GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Hogy kiröhögtetek a Daniel Jones pick-el, pedig látszik, hogy ő az új GOAT.
több mint 5 éve
Paul43
557
Úgy néz ki a Madden eléggé valósághű volt Haskinst illetően.A rendszer a szar, nem a QB 😁
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Úgy néz ki a Madden eléggé valósághű volt Haskinst illetően.
több mint 5 éve
Szvsz szoros meccs lesz az, hacsak a jags nem tiszta fehérben játszik, hogy Darnold megint szellemeket lásson. 😊Ne hallgass rá alatriste, vasárnap után 1. kört is ér már. 😛 (jó kis Jets alázás után)Magnumért adok egy 2. kört 😉majdnem temetném is az irányító helyzetet, de itt van MINSHEW!szeretném kivágni Mychal Kendrickset, nem érdekel hogy mikor kezdjük az idényt, már most cut, az se érdekel hogy UFA leszÉn a csapatom felével így vagyok 😀
braxa88
Gergőke
alatriste
Chargers LT
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne hallgass rá alatriste, vasárnap után 1. kört is ér már. 😛 (jó kis Jets alázás után)Magnumért adok egy 2. kört 😉majdnem temetném is az irányító helyzetet, de itt van MINSHEW!szeretném kivágni Mychal Kendrickset, nem érdekel hogy mikor kezdjük az idényt, már most cut, az se érdekel hogy UFA leszÉn a csapatom felével így vagyok 😀
braxa88
Gergőke
alatriste
Chargers LT
több mint 5 éve
Magnumért adok egy 2. kört 😉majdnem temetném is az irányító helyzetet, de itt van MINSHEW!szeretném kivágni Mychal Kendrickset, nem érdekel hogy mikor kezdjük az idényt, már most cut, az se érdekel hogy UFA leszÉn a csapatom felével így vagyok 😀
braxa88
Gergőke
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Darnoldból kihozták a maximumot 😊
több mint 5 éve
Nálam a védelem kb minden egységének értéke csak feljebb ment a tavalyihoz képest, de a támadósorban kezd az összeomlás szélére esni az egység.szeretném kivágni Mychal Kendrickset, nem érdekel hogy mikor kezdjük az idényt, már most cut, az se érdekel hogy UFA leszÉn a csapatom felével így vagyok 😀
braxa88
Gergőke
Guice újra IR-en, belőle se lesz már sok minden az NFL-ben. Így pedig jelenleg a legjobb futóm újra a FB Alex Armah - akár csak tavaly.
A fal közepe legalább átlagos, de a Bolles - Hart OT duó legnagyobb érdeme, hogy legalább kezdők...
A WR - TE sor még nem is rossz. Adams ha egészséges király, Chark idén berobbant, Tyler Will pedig a legjagyobb nyertese az AB botránynak (amikor egészséges) és még Hockerson is jó, bár nem döntöget rekordokat nem indul rosszul.
Azonban Darnoldot lehet, hogy szépen elbassza nekem teljesen a Jets vezetés és Gase - már majdnem temetném is az irányító helyzetet, de itt van MINSHEW!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
szeretném kivágni Mychal Kendrickset, nem érdekel hogy mikor kezdjük az idényt, már most cut, az se érdekel hogy UFA leszÉn a csapatom felével így vagyok 😀
braxa88
" class="embed">
több mint 5 éve
braxa88
12 534
szeretném kivágni Mychal Kendrickset, nem érdekel hogy mikor kezdjük az idényt, már most cut, az se érdekel hogy UFA lesz
több mint 5 éve
cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/19260090/Screen_Shot_2019_10_04_at_11.10.31_AM.pngCsak ott van Klúni is. Legalább nem ment nagyon kárba az a pénz.
Shaq Barrett ezt tolja tovabbra is, eleg nagy bargain lesz 😊
dankodavid
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Quinn vihető lesz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
egyszer már megköszöntem, érd be vele úgyis őt vittem volna 😀Neked minden hsz-ed végére oda kellene írni, hogy "és köszönöm somosnak Will Dissly draftolását" 😊Én azon gondolkozom közben, hogy Watt mennyire underrated.brutál éve van
tenorx
braxa88
somoskovig
komolyra fordítva köszi.
úgyis őt vittem volna
😊
több mint 5 éve
Neked minden hsz-ed végére oda kellene írni, hogy "és köszönöm somosnak Will Dissly draftolását" 😊Én azon gondolkozom közben, hogy Watt mennyire underrated.brutál éve van
tenorx
braxa88
Szerkesztette: somoskovig
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Én azon gondolkozom közben, hogy Watt mennyire underrated.brutál éve van
tenorx
több mint 5 éve
Én azon gondolkozom közben, hogy Watt mennyire underrated.
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Shaq Barrett ezt tolja tovabbra is, eleg nagy bargain lesz 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
ljambrik
601
Még az is kiderül, hogy Dakota is simán megért 2 db 1.kört. Amúgy is alulértékelt QB. Most meg is mutatta. 😊Dakota körül csak nőni fog a hype a következő két meccsen, utána meg elvalik a szív a májtól, hogy az új Dak és DC-je mennyire is jó igazából. Csak simán jobb, mint eddig, vagy sokkal.
Devin White pedig jól mutatkozott be sok szereléssel.
Chargers LT
több mint 5 éve
Mégsem volt annyira random Lamar Jackson teljesítménye?😀Na ő is, meg Dakota is Playa of week lettek támadóknál, ami nem kutya.
dankodavid
több mint 5 éve
Még az is kiderül, hogy Dakota is simán megért 2 db 1.kört. Amúgy is alulértékelt QB. Most meg is mutatta. 😊Devin White pedig jól mutatkozott be sok szereléssel.
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Mégsem volt annyira random Lamar Jackson teljesítménye?😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Kicsit későn, de én is köszönöm a hatalmas munkát @dankodavidLátom, a szokásos Harbaugh-Ravens szintet hoztuk, good enough not to fire the coach/GM, but not good enough to win anything.
@kristof - koszi, bar sokra nem mentem vele.. at least you did better than the 2019 IRL Browns 😛
Jovore is vivjunk ilyen csatakat! 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
B+!Hát ott volt a baj, hogy a Darnold - Davante Adams duo helyett nem a Minshew - Chark kettőssel toltam!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Na most hova tűntek az AB-ért trade-előt szivató hangok?Nem volt itt szivatás, én azt is leírtam, hogy sajnálom a Miamit.
Lehet mégsem volt annyira rossz ötlet? 😂😂😂
Paul43
Nyilván most jobb a helyzet, mint 2 napja, de lehetnek vele gondok. Mondjuk én nem a kora miatt aggódom, inkább a bipoláris zavar miatt.