy utolsó nagy év még lehet bennükesküszöm izgalmasnak tűnik a szezon már ennyi DC alapján is 😀
több mint 6 éve
Reagort egy fokkal előrébb raktam, igazából az első vázlatban még Mims volt beírva hozzád, de meggondoltam magam 😀na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Alapvetően nem rossz amiket hozzám írtál. Bár azért Fred Warnert túlfizetettnek nem lehet mondani. Illetve hogyhogy Reagor és nem Mims pl? Amúgy van egy hihetetlen Tajae Sharpe is a keretemben 😂😂
Löfli
Paul43
mondanám, hogy Epenesa is hasonló mint Reagor/Mims, de ő tényleg a combine miatt esett ki nálam az 1. körből, bár simán benne van, hogy IRL meg itt is elviszi valaki.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
2. Ha már EDGE rushert akarsz nekem, akkor A.J. Epenesa jöhetett volna inkább. De látom, nálad ő be se került az 1. körbe. WTF?
Amúgy köszi szépen az elkészítését!
iktriad
Derrick Brownnal vagyok még így, szopkodják össze-vissza, de én nem tudtam top10-be rakni 😀

Don't blink!
több mint 6 éve
Iupatira gondoltam, de ő se jobb 😀na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Pugh nem nálam játszik. 😀
Löfli
adam8

Don't blink!
több mint 6 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Pugh nem nálam játszik. 😀
Löfli
több mint 6 éve
Egyetértek veled, hogy a pályán viszont nagyon jól mutat a srác és egy nem túl acélos combine miatt nem kellene annyira letolni, de lehet más ezt másképp látja.De pl. Empty IRL combine utáni mockjában most is ő a 2. EGGE rusher, akit elvisznek. Ha GM lennék, és Young már (jó rég) nincs bent és mondjun nagyon kéne edge rusher, nálam ő lenne a B. opció.Epenesa nagyon elrontotta a Combine-t, lehet amiatt csúszott ki. Érdekes, hogy több oldal is lerakta 2. kör elejére.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
2. Ha már EDGE rushert akarsz nekem, akkor A.J. Epenesa jöhetett volna inkább. De látom, nálad ő be se került az 1. körbe. WTF?
iktriad
Paul43
iktriad
több mint 6 éve
De pl. Empty IRL combine utáni mockjában most is ő a 2. EGGE rusher, akit elvisznek. Ha GM lennék, és Young már (jó rég) nincs bent és mondjun nagyon kéne edge rusher, nálam ő lenne a B. opció.Epenesa nagyon elrontotta a Combine-t, lehet amiatt csúszott ki. Érdekes, hogy több oldal is lerakta 2. kör elejére.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
iktriad
Paul43
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊Alapvetően nem rossz amiket hozzám írtál. Bár azért Fred Warnert túlfizetettnek nem lehet mondani. Illetve hogyhogy Reagor és nem Mims pl? Amúgy van egy hihetetlen Tajae Sharpe is a keretemben 😂😂
Löfli
több mint 6 éve
Epenesa nagyon elrontotta a Combine-t, lehet amiatt csúszott ki. Érdekes, hogy több oldal is lerakta 2. kör elejére.na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊1. Így lett volna az igazi "The Denver Post Mock Draft 2020 by Ryan O'Halloran" - ha már ott írkál az egyik legjobb NFL beat writer. 😊
Löfli
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
na jöhet a savazás, ilyet úgyse nagyon írtam még 😊

Don't blink!
több mint 6 éve
Nana, a sötét nagyurat nem szabad leírni 😁 Majd ha csak 10-6-ot csinál a csapat akkor jogos.Kár hogy még itt😉isjó a Pats 😕 😀
Heisman Trophy
vassadi
több mint 6 éve
Kár hogy még itt is jó a Pats 😕 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tényleg nagyon kemény lett.
több mint 6 éve
Elég brutál, pont ezt akartam én is kifejezni.