NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Diggs és Fitzpatrick között azért messze nincs ekkora különbség.Több van, szerintem. 😀 De ismét csak Steelers bias.
braxa88
www.youtube.com/watch?v=M7EIRjhu5X8
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Diggs és Fitzpatrick között azért messze nincs ekkora különbség.Egy Steelers szurkolónak? 😉
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Diggs és Fitzpatrick között azért messze nincs ekkora különbség.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nem tudom mi ez az új módi, de légyszi a tradeknél - ahogy eddig is - írjátok oda a pickekhez, hogy eredetileg melyik csapaté (vagy ideinél a pontos sorszámát), a későbbi visszakereshetőség érdekében, akkor pedig pláne, ha a csapatnak több pickje is van az adott körben.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
látok olyat az 5. éves opciónál, hogy tavaly lehívták, most meg visszamondták.Az opciós év FA-nyitásáig vissza lehet vonni az opciót, ami kvázi egy cap büntetés nélküli cutnak minősül.
Az ilyen meggondoltam magam, milyen körülmények között lehet?
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
látok olyat az 5. éves opciónál, hogy tavaly lehívták, most meg visszamondták.Az ilyen meggondoltam magam, milyen körülmények között lehet?
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Saints franchise tag:Erről minden évben megfeledkezik valaki... 😊 Csak azután kell rátenni a franchise taget, ha nem sikerül vele hosszabbítani.
Dak Prescott QB - 21.261.000 $
Egon bá
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Igen, használhatod.A kérdés nem is Ő, hanem hogy a saját tag-em elhasználhatom-e a resign időszak után saját lejárósra?TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
(Saját tagem nem osztottam ki Clark elvileg a Bucs TAG-jét viszi el).
| Ugyanitt S. Thomas 2 marék szotyiért eladó. |
alatriste
Paul43
alatriste
több mint 4 éve
Paul43
557
Szerintem simám. De azért valaki okosabb véleményét is várd meg.A kérdés nem is Ő, hanem hogy a saját tag-em elhasználhatom-e a resign időszak után saját lejárósra?TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
alatriste
Paul43
alatriste
több mint 4 éve
A kérdés nem is Ő, hanem hogy a saját tag-em elhasználhatom-e a resign időszak után saját lejárósra?TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
alatriste
Paul43
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Paul43
557
TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
alatriste
több mint 4 éve
TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?(Saját tagem nem osztottam ki Clark elvileg a Bucs TAG-jét viszi el).
Liverpool Fc
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Drew Brees tag&trade keretében továbbra is vihető, megfizethető áron. 😀
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nincs olyan kikötés, hogy tagelt játékost nem lehet.Azt tudom, de ez tageltre is vonatkozik? Nekem ez furcsa.Igen, adott játékost kétszer lehet tradelni egy szezonban.És tovább lehet az ilyen játékost trade-elni azonnal annak aki épp trade utján szerezte meg?Hunter Henrynél nem kell külőn beírni hogy tag+trade?@Heisman Trophy-nak természetesen a rend kedvéért be kell majd írnia a megfelelő topikba, hogy taget kap, én egy kicsit előreszaladtam. 😊
Illetve ezt az összes UFA-s trade-re is kérdem.
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
Paul43
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Idén első koros volt, úgyhogy az számít.Akkor már csak azt kellene egyértelműsíteni, hogy a második csapatos All-Pro tagság is számít-e vagy csak az első, és hogy melyik pickekre vonatkozik a kondíció (a Steelersnek jövőre például két 4. köre is van). 😊pont most írtam ezt privátban neked, én is így gondoltam, bocsánat a hibáért 😊Jogos!+ : ha Fiztpatrick all-pro lesz a következő két évben egy extra 4.körEzt azért pontosítsátok. Elég a két szezon egyikében All-Pro-nak lennie vagy mindkettőben kell, csak első csapatos tagság számít-e vagy a második is érvényes, konkrétan melyik pick(ek), ...
Heisman Trophy
@Klaci79
vassadi
Ha jövőre all pro, akkor 2021-es 4.kör, ha egy évvel később, akkor 2022-es. De az első kioltja a 2.-at! Vagyis max egy db 4.kör megy. Ha ez jövőre lesz, akkor levehetjuk a kondíciót a 2022-es pickrol.
