NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Majd kaphatnánk a közeljövőben egy offseason timeplant, hogy tudjuk mikor mi lesz vagy kezdődik, stb. Vagy van már van egy ilyen valahol?Hétvégén igyekszem összeírni a menetrendet.
Paul43
Én a tavalyi rozi táblázatot kerestem de nem találtam. Az elérhető?@somoskovig nem tette publikussá, rajta keressétek. 😊
alatriste
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Én a tavalyi rozi táblázatot kerestem de nem találtam. Az elérhető?Igen, azt mindenkepp szeretnem en is hasznalni, mert tavalyi offseasonben csak igeret volt arra, hogy megkapjuk, emlekeim szerint.
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Én a tavalyi rozi táblázatot kerestem de nem találtam. Az elérhető?
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Paul43
557
Majd kaphatnánk a közeljövőben egy offseason timeplant, hogy tudjuk mikor mi lesz vagy kezdődik, stb. Vagy van már van egy ilyen valahol?
több mint 4 éve
Luke olcsóért vkinek?Nem is olyan rossz a Kelvin Benjamin trade 😀
Még jó, hogy nem azután, hogy hosszabbítottam vele...
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43
557
Luke olcsóért vkinek?Milyen picket adsz mellé? 😉
Még jó, hogy nem azután, hogy hosszabbítottam vele...
gabokocka
több mint 4 éve
Luke olcsóért vkinek?Még jó, hogy nem azután, hogy hosszabbítottam vele...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁Ami engem illet, a posztot nem volt nehéz eltalálni, nyilván nincs azon mit smokescreenelni, hogy a QB a legnagyobb need. De bármekkora is a kényszer, Frommot biztos nem pánik-húznám be az első körben. Szerintem ő tipikusan az az irányító, akit ha az ember elvisz kezdőnek, akkor egy darabig lehet örülni, hogy "hurrá, olyan QB-m van, aki nem teljesen homály", borderline playoff csapatot még talán lehet is vele építeni, de végül a verdikt óhatatlanul az lesz, hogy amit ő tud, az kevés, nem vált be, új kezdő után kell nézni. Daltonéhoz vagy Mariotáéhoz hasonló pályafutást nézek ki belőle legjobb esetben. Egy ideig el lehet vele bohóckodni, de ha valaki komoly eredményeket akar, azt ne tőle/vele várja. Szóval nyilván megvan a realitása annak, hogy QB-ba invesztálom az első körömet, de ha így is lesz, akkor maximum olyanba, aki tényleges megoldást jelenthet hosszú távon, nem pedig csak legfeljebb ideig-óráig illúzióját kelti annak, hogy meg van oldva a poszt. 😊
Chargers LT
több mint 4 éve
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁Én BPA-zni fogok az első körben szerintem 😀 Remélhetőleg mondjuk akkor a BPA pont LB vagy OT legyen 😊
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Paul43
557
Frissítettem a KeKi-tbowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2020/2034758
több mint 4 éve
Paul43
557
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁Én merges vagyok rád, mert engem kihagytál 😂😂
Chargers LT
több mint 4 éve
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁Mondanám, hogy nem fogok LB-t húzni első körben, de két éve is megtetszett egy playa annyira, hogy másik ligámban ki is vittem (LVE).
Chargers LT
A csapat komplett annyira, hogy gyakorlatilag holnap is ki tudnék állni mindkét oldalt 1-1 kezdőre való játékossal, de természetesen az upgrade sok helyen elfér... 😊
Liverpool Fc
több mint 4 éve
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁😀
Chargers LT
Nekem elég sok posztra kell játékos, de majd FA után dől el, hogy mi lesz a need az első körben 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁Tök őszintén, még nem ismerem annyira a prospecteket, hogy reális véleményt tudjak formálni.
Chargers LT
Super Bowl után szoktam filmeket nézni meg olvasgatni róluk.
Az OT nem rossz irány, de simán lehet, hogy BPA-zok majd.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁Jó volt! Mint mindig 😉
Chargers LT
több mint 4 éve
A mockom túl korai volt úgy nézem 😂 sok GMet nem érintett érzékenyen 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Chubbért adok egy 2.kört ha gondolodTenorx nem menő ebben a topicban a pozitív komment, de nálam ez a két draft jobb mint a solid B 😉Kösz, appreciate it.
(Amúgy Love kezdő safety lett év végére)
braxa88
Voltak dolgok amik nagyon bejöttek, de a Chubb + Payne dolog kicsit fáj, underperformolnak nagyon.
Loveról akkor kurvára lemaradtam 😀
tenorx
több mint 4 éve
Tenorx nem menő ebben a topicban a pozitív komment, de nálam ez a két draft jobb mint a solid B 😉Kösz, appreciate it.
(Amúgy Love kezdő safety lett év végére)
braxa88
Voltak dolgok amik nagyon bejöttek, de a Chubb + Payne dolog kicsit fáj, underperformolnak nagyon.
