NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Melyik kedd?Két rózitól és a pót-rózitól már megkaptam a számokat. A hétvége folyamán a többiek is küldik, ugye? 😊Keddnél hamarabb biztos nem
vassadi
braxa88
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Két rózitól és a pót-rózitól már megkaptam a számokat. A hétvége folyamán a többiek is küldik, ugye? 😊Keddnél hamarabb biztos nem
vassadi
több mint 4 éve
Paul43
557
Oks értem. Köszi 👍@vassadi: a Washington a 8. helyen húz a lista szerint, miért 4/9 a pickje?Mert az azonos mérlegű csapatok között körönként rotálódnak a pickek, ahogy IRL is.
Paul43
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
@vassadi: a Washington a 8. helyen húz a lista szerint, miért 4/9 a pickje?Mert az azonos mérlegű csapatok között körönként rotálódnak a pickek, ahogy IRL is.
Paul43
több mint 4 éve
Paul43
557
@vassadi: a Washington a 8. helyen húz a lista szerint, miért 4/9 a pickje?
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Két rózitól és a pót-rózitól már megkaptam a számokat. A hétvége folyamán a többiek is küldik, ugye? 😊
több mint 4 éve
Köszi @vassadi !Valamiért nekem az volt meg, hogy átlagolni kell.
több mint 4 éve
ljambrik
601
ezt hova fogjátok felölteni?@somoskovigHétvégén megpróbálom előtúrni.
Tudom már többször szóba került, de nem lehetne valahogy a Rosenhaus árazást nyilvánosságra hozni? Ha nincs is meg a spéci táblád, a PM-jeid közül az egyes tagok árazásának közzétételével viszonylag gyorsan ki lehet nyerni a 95-80 százalékokat. A hosszabbításoknál mindig fontos segítség volt a tavalyi igények feltérképezése, és nem lenne jó ha ez kiesne.
Rataxes
somoskovig
több mint 4 éve
@somoskovigHétvégén megpróbálom előtúrni.
Tudom már többször szóba került, de nem lehetne valahogy a Rosenhaus árazást nyilvánosságra hozni? Ha nincs is meg a spéci táblád, a PM-jeid közül az egyes tagok árazásának közzétételével viszonylag gyorsan ki lehet nyerni a 95-80 százalékokat. A hosszabbításoknál mindig fontos segítség volt a tavalyi igények feltérképezése, és nem lenne jó ha ez kiesne.
Rataxes
több mint 4 éve
@somoskovigTudom már többször szóba került, de nem lehetne valahogy a Rosenhaus árazást nyilvánosságra hozni? Ha nincs is meg a spéci táblád, a PM-jeid közül az egyes tagok árazásának közzétételével viszonylag gyorsan ki lehet nyerni a 95-80 százalékokat. A hosszabbításoknál mindig fontos segítség volt a tavalyi igények feltérképezése, és nem lenne jó ha ez kiesne.
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Nice claim.
több mint 4 éve
Én nem akarok hosszabbítani senkivel, majd visszahozom őket a piacról, ha kellenek. 😊#metoo 😀
somoskovig
Meg egyszer szeretnék úgy nekimenni a Free Agency-nek úgy hogy van cap space
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
öten nem akarnak hosszabbítani, vagy inaktívak?Én se akartam, írtam is.
braxa88
Egy lejáróm van, akit elengedek.
több mint 4 éve
Én zokogok ha a sapkámra nézek, amióta átvettem ezt a | kurva | remek gárdát, így inkább a visszafogott sírást választom ha az elengedett játékosokra. 😊
több mint 4 éve
Én nem akarok hosszabbítani senkivel, majd visszahozom őket a piacról, ha kellenek. 😊
több mint 4 éve
braxa88
12 534
öten nem akarnak hosszabbítani, vagy inaktívak?
több mint 4 éve
Imádom Zeitlert, kb kedvenc guardom, de lehúzott 4 évet a fővárosban, a cap viszont már nem bírta el.Inkább ő menjen, mint egy elit vedőm.
Nehéz GM döntés az ilyen, de ezért szép a játék, mert építkezni csak így lehet. Úgy nem, ha valaki mindig csak a szarokat rakja ki, de jó játékosokat meg nem hoz.
Persze a végén a madden úgyis helyretesz... 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy törölni kell, csak, hogy fura, IRL NFL-ben ritkaság, de természetesen érthető. Amikor tiltva volt, akkor is ki lehetett kerülni (ha rárakott az ember valami apróságot).Ez egy időben tiltva volt, most explicit nincs benne a szabályzatban, de azért fura.Ööö... Akkor most a ti cseréteket is annullálnom kellene?
Rajna
vassadi
Az én cserémben azért más a helyzet, még ha egy játékos a fizuja miatt is mozog, összességében hasonló a két elcserélt játékos fizetése (tag után), csak a pályán mutatott teljesítményük eltérő.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Kérdés: Most ez valószínűleg nem fog érinteni de a jövőre vonatkozóan jó lenne tudni, hogy mi a helyzet.Ezt most nem értem. 😊
Szóval. Ha mondjuk egy olyan játékossal hosszabbítok, akinek még van a szerződéséből egy év. És úgy látom így előre, hogy marad majd abban a capben még idén, akkor előre lehet hozni a játékos új szerződéséből az aktuális évére büntetés nélkül vagy csak úgy, hogy hosszabbít (pl 3 évre), majd szerződést átstrukturálom, ezzel ellőve a két lehetőségből egyet az adott évre?
ljambrik
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Ez egy időben tiltva volt, most explicit nincs benne a szabályzatban, de azért fura.Ööö... Akkor most a ti cseréteket is annullálnom kellene?
Rajna
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
IRL is volt ilyen, szabályzat nem tiltja, oké ez.
több mint 4 éve
Persze, én is értem a dolgot, de ez kurvaerős 😀
több mint 4 éve
Anno úgy 7-8 éve Höri anno kitiltással fenyegetett hasonlóért 😀 De azóta volt egy IRL Osweiler trade pl., szóval szerintem is belefér.
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Én sem érzem gondnak, IRL is ment ilyen
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Tovább irl sincs tiltva az ilyen és még példa is van rá. Szerintem ez teljesen fair dolog.
Liverpool Fc