Klaci79
Heisman Trophy
vassadi
Illetve a Steelers saját 4.köre.
több mint 4 éve
Paul43
557
Azt tudom, de ez tageltre is vonatkozik? Nekem ez furcsa.Igen, adott játékost kétszer lehet tradelni egy szezonban.És tovább lehet az ilyen játékost trade-elni azonnal annak aki épp trade utján szerezte meg?Hunter Henrynél nem kell külőn beírni hogy tag+trade?@Heisman Trophy-nak természetesen a rend kedvéért be kell majd írnia a megfelelő topikba, hogy taget kap, én egy kicsit előreszaladtam. 😊
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Igen, adott játékost kétszer lehet tradelni egy szezonban.És tovább lehet az ilyen játékost trade-elni azonnal annak aki épp trade utján szerezte meg?Hunter Henrynél nem kell külőn beírni hogy tag+trade?@Heisman Trophy-nak természetesen a rend kedvéért be kell majd írnia a megfelelő topikba, hogy taget kap, én egy kicsit előreszaladtam. 😊
Paul43
vassadi
Paul43
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Akkor már csak azt kellene egyértelműsíteni, hogy a második csapatos All-Pro tagság is számít-e vagy csak az első, és hogy melyik pickekre vonatkozik a kondíció (a Steelersnek jövőre például két 4. köre is van). 😊pont most írtam ezt privátban neked, én is így gondoltam, bocsánat a hibáért 😊Jogos!+ : ha Fiztpatrick all-pro lesz a következő két évben egy extra 4.körEzt azért pontosítsátok. Elég a két szezon egyikében All-Pro-nak lennie vagy mindkettőben kell, csak első csapatos tagság számít-e vagy a második is érvényes, konkrétan melyik pick(ek), ...
Heisman Trophy
@Klaci79
vassadi
Ha jövőre all pro, akkor 2021-es 4.kör, ha egy évvel később, akkor 2022-es. De az első kioltja a 2.-at! Vagyis max egy db 4.kör megy. Ha ez jövőre lesz, akkor levehetjuk a kondíciót a 2022-es pickrol.
Klaci79
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Paul43
557
És tovább lehet az ilyen játékost trade-elni azonnal annak aki épp trade utján szerezte meg?Hunter Henrynél nem kell külőn beírni hogy tag+trade?@Heisman Trophy-nak természetesen a rend kedvéért be kell majd írnia a megfelelő topikba, hogy taget kap, én egy kicsit előreszaladtam. 😊
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
pont most írtam ezt privátban neked, én is így gondoltam, bocsánat a hibáért 😊Jogos!+ : ha Fiztpatrick all-pro lesz a következő két évben egy extra 4.körEzt azért pontosítsátok. Elég a két szezon egyikében All-Pro-nak lennie vagy mindkettőben kell, csak első csapatos tagság számít-e vagy a második is érvényes, konkrétan melyik pick(ek), ...
Heisman Trophy
@Klaci79
vassadi
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Jogos!+ : ha Fiztpatrick all-pro lesz a következő két évben egy extra 4.körEzt azért pontosítsátok. Elég a két szezon egyikében All-Pro-nak lennie vagy mindkettőben kell, csak első csapatos tagság számít-e vagy a második is érvényes, konkrétan melyik pick(ek), ...
Heisman Trophy
@Klaci79
vassadi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
vassadi
15 617
+ : ha Fiztpatrick all-pro lesz a következő két évben egy extra 4.körEzt azért pontosítsátok. Elég a két szezon egyikében All-Pro-nak lennie vagy mindkettőben kell, csak első csapatos tagság számít-e vagy a második is érvényes, konkrétan melyik pick(ek), ...
Heisman Trophy
@Klaci79
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Hunter Henrynél nem kell külőn beírni hogy tag+trade?@Heisman Trophy-nak természetesen a rend kedvéért be kell majd írnia a megfelelő topikba, hogy taget kap, én egy kicsit előreszaladtam. 😊
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
Hunter Henrynél nem kell külőn beírni hogy tag+trade?Illetve ezt az összes UFA-s trade-re is kérdem.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Tehát a kérdéseim, ha 1 év van hátra a szerződésből, és 3 évvel hosszabbítok, akkor nem 4 év lesz, hanem 3 az új szerződés hossza?Igen. De ezt mindig is így csináltuk. 😊
gabokocka
Illetve a 75% az nem a teljes hosszra vonatkozik, hanem csak az adott évre? Tehát ha valainek 1 év 16 millió van vissza, akkor lehet 3 év 10 milliót ajánlani, de idén minimum 12-t kell keressen, és mondjuk egy 12 + 9 + 9 -es konstrukcióban?Így van.
gabokocka