GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Tévedsz, nem lettél megszólítva, ahogy anno a szerződésajánlatok értékelésének megreformálásával kapcsolatban sem. 😊 Más kérdés, hogy ha tippelnem kellett volna, ki lesz az, aki tényleg "beleköt" az elosztásba, akkor nem lett volna nehéz választani... 😛 😀Megcsináltam a kompenzációs pickek beosztását, rendeltetésszerű helyén megtekinthető. Véglegesnek egyelőre ne vegyétek, ha valami kifogásolnivalót lát benne valaki, még bele lehet kötni. Bár megjegyzem, egzakt formula alapján készült, figyelembe véve azt, hogy melyik csapat mennyi és - nyilván az egyetlen konkrét adat, a fizetés alapján megítélve - milyen minőségű játékost veszített el, illetve igazolt le, ezek alapján egymáshoz képest milyen mértékű kompenzációra szorultak az egyes csapatok, és ahogy átnéztem úgymond szabad szemmel, szerintem korrektül ki is jöttek benne ezek a dolgok.Úgy érzem meg lettem szólítva...
vassadi
Először is köszönöm a munkát... ugyanakkor, nem teljesen látom át a módszert, főképp hogy mondjuk hogy jön ki a frissített kompenzációs mutató, akár mondjuk a TB/MIA/LAC/BAL négyesnél kivesszük mondjuk a 3. körös embereket, de a legegyszerűbb eset a Panthers, és ott is a a 4/37 -> 5/37 ugrásnál már van egy 2 milliós difi (76.6-ról 54.6-ra esik a kimaradó összeg)
FYI, én fordítva néztem, először mindig azt, hány pickje lehet egy embernek, utána a legnagyobb net különbségeket, és legvégül néztem csak a maradék összeget - ami itt az első számú faktor... tehát ez alapján pl Tuitt lenne a 3/34, és Rhodes a 3/35 - de ez a kisebb része, a 3/4 kör nagyjából oké, talán a 4/36 kivételével.
A GB pl eléggé megszívja így(ok, ezt mondjuk az 5/33 kompenzálja.. akkor csak az a kérdés, hogy KC - 5 darab pick?
Igor
A két példa, amit felhozol, szerintem pont jól mutatja azt, amit írtam: ezzel a módszerrel visszaköszön az elosztásban nem csak az, hogy összességében mekkora károkat szenvedett el adott csapat, hanem az is, hogy milyen minőségű játékosokat veszített/szerzett.
Igaz, hogy Rhodes kapta az összes UFA közül a legértékesebb szerződést, de a Dolphinsnak voltak is számottevőbb igazolásai, ezzel szemben a Chargers kb. 8 millióval nagyobb deficittel zárta a piacot, és egy szem játékos sem volt az érkező oldalon. Hozzáteszem, egyetlen hely különbségről beszélünk a harmadik kör legvégén.
Ami a Chiefst illeti, ők közel 65 milliós mínusszal zártak (csak a Bucs, a Chargers és a Dolphins mérlege volt ennél rosszabb), viszont a legértékesebb elveszített játékosuk 12,6 milliós összfizetést kapott, ergo nem top játékosokat buktak, hanem több közepes játékos távozásából jött össze ekkora deficit. Így szerintem logikus, hogy több, de nem annyira erős pickkel lesznek kompenzálva - egy 4. (az is az utolsó előtti), egy 5., két 6. és egy 7. körös draftjogot kapnak. Megjegyzem, tavaly én ugyanígy, több kevésbé veretes távozó (Keenan Robinson, Vinatieri, Colquitt, Andrew Hawkins) után kaptam több kevésbé veretes picket, négy darab 7. köröst egészen pontosan, és akkor ugyebár te csináltad a beosztást.
több mint 5 éve
Megcsináltam a kompenzációs pickek beosztását, rendeltetésszerű helyén megtekinthető. Véglegesnek egyelőre ne vegyétek, ha valami kifogásolnivalót lát benne valaki, még bele lehet kötni. Bár megjegyzem, egzakt formula alapján készült, figyelembe véve azt, hogy melyik csapat mennyi és - nyilván az egyetlen konkrét adat, a fizetés alapján megítélve - milyen minőségű játékost veszített el, illetve igazolt le, ezek alapján egymáshoz képest milyen mértékű kompenzációra szorultak az egyes csapatok, és ahogy átnéztem úgymond szabad szemmel, szerintem korrektül ki is jöttek benne ezek a dolgok.Úgy érzem meg lettem szólítva...
