GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
William Hayes 5 misije nem ragadt bent idénre?
több mint 6 éve
A tény, hogy szabadpiacon lehet 3 éves vetminimumot adni egyes FA-knak, továbbra is nevetséges amúgy... le lett szavazva, szóval ez van, de többek közt ez az egyik legfőbb okozója a tülekedésnek/sok elhibázott FA ajánlatnak amúgy.Eddigi években is ugyanígy hibáztunk el bőven. Nem tűnik fel, hogy több lenne, de azért persze tévedhetek.
Igor
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Chickillo licit ervenytelen, korabban volt hasonlo erteku licit.
több mint 6 éve
Sitton nem FA, nalam van
több mint 6 éve
Michael Bennett, DE sem FA. Rosteren van.
több mint 6 éve
A tény, hogy szabadpiacon lehet 3 éves vetminimumot adni egyes FA-knak, továbbra is nevetséges amúgy... le lett szavazva, szóval ez van, de többek közt ez az egyik legfőbb okozója a tülekedésnek/sok elhibázott FA ajánlatnak amúgy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Justin Coleman, CB a második UFA körben (vagy már az elsőben) elkelt.
több mint 6 éve
Wow, jó tudni, hogy ilyen is van.Nem olvastam végig az egészet, tudna valaki linkelni egy FA-listát lécci? 😊docs.google.com/spreadsheets/d/1-qjIVvS-yZo7B2VC3xZHB38BuDUrzI78KqW4Lta_0DU/edit#gid=741939695
adam8
dankodavid
több mint 6 éve
Nem olvastam végig az egészet, tudna valaki linkelni egy FA-listát lécci? 😊docs.google.com/spreadsheets/d/1-qjIVvS-yZo7B2VC3xZHB38BuDUrzI78KqW4Lta_0DU/edit#gid=741939695
adam8
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Nem olvastam végig az egészet, tudna valaki linkelni egy FA-listát lécci? 😊
több mint 6 éve
Egy óra pihi utanBillséOK, ilyenkor az egész posztot újra kell írni?
braxa88
ljambrik
több mint 6 éve
Billsé
több mint 6 éve
Ctrl + f-fel senkinel nem láttam a roster fileban. Meglepő volt. Ha valakinél ott van, akkor nyilván sztornó.
Daron Payne?! 😀
braxa88
több mint 6 éve
Daron Payne?! 😀
több mint 6 éve
Roster frissítés szintén az esti órákban várható.
több mint 6 éve
Ma csak délután/este leszek valamikor gép előtt, addig nem lesz frissítés.
több mint 6 éve
Utána már észrevettem. 😊@somoskovig Annyit még tegyél meg légyszi, hogy a liciteknél a kiemelt post végére mindig írd oda, hogy mikori az utolsó hsz., amit adminisztráltál. Az alapján tudjuk, hogy honnantól kell megnézni az egyes hozzászólásokat a topikban, hogy változott-e a helyzet adott játékos licitjénél a kiemelt post utolsó frissítése óta.Azért írtam be mindig a hszek köze, hogy adminisztralva. Addig a pontig érvényes 😊
vassadi
somoskovig
több mint 6 éve
Azért nem mertem kiszedni, mert hátha rontott licit volt az újabb, nem olvastam vissza.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Myersnek két licitje is szerepel a listán, nem tudom melyik a jó.Mindig a frissebb 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Myersnek két licitje is szerepel a listán, nem tudom melyik a jó.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
@somoskovig Annyit még tegyél meg légyszi, hogy a liciteknél a kiemelt post végére mindig írd oda, hogy mikori az utolsó hsz., amit adminisztráltál. Az alapján tudjuk, hogy honnantól kell megnézni az egyes hozzászólásokat a topikban, hogy változott-e a helyzet adott játékos licitjénél a kiemelt post utolsó frissítése óta.Azért írtam be mindig a hszek köze, hogy adminisztralva. Addig a pontig érvényes 😊
vassadi
több mint 6 éve
@somoskovig Annyit még tegyél meg légyszi, hogy a liciteknél a kiemelt post végére mindig írd oda, hogy mikori az utolsó hsz., amit adminisztráltál. Az alapján tudjuk, hogy honnantól kell megnézni az egyes hozzászólásokat a topikban, hogy változott-e a helyzet adott játékos licitjénél a kiemelt post utolsó frissítése óta.
több mint 6 éve
Nem az a nehéz, hanem ugye ezek utána Excel-táblává változnak, ahol egyrészt van egy adminisztrációs szívás, ha nem csak a 3 nullát kell odaírni a végére.bocsi, részben unaloműzés, részben pszichológiai hadviselés 😀Értem, de ezek eleve nem vetmines szerződések, vagyis az 1.133.333 helyett nyugodtan lehetne 1.134.000 az ajánlat, úgyis cut lesz, nem waiver, másrészt volt 2.000.001 meg 1.500.008 licit isLégyszi az ilyen 1 meg 3 meg 8 dollárra végződő liciteket mellőzzük, a rosterfrissítés és egyéb adminisztráció során csak elcseszni lehet. Próbáljunk meg 1000-rel maradék nélkül osztható liciteket adni, köszi.Szerintem ez lehet a baj:
somoskovig
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 810.000$ – 1.080.000$
5. – 850.000$ – 1.133.333$
6. – 890.000$ – 1.186.667$
7. – 930.000$ – 1.240.000$
8. – 965.000$ – 1.286.667$
9. – 1.000.000$ – 1.333.333$
10.- – 1.035.000$ – 1.380.000$
Klaci79
somoskovig
bár szabály nem tiltja, hogy így szórakoztassuk egymást, következőket kerekítem, ha nagyon nehéz hétjegyű számok összeadása. 😛
BrainKingSoldier
Másrészt majd amikor cutolsz valakit ilyen fizuval, akkor jönnek a 0,8 dolláros végű büntik?