Loveról akkor kurvára lemaradtam 😀
több mint 4 éve
Paul43
557
Na ha ennyire Edge need van sokaknál, akkor lehet jönni az ajánlatokkal. A tavalyi draftom legalább ebből a szempontból egészen kiválóan sikerült (Allen, Sweat, Crosby), így ha valaki megdob valami nagyon kellemes ajánlattal, akkor lehet olcsób tud nagyon jó embert szerezni tőlem 😉
több mint 4 éve
Jah, ha az én véleményem a lényeg, az a következő: nekem mindhárman tetszenek, más-más karakterek. Nálam a combine sokat nyom a latba, valószínűleg idén is utána lesz végső sorrendem a játékosokat illetően.Nem igy ertettem, hanem, a szemelyes velemenyedre voltam kivancsi, ha van a kerdesben 😀 Nem is eltalalni kell, ennek a lenyege a szorakoztatas es/vagy szorakozas, amig megirod, es tok jo volt olvasni, maga a gondolatmenet erdekelt cssak😊Ok, hát pont az ilyen kérdés tök felesleges 😀 Egyrészt honnan tudnám, hogy kinek ki a kedvence, akkor megkérdezhettem volna mindenkit, kit írjak be....de az nem mock akkor, hanem kívánság műsor 😀Kettes szamu kerdes. Miert Lamb kerul hozzam, es miert nem Jeudy? Van elozetes listam, es mindenkepp a bent levo, legjobb jatekost fogom elvinnie a WR-OT-CB posztharmasbol, de kozel sem mondanam, hogy Lamb fele hajlanek.Pont most javítottam 😀 Nem hagytam ki amúgy, csak elsőre át kellett írni a tradek miatt a mock elejét...és így pont ő kiesett. De természetesen már ott a neve.Chargers LTNem akarok kotekedni, de... Nalad nem fer be az elso korbe Jeudy?
dankodavid
Chargers LT
dankodavid
Másrészt, ha már nézegetsz mockokat, abszolút vegyes a kép. Valahol Lamb sima első, valahol Laviskát imádják, de nyilván Jeudy is ugyanez, neki nagyobb a hypeja is a Bama miatt.
Chargers LT
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nem igy ertettem, hanem, a szemelyes velemenyedre voltam kivancsi, ha van a kerdesben 😀 Nem is eltalalni kell, ennek a lenyege a szorakoztatas es/vagy szorakozas, amig megirod, es tok jo volt olvasni, maga a gondolatmenet erdekelt cssak😊Ok, hát pont az ilyen kérdés tök felesleges 😀 Egyrészt honnan tudnám, hogy kinek ki a kedvence, akkor megkérdezhettem volna mindenkit, kit írjak be....de az nem mock akkor, hanem kívánság műsor 😀Kettes szamu kerdes. Miert Lamb kerul hozzam, es miert nem Jeudy? Van elozetes listam, es mindenkepp a bent levo, legjobb jatekost fogom elvinnie a WR-OT-CB posztharmasbol, de kozel sem mondanam, hogy Lamb fele hajlanek.Pont most javítottam 😀 Nem hagytam ki amúgy, csak elsőre át kellett írni a tradek miatt a mock elejét...és így pont ő kiesett. De természetesen már ott a neve.Chargers LTNem akarok kotekedni, de... Nalad nem fer be az elso korbe Jeudy?
dankodavid
Chargers LT
dankodavid
Másrészt, ha már nézegetsz mockokat, abszolút vegyes a kép. Valahol Lamb sima első, valahol Laviskát imádják, de nyilván Jeudy is ugyanez, neki nagyobb a hypeja is a Bama miatt.
Chargers LT
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Ok, hát pont az ilyen kérdés tök felesleges 😀 Egyrészt honnan tudnám, hogy kinek ki a kedvence, akkor megkérdezhettem volna mindenkit, kit írjak be....de az nem mock akkor, hanem kívánság műsor 😀Kettes szamu kerdes. Miert Lamb kerul hozzam, es miert nem Jeudy? Van elozetes listam, es mindenkepp a bent levo, legjobb jatekost fogom elvinnie a WR-OT-CB posztharmasbol, de kozel sem mondanam, hogy Lamb fele hajlanek.Pont most javítottam 😀 Nem hagytam ki amúgy, csak elsőre át kellett írni a tradek miatt a mock elejét...és így pont ő kiesett. De természetesen már ott a neve.Chargers LTNem akarok kotekedni, de... Nalad nem fer be az elso korbe Jeudy?
dankodavid
Chargers LT
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Kettes szamu kerdes. Miert Lamb kerul hozzam, es miert nem Jeudy? Van elozetes listam, es mindenkepp a bent levo, legjobb jatekost fogom elvinnie a WR-OT-CB posztharmasbol, de kozel sem mondanam, hogy Lamb fele hajlanek.Pont most javítottam 😀 Nem hagytam ki amúgy, csak elsőre át kellett írni a tradek miatt a mock elejét...és így pont ő kiesett. De természetesen már ott a neve.Chargers LTNem akarok kotekedni, de... Nalad nem fer be az elso korbe Jeudy?
dankodavid
Chargers LT
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Pont most javítottam 😀 Nem hagytam ki amúgy, csak elsőre át kellett írni a tradek miatt a mock elejét...és így pont ő kiesett. De természetesen már ott a neve.Chargers LTNem akarok kotekedni, de... Nalad nem fer be az elso korbe Jeudy?
dankodavid
Ha már WR-ek, érdekes, hogy pont idén, amikor IRL 5-7 első körös WR is lehet, nálunk nagyon el vannak most osztva, alig van WR needes csapat (köszönhetően az IRL sok jó fiatalnak és bevált korai körösöknek), így ha nem lesznek nagy tradek, akkor 2. körben sok jó WR vihető majd nálunk.
Bezzeg Edge pont fordítva...sok csapatnál hiány a jó LB, Edge, de a draft class idén ezekben nem bővelkedik.
Szerkesztette: Chargers LT