GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Na most hova tűntek az AB-ért trade-előt szivató hangok?Majd meglátod...az volt. Lehet persze szerencsés kimenetel, de tartom továbbra is, hogy nem ért ennyit.
Lehet mégsem volt annyira rossz ötlet? 😂😂😂
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Na most hova tűntek az AB-ért trade-előt szivató hangok?Lehet mégsem volt annyira rossz ötlet? 😂😂😂
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Én se értem, tuti nem ért 2 első kort. Talán egyet 1/20 környéken! Gratulálok, mert amit ebből kihoztál az Rosenhaus-nak is becsületére vált volna...Nem hazabeszélve, de asszem az év GM húzása/tradeje volt, hogy AB13-at eladtam 2 db 1.körért.Az mondjuk akkor is nagyon durva ár érte, ha maradt volna a Steelersben. 31 éves, ha nem bolondul meg teljesen én akkor is eladtam volna 😀
Elküldte a Steelers, most meg talán az NFL is bye bye.
Raéreztem, hogy ő is feláldozható az újjáépítés oltárán.
Chargers LT
tenorx
több mint 5 éve
Nem hazabeszélve, de asszem az év GM húzása/tradeje volt, hogy AB13-at eladtam 2 db 1.körért.Az mondjuk akkor is nagyon durva ár érte, ha maradt volna a Steelersben. 31 éves, ha nem bolondul meg teljesen én akkor is eladtam volna 😀
Elküldte a Steelers, most meg talán az NFL is bye bye.
Raéreztem, hogy ő is feláldozható az újjáépítés oltárán.
Chargers LT
több mint 5 éve
Nem hazabeszélve, de asszem az év GM húzása/tradeje volt, hogy AB13-at eladtam 2 db 1.körért.Elküldte a Steelers, most meg talán az NFL is bye bye.
Raéreztem, hogy ő is feláldozható az újjáépítés oltárán. A Miamit persze sajnálom, ezt senki nem tudhatta.
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Grat a bajnoknak és köszönjük a simet!
több mint 5 éve
@Habinak gratulálok a bajnoki címhez, a többieknek nagyon köszönöm a szezont!@dankodavid óriási köszönet a munkádért!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Grat a Habinak a Super Bowlhoz! Nagyon köszi dankodavidnak a simet!Jövőre ugyanitt!
több mint 5 éve
Köszi a simet dankodávid és grat Habinak a Super Bowl győzelemhez!
több mint 5 éve
Koszi a simet, és grat a bajnoknak. 😊
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Grat Habinak!Matt Ryan Pats irányítóként megverte a döntőben az Atlantát. 😊
Köszi a simet!
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Köszi a szezont, Grat Habinak bár itt is az a rohadt Pecc nyert 😀már várom a következő szezont 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mindenekelőtt gratulálok Habinak a bajnoki címhez!Ezer hála és köszönet dankodavidnak simért! Hatalmas meló volt!
Végezetül pedig köszönöm mindenkinek az egész szezont, ismét hatalmas élmény volt veletek játszani!
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 5 éve
ljambrik
601
Első évben egy rekord azért nem olyan rossz 🤣😂🤣. Mondjuk valaki még felszedheti.Volt-e már olyan, hogy az aktuális évi drafton az itt második körben kiválasztott játékos nem érte meg az 53-at? (Polite-on kívül 😀)3. körös volt már, azt én produkáltam (Trenton Thompson), 2.-ról nincs infóm.
dankodavid
empty taxi
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Gratulálok! Nem semmi azért két évvel egy teljes rebuild után!
több mint 5 éve
Volt-e már olyan, hogy az aktuális évi drafton az itt második körben kiválasztott játékos nem érte meg az 53-at? (Polite-on kívül 😀)3. körös volt már, azt én produkáltam (Trenton Thompson), 2.-ról nincs infóm.
dankodavid
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Volt-e már olyan, hogy az aktuális évi drafton az itt második körben kiválasztott játékos nem érte meg az 53-at? (Polite-on kívül 😀)
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Gratulálok a győztesnek, túl kicsi volt a hátrány, 28-3-ról meglett volna a fordítás 😜
több mint 5 éve
Grat Habi!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Super Bowl 2019New England Patriots @ Atlanta Falcons 35-28
Sokba került az Atlanta gyenge kezdése, a félidőben 28-7-es hátrányban voltak és az előny megtartására egy TD is elég volt a Patriotsnak. Matt Ryan 268 yard mellett Edelmant és Jujut is megtalálta az endzone-ban, mígy Russel Wilson 342 yarddal zárt, ám ő egyszer eladta a labdát, amivel pont eggyel többször hibázott, mint lehetett. A két kulcselkapó sem vallott szégyent, Edelman 11 elkapásból 133 yardot pakolt fel, míg a másik oldalon Adam Thielen tíz elkapást 165 yardra váltott, mindezt megkoronázva egy TD elkapással, ám sajnos ez sem volt elég. Fontos különbség volt még a futójátékokból szerzett yardok és pontok száma, a visszatérő Kareem Hunt 13 futásból mindössze 27 yardig jutott, míg Joe Mixon 18 futásból 67 yardig és két TD-ig, valamint Wayne Gallman is bejutott az endzone-ba, ezzel bebiztosítva a Patriots győzelmét.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hat de sajnálom, a következő évek nehezebbek lesznek a csapatnak ezért bíztam a Superbowlban idén, de úgy latom a két legerősebb csapat jutott be most, kivancsi leszek rá. Köszi a befektetett munkát és a szezont David. 😊
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Divisional roundOakland Raiders @ New England Patriots 6-35
Ryan 246 yard mellett négy TD-t, Goff 246 yard mellett egy interceptiont dobott. Szép éve volt a Raidersnek, de a Patriots teljesen más kávéház idén, borzalmasan kiegyensúlyoztott csapat, Ryan mellé pedig a futójáték is felnőtt ~130 yarddal, míg a támadófal sackmentes meccsen van túl, megint. A Raiders két red zone field goalra volt jó, ha ezek mindegyike TD, nincsenek sokkal beljebb.
Los Angeles Rams @ Atlanta Falcons 23-28
Brees egyszer sem adta el a labdát két TD mellett, míg Wilson háromszor is, ám emellé négyszer is megtalálta a célpontját az endzone-ban, így végül a mennyiség überelte a minőséget. Rudolph ebbpl kettőt vállalt, mellette még Landry-nek és Boydnak jutott ebből a mennyiségből, míg a védelem négyszer is odaért Breeshez (Beachum és Elflein kettő-kettő sackért volt felelős), ez az extra pedig elég a Super Bowlhoz. Más kérdés, hogy ez nem biztos, hogy elég lesz..
Sérültek egyik oldalon sincsenek.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Beszarás, back to back AFC döntő. Imád engem a Madden. 😀Karma a sok madcat miatt.
Döme