vassadi
Először is köszönöm a munkát... ugyanakkor, nem teljesen látom át a módszert, főképp hogy mondjuk hogy jön ki a frissített kompenzációs mutató, akár mondjuk a TB/MIA/LAC/BAL négyesnél kivesszük mondjuk a 3. körös embereket, de a legegyszerűbb eset a Panthers, és ott is a a 4/37 -> 5/37 ugrásnál már van egy 2 milliós difi (76.6-ról 54.6-ra esik a kimaradó összeg)
FYI, én fordítva néztem, először mindig azt, hány pickje lehet egy embernek, utána a legnagyobb net különbségeket, és legvégül néztem csak a maradék összeget - ami itt az első számú faktor... tehát ez alapján pl Tuitt lenne a 3/34, és Rhodes a 3/35 - de ez a kisebb része, a 3/4 kör nagyjából oké, talán a 4/36 kivételével.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Megcsináltam a kompenzációs pickek beosztását, rendeltetésszerű helyén megtekinthető. Véglegesnek egyelőre ne vegyétek, ha valami kifogásolnivalót lát benne valaki, még bele lehet kötni. Bár megjegyzem, egzakt formula alapján készült, figyelembe véve azt, hogy melyik csapat mennyi és - nyilván az egyetlen konkrét adat, a fizetés alapján megítélve - milyen minőségű játékost veszített el, illetve igazolt le, ezek alapján egymáshoz képest milyen mértékű kompenzációra szorultak az egyes csapatok, és ahogy átnéztem úgymond szabad szemmel, szerintem korrektül ki is jöttek benne ezek a dolgok.
több mint 5 éve
Szerződéshosszabbítás táblázat kiküldve, aki esetleg nem kapta meg a Rózik közül, jelezzen.
több mint 5 éve
Időszakosan vagyok, de akkor nagyon 😀😀 egyébként draftra átmegyünk discord-ra, amit írtam még anno?nekem spec rohadt mindegy, csak add már el akiről tegnap beszéltünk, mert aztán hirtelen eltűnsz és a FA-ig nem is látunk 😀
discord.gg/wNqdC5 itt a link
tenorx
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
😀 egyébként draftra átmegyünk discord-ra, amit írtam még anno?nekem spec rohadt mindegy, csak add már el akiről tegnap beszéltünk, mert aztán hirtelen eltűnsz és a FA-ig nem is látunk 😀
discord.gg/wNqdC5 itt a link
tenorx
több mint 5 éve
Bírná a pörgést a DC, mint Mibbit? Úgy értem, hogy nekem laptopomon pl DC böngészős és asztali appja is elég lassan tolja ki a hsz-eket, ha pörgés van, Mibbiten legalább okés a dolog.Szerintem simán, nem láttam még, hogy gond lenne vele bármiről is volt szó.
Beki
több mint 5 éve
@alatristeÉs @Spigo is. 😊
@dankodavid
Légyszi küldjétek el PM-ben nekem az email-címeteket!
somoskovig
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bírná a pörgést a DC, mint Mibbit? Úgy értem, hogy nekem laptopomon pl DC böngészős és asztali appja is elég lassan tolja ki a hsz-eket, ha pörgés van, Mibbiten legalább okés a dolog.
több mint 5 éve
😀 egyébként draftra átmegyünk discord-ra, amit írtam még anno?discord.gg/wNqdC5 itt a link
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
annyira sok csere volt tegnap, hogy nekem is itt viszket a tenyerem, frissítettem a Kekít 😀
több mint 5 éve
Természetesen, holnap küldöm.@somoskovigAz fasza lenne! 😊
Gondolom jön majd az excel!?
Klaci79
alatriste
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A rózik helyett Spigo fogja beárazni a saját játékosaikat.A 49ers-játékosok fizetési igényét nekem küldjék a rózik PM-ben, mindenki másé somoshoz juttatandó el.
több mint 5 éve
Paul43
557
A mostani trade-ek fényében amit Carr-ért kérek már nem is sok 😁 Szóval csak tessék csak tessék 😉
több mint 5 éve
Paul43
557
Belendültetek fiúk 💪
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
De igen! A Steelers sokat benyel most a fizetésével, mivel garantált neki. Így új helyen nem lesz vészes fizetése, bár mintha már jelezte volna, hogy új szerződést is akar.Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂Annyi különbséggel, hogy én állat kedvezve magamnak a jövőre első 2 évében benyeltem 30 milla fizut, hogy most 3 évig alig keressen. Itt neki most nagyon kedvező fizuja van 😉
Klaci79
IRL nem teljesen ez a helyzet 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂Annyi különbséggel, hogy én állat kedvezve magamnak a jövőre első 2 évében benyeltem 30 milla fizut, hogy most 3 évig alig keressen. Itt neki most nagyon kedvező fizuja van 😉
Klaci79
IRL nem teljesen ez a helyzet 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂El kéne valahogy juttatni ezt Tomlinnak és Colbertnek 😀😀
Klaci79
" class="embed">
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Remelem ezt a tradet látják az NFL-ben is 😂
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Ma beindult az élet! 😊
több mint 5 éve
Újabb blockbuster trade a fővárosban 😊